Darkmark RPG Forum
Colegi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Colegi (/t-colegi)

Pages: 1 2

Colegi - Lyra Dust - 21 Oct 2007

Ce colegi avetzi? Spuneti-ne si noua ctae ceva despre fiecare...
Trebuie sa am grija ce scriu ca majoritatea sunt aici pe forum Ii iau dupa banci...

1.Marta
Este dragutza, sportiva, foarte slaba, dar nu prea autoritara (se lasa calcata in picioare ca sa spun asa) -pe forum este lil' me

2.May
Este din Israel, are o gura mare, mare de tot si nu tace niciodata! -pe forum este green_girl

3.Sabina
Are cel mia dragutz nasuc din lume. Este foarte buna la sport si simpatica. -pe forum este blue_girl

4.Denisa
Preietena mea cea mai buna. Suntem prietene din clasa a 3-a si acum sunt in clasa a 6-a -pe forum este Sakura Lastrange

5.Iulia
Eu... -pe forum sunt Ginny Potter

6.Ana
Moama! Si asta are o gura! Si are un tic. Atunci cand vorbeste te ea de paini si te tot pipaie. Nu poate sta locului. Este foarte glumeatza. -pe forum este Ana_enchanted

7.Alexandra
Tzipa cam mult si se ia in gura cu totzi profesorii.

8.Tudor
Asta chiar e tocilar!

9.Mihnea
Vrea sa ajunga la Hollywood si crede ca bani sunt totul. Cand vorbeste asa mi-l imaginez ca unul din ala gras, cu multe inele, camasa, care miroase tare a parfum si cu ochelari de soare. Uneori poate fi tare dragutz si glumetz.

10.Horia
Are niste ochi mari si albastri si ii mai spunem si Tzuchi si il ciupim de obrajori. E defapt un uituc si un blegutz.

11.Andrei
Este fooooarte inalt. E bun la mate si la baschet.

12.Mara
'Diva' (Nu ma omori daca vezi mesajul asta. oricum probabilitatea este de 10% ca sa-l vezi) Se imbraca la moda, ii place sa danseze si sa cante, e blonda si cu ochi albastri. Daca nu o cunosti spui ca este fitzoasa, dar defapt nu e.Oricum e o fata de treaba... -pe forum este punk_princess

13.Maria
Prietena cea mai buna a Marei. Este dragutza

14.Andreas
Este cel mai bun la sport, blond, dar nu prea il duce capul.

15.Ingrid
Este dragutza, dar cam prefacuta.

16.Maria (alta)
E o colega noua. Este ok!

17.Alex
Toata lumea ii spune Hegazi (numele de familie). Este cam prost...

18.Silviu
Se da mare de tot! E enervant rau!

19.Marius
Este nou. Ii spunem uneori Mirciulica pentru ca nu-i nimerim numele. Si asta da tocilar. A si recunoscut. A fost ales la egalitate cu mine seful clasei, dar cand s-a mai votat odata eu am castigat

20.Melissa
Pai...este cam rea si proasta. -pe forum este Hermione-Girl

21.Raluca
Colega noua. E dragutza, dar seamana la fizic cu o fosta colega foarte enervanta

22.Daniela
Pai cam proasta si nu e bagata deloc in seama.

Re: Colegi - Ginny Malfoy - 21 Oct 2007

Ohoho ce'mi place Lol ii pot critica pe totzi si dak vedeti.. ei asta e.. ma omorati altadata... k eu sunt din Bucuresti yeah right!! nu's colega voastra!! ba no dom'le sunt dien Moldolva!! moldoviana fitzoasa yeah!!

1. Mihaela
Scunda rau... nu prea am relatii bune cu ea

2. Andrei
Noi ii zicem pe numele de familie. e cam tocilar tipu'(ps: nu pot scrie aici sa nu citeasca dar dak sunteti curiosi trimiteti'mi MP Happywide) si mah rog... nu prea e el frumos dar deh...

