![]() |
Winter Morning - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului) +---- Thread: Winter Morning (/t-winter-morning) |
Winter Morning - Bell Evans - 08 Jan 2011 OOC: Just me and Lisa Iarna inca era in toi, dat fiind ca abia se scurgeau din calendar ultimele zile ale lui decembrie. Plapuma de diamante reci precum portelanul inca salasluia deasupra pamantului inghetat. Fara niciun semn de speranta la orizontul oceanului de ninsoare, totul parea pierdut.. Bell se trezi devreme, dar mai ramase pentru cateva ore in pat. Era atat de bine si cald, incat planuia sa ramana acolo toata ziua. Dar un ciocanit la usa o facu sa se ridice. “-Bell!” striga Lisa, entuziasmata. “-Hey” chicoti cercetasa, cand verisoara ei se tranti pe pat. “-Hai” murmura ea. “-Unde?!” replica Bell, usor derutata. “-Nu’mi spune ca ai uitat!” se planse Lisa. “-Sa uit ce?” murmura fata. ½-Mda, clar..ai uitat½ ofta Lisa. “-Ce sa uit, Liss?!” intreba Bell, exasperata. “-Azi am promis ca mergem la Hagrid..sa’i ducem si cadoul pe care i l’am luat de Craciun” chicoti Lisa. “-Aa..da..hai sa mergem” replica Bell, dandu’si ochii peste cap si ridicandu’se din pat.. Re: Winter Morning - Violet Wilson - 08 Jan 2011 Lisa isi astepta verisoara, in timp ce aceasta se imbraca in graba. “-Pe bune acum, tu ai toate hainele albastre?!” intreba ea, cand Bell isi lua un pulover albastru pe gat, si o pereche de blugi gri. “-Aaa..nu chiar” chicoti cercetasa. “-Mda..numai 90%” replica Lisa. “-Pai..ador culoarea asta” ofta Bell, privindu’si reflexia din oglinda. Era din nou cadaveric de alba..ca de obicei. Iar zapada nu o ajuta deloc sa capete culoare in obraji. “-Mergem?” intreba ea, dupa ce isi prinse parul lung intr’o coada. “-Si nu mananci?” murmura Lisa. “-Sunt sigura ca Hagrid ne va servi cu ceva” chicoti cercetasa. “-Pe riscul tau atunci..” replica Lisa. “-Stai..sa nu uitam cadoul!” chicoti Bell. “-Unde l’ai ascuns???” replica fata, dandu’si ochii peste cap. “In stilul asta, nu mai plecam nici maine” adauga eam, in soapta. Re: Winter Morning - Bell Evans - 08 Jan 2011 Bell deschise dulapul si scotoci pentru cateva minute prin el. “-L’am gasit” anunta ea intr’un sfarsit. “-Wow..ma bucur, acum hai sa mergem” mormai Lisa. Iesira din Turn, si ajunsera in hol. Se intalnira cu cativa astropufi, iar Bell ii saluta vioaie. La parter, se intalnira si cu alti cercetasi, care veneau deja de la Hagrid. “-Are muulte prajituri” chicoti unul din ei. “-Eu te’am prevenit” chicoti Lisa, privind’o pe Bell. “-Asta e..voi merge la dentist dupa” replica ea, razand. Domeniile erau imbracate intr’o plapuma de diamante argintii, care isi etalau frumusetea de gheata in lumina nemiloasa a soarelui batran. Perdele de lumina se cerneau din nemarginitul vazduh, rasfragandu’se aproape dureros peste castel. “-Iubesc iarna” murmura Bell, cand ajunsera in sfarsit in fata colibei lui Hagrid. “-Hai, bate la usa..eu nu imi scot mainile din buzunar” chicoti Lisa, infrigurata. Re: Winter Morning - Violet Wilson - 08 Jan 2011 Bell ciocani in usa din stejar masiv, iar Hagrid le intampina vesel. “-Stiam eu ca voi sunteti” spuse el, razand. Cele doua se uitara nedumerite una la alta, iar uriasul le pofti inauntru. “-Cred ca sunteti inghetate” chicoti el. “-Partial” replica Lisa, razand. Bell ii inmana cadoul, si zambi. “-Pentru tine, de Craciun..nu am ajuns prea curand la tine, dar cu petrecerea din Turn” murmura ea. “-Nu trebuia..vai, ce placere pe capul meu” raspunse Hagrid, cu lacrimi in ochi. “-Deschide’l!” il impulsiona Lisa. Uriasul se aseza pe pat, care trosni puternic din cauza greutatii, si rupse hartia rosie. Scoase la iveala o patura uriasa. “-E..perfecta” spuse el, profund impresionat. “-Am spus ca ai nevoie de asa ceva..e frig acum” chicoti Lisa. Hagrid se ridica brusc, si veni spre ele. “-N’o sa’mi placa asta” sopti Lisa. “-Taci si indura” replica Bell, cand uriasul le stranse in brate. Re: Winter Morning - Bell Evans - 08 Jan 2011 Cercetasa se desprinse din imbratisarea ca de urs a lui Hagrid si isi potrivi hainele. “-Ne bucuram ca ti’a placut” murmura Lisa. “-Cum sa nu’mi placa, a fost uimitor..nici nu ma asteptam” replica uriasul. “-Dar mereu ii aducem ceva de Craciun, in fiecare an” adauga Bell, in soapta. Se asezara la masa, si privira un platou enorm, incarcat cu prajituri. “-Vestitele fursecuri?” sopti Bell, cu