![]() |
Me...just me... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Jurnale (https://www.darkmark.ro/f-jurnale) +--- Thread: Me...just me... (/t-me-just-me) |
Me...just me... - Dianne D. McLarren - 19 Dec 2010 Sentimente... De ce?Mereu aceiasi intrebare fara de raspuns.O simpla intrebare ce iti suceste mintile de fiecare data cand o pui...si in acelasi timp iti umple mintea cu mii de raspunsuri fara de inteles si fara de sens.Asta inseamna intrebarea fara de sfarsit "DE CE?" De ce canta balenele?De ce exista iubirea?De ce nu intelegi sentimentele?De ce visezi?DE CE...?? * * *
Nu inteleg ce se intampla.Ma simt ca un ocean ce se loveste cu putere de tarmul uscat,apoi se sparge in mii si mii de lacrimi ce se scurg pe obrazul meu...Asta simt acum...O navalire de sentimente eterne ce ma cuprind fara voia mea...Ma simt incapabila,fara putere...fara viata...MA SIMT PIERDUTA!!!!!Asa m-am simtit toata ziua incercand sa-mi ridic moralul cum puteam...insa nu.Pe obrazul mereu navalesc din ce in ce mai multe lacrimi fara de sfarsit ce mereu imi aduc aminte de ea...doar de ea... Dupa un timp m-am ridicat din patul rece si m-am asezat langa geam uitandu-ma pe geamul inghetat.Ma uitam la copii ce nu intelegeau ce inseamna durerea...ce inseamna puterea sau intelesul sentimentelor. Pur si simplu incerc sa tac...sa tac si sa fac...insa nu pot.Nu pot...nu mai pot sa zambesc atunci cand mi se spune.Doar sentimentele ce vin...vin si raman. Doar ele... * * *
O noua zi...impreuna cu o noua croire a sentimentelor ce ma navalesc dis-de-dimineata.O puternica durere in suflet...o durere placuta si mereu ceruta de catre sufletul meu.Un simplu sentiment... Un sentiment dur impreunat cu o putere magica ce nu o inteleg...un sentiment ce pur si simplu ma invaluieste si ma adoarme incetul cu incetul.O simpla putere prea dorita...prea ceruta si mereu reintalnita in sufletul unui simplu om...in sufletul meu. M-am ridicat si m-am indreptat spre oglinda.M-am uitat la acel chip neinteles si m-am intrebat "De ce eu?".Am asteptat un raspuns insa un nou sentiment m-a ingonjurat. Un sentiment ce m-a pus sa ma intreb "De ce eu?Cum de?" si am gasit acelasi raspuns neteles "Nu inteleg".Totul parea ciudat si straniu. Re: Me...just me... - Dianne D. McLarren - 31 Dec 2010 Prietenie... Un sentiment...un sentiment ce nu toata lumea il poate avea...un sentiment ce poate ocoli oameni...UN SENTIMENT ce se gaseste adanc in inima ta... NU O POTI CUMPARA NU O POTI VINDE SI NICI FURA... NICI O VRAJA NU O POATE INVOCA...ea pur si simplu se afla acolo,in tine si impreuna cu potiunea perfecta de incredere,sinceritate,devotament si iubire o poti afla... La inceput,nu stiam ce insemnau persoanele ce se aflau langa mine...poate eram pur si simplu prea mica sa inteleg si sa pretuiesc lucrurile pe care le avem... Insa atunci cand le-am intalnit pe ele,totul s-a schimbat.Am aflat ce inseamna sa intelegi si sa admiri prietenii... Cryss:Ea este cea care ma asculta si ma intelege.Pot sa-i spun orice...fara sa ma judece si sa-mi reproseze. Layla:ZuZulina mea nebuna.Pot sa fac orice si impartim tot (aproape tot) Aylee:No comment.E perfecta.E iubirea mea si mereu va fi.Chiar daca ne mai chiondanim ne intelegem bine. Luna ![]() Love you Girls!! P.S.:Acest post este pentru ele. Mi-e frica... Mi-e frica...mi-e frica ca intr-o zi ma voi trezi fara ele...ca va trebui sa intru in realitatea cruda prea repede si prea devreme...ca nimeni nu va fi langa mine sa ma ajute,sa ma inteleaga si sa ma aprecieze. Si atunci??Atunci nu o sa mai fiu eu pe care o cunosc.Ma voi schimba brusc pentru ca e nevoie...nu o sa mai pot fi copil...nu voi mai putea sa ma joc in nisipul ud de pe tarmul infinit ce se ciocneste de oceanul fara de sfarsit... |