![]() |
Hogwarts Days - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Jurnale (https://www.darkmark.ro/f-jurnale) +--- Thread: Hogwarts Days (/t-hogwarts-days) |
Hogwarts Days - Isabelle Smith - 30 Dec 2010 Draga jurnalule, Azi e prima mea zi la Hogwarts. Mi-am facut cativa prieteni, insa in camera in care am fost repartizata nu cunosc pe nimeni. Toate fetele par cam snoabe. Tocmai ce am ajuns in dormitor, deci nu iti pot spune foarte multe. Mai bine spus, nu prea am ce sa spun. Insa, in orice caz, acum vreau sa imi fac un abonament la biblioteca si apoi sa ma inscriu la...nu stiu. Mai multe materii. Am inteles ca le pot alege. Mi-am sunat parintii, iar mama a spus ca ii este dor de mine. Eu i-am raspuns "Deja?", insa avea dreptate. Si mie imi e dor de ea. Ah...si am uitat sa spun ce e mai important. Am fost repartizata la Viperini. Am ramas "wow", insa cred ca imi plac. Adica...viperinii sunt respectati. Si cred ca voi putea avea prieteni. In orice caz, acum cred ca trebuie sa merg in Marea Sala, pentru masa de pranz. Deci, ne mai vedem! Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 30 Dec 2010 Draga jurnalule, Tot in prima zi de scoala sunt, insa acum te anunt ca m-am inscris in clubul duelistilor si m-am oferit sa le fac un banner . Si am facut doua modele, sper doar ca cea care se ocupa de club sa admita macar unul ![]() In rest, m-am imprietenit cu o fata de la Ochi-de-Soim, Ema Snow si inca o fata de la Astropufi, Jade Crawford. [ parca asa era numele sau de familie ] Adica, mai multi mi-au urat "Bun Venit!", insa cu ele am vorbit mai mult ![]() Oricum, acum cred ca mai bine merg sa ma inscriu la cateva ore....deeci...Vorbim mai tarziu! Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 30 Dec 2010 Draga jurnalule, Vai! Jade e atat de de treaba! Mi-a facut doua poze! Si imi plac la nebunie! Uite, le fac copii si le postez aici: [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">conectat pentru a vedea acest link]</span> [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu sunt perfecte? Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 31 Dec 2010 Draga jurnalule, Au trecut cateva zile de cand sunt la Hogwarts, si pot spune ca m-am acomodat. Am multi prieteni, chiar am fost uimita cat de prietenosi pot fi cei de-aici. Acum mai bine ma pregatesc, pentru ca imediat va incepe petrecerea de revelion. Voi canta trei cantece. Ti le spun maine, cand vin de la petrecere. Te iubesc, jurnalule! An nou fericit! ~ iti spun din-ainte ![]() Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 31 Dec 2010 Draga jurnalule, Ronnie mi-a facut cateva avatare! Sunt FOARTE frumoase! Uite-le: [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">conectat pentru a vedea acest link]</span> [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">conectat pentru a vedea acest link]</span> [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft4229-hogwarts-days">conectat pentru a vedea acest link]</span> Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 01 Jan 2011 Draga jurnalule, Azi am aplicat pentru slujba de bibliotecar, insa nu cred ca voi primi postul, din cauza ca sunt prea noua. Insa mi-l doresc mult, mult de tot! Ce am mai facut azi? Muulte! M-am inscris la cursurile de Ierbologie si Farmece, dar tot as vrea sa ma mai inscriu la o ora... ![]() Ohh...si iti spun data viitoare si de petrecerea de Reveleon. ![]() Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 01 Jan 2011 Draga jurnalule, Ma gandesc ca trebuie sa iti spun cateva...ei bine, cateva obiecte pe care le folosesc. Lucruri de incepatori. Deci, aceasta este lista mea de rechizite magice scolare: Pene: ~ 1 Pana de Porumbel Alb ~ 1 Pana de Porumbel Negru ~ 1 Pana de Porumbel Gri-Francez ~ 1 Pana de Pheonix ~ 1 Pana de Bufnita Columbiana ~ 1 Pana de Bufnita Alba ~ 1 Pana de Bufnita Rosie ~ 1 Pana de Bufnita Kiti-Wiki Pergamente: ~ 200000 Pergamente Galbui [un set de marime mare] ~ 10 Pergamente Albe [un set de marime mica] ~ 5 Coli Albe [cumparate individual] Cerneala: ~ 20 Tuburi de Cerneala Albastra ~ 10 Tuburi de Cerneala Neagra ~ 2 Tub de Cerneala Rosie ~ 2 Tub de Cerneala Verde ~ 1 Tub de Cerneala Aurie ~ 1 Tub de Cerneala Argintie ~ 1 Tub de Cerneala de Culoarea Bronzului Ei bine, cam atat deocamdata. Dupa cum observi, sunt o fana a rechizitelor. In general folosesc o pana de porumbel cu cerneala albastra si un pergament galbui. Restul le folosesc la ocazii speciale, ca sa spun asa. Re: Hogwarts Days - Isabelle Smith - 02 Jan 2011 Draga jurnalule, M-am gandit mai bine si m-am hotarat sa iti spun despre ceea ce mai am in cufar, ceea ce imi este de folos, nu doar haine. Probabil o sa fac o lista cu asta mai tarziu. Deci...aceasta este lista [ -- in afara de Bagheta, care nu sta niciodata in cufar -- ]: ~ Un Colt de Dragon ~ Un Glob "Nu Uita!" ~ O Cutie de Sticla cu Lacrimi de Pheonix ~ Un Ceas/Busola care indica Vampirii si Fantomele ~ O Poza cu familia mea. ~ O Oglinda Detectoare de Adevar sau Minciuna ~ Diferite Produse de la Weasley Bing-Bong Pai...deocamdata atat, insa sigur voi mai adauga ![]() |