![]() |
Doar vise... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Doar vise... (/t-doar-vise) |
Doar vise... - Megan Mcbride - 23 Dec 2010 La miezul noptii , m-am intalnit cu Jade pentru a sta putin impreuna . Linistea ne invaluia . Ne-am decis sa mergem intr-un loc pentru a ne simtii cat mai bine . Am ales camera unde se afla Oglinda lui Erised . Acel loc magic iti aducea numai bucurie in suflet . Chiar daca imaginea din oglinda era doar o amagire , era frumos sa-ti vezi una dintre cele mai mari dorinte indeplinindu-se . Cand am ajuns in camera , am tras-o pe Jade in fata oglinzii si i-am spus : -Hai , uita-te ! Ce vezi ? Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 23 Dec 2010 In fata mea, pe vasta imagine a oglinzii se infatisara parintii mei, pe care nu-i mai vazusem de la varsta de 14 ani cand ne aruncasera pe mine si pe sora mea in strada. -Nu, nu cred ca functioneaza. Am spus introcanud-ma cu spatele la oglinda. -Nu are cum sa fie cea mai fericita amintire...Ii urasc mai mult ca niciodata. Incepusem sa ma plimb prin camera intunecata. -Dar tu ce vezi? Am intrebat-o pe Megan luand-o de mana. Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 23 Dec 2010 Am mers incet pana in fata oglinzii . Am stat nemiscata in fata ei jumatate de minut . Nu se schimba nimic . M-am invartit de doua ori . Am asteptat , dar tot nimic . M-am apropiat , incruntandu-ma . Am mai asteptat inca putin ca sa vad daca tot nu se intampla nimic . Intr-un final , cand m-am uitat inspre picioarele mele , am vazut un pui de pisica neagra cu ochii verzi . Am inceput sa rad tare . Vocea mea se auzea in toata camera . - Ce ?! Ce e ? Ce vezi ? intreba Jade uimita de veselia mea . - Cea mai mare dorinta a mea e sa am o pisica ! Nu-mi doresc decat o pisica .In rest , am tot ce-mi trebuie . Ciudat , nu ? Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 23 Dec 2010 Am zambit. -Ce viata fericita trebuie sa ai. Brusc imi veni o idee. Daca tot venea Craciunul stiam ce sa ii cumpar lui Megan. Trebuia sa dau o tura pe Aleea Diagon, la Menajeria Magica si sa ii iau o pisica. M-am uitat discret spre oglinda si am intrebat-o: -Si, cam ce culoare era pisica pe care ai vazut-o? -Neagra. Raspunse aceasta amuzata. -Bine de stiut. Am spus eu pe un top putin cam suspect judecand dupa privirea lui Megan. M-am apropiat inca o data de oglinda ca sa observ mai bine trasaturile parntilor mei. Mama era o femeie zvelta, inalta si gratioasa, cu un par lung si blond si niste ochi verzi scanteietori. Era clar ca nu semanam deloc cu ea. Trebuie sa fi mostenit de la tata, care era un barbat slabut, brunet cu ochi albastrii stravezii. La prima vedere pareau foarte prietenosi, nu-mi puteam imagina cum niste oameni ca ei putusera savarsi o fapta atat de meschina. Am inchis ochii cu un oftat prelung. -Ce vezi? ma intreba din nou Megan. -Familia mea reunita. Am spus zambind si privind figurile vesele ale persoanelor din oglinda. Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 23 Dec 2010 M-am uitat la chipul ei . Zambetul nu era foarte fericit , era mai mult un zambet de tristete . - Cred ca e destul de rau sa ai niste parinti atat de "iubitori" , am spus sarcastica . -Ehh... M-am obisnuit cu senzatia . -Cum au putut sa-ti faca tie si lu' Addie una ca asta ?! E ingrozitor ! Apropo de Addie , ce mai face ? - Pai , bine . - Ma rog . Hai sa vorbim despre altceva , i-am zis eu tragand-o de mana din fata oglinzii . M-am asezat jos pe podeaua rece . Jade se aseza si ea in fata mea . Re: Doar vise... - Addie L. Crawford - 26 Dec 2010 Addie se trezi din somn si privi pe fereastra luna plina care dadea farmec acestui peisaj...se uita lung la el apoi pleca la o plimbare prin castel...nu ii era somn si doar o plimbare lunga ar putea sa-i revina somnul la loc.Inchise usa foarte incet ca sa nu le trezeasaca pe colegele ei de camera. Linisistea invalui tot castelul , iar Addie nu inceta sa tot mearga singura prin castel.Deodata vazu o usa estul de ciudata...curioasa ca intotdeaunea deschide incet usa fara sa se auda un scartait Mare i-a fost bucuria cand l-ea vazut pe Jade si Megan -Jade ,Megan !!!! Cele doua fete se intoarse si o vad pe Addie si o imbratiseaza cu dragoste... -Ce cauti tu aici in miez de noapte??intreba Megan -Pai n-am putut sa dorm asa ca am decis sa ma plimb putin ...