![]() |
Natural - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +--- Thread: Natural (/t-natural) |
Natural - Ema Snow - 01 Jan 2011 M-am asezat pe zapada, la adapostul unui copac. Era prima zi din noul an, prima dimineata. Aveam un zambet fin pe buze in timp ce reciteam foaia primita de la sora mea. Dawn imi trimisese o pagina de ziar pe care scrisese cu markerul. ' Elevii zguduie Hogwarts!' era titlul scris la mijlocul paginii. 'Elevii de la Hogwarts au avut parte de distractie in cumpana dintre ani...etc.' In schimb erau noutati despre ministru. Sub titlu era un set de poze. Toate infatisau elevii ai scolii ce dansau in Marea Sala, distrandu-se. Am recunoscut-o pe Alice, fata pe care o cunoscusem. Un rand de poze o reprezenta pe Dianne in fata microfonului, prezentand spectacolul. in poza alaturata era Iz. Canta, rochia ei stralucind in poza, radia de fericire. Urma o poza cu Blaine cantand la chitara. Se vedea putin din oboseala sa si in poza, fapt ce m-a facut sa ma intreb cum se mai simte. Ultima era cu mine, cantand la pian si privind inainte. M-am incruntat, nu imi statea bine. In josul paginii era scrisul ordonat al surorii mele. Sunt mandra de voi, Ema! Saluta-i pe toti din partea mea si la multi ani! Am zambit, iar zapada scartai aproape de mine, sub greutatea unor pasi. Re: Natural - Daniel Cruplud - 01 Jan 2011 Eu ma plimbam intr-o zi frumoasa de Duminca.Imi propusesem sa fac inconjurul Hogwarts-ului cand am vazut-o pe Ema. - Hei,Ema, buna!,am strigat eu tare. Ea insa nu ma auzise.Era prea departe.Am fugit spre ea. - Hei,Ema,ce faci?,am zis eu mai incet. Ema imi zambi. - Hey,buna si tie.Pierdeam vremea,raspunse Ema. Ma uitam la ea.O studiam atent.Avea ceva schimbat astazi,dar nu stiam ce. - Ti-ai facut ceva la par?,am intrebat eu din senin. Ea se uita ciudat la mine si dadu din cap in semn negativ. Ce sa aiba atunci ? - Mi se pare,ca azi,esti diferita?Si hainele sunt aceleasi,parul neschimbat!Nu stiu ce ti-ai facut dar iti sta mult mai bine Ema. Ea incepu sa zambeasca si sa chicoteasca. Re: Natural - Ema Snow - 01 Jan 2011 " - Multumesc! Sunt doar amuzata. Am aparut in ziar cu totii si nici macar nu arat decent" am chicotit iar. " - Cum adica?" I-am aratat pagina rupta de sora mea. " - Vezi? Am o privire de parca am vazut fantome. Nu... fantomele unor fantome" Am ras iar, dupa ce m-am uitat la poza. Erau magice, adevarat, dar copia mea mereu privea inainte. Re: Natural - Daniel Cruplud - 01 Jan 2011 Ma uitam la ea si zambeam. - Oricum ari fi,arati foarte bine.Chiar daca erai putin inspaimantata.Primise'i vre'o veste proasta?,am intrebat eu. Ea se uita fix in ochii mei.Apoi intoarse privirea brusc si spuse: - Nu,asta este problema,aratam groaznic,spuse ea. - Cu siguranta ca nu esti fotogenica,alfel nu-mi explic cum de acolo erai atat de speriata iar acum arati atat de minunat.Cu siguranta ca tu stii mai bine. Ema se uita la mine.Nu intelegeam privirea ei.Nu mai avuse o astfel de privire.O fi fericita datorita complimentelor sau jignita pentru ca i le-am adus?Sau altceva?!Nu intelegeam. Re: Natural - Ema Snow - 01 Jan 2011 M-am uitat in gol o secunda. Apoi am zambit. Aveam senzatia ca ma tachineaza. " - In sfarsit, cineva care afirma!" am chicotit. " Stiu ca nu sunt