![]() |
Plimbare - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade) +--- Thread: Plimbare (/t-plimbare--4077) Pages:
1
2
|
Plimbare - Mellisa Harper - 12 Dec 2010 Aerul rece al diminetii de iarna o intalni pe Mellisa imediat ce pasi afara din casa ei, aflata pe o straduta laturalnica din Hogsmeade. Alea din fata casei era curatata de zapada, iar in dreptul portii, un om de zapada pazea locuinta. Probabil facut de copii din sat, isi zise Mell. Scoase bagheta si aranja carbunii din dreptul gurii intr'un zambet larg. Zambi, si trecu mai departe. Simtea nevoaia sa se plimbe, iar iarna era anotimpul ei preferat, asa ca se gandise sa profite de zapada inca din primele zile de cand aceasta acoperise imprejurimile. Iesi de pe straduta, si se pregatea sa intre pe strada principala a hogsmead'ului, plina de elevi ai Hogwarts'ului. Dar, de dupa colt, ii iesi in cale... Re: Plimbare - Ema Snow - 12 Dec 2010 Ema! Am ramas blocata o clipa. Ma surprinsese sa vad pe cineva. Desigur, daca stam sa ne gandim, era un lucru firesc, dar pur si simplu... Nu se astepta. " - Imi cer scuze daca v-am speriat!" am zambit politicoasa. Am rosit usor din cauza celor intamplate. Am privit chipul ce nu-mi era cunoscut, dar vedeam ca nu este fata unui om cu intentii rele. " - A... Eu sunt Ema! Ema Snow" Re: Plimbare - Bell Evans - 12 Dec 2010 Strazile Hogsmeade'ului erau pustii, invaluite doar in lumina palida a diminetii. Mii de fluturi inghetati se asezau impacati pe covorul de argint, stralucind in razele sfesnicului ceresc. Ajunsa in sat, Bell refuza invitatia politicoasa a verisoarei Arwen, si hotari sa faca o mica plimbare. Ii era dor de iarna, si vroia sa se bucure din plin de o zi ca aceasta. Hotarata sa gaseasca macar pe cineva cunoscut, cercetasa incepu sa strabata strazile goale, cu fulgii de nea tinandu'i companie. In cele din urma, in fata ii iesira doua siluete. "-Ema, hey.." spuse ea, zambind. "-Buna, Bell" replica soimeanca, vesela. "-Eu sunt Mellisa Harper..incantata" murmura necunoscuta, cu o voce calda. "-Bell Evans..pot sa'ti spun Melly?" raspunse fata, vioaie. Re: Plimbare - Mellisa Harper - 12 Dec 2010 -Pai, nu mi s'a mai spus Melly pana acum, Mell imi spun cunoscutii. Dar nu m'a deranja nici aceasta prescurtare, spuse Mellisa zambind. Deci, sunteti eleve la Hogwarts? -Da, eu sunt in anul VII, raspunse Bell zambind. -Iar eu abia anul IV, spuse si Ema, evident infrigurata. Dar tu, Mell? -Eu am absolvit anul trecut. Si imi e dor de scoala. Asa ca, Ema, ar trebui sa te bucuri ca mai ai 3 ani jumatate de petrecut la castel. -Mda, si eu termin anul asta, dar tot nu as vrea sa plec, adauga Bell. -Exact asa eram si eu anul trecut. Stiti, ce spuneti de o plimbare? O sa inghetam daca mai stam mult timp pe loc... Re: Plimbare - Bell Evans - 12 Dec 2010 Bell zambi si aproba usor din cap. Melly parea o persoana foarte de treaba. "-Deci, spui ca ai terminat anul trecut" spuse aceasta, cu un suras jucaus. "-Da..si mi'a parut foarte rau..as fi dat orice sa raman la castel" ofta Mellisa. "-Dar acum, te'ai intors" spuse Ema. "-Doar pentru cateva zile..vizitez satul, si poate trec si pe la Hogwarts" raspunse fata cu o urma vaga de zambet. "-Eu una voi ramane in continuare la castel" spuse Bell, brusc. "-De ce?" intreba Mellisa, usor mirata. "-Sunt sefa de casa pentru Cercetasi..deci va trebui sa raman la castel" chicoti fata. Se simtea atat de bine acum, dupa ce aflase ca nu trebuia sa paraseasca Hogwarts'ul. De parca i'ar fi luat cineva un bolovan de pe suflet. Parea..eliberata. "-Si dupa ce termini anul, ce vei face?" o intreba Mellisa. "-Pai..nu stiu sigur. Dar cu siguranta am sa raman la castel..gasesc eu. M'ar interesa Vindecarea, deci poate raman in Aripa Spitalului" chicoti cercetasa. Ajunsera in fata unui bar. "-Ce'ar fi sa facem o vizita la Trei Maturi?" propuse Bell. Re: Plimbare - Ema Snow - 12 Dec 2010 Am zambit melancolica auzind sfatul. Ascultam tacuta discutia dintre cele doua, imaginandu-mi diverse scene din viitor, ajungand sa ma intreb ce voi face eu dupa. Ma gandisem de multe ori sa devin profesor, dar nu stiam cat de mare va fi probabilitatea sa raman la Hogwarts. Intrebarea ma trezi la realitate. " - Ar fi minunat! E destul de frig afara, iar o pauza la