(chicoti ea)Dar...unde suntem?Acest loc ma sperie... -Suntem in camera Oglinzii lui Erised , surioara,spuse Jade cu o voce scazuta -Si,ce face aceasta oglinda?? -Aceasta oglinda iti va arata cea mai mare dorinta pe care o ascunzi in adancul sufletului. Trebuie doar sa privesti in ea ! Haide incearca , Addie!spuse Jade icurajandu-si sora Timida , Addie pasi parca fortata spre oglinda.Se uita lung la ea iar dupa un minut , in oglinda apar chipuri cunoscute dar parca uitate de timp...erau parintii ei,aceeasi mama ca o zeita iar tatal parca acelasi tata de odinioara ,chipul lor erau atat de calme ,erau fericiti si iubitori cu copii lor .Deodata mama ia capul fetei si o saruta pe obraz ca si cum i-ar fi parut rau de toate ce i s-a intamplat .O lacrima timida coboara pe obrazul lui Addie si se opri exact in loculunde a sarutat-o mama ei ;chiar a simtit atingerea buzelor ei calde si duioase pe obraz.Erau o familie fericita , reunita , ca toate familiile din lume.O alta imagine se reflecta in oglinda...era chiar momentul in care cele doua fete erau izgonite din casa ...in acea noapte ,cu luna plina,exact ca noaptea aceasta ,a fost un cosmar pentru Addie si Jade -Nu mai suport !!tipa Addie infricosata de ce ii arata oglinda.Isi acoperi fata cu palmele si cazu in genunchi plangand in hohote,mainile ii tremura iar mintea ii era bulversata. -Addie ,Addie ce-ai vazut?Spune-mi!strigau ingrijorate Jade si Megan Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 28 Dec 2010 Jade ramase calma oftand in soapta. -Addie, e doar o iluzie, nu iti face sperante. -Dar ce ai vazut? Intreba Megan punandu-si bratul pe umarul fetei. -Evident, ceea ce am vazut si eu. Am raspuns eu in locul ei. Addie dadu aprobator din cap. Am inchis ochii si m-am asezat in genunchi. -Iluziile sunt frumoase, dar te distrug pe interior. Te fac sa iti inchipui lucruri care nu exista. Te duc la disperare, te innebunesc. De-asta a fost interzis accesul elevilor aici candva. Addie isi ridica ochii inlacrimati spre mine si ma prinse intr-o imbratisare stransa. -Ce frumos ar fi fost daca erau si ei aici cu noi. -Da, ar fi fost...Dar ma ai pe mine. I-am spus eu, aproape uitand ca mai era si Megan in camera. Cand am realizat am prins-o si pe ea intr-o imbratisare de grup. -Cat o fi ceasul? Am intrebat dezlipindu-ma din stransoarea celor doua. Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 28 Dec 2010 M-am uitat cateva secunde la Jade , apoi mi-am adus aminte ca aveam un ceas la mine . -E unu si jumatate . Va e somn ? -Putin , raspunse Jade . Dar mai stau pe`aici. -Mie nu mi-e somn , spuse Addie fericita. -Bine , atunci ce mai facem ? Lumina lunii si a stelelor intra in camera prin fereastra mare . Era o seara foarte frumoasa . Nici nu-ti dadeai seama ca se apropie iarna . M-am indreptat catre fereastra si m-am asezat pe podeaua rece pentru a vedea mai bine miile stelele . Era frumos . Imediat venirã Jade ºi Addie ºi se aºezarã langa mine . Re: Doar vise... - Jade A. Crawford - 28 Dec 2010 Multe ganduri si sentimente ma napadeua pe interior, vroiau sa iasa afara intr-un val de strigate de disperare. Dar se resemnara la un simplu oftat. -Pe bune ca imi vine sa deschid geamul si sa ma arunc. Am spus zambind scurt. -Stiu cum e. Raspunsera celelalte doua in cor. Am inceput sa ma plimb din camera, unde am putut gasi o multime de praf si cativa paianjeni galbui. -Nu e un loc prea frecventat din cate se vede... Am spus luand un paianjen pe mana, analizandu-l cu atentie. Dar brusc am simtit o intepatura dureroasa, am azvarlit paianjenul cat am putut de departe si am inceput sa strig din cauza durerii. Re: Doar vise... - Megan Mcbride - 28 Dec 2010 Am alergat spre Jade ingrijorata . - Te doare tare ? - Putin ... Raspunse ea uitandu-se catre mana ei . O picatura de sange aparu pe degetul sau . - ... Si de-asta nu-mi plac paianjenii . Sunt infricosatori , mai ales cei care inteapa si cei care sunt veninosi . Imediat cum am zis acele cuvinte , am inceput sa tremur . Eram ingrozita de insecte . - Nu cred ca o sa ti se intample ceva rau de la o intepatura mica de paianjen , spuse Addie . - Stii ceva , nu tu esti cea care ai fost intepata , ii raspunse Jade destul de afectata de vorbele sale indiferente. - Acum nu vreti sa va certati de la un paianjen , nu ? Le-am intrebat eu mirata . - Nu ... |