3. Eliza
F sportiva, are parul scurt si e prietenoasa

4. Dragos
Phai ce sa spun... nu prea il bag yo in seama. a ramas corijent saracu' la mate

5. Maria
Mica, mica.. prietena cea mai buna a Mihaelei. e dragutza... dar prea ma bate la cap Love

6. Andrei 2
Draci draci

7. Cristina
E... mah rog de treabaSmile

8. Miruna
"Printesa" clasei... prea isi da aere de diva!!

9. Alex
Unu' scund... care ma enerveaza de obicei

10. Andrei 3
Pai nu prea se baga el in ale noastre... dar cand intra ma enerveaza

11. Radu
inalt, slab... sportiv da' cam prost

12. Madalina
Imi place de ea! este ok

13. Alexandra
"Prietena" mea cea mai buna... care m'a tradat de enspe mii de ori

14. Bogdan (noi ii spunem pe numele de familie "Milcu")
e... va spun prin PM! dar asa nu se poarta urat cu mn

15. Iuliana
O prietena buna... da' cam scuturatoareSmile

16. Loredana
prietena de nedespartit a Iulianei

17. Costin
Pai e cam gras... cred k dupa Andrei al doilea ma enerveaza cel mai mult!

18. Gabriel
e bloond... ochi albastri... dar nush nu'mi place de el

19. Laurentiu
Doamne ce'mi face. Se crede cel mai bun si nu ma lasa in pace Love dar asa e frumuselFinna) si el e blond si jumatate din fete plange dupa el. dar mie mi se pare enervant

20. Emanuel
mereu adoarme in clasaFinna

21. Bogdan 2
Si asta ma enerveaza.

22. Silvia
E cea mai buna la sport si o buna prietena

23. Adriana
E dragutza... dar ma enerveaza k poarta niste haine mulate si decolatate si niste cercei si o coafura... mi se pare cam "printesa" pe locul 2 dupa Miruna.. dar in rest e ok Smile

Re: Colegi - Aida-chan - 24 Oct 2007

well..colegii mei...o mica parte de treaba....
1.Andrei
se cam lasa calcat in picioare de ceilalti..
2.Larisa
nu pot sa inteleg ce vrea de la viatzaThinking?
3.Florin
cel mai bogat din clasa si mituieste multi baietzi k sa faca ce vrea el,dar e de treaba uneori
4.Vlad
e mai nou in clasa,dar si el e de treaba...
5.Anca
e simpatica,nu prea ma cert cu ea
6.Cezara
ne intelegem destul de bine
7.Aida
yoHappywide
8.Andreea M.
Mi se pare cea mai copilaroasa din clasa...ma scoate din sarite intotdeauna si ma tachineaza mereu
9.Dana
cica "prietena mea cea mai buna"...mda,vezy sa nu...ii place sa i domine pe ceilaltzi,se crede cea mai frumoasa din clasa,ii place sa ma faca geloasa,e km mincinoasa,se supara ff repede,dar uneori ma inteleg cu ea...
10.Ady
n-am nimic cu ea,ne intelegem bn...
11-12.Ionel si Sergiu
codashii clasei...n-as vrea sa fiu in pielea lor...
13.Petrica
ah...ce-i place sa ma enerveze,zicandu-mi intrun fel...:-L
14.Andrei T.
e cel mai scund din clasa,oare va mai creste vreodata?Finna
15.Ioana
Cam matzaita,dar simpatik uneori
16.Andreea
de treaba...
17.Madalina C.
putzin km mofturoasa
18.Nicoleta
imi place caracterul eiFinna
19.Adina
uneori ma enerveaza felul ei de a fi
20.Silvia
e simpatik
21.Cryss
una din my best friends...e f simpatik
22.Laura
la fel k si Cryss...imi place stilul ei de a fiWink)
23.Madalina(alta)
e destul de dragutza,dar cand vb pe mess e total diferita de cum e in clasa...
24.Andreea
hm...multi o cred cea mai frumoasa din clasa,dar yo am alta parere...
25.Lory
ma inteleg destul de bn cu ea,dar nu prea vb....
26.Mada's
ne intelegem bine
27-28.Ionela si Georgiana
sunt nedespartziteFinna
29.Daniel
uneori mi se pare km ciudatFinna
30.Leo
e de treaba...
31.Eddy
uneori ma enerveaza
32.Mihai
ma distreaza knd profa de mate ii zice "pushlama"Finna

Astia sunt colegii mei..(sper sa nu dea vreounul din ei peste forumFinna..)...n-or fi ei cei mai grozavi colegi,dar imi va parea ff rau knd ne vom despartzi in a9aCrying

Re: Colegi - Andrei Malfoy - 02 Nov 2007

nice topic eu sunt clasa a 8A.

