Darkmark RPG Forum
Rosalie Andrews Blackfire - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Rosalie Andrews Blackfire (/t-rosalie-andrews-blackfire--4107)

Pages: 1 2

Rosalie Andrews Blackfire - Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010

Welcome to…

Rosalie Andrews Blackfire

Mama: Matilda Andrews,37 ani,Vindecatoare.
Tata: Edward Andrews,39 ani,lucreaza la Ministerul Magiei.
Ziua de nastere: 26.06.1992
Nume: Rosalie Andrews Blackfire, fata,Pur-sange.
M-am nascut la Londra,unde bineinteles am si copilarit. Am trait de mica alaturi de Vrajitori , dar am aflat abia la timpul potrivit ceea ce sunt eu de fapt,o Vrajitoare si faptul ca la un moment dar Hogwarts ma asteapta. Si acum la terminarea Hogwartsului tot in Londra traiesc in Pestera lui Godric,resedinta familiei mele.

Sunt destul de inalta,ca majoritatea membrilor familiei,am parul saten ca mama mea,iar ochii imi sunt de un negru puternic ca ai tatalui mei,iar tenul imi este alb ca cel al surorii mele.

Ii place sa se plimbe pe intuneric,de asemenea si in ploaie,ii plac foarte mult iesirile in weekend cu prietenii sai de la Hogwarts. Nu ii plac deloc persoanele care sunt false,cele in care nu poate avea incredere.
Amortentia: parfumul de liliac,mirosul de brad...

Rude: sora mea-Ginny Andrews Blackfire,verisoare-Ashlyn Meester,Hayley Andrews,Crystal Shirley ...
Persoanele importante: toate rudele sale si prietenii de la Hogwarts sunt persoanele pentru care ar face orice.
Animale de casa: bufnita mea,Sabri
Bagheta: Bagheta Magica a Lunii.
Casa: Fosta Ochi-de-Soim

Exemplu RPG: Stateam in camera mea de la resedinta Andrews cand o bufnita se intrezarea, nu mi-a fost prea greu sa imi dau seama ca era Sabri care probabil imi aducea vesti. Un nou an la Hogwarts avea sa inceapa,tot misterul in legatura cu sora mea se va rezolva. M-am trezit cu zambetul pe buze,acum stiam ca aveam o sora pe care mama o credea moarta,o sora pe care eu o consideram una dintre cele mai bune prietene si s-a dovedit ca face parte din familia mea. Scrisoara din ciocul lui Sabri,era dupa cum si prevazusem anuntul ca un nou an la Hogwarts ne asteapta pe toti. Prietenii mei,iar acum probabil ca si altii noi... Aveam de gand sa imi amintesc tot ce am facut eu in toti acesti ani la Hogwarts.. Dar acum va fi intr-adevar diferit. Sunt Adulta.. Dar totusi..Oare am ramas la fel? Asta va trebui sa imi dau seama pe parcurs. Nu cred ca plimbarile mele noaptea in Padurea Interzisa sau la Lac vor lua sfarsit...Va trebui sa fiu mai responsabila? Tot ce stiu acum este ca sunt atat de entuziasmata de inceperea scolii...Si acum va trebui sa ma pregatesc si in cateva ore voi fi din nou alaturi de prietenii mei...

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Scarlett Soul - 19 Dec 2010

Asa deci bine ai venit
De fapt asta e o introducere monotona, asa ca-ti voi zice doar : Ma bucur ca ai si tu o fisa de prezentare ( noua) .
~ 1~ Pe de alta parte imi plac unele lucruri care-ti plac si tie :

Quote:Ii place sa se plimbe pe intuneric,de asemenea si in ploaie

Ador sa fac asta.

~2~Iar dupa aceea am o mica observatie :-s
Numele meu e Crystal D. Shirley, de la Dragomir, caci m-am "insorit " Si sunt mandra

~3~ Imi place mult exemplul RPG, iar asta pentru simplitatea si claritatea vorbelor tale, adica imi place cum ai pus problema cu : Oare am ramas la fel ?

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Bella Emily Rose - 19 Dec 2010

Se pare ca toata lumea are descrieri noi
Imi place cum ti'a iesit
Mai ales exemplul de Rp . :-)

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Bell Evans - 19 Dec 2010

Rosalie, adulta?
felicitari pentru promovare
si have fun in continuare Wink

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Ashlyn Meester - 19 Dec 2010

Roseeee
Weeee Heart333
Cand ajung si eu la 2000 de posturi ma fac si eu adulta, ca mi'am pus in gand sa astept pana atunci' Happywide
Felicitari pentru promovare >Happywide<

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Rosalie Vivienne Alden - 19 Dec 2010

Merci,fetelor >;d<
AshLove abia astept sa fii si tu Adulta!SmileHeart

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Oliver C.S. Queen - 19 Dec 2010

Fetita noasta a crescut
Misto prezentare!

MerciSmile

Da,am crescutFinna

Re: Rosalie Andrews Blackfire - Hayley M. Alden - 19 Dec 2010

De ce? De ce? De ce ai crescut?! Te stiam fata mica si draguta foc si acum te-ai maturizat.
Eu sunt cea mai mica dintre voi, nu-i coreeeect Sa nu ma parasiti, ati auzit? Va rog sa nu ma parasiiiitiiii! Crying

CE te bat eu pe tine,cum sa te parasim?Bigeyes
Tu tot vara mea nebuna estiDevil
Si tot facem petreceri
Asa ca ...Hayley,my dear.luw yaHeart
Abia astept sa facem din nou un rpgDevil