Darkmark RPG Forum
Surprize de Craciun - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon)
+--- Thread: Surprize de Craciun (/t-surprize-de-craciun)

Pages: 1 2 3

Surprize de Craciun - Ema Snow - 12 Dec 2010

Nu stiam cum de trecuse timpul atat de repede, dar iata-ma acum pe Aleea Diagon, cautand cu rasuflarea taiata cadourile perfecte pentru familia si prietenii mei. Vroiam sa le iau tuturor cate ceva, dar in acelasi timp vroiam sa fie ceva special, ceva ce i-ar face sa spune " He he! Ce dragut! Uite, mai, asta e de la Ema!" Stiam ca eram pretentioasa prin aceasta misiune.
Cu o lista lunga impaturita in mana stanga si echipata pentru vremea rece... Stateam si nu faceam nimic. Ma uitam in jur, nestiind de unde sa incep.
Mi-am mai aranjat fularul, incercand sa ma protejez de vantul rece ce se ivea uneori.

Re: Surprize de Craciun - Bell Evans - 12 Dec 2010

Invaluita in fulgi de nea, Aleea Diagon parea rupta dintr'o fila de poveste. Acoperisurile magazinelor erau pline de omat, iar geamurile acestora erau intesate cu zeci de afise colorate. Toata lumea era pregatita de sarbatorile de iarna, iar Spiritul bun al Craciunului isi aruncase mantia de veselie peste imprejurimi.
Bell colinda strazile inzapezite, in cautarea unor cadouri. Trebuia sa aleaga ceva deosebit. Si avea multe de cumparat. In primul rand, sora ei Rose. Apoi Nate, fratele mai mic. Verisoara Lisa, si cei doi frati, Arwen si Lucas. Plus parintii si alti prieteni apropiati de la Hogwarts. Nici nu stia de unde sa inceapa.
Observa un chip cunoscut, si se indrepta spre mica silueta.
"-Hey" saluta ea, afisand un zambet cald.
"-Buna.." replica fata, vioaie.
"-Cred ca ne'am mai vazut la Hogwarts. Eu sunt Bell Evans, sefa de la Cercetasi" se prezenta Bell.
"-Emma Snow, Ochi-De-Soim" raspunse Emma, zambind.
"-Ochi-De-Soim, felicitari pentru cupa" spuse Bell, cu un suras jucaus.

OOC: Sper sa nu fie vre'o problema ca am continuat eu :-)

Re: Surprize de Craciun - Ema Snow - 12 Dec 2010

" - Multumim!" am raspuns zambitoare.
Am aruncat o privire spre agitatia din jur si am fost satisfacuta sa simt atmosfera de Craciun, roind peste tot in jurul nostru.
" - Cumparaturile de iarna?" am intrebat-o pe Bell, anticipand deja raspunsul. " Poate am putea merge impreuna?"
Cumparaturile erau intotdeauna mai distractive cu cineva alaturi. Plus ca puteai cere pareri. Si oricum, ajungeai sa descoperi multe chestii in magazine. Stiam din experienta ca a face cumparaturi singur se rezuma la a te uita rapid si a cumpara primul lucru "deosebit" ce-ti pica in mana.

OOC: Nu este absolut nicio problema ^_^

Re: Surprize de Craciun - Bell Evans - 12 Dec 2010

Bell incepu sa mearga printre fulgii mari de zapada, alaturi de Emma. Nu stia exact unde aveau sa mearga prima oara. Astepta ca fata sa propuna ea ceva.
"-Deci, unde mergem?" chicoti Emma.
Bell zambi, dupa care se opri in fata magazinului Zonko.
"-Ce zici de o mica vizita aici? Am niste prieteni care sigur vor fi mai mult decat incantati" chicoti ea.
Soimeanca aproba usor din cap, dupa care intra. Magazinul era impanzit de ghirlande si beteala. Se pare ca Spiritul Sarbatorilor era peste tot.
"-Unde o fi Ashlyn?" murmura Bell, aruncand o privire prin multime.
"-Probabil pe undeva pe aici..hai sa vedem ce putem cumpara" chicoti Emma.
"-Deci..sunt prea multe" se planse Bell.
"-Dar trebuie sa te decizi.." raspunse Emma, invartindu'se printre rafturi..

Re: Surprize de Craciun - Ema Snow - 12 Dec 2010

" - Ha..." m-am oprit eu in fata unei cutii.
Era micuta si rosie, decorata cu desene complicate pe la margini, facute in auriu. O incuietoare rotunda, tot aurie, trona in mijloc.
" - Ma intreb ce..."
Dar nici nu am apucat sa termin, caci cutia se deschise brusc. Un pitic din lemn, imbracat intr-un frac albastru si cu un fular alb in jurul gatului isi facu aparitia. Se misca prin magie si incepu sa cante colinde. Pe partea interioara a capacului erau desenati alti pitici, mai mici si imbracati in verde, cu bucatele de beteala in varful palariilor. Bateau ritmul din picior si prelungeau vocale, acompaniand melodia. Abia apoi am realizat cum suna versurile.
" - Snowy Owy, Snowy Owy, lumea de vraji e plinaaa! Zapada-n sus, zapada-n jos, zapada-n caarantinaaa!" canta piticul pe melodia de la 'O, Brad frumos'
" - Asta este perfect pentru sora mea..." am chicotit, aratandu-i lui Bell cutia.