Trei Maturi ne-ar prinde bine!" am raspuns, cu vocea usor tremuranda datorita frigului. Re: Plimbare - Alice Morris - 12 Dec 2010 Usa barului se deschise, si 3 persoane isi facura loc printre mesele aglomerate. Odata cu intrarea lor, isi facu prezenta si frigul specific iernii, necunoscut lui Alice, care isi petrecea aproape intreaga zi in cafenea. Cele 3 persoane se asezara la o masa iar Alice merse sa la intampine si sa le ia comanda. -Buna ziua, bine ati venit La Trei Maturi, va pot lua comanda? zise ea, replicile invatate de madame Rosmerta. Bell buna! Ce mai faci? -Bine Alice, o plimbare. Si am zis sa ne oprim aici la caldura. Tu? -Ca de obicei. Stau in spatele barului si duc comenzi clientilor. Deci, ce va aduc? -Alice, as vrea sa ti'o prezint pe Mellisa Harper, si, cred ca deja o stii pe Ema. -Incantata! zise Mellisa, zambind si dandu'si dupa ureche o suvita blonda. Deci, esti inca la Hogwarts, sau ai terminat? -Sunt in anul Vii, la fel ca Bell, doar ca eu sunt la Astropufi, ea e Cercetasa. Dar in weekend lucrez aici. -Oh, foare interesant. Stii, ar fi o varinata destul de buna sa ma angajez in Hogsmeade, zise Mellisa, asa raman destul de aproape de Hogwarts. Tu vrei sa lucrezi in ocntinuare aici si dupa ce termini scoala? -Nu, raspunse Alice in timp ce se aseza pe scaunul liber. Vreau sa candidez pentru un post de profesor la castel. Directorul mi'a zis ca am sanse destul de mari. Si ar fi cel mai fericit lucru, sa ma intorc in fiecare an la Hogwarts, doar ca, de partea cealalta a catedrei. -Intr'aevar, o idee minunata...Poti sa imi aduci te rog un ceai de fructe? -Sigur, Bell, Ema, voi ce doriti? Re: Plimbare - Ema Snow - 13 Dec 2010 " - Un suc de portocale, daca se poate" i-am zambit vioaie lui Alice. " Energie... Nu strica niciodata" am continuat chicotind incet. Mi-am dat jos fularul si mi-am desfacut parul. Datorita faptului ca il tinusem destul de mult prins in coada, acum devenise usor ondulat. " - E tare placut aici! In primul rand, e cald. Si apoi este atmosfera! Intotdeauna imi place sa-mi petrec weekendurile din Hogsmeade pe aici" M-am facut mai comoda, rezemandu-ma de spatar, renuntand la pozitia dreapta, cu spatele teapan. " - Si... Ce preferati sa faceti in timpul liber?" le-am intrebat incet, nevrand sa fiu nepoliticoasa. Re: Plimbare - Bell Evans - 13 Dec 2010 Bell zambi, si ceru o ciocolata calda. "-Sa vii sa stai cu noi" striga ea, in urma lui Alice. "-Daca ma prinde Madam Rosmerta ma omoara" chicoti Alice, care disparuse deja dupa tejghea. Bell ofta incetisor, si zambi. Isi adora prietena..mereu vioaie, mereu acolo pentru ea. Indiferent daca ar fi fost 1 dimineata sau 1 dupa-amiaza, Al ar fi fost in stare sa o asculte, si sa'i dea un sfat. Relatia lor evoluase atat de mult, incat acum pareau ca niste surori nedespartite. "-Sunteti prietene foarte bune, nu?" sopti Melly, parca citindu'i gandurile. Cercetasa dadu usor din cap, si zambi. Emma le intreba ce preferau sa faca in timpul liber, iar Bell chicoti. "-Sa stau cu Alice..si sa ne distram impreuna..sau, sa ies la cumparaturi..sau prin castel, mai ales noaptea" spuse ea, vesela. "-Si in Sectorul Interzis nu mergeti?" intreba Mellisa, cu o voce melancolica. "-Normal ca mergem si acolo..si Camera Necesitatii..si nu mai vorbesc de vizitele la Hagrid..sau..in Padurea Interzisa" replica cercetasa, incepand sa rada cand vazu expresia de pe chipul Mellisei. "-Eu nu eram asa" sopti ea, zambind. "-Noi da..adoram aventura!" chicoti Bell, privind'o pe Alice intorcandu'se la masa lor cu o tava incarcata.. Re: Plimbare - Alice Morris - 13 Dec 2010 -Eu nu eram asa, sopti ea, zambind. -Noi da..adoram aventura! le auzi Alice pe Bell si pe Mellisa zicand in timp ce aseza pe tava pe masa. -Dar tu cum erai? intreba ea punand in fata fetelor ce comandasera fiecare. Privi cum aburii ce ieseau din ciocolata calda a lui Bell si ceaiul Mellisei se ridicau spre tavan, formand aburi pe abajurl lampei de deasupra mesei. -Alice, ia loc! o invita Bell. -Ok, dar nu stau mult, trebuie sa fiu cu ochii pe madam Rosmerta, sa nu ma prinda in flagrant. -Ok, dar nu iti va face nimic daca stai putin cu noi! chicoti Bell. Spune'ne Melly, cum erai tu, la scoala? -Pai..., incepu Mellisa sa relateze OOC:Sa continue Mell |