![]() |
Ginny Andrews Blackfire - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Ginny Andrews Blackfire (/t-ginny-andrews-blackfire--4109) Pages:
1
2
|
Re: Ginny Andrews Blackfire - Scarlett Soul - 19 Dec 2010 Yeyeyeyeyeyey ... Ma bucur ca sunt la Rude Mai stii ca si eu te iubesc si iubesc si ciocolata ~ I ~ Avem cateva puncte comune, adica caracteristicile astea le recunosc si la mine : 1. Naivitatea ... la puncte slabe 2. Sa cant oricand 3.Sensibila 4.Curajul ... la puncte forte 5. Increderea in sine ... la puncte slabe ~ II ~ Trecutul tau este foarte interesant, lucru care ma intriga .Imi place mult, iar poza de profil e de efect ~ III ~ Vroiam sa scriu de Exemplu RPG, dar acum vad ca n-ai ![]() Ginny Andrews Blackfire - Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010 Bun venit lui…
Ginny «Andrews» Blackfire
![]() put some lyrics or lines about the character
Te'ascunzi de cuvinte,
Dar nu poti de ganduri, In ochii mei vreau sa citesti printre randuri, Dac'armas din toate o amintire, Vei stii adevarul dintr'o singura privire. ![]() Prenume:Ginny Varsta:16 Sex: feminin Ziua de nastere:5.09.1994 Orasul unde a copilarit:Vancouver Mama: Matilda Andrews,37 ani,Vindecatoare. Tatal: Edward Andrews,39 ani,lucreaza la Ministerul Magiei Statutul Sangelui:pur ![]() Greutate: 58 kg ! Corp:! suplu Par:Roscat ![]() Ii displace:tarfele,minicnosii,oamenii narcisisti,cei lasi,painejenii si temele ![]() Puncte forte:amabilitatea,prietenia,curajul Puncte slabe:timiditatea,increderea in sine,naivitatea.. Obiceiuri:sa doarma imbracata cu hainele de zi,sa cante in timp ce face treaba,sa asculte muzica cand isi face temele Amortentia:orhideea,frezia,trandafirul,lilacul Casa:Cercetasi ![]() Rude:sora mea-Rosalie Andrews Blackfire,verisoare-Ashlyn Meester,Hayley Andrews,Crystal Shirley ... Persoane Importante:toate rudele si toti prietenii Abilitati:animag Altceva:Ginny este o fire farte sensibila desii nu ii place sa arate asta! uraste sa fie in centrul atenintei preferand sa se retraga undeva in natura sa citeasca o carte. Trecut:A fost nascuta pe 5.09 94' de catre Matilda Andrews,apoi furata de un devorator al mortii,si lasta pe prgaul unei casa la familea Blackfire in Vancouver,creste iar la varsta de 11 ani se muta in Londra pentru a face scoala La Hogwarts. Acolo o intalneste pe Rose,ca ma poisa devian foarte bune prietene si sa imparta totul impreuna. Insa la varsta de 16 ani totul se nrauieste,tot ce credea se spulbera. Afla ca defapt este adoptata si ca sora ei este nimeni alta decat Rosalie. ![]() ![]() Varsta:16 Experienta RPG: 1 an si 6 luni Alte Personaje: -- Despre tine:ceea ce scrie la personaj este indentica,la fel sunt si eu ![]() ![]() ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: Ginny Andrews Blackfire - Ginny Malfoy - 19 Dec 2010 Quote:Altceva:Ginny este o fire farte sensibila desii nu ii place sa arate asta! uraste sa fie in centrul atenintei preferand sa se retraga undeva in natura sa citeasca o carte. cat de diferita esti fata de mine. ![]() Re: Ginny Andrews Blackfire - Bella Emily Rose - 19 Dec 2010 Ginny Imi place noua ta descriere ![]() Re: Ginny Andrews Blackfire - Bell Evans - 19 Dec 2010 deci tu cu Rosalie sunteti surori? tare si imi place mult descrierea ta have fun in continuare ![]() Re: Ginny Andrews Blackfire - Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010 O doamne multam fetelor ce m'as face eu fara voi? Ah si exemplu de rpg nu am pus pentru ca la ora aia abea mai scoteam ceva interesant si tastatura nu ma ajunta deloc ![]() Re: Ginny Andrews Blackfire - Ashlyn Meester - 19 Dec 2010 Quote:verisoare-Ashlyn MeesterAta vroiam s-aud Bine-ai venit in alta forma, verisoara Re: Ginny Andrews Blackfire - Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010 yay ASh Stii ca te ube nebun'o ce esti..alta zuza > ![]() Re: Ginny Andrews Blackfire - Hayley M. Alden - 19 Dec 2010 Mi-am gasit o noua verisoaraaaa. Uuu. Si dragutaaa Hai ca ne vedem pe la un RPG in care petrecem ca in familie \m/ Re: Ginny Andrews Blackfire - Ginny Anne Alden - 19 Dec 2010 O daa uite alta zuza de verisoara va ube pe toate maa ![]() |