![]() |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Aripa Spitalului (https://www.darkmark.ro/f-aripa-spitalului) +--- Thread: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu (/t-durere-in-gat-febra-mare-frisoane-si-gatul-meu) |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Hurio Ricarde Monontoia - 10 Dec 2010 Ieri am avut frisoane, ardeam si ma durea gatul ingrozitor. Mai imi venea si o durere de cap ici colo. Ieri am plecat cu o ora de la scoala din cauza ca imi venea sa ard cu frisoane. Si pe langa asta, cred ca mi-am rupt niste oase de la gat. RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Astrid Lovegood - 12 Apr 2011 Am urcat sus in aripa spitalului si am vazut o fata ranita si bolnava.Avea frisoane,m-am apropiat de ea si vazandu-i roba am observat ca era la ODS. ASta m-a bucurat foarte tare.Apoi am intrebat-o daca vrea sa fim prietene: -Vrei sa fim prietene? Iar ea a aprobat dand din cap. Ce ma bucur ca mi-am mai facut o prietena de la ODS. ![]() ![]() RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Emily Swan - 13 Apr 2011 Tocmai ma invarteam de nebuna prin Aripa Spitalului. Nu stiu ce voiam sa fac. Eram foarte aeriana de obicei, dar atunci eram de-a dreptul lunatica. Oricum, am intrat la madam Pomfrey ca sa o ajut. Chiar cu doi metri stateu doua fete de la ODS. Una dintre ele era Astrid Lovegood. O mai vazusem si am vorbit mai demult pentru ca eram in acelasi an. Din cate se vedea era in vizita la o prietene (presupun) care se vedea clar ca nu se simte prea bine. M-am apropiat de ele. "Buna, Astrid! Ce faceti?" am intrebat eu bucuroasa. Tocmai atunci, fata din pat, a scos un zgomot cam ciudat. Nu se simtea prea bine, asta era sigur."Hei, te simti bine?" am intrebat fara sa mai astept raspunsul luiAstrid. Off: Sper ca nu va suparati ca am continuat eu. ![]() RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Ema Snow - 14 Apr 2011 " - Poftim?!" aproape ca urla Ema la colegul ei de casa, Spence. Nu mai astepta un raspuns, ci o lua la fuga pe scari, fara ca macar sa mai salute tabloul fondatoarei. O eleva din casa ei era in aripa spitalului, iar ea nu stia de ce. Nici macar cine. Se ruga doar sa nu fie vreo prostie cu Salcia Batausa. Dadu navala in sala, vazand doar trei fete. Le recunoscu pe Hurio si Astrid, din casa ei, si o privi atent pe a treia. Ema observa emblema Astropufilor. " - Buna" se apropie incet de ele, acum ca se linistise cat de cat. " E totul bine?" Ii intinse mana Astropufei si-i zambi calduros. " - Ema Snow. Imi pare rau ca ne cunoastem in astfel de imprejurari." RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Emily Swan - 14 Apr 2011 "Ah, buna, Ema. Numele meu este Snorri Snorrelssen. Ma bucur sa te cunosc. Presupun ca cea de pe pat este de la ods, nu?" am intrebat eu. Chiar ma bucuram ca o cunosc. Multa lume mi-a spus ca este deosebita dar nu am apucat sa facem cunostiinta. Abia apoi am observat emblema de pe roba fetei intinse pe pat. Era de la ODS, normal. Astrid se bucura mult sa isi vada Sefa de Casa. "Da, este" mi-a raspuns Ema. "Sti cumva ce are?" intreba. "Nu. Nu stiu. Doar ce am ajuns si am vazut-o. Dar pare ca are febra. Cred ca ar trebui sa o chemam pe madam Pomfrey" am raspuns. Off: Ieeei. M-am imprietenit cu Ema Snow ![]() ![]() ![]() RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Ema Snow - 14 Apr 2011 Ema ofta. Nu ii placea sa stie elevi bolnavi. Ii zambi lui Snorri si isi dadu parul la o parte din ochi. Stia ca trebuie sa se tunda, bretonul fiind adesea un indicator, dar nu prea avusese timp. Se intoarse langa usa, privind spre biroul doamnei Pomfrey, dar nu vazu pe nimeni. Ema se intoarse langa fete