fotogenica. Mi-a fost groaza. Cred ca poza este facuta inainte sa ma simt comod.. Oricum... " Mi-am cuprins genunchii cu bratele. " - Si ce mai zici?" am continuat nonsalanta. Re: Natural - Daniel Cruplud - 01 Jan 2011 Ma uitam la atitudinea ei.Parea ca nu vrea sa tradeze ceva insa habar nu aveam ce.Poate nici nu conta.La urma urmei poate o fi mai bine sa las acest mister nedescoperit. - Ce sa fac?,am raspuns eu.Am iesit si eu afara sa ma plimb.Si am dat peste tine.Cu siguranta ca voi avea parte de o zi mult mai amuzanta.De altfel ca de fiecare data cand m-am intalnit cu tine. Ema zambi larg. - Oricum,vroiam sa-ti multumesc pentru fiecare data cand m-ai salvat de la necaz.. si ma bucur ca te-am gasit.. am acum sansa sa fac asta. Re: Natural - Ema Snow - 01 Jan 2011 M-am uitat inainte, strambandu-ma cu un zambet. " - Uau! Zana-Maseluta! Hey" m-am intors spre el. " Si eu sunt incantata de cunostiinta, dar pe bune, nu am facut niciodata nimic special." 'Poate doar faptul ca sunt o bufnita' am adaugat in minte. M-am uitat la el o clipa, apoi mi-am intors privirea spre zapada din fata mea. " - Ce te framanta? Si nu incerca sa ascunzi asta" am adaugat zambind. " Se vede cand un om e batut de un gand." Re: Natural - Daniel Cruplud - 01 Jan 2011 Ascultam tremurator spusele ei si mi le repetam in minte.Incercam sa gasesc o scapare.Si tacerea e un raspuns insa in aceste situatii ar putea da de inteles altceva.Nu mi-as dori asta.Insa nici sa stie adevarul.Nu stiam ce sa fac. - Eh,ma framanta niste lucruri.. prefer totusi sa nu vorbesc despre ele,am spus cu jumatate de gura. Ea insa se uita insistenta la mine.Vroia sa-i zic ceva,vroia un raspuns. - Daca ti-as zice,nu stiu cum ai reactiona,am zis si mi-am aruncat privirea in pamant. Nu mai aveam curaj sa ma uit la ea.Nu stiu ce fata a facut,nu mai stiam nimic.Nu stiu de ce nu ridicam privirea sus,o dadeam in bara.Mi-am ridicat privirea iar a zis "Incearca!". - Nu cred ca pot... Re: Natural - Ema Snow - 01 Jan 2011 Pentru o clipa, mi-a venit in minte ideea ca poate nu are incredere in mine. " - Ok. Atunci lasa-ma pe mine prima" M-am ridicat de pe pamant cu grija, mainile afundandumi-se in zapada. Mi-am indreptat spatele si l-am privit. " - Mai tii minte cand eram in Padurea lui Dean? Cum am aparut...?" " - Ai sarit dintr-un copac" imi raspunse el cu o privire ce-mi dadea de inteles ca nu vedea legatura. " - Intr-un fel..." am recunoscut. " Ok.... Sa nu tipi." M-am dat un pas inapoi, am luat o gura de aer si am inchis ochii. M-am transformat, luand forma de Animag, in bufnita alba. M-am uitat de jos la el si am intors capul curioasa. Re: Natural - Daniel Cruplud - 01 Jan 2011 Ma uitam la Ema si nu-mi venea sa cred.Era mult mai fascinanta de cat puteam crede.Se facu la loc om dar nu avea curajul sa se apropie.Atunci m-am dus eu la ea. - Ei..,spunea ea care nu avea curajul sa mai zica nimic. - Ei,esti mult mai incantatoare decat puteam crede.Defapt esti cea mai incantatoare persoana din cate exista. Ma luase gura pe dinainte.Nu stiu ce legatura avea asta cu faptul ca animgausul ei era o bufnita.Oricum era foarte frumos animagusul. Ea nu mai zicea nimic,iar eu nu mai stiam ce sa zic.Ne uitam unul la altul si asteptam parca sa faca unul dintre noi ceva. |