Darkmark RPG Forum
Petrecerea de Revelion - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Petrecerea de Revelion (/t-petrecerea-de-revelion)

Pages: 1 2 3 4 5

Petrecerea de Revelion - Luna Slytherin - 31 Dec 2010

Ideea acestei petreceri venise dintr-o gluma , insa pe care ceilalti au luat-o in serios . Dar , era bine si asa .
Luna mai privi o data decoratiile , pentru a se asigura ca totul e bine . De obicei camera arata minunat , dar acum ... practic radia . Poate ca e doar culoarea de vina , zambi Luna in sinea ei . Sau talentul Diannei .
Mda ... trebuie sa imi amintesc sa ii multumesc , isi zise Astropufa . Fara colega ei nu ar fi putut face mai nimic .
Camera era superba , si spera sa fie pe placul tuturor .
La fel ca si momentul in care va incepe spectacolul , unde stia pe cine sa se bazeze .
[Image: 23rmh3k.png]
Ochii-de-Soim vor fi incantati , rase ea privind albastrul de peste tot .
Fiecare Casa avea locul ei bine stabilit , insa se si puteau amesteca . Iar Luna era sigura ca asa se va intampla .
Niste forme de lemn elegant tronau pe margini , inlocuind obisnuitele dreptunghiuri . Erau acoperite de fete de masa in culoarea predominanta . Cui nu ii place albastrul ? se intreba Luna si inainte de a se gandi mai bine la raspuns lasa blata subiectul .
In mijloc un ring de dans suficient de mare pentru toata lumea , unde toti - sau macar aproape toti - isi vor consuma energia . Totusi , sa speram ca vor rezista pana la cumpana dintre ani .
Apoi dupa cateva secunde : Sigur ca or sa reuseasca .
Daca nu ... barul servea aproape orice . La fel si bufetul .
In fata era scena unde se va desfasura spectacolul ... momentul cheie al serii .
Astropufa mai arunca o singura privire la decoratiunii - inca o data , sa nu uite sa ii multumeasca Diannei .
OOC : Continua tu Dianne . Apoi ceilalti .

Re: Petrecerea de Revelion - Dianne D. McLarren - 31 Dec 2010

Imbracata intr-o rochie alba ce avea la mijloc un cordon negru,stateam si imi legam la mana o panglicuta rosie pe care scria "Succes!".Aveam nevoie de o ingurajare avand in vedere ca era primul eveniment pe care il organizam impreuna cu minunata mea prietena Luna.M-am invartit de doua ori in fata oglinzii si apoi cu incredere,dar si cu multe emotii am coborat spre marea sala.Eram nelinistita,imi era frica de faptul ca nimeni nu va veni la petrecere.
La un moment dat,am ajuns in fata unor usi mari si impunatoare.Acolo am gasit-o pe astropufa din anul VI.
"-Totul arata minunat.E perfect..."am spus eu in timp ce ma indreptam spre Luna.
Apoi am scos o panglicuta la fel ca a mea si i-am legat-o la mana.
"-Toata lumea are nevoie de cate o incurajare,plus ca de Revelion se zice ca e bine sa ai ceva rosu..."
Am imbratisat-o pe prietena mea,apoi am observat ca invitatii au inceput sa soseasca.

OOC:Rochie+pantofi: [Image: 14615806_1.jpg]

Re: Petrecerea de Revelion - Isabelle Smith - 31 Dec 2010

Am intrat.
Rochia mea de culoarea cameleonului era lunga si avea multe valuri.
Parul imi era mai ondulat, am stat toata ziua sa il incretesc.

[Image: SelenaRain2.jpg]

Nu era multa lume inauntru. Erau doua fete de la Astropufi, dintre care am recunoscut-o pe Luna, si cam atat.
Sala era aranjata foarte frumos.
Ne-am salutat, dupa care m-am asezat la masa Viperinilor. Desi eram sigura ca nu voi sta prea mult acolo. Cam toata petrecerea voi dansa, cel mai probabil.
Insa imi venise o idee. M-am ridicat, indreptandu-ma spre Luna, care parea emotionata si nerabdatoare.
- Luna, am strigat eu. Umm...as putea canta. Solo. Stii, eu mai cant din cand in cand si cred ca as putea face un numar. Ahh...si imi pare rau ca n-am anuntat mai devreme.
Asteptam raspunsul Astropufei.