si se aseza pe un pat din apropiere, privind spre Hurio. Isi aminti cat de defensive erau discutiile lor uneori si zambi pisicher. " - Snorri, cum ti se pare pe aici?" Era o intrebare pe care Ema i-o punea fiecarui elev nou. Poate din reflex, poate dintr-o imbarligatura a subconstientului, ce-i drept nu stia de ce intreba, doar o facea. OOC: Si eu ma bucur ca ne-am imprietenit, desi crede-ma, sunt foarte comuna ![]() RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Emily Swan - 14 Apr 2011 "Ah, pai imi place mult. Am picat intr-o casa foarte buna si mi-am facut multi prieteni... Pe langa asta nu am luat note mici...pana acum" am spus eu. Am uitat deja ca eram noua la Hogwarts. Toata lumea era asa de primitoare incat pur si simplu am uitat ![]() Hurio scoase un geamat puternic si toti ne-am intors privirile in directia aceea. Am observat ca lui Ema ii pierise zambetul de pe buze cand observa in ce stare grava era. "Ei bine, ma duc sa o chem pe madam Pomfrey. Cred ca Hurio are nevoie de ea."am spus eu si m-am indreptat spre usa biroului. RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Ema Snow - 14 Apr 2011 Probabil Ema fusese prinsa in diferite ganduri, caci nu o auzise pe madame Pomfrey cand se intorsese. I se paru putin ciudat s-o zareasca in spatele lui Snorri, dar nu protesta. Clipi des si se indeparta de pat, lasand-o sa-si faca treaba. Ema se retrase langa fereastra, nedorind sa priveasca spre colega de casa. " - Nu va suparati, doamna" striga ea, privind cerul. " Aveti cumva o pastila pentru dureri de cap? As putea sa o iau eu" Aceasta arata spre un raft de la intrare si mormai ceva, fara ca Ema sa inteleaga. Ii urma indicatiile si gasi cutiuta mica si alba, atat de familiara acasa. Cantari pe degete micuta pastila si o inghiti simplu. Ema era obisnuita cu pastilele. Mama ei era un medic Incuiat. Ceea ce o macina acum, in timp ce isi reocupa pozitia de langa fereastra larga, era o intrebare in mod normal simpla: de ce era oarecum afectata? Era obisnuita cu sange, rani grave. Infruntase atat de multe in ultimii sai ani la Hogwarts. RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Emily Swan - 15 Apr 2011 Am vazut-o pe Ema cerand o pastila de durere de cap si m-am ingrijorat acum si pentru ea.... "Hei, te simti bine?" am intrebat-o, cu ingrijorare in glas. "Da, nu am nimic" a spus ea fara sa se uite la mine. Presupuneam ca era afectata de boala lui Hurio. Adica, era greu sa vezi un prieten pe patul de spital, mai ales intr-o stare asa grava. M-am uitat pe fereastra. Se vedea Salcia Batausa si in departare lacul. "Ce are?" am intrbat-o pe madam Pomfrey, dupa ce a terminat consultul. "Are febra foarte mare. Este foarte ametit si are probleme la gat. Dar nu e nimic ce nu se poate rezolva in cateva ore." ne asigura ea, vazandu-ne privirile speriate... RE: Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu - Ema Snow - 15 Apr 2011 " - E bine de stiut...." ingana Ema. o linisteau vorbele acelea, dar stia ce stia. Toate lucrurile erau acum aglomerate in capul ei. Vruse sa isi distraga atentia, asa ca alcatui in minte o lista a horcruxurilor avute si cele distruse. Un Devorator al Mortii, Porrin, ii facuse ultimii ani grei. O atacase, ii atacase prietenii si familia... Iar cand in sfarsit il stia dupa gratii, acesta reusise cumva sa evadeze. Si isi mai facuse si horcruxuri, desi Ema si o buna prietena a ei, fosta soimeanca Rose, stiau prea bine ca era ticnit - in adevaratul sens al cuvantului - . Dar lista nu o ajuta. Ema isi stranse mainile si isi masa fruntea. " - Ce iti place sa faci?" o intreba cu un zambet firav, dar binevoitor pe Snorri. " Te-ai gandit la vreo cariera?" |