Re: Surprize de Craciun - Bell Evans - 13 Dec 2010

Cercetasa incepu sa rada, vazand figura micului pitic. Incepu sa se invarta prin jur, in cautarea unui cadou pentru Nate. Stia mai mult ca sigur ca de aici trebuia sa'l cumpere.
Vazu pe un raft din partea stanga a magazinului niste cutiute muzicale, cu stelute si zapada artificiala pe ele. Zambi la gandul ca Arwen ar fi incantata de asa ceva, asa ca se indrepta spre ele. Ajunsa in dreptul casetelor, deschise una, care incepu sa cante colinde. O deschise, si gasi inauntru un lantisor cu un medalion in forma de fulg. Il atinse cu grija, dar observa ca e rece ca gheata.
"-Mda, nu degeaba gasesti asa ceva la Zonko" chicoti ea.
"-Dar ce are?" murmura Ema.
"-E rece..foarte rece..dar totusi, imi place mult" murmura cercetasa.
"-Pentru cine?" intreba soimeanca.
"-Verisoara mea..Arwen..profa de Transfigurare" chicoti Bell.
"-Aaa..pai, eu zic ca ii va placea" replica Ema, cu un zambet.
Cercetasa lua o cutie invelita frumos in hartie argintie, si continua sa se plimbe prin magazin. Trebuia sa mai gaseasca si alte cadouri..

Re: Surprize de Craciun - Ema Snow - 14 Dec 2010

" - Aripi false!" am exclamat entuziasmata cand am ajuns in dreptul altui raion. " Ma intreb daca micuta Herriet le poate folosi..."
'Merita sa incerc' mi-am spus in gand si am luat un pachet frumos impachetat.
" - Cred ca ii pot lua unchiului un cadou de aici... Acum... Daca as fi un barbat aproape chel, ce mi-ar placea?"
M-am invartit de mai multe ori pe loc, incet, incercand sa gasesc ceva potrivit.
" - Carnaciori Fericiti de Craciu... Wow!"
Dupa ca am stat inca o clipa pe ganduri, am ajuns la concluzia ca e perfect.

Re: Surprize de Craciun - Bell Evans - 14 Dec 2010

Cercetasa continua sa se plimbe printre randuri, in cautarea cadoului perfect. Nu avea de gand sa paraseasca magazinul, fara sa mai cumpere ceva.
"-Hai acolo!" spuse ea, tragand'o pe Ema de maneca.
Ajunse in partea opusa a magazinului si ramase surprinsa in fata unei etajere. Pe ea erau asezate ordonat, zeci de jucarii in forma de mos-craciun, om de zapada sau reni.
"-Sigur fac si astia ceva rau" chicoti Bell.
"-Dap..suntem la Zonko" replica Ema, zambind.
Bell lua un ren, care cand aceasta il atinse, se scutura puternic, si incepu sa cante o colinda.
"-Aww..asta e perfect" chicoti Bell.
"-Pentru cine?" murmura soimeanca.
"-Fratele meu..si cu matura in miniatura pe care i'au luat'o parintii.." sopti cercetasa.
"-Cred ca ii ajunge" spuse si Ema, vioaie.

Re: Surprize de Craciun - Ema Snow - 18 Dec 2010

" - Pai... Presupun ca asta este tot. Hai sa le platim"
Si chiar daca stiam ca ma indrept spre iesire, ochii tot imi fugeau la nenumaratele produse fantastice.
" - Ma gandeam ca am putea merge pana la Caligrafie si Pete?"
Vroiam sa fie o propunere, dar cuvintele imi iesira ca o intrebare.
" - Mama mea isi doreste foarte mult o carte si sper sa o gasesc aici"
I-am zambit cercetasei in timp ce ne asezam la coada.

Re: Surprize de Craciun - Lissa Dragomir Shirley - 19 Dec 2010

Doua persoane se asezasera in spatele meu si le-am putut recunoaste pe Bella si Ema.
-Oh, buna, fetelor!
am zis eu, afisandu-le un zambet in coltul gurii. Ce faceti aici?
Insa imediat mi-am dat seama de retinerea de pe fata cercetaselor. Oh, nu! Daca ele habar n-aveau cine sunt, iar eu veneam ca o idioata si ma bagam cu ele in vorba. M-am incruntat, cerandu-mi iertare din priviri. Si totusi, ceea ce m-a surprins cel mai mult si mai mult a fost chiar raspunsul uneia dintre ele.