1. Ana
este foarte mica de inaltzime. sare mai tot timpul si are o voce pitzigaiata. oricum este de treaba!

2. Diana
este obsedata de 'shopping'. este blonda, ochii albastrii... viatza ei e ROZ! numai roz are in minte.

3. Matei
tocilarul clasei.

4. Dan
este de treaba si fetele il considera chiar simpatic.

5. Anca
fitze si numai fitze... asta este viatza ei! e cea mai buna prietena a dianei. si asta vede viatza roz si se duce in fiecare zi la shopping!

6. Maria
este mai distrata. uituca clasei. face o gramada de petreceri! aproape in fiecare week-end. nu prea invatza bine.

7. Elena
sportiva, frumusica... destul de multzi baietzi o plac. unii spun ca este perfecta. este noua, dar dragutza! are parul brunet si niste ochi foarte mari si patrunzatori. invatza bine!

8. Bogdan
cel mai bun prieten al meu si Harry_the_boy_who_lived...

9. Eu

10. Marta
sefa clasei... este de treaba, dar uneori poate fi foarte plina de ea.

11. Andra (defapt o cheama Alexandra, doar ca nu-i place deloc numele ei si pana si profesorii ii spun asa)
este rockeritza. se imbraca numai in negru, dar este dragutza. ma intzeleg bine cu ea Smile

12. Cornel
sportiv, distrat si face niste glume chiar bune!

13. Marius
pai ma intzeleg bine cu el! are o pasiune pentru fotbal. urmareste orice meci chiar si cu cele mai slabe echipe Wink)

14. Cristina
este... prietena mea Oops este cea mia buna la sport, invatza bine si ii place sa rada tot timpul

15. Madalina
prietena cea mai buna a Cristinei. este o fata foarte obisnuita, dar are o mare pasiune pentru animale.

16. Vlad
se da cam mare si nu prea il place nimeni.

17. Daniela
este cea mai cuminte fata. se rusineaza usor si se inroseste Wink) este putzin cam copilaroasa.

18. Gabriel
si el e tocilar si chiar recunoaste, dar cu el ma intzeleg bine.

19. Petru
nu prea il am la inima...

Re: Colegi - Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007

Colegii mei:

1. Bogdan
graaaaaaaas... dar istet

2. Andrei B.
si mai graaaaaaaaas dar cam prost=))

3. Ioana
Friends for ever... ever, ever

4. Alina
Friends for ever too, Me(Andreea)+ Alina+Ioana= Za trio

5. Claudiu
de gask

6. Laura
draguta dar timida

7. MIhai
enervant

8. Diana
Face crize cand treci pe langa ea

9. Andrei E.
Nebun... Nebun..... Nebun............

10. Andrei I

Nebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun dar de gask

11. Bianca
sefa clasei, ingamfata, iritanta,... nu mai e nevoie sa continui, ati prins ideea

12. Mario
prea TIMID IN ORE, DAR IN PAUZE... nu conteaza...

13. Daniel

la fel...

14. Vlad
prea gras, prea caslculat in unele ore... dar in altele il veze pe jos tavalindu-se de ras=))

15. Roberta
La fel ca bianca

16. Madalina
BEST FRIENDS for EVER!

17. Florian
tacut in ore, tornada in pauze=))

18. Denisa
Fitoasa

19. Nicoleta
un pic cam rautacioasa

20. Paul
tres de gask

21. Cristi
mai de gask ca paul

22. Umberto
Mult prea timid, e nou...

yeah.. astia suntem noi, suntem fericiti asa cum suntem... nebuni, un pic prea nebuni, se vorbeste de noi in toata scoala, nu de bine desigur, [strike]am bagat o profa in spital...[/strike] nu trebuia sa zic asta n-ati vazut, nu-i asa?