Re: Petrecerea de Revelion - Rosalie Vivienne Alden - 31 Dec 2010

Eram atat de entuziasmata. Astazi avea sa fie petrecerea dintre ani. Si cel mai minunat lucru-aveam sa mi-o petrec la Hogwarts. Avea sa fie totul minunat: alaturi de colegi,elevi si profesori. Mi-am luat rochia si pantofii aproximativ de aceeasi culoare apoi am iesit din Turnul fostilor mei colegi de casa nerabdatoare sa ajung in Marea Sala. Am coborat entuziasta pe scari...

La intrare in Marea Sala am ramas perplexa,unii invitati deja au ajuns. Am privit de jur imprejurul salii si totul arata perfect, atat de frumos organizat. Aveam sa le gasesc pe Luna si pe Dianne macar sa le felicit pentru efortul depus la organizarea aceste petreceri,fiindca nu era usor sa faci ceva atat de minunat.

De fiecare data cand treceam pe langa cineva salutam. Intr-un final le-am observat pe fete. Mi-am dres vocea dupa care am rostit:
"Felicitari,fetelor! Ati facut o treaba minunata...!"

Speram sa ne distram cu totii si sa fie o atmosfera cat mai placuta la cumpana dintre ani. Da,intr-adevar , un nou an a trecut , ceea ce mi se pare atat de greu de crezut. Am inspirat apoi am suspinat putin melancolica. Insa mi-am revenit in cateva momente cand am observat din nou Sala care parca stralucea de bucurie,absolut radia,totul din jurul nostru ne transmitea o stare placuta...

OOC: Rochia ---> [Image: 3383231_1254044520.gif]

Pantofi--->[Image: 19871_8_1236598126.jpg]

Re: Petrecerea de Revelion - Ema Snow - 31 Dec 2010

Mi-am prins parul intr-un coc, dar nu a reusit sa stea. Am incercat iar, dar parul meu pur si simplu refuza sa stea acolo unde trebuia sa stea. M-am dat batuta. O sa il port despletit. Buclele largi, naturale, imi veneau destul de bine si nici nu necesitau o pregatire - parul meu nu era perfect drept.
" - E timpul sa ne distram!" am zambit, legandu-mi o panglica rosie la gat.
Asa era traditia, era bine sa porti rosu in noaptea de Revelion. Si in plus, se potrivea cu rochia grena, din voal subtire, ce cadea in cascade pana la pamant. De data asta imi invatasem lectia. Nu-mi pasa daca voi fi scunda printre ceilalti, dar nu-mi voi lua pantofi cu toc. Nu mai imi omor picioarele pe ei. Am ales niste balerini albi, cu linii aurii.
Am agatat de panglica de la gat un medalion de aur, rotund, simplu, si mi-am pus cerceii din set.
O jumatate de ora mai tarziu, intram pe usa Marii Sali. M-am oprit in loc si m-am intors sa vad minunatia din fata mea. Avea sa fie minunat.
" - Luna, Dianne! Ati facut o treba superba!" le-am felicitat. " - Hey, Iz, Rose!" le-am zambit prietenelor mele, in timp ce paseam mai departe.

Re: Petrecerea de Revelion - Misha Darren Collins - 31 Dec 2010

• Blaine îºi trecu mâna prin pãr, încercând sã-l îmblânzeascã, deºi îl zburli ºi mai mult. κi închise cãmaºa albã pânã la gât ºi îºi puse cravata cu culorile Cercetaºilor, strângând-o bine ºi apoi aranjându-ºi gulerul, apoi îºi luã pe deasupra puloverul gri, care în jurul gâtului avea câteva linii groase, tot cu culorile auriu ºi roºu. Se uitã în oglinda pusã în special pentru cei care vroiau sã se 'aranjeze' de Revelion în camera bãieþilor ºi se încruntã, fãcând cicatricile de pe faþã sã îi iasã în evidenþã puþin: avea, pe lângã cãmaºã, cravatã ºi pulover niºte jeanºi negri ºi papuci maro.