un glas de martir. “-Da..luati, serviti” replica Hagrid, zambind. “-Aaa. Eu am mancat deja la castel” spuse Lisa. “Dar Bell nu a servit inca micul-dejun” adauga ea. Bell ii trase un picior pe sub masa, iar Lisa amuti de durere. “-Haide, Bellyshor, serveste’te!” o indemna Hagrid. Cercetasa lua o prajitura, si incepu sa o rontaie. Era tare, dar gustoasa. Intalnise deja cateva stafide si o aluna caramelizata. “-Sa stii ca sunt chiar bune” spuse ea, zambind. “-Ma bucur ca iti plac” replica uriasul, pregatind ceaiul. Re: Winter Morning - Violet Wilson - 08 Jan 2011 Lisa isi privea verisoasa, chicotind pe infundate. Aceasta se chinuia cu un fursec de’a lui Hagrid, rontaindu’l pe margini. “-Iti place, nu?” intreba ea in soapta. “-Vezi ce patesti cand iesi de aici” replica Bell razand. Hagrid se intoarse spre ele cu un ceainic de marimea unei galeti, si turna in trei cani mari un lichid rosiatic. “-Aaa, Hagrid?!” ezita Bell. “-Da, Bellyshor..” raspunse uriasul, punand ceainicul inapoi pe plita sobei. “-Din ce e ceaiul..are o culoare cam dubioasa” chicoti Bell. “-Macese..si afine, e bun!” o asigura uriasul, impingand cana spre ea. Lisa isi lua si ea cana si sorbi incetisor din ceai. Era chiar foarte bun, doar ca nu avea zahar. “-Hagrid, zahar n’ai!?” intreba ea, zambind. “-Am uitat de el” replica uriasul, punand pe masa o cutie mare, cu zahar caramel in ea. Re: Winter Morning - Bell Evans - 08 Jan 2011 Bell zambi, si continua sa rontaie fursecul. “-Ce zici de o bulgareala, Hagrid?” chicoti cercetasa. “-Mmm..nu stiu ce sa spun” mormai uriasul. ½-Mai mult ca sigur tot noi sfarsim ingropate in zapata, deci..½ chicoti Lisa. “-Tot tu esti in avantaj!” il asigura Bell. Hagrid paru ca delibereaza pentru cateva clipe, dupa care un zambet imens ii inunda chipul. “-Sigur ca vin..dar cu o conditie!” zise el, zambind. “-Ce?!” intrebara cercetasele in cor. “-Sa mergeti cu mine sa hranim triramele si Thestralii” raspunse uriasul. Bell si Lisa se uitara una la alta pentru cateva momente, dupa care ranjira. “-S’a facut!” anunta Bell. “-Deci vreti?” intreba Hagrid, cu o voce de maniac. “-Da..dupa ce terminam de mancat” ofta Lisa. Re: Winter Morning - Violet Wilson - 09 Jan 2011 Lisa incerca sa traga cat mai mult de timp; sincera sa fie, nu avea niciun chef sa hraneasca cine stie ce creaturi. Care mai erau si hidoase pe deasupra. Inca nu avusese ore cu Hagrid, dar stia ca erau putin mai..deosebite, fata de cele ale profesorului sau. "-Si Hagrid..cum arata o trirama?" murmura ea. "-Cum sa nu stii cum arata asa ceva" chicoti Bell. "-Pai..e o rama mare, cu trei capete" replica uriasul. Lisa inregistra cuvintele si fu coplesita de dezgust. "-Spune'mi ca nu trebuie sa mergem sa le hranim" ii sopti ea Bellei. "-Ma tem ca deja i'am promis lui Hagrid.." ofta aceasta. Hagrid se aseza si el la masa si zambi, privindu'le sugestiv. "-De ce ati tacut asa brusc?" intreba el, continuand sa zambeasca. Re: Winter Morning - Bell Evans - 09 Jan 2011 Bell chicoti; Lisa era o fricoasa si jumatate cand venea vorba de animalele speciale ale uriasului. Ce'i drept..nici ele nu erau prea inofensive. "-Hagrid..ma gandeam..ce'ar fi sa lasam hranitul triramelor pe dupa bulgareala" propuse Bell. "-Bine, dar atunci va propun altceva" raspunse uriasul. "-Nu din nou" sopti Lisa. "-Haideti sa va arat ceva" replica Hagrid. "-Acum?" intreba Lisa. "-Dar inca nu ne'am terminat ceaiul" protesta Bell. "-Bine fie..dupa ce terminati" replica Hagrid. "-Dar ce vrei sa ne arati?!" intreba Lisa, interesata. "-Veti afla curand..acum mancati" chicoti Hagrid, cu un zambet bland. Re: Winter Morning - Violet Wilson - 09 Jan 2011 Lisa ii privea pe cei doi, intrebandu'se ce ascundea Hagrid; probabil un alt animal infricosator, care avea rolul de a speria copiii. "-Sincer..nu cred ca e bine" murmura ea, cand uriasul se ridica de la masa. "-Ce sa nu fie bine?!" replica Bell, calma. "-Sa ne arate el..mica surpriza" raspunse Lisa. "-Haide..ce poate fi atat de rau" chicoti Bell, dandu'si ochii peste cap. Cand vazu insa privirea verisoarei sale, zambetul ii pieri de pe fata, luandu'i locul o expresie ingrijorata. "-Ok..poate fi ceva rau" murmura ea, automat. "-Dar parca nu iti era frica" mormai Lisa. "-Tu ma faci sa'mi fie frica..hai sa mergem o data!" replica Bell, usor enervata. "Hagrid, suntem gata!" anunta ea, cu vocea limpede. |