Re: Colegi - Hermione Potter - 29 Dec 2007

eu am 25 de colegi .. as putea sa scriu un roman intreg ...
la noi totii baietii se bat fetele viorbesc intruna .. e o gradina zoo ....

Re: Colegi - Ginny Malfoy - 31 Dec 2007

E off-topic sa scri in general... trebuie sa scrii despre toti

Re: Colegi - Avril Arakawa - 31 Dec 2007

Well, dragii mei colegi...hm...unii sooper, alti...ma rog, mai bn cititi ce scriu mai josTounge

1.Stefan --- Cel mai destept din clasa, dar nu e tocilar. Cel putin mie nu mi se pare. E soooper bun la mate, este foarte cuminte (poate chiar prea) ii place fotbalul si e innebunit dupa fifa
2.Madalin --- Grasut...dar a mai slabit Happywide. Se descurca asa si asa la invatatura, dar e ceva care nu imi place la el...Nush...Ii place sa dea vina pe altii (niciodata pe el, desigur) dar in general e cuminte
3.Marian --- Oooo, scumpul meu coleg de banca....Ce mi-ar place sa il strangulez. E asa de afurisit, afusrisit, afurisit! Ii place sa rada de altii, sa ii ia la misto, si se crede cel mai tare din parcare....
4.Cristi --- E glumetul clasei. E meserie Face niste glume de mori de ras. De aia nu prea il au profesorii la suflet. Este dragut si mereu incearca sa te ajute cand ai probleme, dar este cam suparacios...
5.Mario --- Toti profesorii il cred cuminte, dar nu e chiar asa... Stie sa iti inchida gura, e grasut si innainte era bun la invatatura (nu tocilar!!!!) dar acum nu mai e. Ma cam enerveaza pt ca el cam jigneste lumea, fie ca vrea, fie ca nu cu glumele lui... Dar totusi ne intelegem bine Happywide
6.Ionut --- Whistle Well, cel mai frumos din clasa, dupa Marian. Multe fete il placeau la inceput. Dintre care si eu...Eu eram cea mai innebunita. Nu doar pt cum arata, ci pentru ca e chiar OK...Se poarta frumos cu fetele. Dar acum nu il mai plac Happywide
7.Catalin --- Mama...Nush ce sa zic despre el E OK...Cel putin cu mine. Dar ii cam place sa se bata cu fetele Wink) Se cam paruieste cu ele, si de aia cam nici una nu il are la suflet. Dar nu e asa rau, e chiar dragut...
8.Octavian --- E cam...enervant! Odata a lipsit si m-a sunat in ora de geogra numai ca sa imi spuna ceva. Si m-a si sunat de doua ori! Aoleuuu....Sa vedeti ce fata a facut profa.... El e tocilarul clasei. Asta chiar cam e, dar Stefan e mai bun ca el (Go Stef!) Dar el e priceput la toate. Face compuneri sooper, canta frumos, deseneaza foarte bine....Aoleu!! Prea perfect...Si toti profii il plac normal...
9.Patriciu --- E baiatul nou. A stat cam o saptamana cu mine in banca, pana l-a mutat dna, dar nu am prea vorbit.... E OK, ce sa zic, e cuminte, dar nu prea am treaba cu el, sta cu baietii si joaca sah (A, da, am uitat sa zic ca mai nou toti colegii mei sunt innebuniti dupa sah...)
10. Angelo --- Ei, la inceput mi se parea cam nesuferit...Acum mi se pare destul de OK...Mai ales pe mess, pt ca fata in fata nu prea vorbim niciodata. Mai ales vorbeste cu fetele cand vrea sa il ajutam la teme sau la un joc ceva...

Cam astia ar fi baieti...Eh.. Acum o parte mult mai placuta. Fetele Toate sunt dragute....