Oftã, îºi luã hanoracul albastru închis de pe pat, îl îmbrãcã, apoi luã husa în care era chitara ºi o puse pe spate, apoi coborî pânã în Camera de Zi a Cercetaºilor ºi de acolo pe hol. Inima îi bãtea cu putere, în acelaºi ritm cu chitara care i se tot lovea de spate, încetinindu-l în timp ce cobora scãrile goale, paºii rãsunându-i puternic. Avea emoþii, era prima petrecere la care participa de când era la Hogwarts; nu mersese la celelalte pentru cã unu, nimeni nu îl invitase ºi doi, nu prea avea prieteni cu care sã meargã. Se opri în faþa uºii Marii Sãli, apoi trase cu putere aer în piept ºi intrã.

Rãmase cu gura cãscatã la propriu când vãzu decoraþiunile, dar fu repede împins la o parte de cãtre ceilalþi invitaþi ce se grãbeau înãuntru. Se îndreptã înspre mesele Cercetaºilor ºi îºi dãdu jos chitara de pe spate cu o miºcare ºi o rezemã de masã, apoi rãmase în picioare. Steagurile Cercetaºilor erau peste tot; se rezemã de masã ºi se uitã împrejur, încercând sã rãmânã cât mai departe de nebunia din Salã. Se uitã pe furiº la Scenã ºi apoi o recunoscu pe Ema. Zâmbind, îºi fãcu loc printre persoanele diferite ºi, când ajunse lângã ea, o bãtu pe umãr.

- Hey, mã bucur cã ai venit. Se întrerupse, apoi se gândi ce tâmpit arãta, îmbrãcat ciudat. Clipi, apoi continuã: În sfârºit cineva de înãlþimea mea.

'Oh, Merlin, sunt un idiot.'

Blaine - http://27.media.tumblr.com/tumblr_lbzeyrP6pV1qehni3o1_500.jpg

Re: Petrecerea de Revelion - Ema Snow - 31 Dec 2010

" - Salut!" m-am intors. " Bun... Stiam eu ca nu merita sa ma torturez. Eu si tocurile... Baba si mitraliera" am chicotit.
L-am privit o clipa de sus in jos.
" - Draguta tinuta" i-am zambit politicos.
Ma incanta la nebunie ideea ca aveam muzica... live. Cu putin noroc, poate cantam si eu.
Am privit scena si am vazut pianul dintr-un colt. Era superb, maiestuos, impunator. Ca un magnet. Nu mai cantasem de ceva vreme, dar nu mi-am facut griji. Planuiam sa cant una dintre preferatele mele, iar pe astea nu aveam cum sa le uit sau sa ma incurc.
" - Presupun ca o sa te vad pe scena?"

Re: Petrecerea de Revelion - Dianne D. McLarren - 31 Dec 2010

"-Ok...It's show time!"i-am spus eu Lunei care a inceput sa rada.
Totul mergea bine pana in acel moment.Invitatii incepea sa intre in sala si chiar ma bucuram ca macar unora le pasa de munca pe care am depus-o eu si Luna.Si aveau dreptate,decoratiiunile erau uimitoare,si nu spun asta doar pentru ca am contribuit si eu decorarea salii.

Blaine era prezent,la fel Ema si Isabelle,asa ca am suflat usurata stiindu-i acolo.Eram un pic agitata si nu stiam cum sa-mi calmez emotiile.Totusi era prima petrecere pe care o organizam si la care participam.Stiam ca Luna are un plan de rezerva in caz de se intampla ceva neasteptat.Acest lucru ma mai linistea...

Re: Petrecerea de Revelion - Isabelle Smith - 31 Dec 2010

M-am dus langa Ema.
- Hey! Ce faci? Iubesc rochia ta!
Am zambit.
A zambit si ea.
- Faci vreun numar in seara asta?
Nu stiu daca intrebam din politete sau din placere, insa chiar aveam chef de discutii cu prietenii sau, mai bine spus, cu noii mei prieteni.

Re: Petrecerea de Revelion - Luna Slytherin - 31 Dec 2010

Invitatii incepeau sa ajunga , iar acest lucru ... nu putea fi decat bun .
Luna zambi - chiar urma sa iasa bine . Totul .
Invitatii pareau incantati de decoratii - macar nu se suparase nimeni din cauza culorii predominante - si toti cei care aveau sa cante erau prezenti .
Auzi pe cineva intreband-o daca poate participa la spectacol si , cum auzise ca Iza se pricepe , zise :
-Da , Iza , poti sa faci ce vrei .
Apoi o intreba pe Dianne :
-Spectacolul incepe la 10 p.m. , bine ?
Se uita la ceas . Mai era ceva de asteptat .
OOC : [Image: wwexds.jpg]