11.Maria --- A fost cea mai buna prietena a mea, de fapt inca suntem prietene foarte bune. Este o fata foarte simpla, si foooarte draguta. Ce imi place la ea e ca nu e deloc egoista. Imi pare rau pt ea pt ca ea mereu invata foarte mult (oricum mult mai mult decat mine) si nu ia notele pe care le-ar merita. Dar este una dintre cele mai dragute fete pe care le stiu!
12. Yo --- Whistle No comm ToungeHappywide
13. Ana Maria --- Ana e draguta, avem destul de multe in comun si te ajuta cand ai probleme (cel putin pe mine ma ajuta. Si pe fete in general. Pe baiati mai putin...) Cu ea se intelege Ionut cel mai prost, pt ca au fost vecini si stau cam pe "ghimpi" ca sa zic asa amandoi.
14.Elena --- E cea mai frumoasa fata din clasa. E moderna si cool, dar nu e deloc o ingamfata sau o enervanta. Suntem prietene bune Este foarte draguta, si amabila. Cu ea sta Ionut in banca. Si cand am auzit si ca o place...:CRYING: Dar ea a fost alaturi de mine, si acum nu imi mai place de el Happywide
15. Georgy --- Best friends 4 ever!!! Suntem sooooper bune prietene!! Ei ii spun totul, si ea imi spune totul. Toata lumea si chiar si baietii stiu ca suntem nedespartite. Este foooooooooarte draguta, buna la suflet, incapatanata ca un catar (Ei, aici semanam) si innebunita dupa baieti (Eh, aici nu prea stie sa ii aleaga...). Sta cu Catalin in banca, nus stiu cum se intampla dar mereu pica impreuna. Nu prea il suporta, se bat mereu. Ma rog, ii e simpatic, nu am spus bine nu se suporta, doar ca nu e totul roz intre ei, ca sa zic asa...
16.Mara --- Cea mai bogata din clasa. Iubeste rozul si shoppingul. Totul la ea este roz, penarul, pixul, caietul, ghiozdanul, geaca, hainele, pantofii, pana si clama de prins parul Este un pic cu nasul pe sunt, dar foarteee putin. Este totusi o prietena buna si o fata amabila Wink
17.Ana --- Cea mai buna prietena a Marei. Sunt nedespartite. Si seamana foarte mult. Amadnoua iiubesc rozul si amandoua sunt pur si simplu innebunite dupa shopping. O cunosc de la 2/3 ani (eram prietene atunci, o mare perioada nu ne-am mai vazut si ne-am intalnit in clasa a-III-a).Candva eram cele mai bune prietene. Acum nu mai suntem, dar ne intelegem bine Happywide
18. Andreea --- E o fata la locul ei. Nu prea vorbim, dar e chiar draguta. Nu invata prea bine, dar nu a ramas niciodata corijenta. Patineaza, si din cate am inteles este chiar priceputa la asta.
19. Alina --- Well, e Ok, ne intelegem destul de bine. E innebunita dupa Witch, Totaly Spies si din astea, Este foarte slaba si ii place sa faca prezentari de moda. Este talentata la desen si este cea mai buna prietena a Andreei.
20. Raluca --- Suntem prietene foarte bune. Este foarte desteapta, dar nu este tocilara, este frumusica si foarteeeeee amabila. Este cu Marian, dar eu chiar nu inteleg ce vede la el, ea e soooper, si el e un afurisit si jumatate.... Si se iubesc chiar mult. Eh.., Marian s-a uitat pana acum numai la fetele frumusele din clasa...Normal...!!!
21.Madalina --- E blonda, slaba si frumusica. Este foarte de treaba si suntem prietene bune. Te ajuta cand ai probleme, si incearca mereu sa iti dea sfaturile bune. Invata destul de bine si e o fata cuminte, dar nu e timida, ba din potriva.

Astia sunt colegi mei. Cu bune, cu rele, dar eu tot tin la ei... Cu exceptia lui Marian. ToungeHappywide Sper sa nu citeasca niciunul ce am scris aici. :-SS

Re: Colegi - Iris Black - 07 Jan 2008

Omg...deci am un roman intreg de scris.

1.Gina - destul de isteata,insa uneori cam increzuta
2-Iulian-bwhahaha...my toy Nu,adica e putin cam naiv
3-India-my best friend^^ no more comm.
4-Gabiele-da...cea mai bogata si mai fitoasa..cu nasul pe sus,crede ca totul se invarte in jurul ei
5-Teodor-el e cel mai de treaba din clasa...e amuzant,dragut si istet,one of my best friends 2
6-Valentin-oh,deci el este cel mai ''kul''dintre toti...^^ cel care se da in spectacol cu miscarile sale in fiecare pauza si care se imbraca cel mai cel lol
7-Eu ^^-cea mai amuzanta dintre toti bwaha=)
8-Alexandra 1- ea este cea cu shoppingul..cu rozul,cu penarul colorat si haine de firma ^^
9-Alexandra 2 -rockerita clasei..^^(i love her)
10-Iulia-surioara mea^^ e cea mai micuta si mai firava...si mai timida
11-Bogdan- bogdan e mai ''random'' adica nu e nici cool,nici tocilar,nici nu are nimic special...dar e de treaba
12-Marius...omg...deci daca il atingi erupe e cel mai violent si mai stresant din clasa><
13-Raul ...raul e cel mai placut...oriunde merge girls evewhere X_X...i love him..he is a great friend^^
14-Mark...mark e mai mult spre ''emo''cu frizura geniala,hainele speciale etc^^o gramada de lume crede ca e uimitor...
15-Zara- zara e genul singuratic si genial...face niste desene superbe><
16-Filip- nu stiu ce sa spun despre Filip...e ceva gen Zara..singuratic ,dar genial(uhm...crd ca ei doi s-ar potrivi)
17-Calin-el ,cu Andrei si cu mine suntem cei trei care sperie profesorii lol
18-Andrei-idem mai sus
19-Andreea - tocilara clasei(daca citesti...stiu ca nu o sa te superi pe mine ca ti-am mai spus : )) pentru ca stii sa te descurci cu asta=)))
20-Bianca - uuuh^^ ea este cea mai zapacita ^^ nu poti sa nu razi ore intregi cu ea lol
21-Ioana 1- La multi ani pentru azi in primul rand(stiu ca probabil nu citesti,dar asta e) ...ea e inca un geniu...mandria clasei a 9a D..avem la genii: )) numai eu si nebunii suntem exceptii
22-Ioana 2-LMA..atleta ^^ omg,daca nu are 10 de 10 la sport no good ^^
23-Ioan al nostru : )) - LMA si el e unul dintre geniile..alea neintelese...canta superb ^^ si e super de treaba
24-Alina- ^^ Uhm...alina e cea mai nesuferita persoana din cate cunosc..fitoasa gen ,,dont touch me..ur dirty ><"

Re: Colegi - Raizen Isildur - 12 Jan 2008

Astia-s colegii mei.

Lavinia
O fata frumusica, care se pricepe la compuneri.

Andreea
Ne place sa ii spunem Sfarma asfalt sau Sfasie copaci, deoarece are dintii din fata uriasi.

Raluca
Niciodata nu-i convine ceva, daca restu spn nu ea trebe sa spuna da, dak restu spune da ea spune nu.

Robert
Portar la echipa de fotbal a scolii, s-a transferat de la o scoala de ratati.

David
Demolatorul clasei, el a rupt perdelele, el a rupt catedra(impreuna cu mn), el a rupt usa, el a daramat tablele, etc.

Tibi
Obsedat de Counter-Strike... rar da pe la scoala...sta acasa si joaca CS..

Gabi
Fraieru care a luat 3 la teza de la geografie si la aia de romana, aa si e un mare rugbist..pff.

Madalina
Modelu clasei...adica cea mai frumoasa...

Marius
Mincinosu si bufonu clasei..... fraier copil...

Andrei
Fotbalistu scolii.... obsedat de fotbal si de ping-pong... pff

Claudiu
Tocilaru clasei.. n-a chiulit o data in viatza lui...pe bune vb..

Claudia
Predator fara masca...a luat 10 a teza de la Geografie si de fiecare data cand scriu Satan pe tabla, trebe sa stearga ea...

Mihai
Chiulangiu clasei, betivu clasei, in curnad o sa fie si drogatu clasei.. mai sti ?

Florin
Cateodata ii zicem Gina... de la o intamplare amuzanta...

Narcis
Piticu clasei..1.40 m in clasa a 8-a...=))

Cam atat.