Darkmark RPG Forum
Vraja secretelor - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: Vraja secretelor (/t-vraja-secretelor)

Pages: 1 2 3

Vraja secretelor - Alice Swan - 09 Jan 2011

[Image: biblioteca-1.jpg]

Am intredeschis usa intrand cu grija in biblioteca incarcata de carti.Chiar daca era in amurg niciodata aceasta parte a castelului nu fusese luminata bine de soarele ce trecea prin ferestre.Am cautat cu privirea prima masa libera si cat mai retrasa mergand in spre ea.Biblioteca era aproape goala doar cativa elevi din anul I radeau in soapta citind una din cartile raftului de dragoste.I-am ignorat asezandu-ma la masa scotandu-mi un pergament si o pana.Mi-am scos cartea pe care trebuia sa o analizez si am inceput sa citesc.Cel ce imi oferise aceasta carte ma sfatuii sa o analizez in detaliu deoarece voi descoperi multe secrete.Nu am fost niciodata o mare aventuriera sau in cautarea secretelor vietii,insa tineam prea mult la el ca sa il dezamagesc.Dupa o ora de citit am inchis cartea privind cerul prin fereastra intredeschisa.Noaptea se aseza bine peste castel,iar timpul zbura fara ca eu sa imi dau seama."Lumos" am soptit baghetei pentru a face putina lumina in biblioteca a carei intuneric il puteai pipaii.Mi-am asezat capul pe carte inchizand ochii eram foarte obosita asa ca am atipit.

Re: Vraja secretelor - Alice Morris - 09 Jan 2011

Alice se plimba printre rafturile ticsite de carti ale bibliotecii. Ce cauta? Nici ea nu stia exact. Se uita la titlurile cartilor, cautand o carte care nu o citise, si care ii atragea atentia. Degeaba. Poate era in sectorul gresit. Iesi pe culoarul principal, mutandu'se la alta sectiune, dar un alt lucru ii atrasese atentia. La o masa, o eleva din anii mai mari statea asezata, cu o carte desfacuta in fata. Ignora chicotele celor din anul I care se aflau la sectorul dedicat cartilor de dragoste si se aseza la masa. O recunoscu pe Alice Swan, cea cu care impartea acelasi nume, dar, desi se cunosteau, nu petrecusera mult timp impreuna de cand s'a intalnit prima oara. Aceasta statea cu ochii inchisi. Ori atipise, ori era doar obosita. Sopti, incet, pentru a nu o deranja:
"Heyy, Alice!"

OOC:sper ca nu e nicio problema daca am continuat si, aici va trebui sa'mi zici Al sau Aly, bine

Re: Vraja secretelor - Alice Swan - 09 Jan 2011

Am intredeschis ochii incercand sa caut cu privirea persoana ce ma trezi.M-am ridicat morocanoasa privind-o pe fata ce statea in fata mea.Pentru o secunda nu mi-am dat seama exact cine era,insa dupa cateva secunde mi-am dat seama ca cea ce statea inaintea mea era Alice Moris astropufa pe care o indragisem cel mai mult de cand venisem la Hogwarts.

"Ah Aly scuze am atipit!"I-am raspus cascand zgomotos.

"Ce te aduce pe la biblioteca?"Am intrebat-o curioasa in timp ce strangeam pergamentele ce le imprastiasem pe intreaga masa.Aceasta ma privea razand de cat de neindemanatica sunt.

"Lasa-ma sa te ajut!"Imi spuse aceasta zambindu-mi in timp ce strangea cartile asezandu-le perfect una peste cealalta.Nicioadata nu reusisem sa fiu organizata.Dupa cateva secunde pergamentele si catile erau asezate frumos pe masa.Am privit-o curioasa asteptand raspunsul ei.

occ:nu e nimic topicul trebuia sa fie doar pentru mine si Ronnie,insa esti bine venita daca ai postat

Re: Vraja secretelor - Alice Morris - 09 Jan 2011

"Ce te aduce la biblioteca?" intreba Alice. Aly se pregatise sa raspunda dar vazand cum aceasta incerca sa'si stranga lucruyrile imprastiate pe masa, renunta si isi oferi ajutorul:
"Lasa'ma sa te ajut!" spuse ea binevoitoare.
Aseza pergamente peste pergamente, in timp ce Alice isi strangea cartile si instrumentele de scris. Toate fusesera puse pe o parte a mesei, iar in timp ce Al le studia raspunse la intrebare:
"Voiam sa citesc ceva. Si cautam o carte interesanta, dar..." Nu incheie fraza. Titlul uneia din cartile lui Alice ii atrase atentia.

OOC:Imi cer scuze, nu stiam ca e rpg'ul vostru

Re: Vraja secretelor - Alice Swan - 09 Jan 2011

Am privit-o pe Alice a carei privire ramase pe cartea pe care Jasper mi-o dadu.

"E un jurnal al unei persoane nu e chiar o carte!"I-am spus ridicand jurnalul din cartile de simboluri si dictionare.

"Mi-a oferit-o un bun prieten si ma rugat sa o citesc,el e o persoana mai misterioasa si ii place sa imi ofere tot felul de provocari,ghicitori si coduri pe care eu personal nu prea le plac,dar tin prea mult la el ca sa nu ii fac pe plac."I-am zis razand scurt.

"Si nu ai gasit cartea pe care o doreai?"Am intrebat-o incarcand sa o readuc cu picioarele pe pamant deoarece inca analiza in cel mai mic detaliul jurnalui lui Jasper.Intr-un fel mi-ar fi placut sa il pot oferi,insa nu stiam daca era chiar cea mai buna alegere avand in vedere ca Jasper era o persoana caruia ii placea sa scrie fara sa se ascunda.

Re: Vraja secretelor - Veronique A. Dupont - 09 Jan 2011

Ronnie iesi brusc din Pivnita viperinilor luandu-si rucsacul ce era aruncat pe unul dintre fotoliile impunatoare din camera de zi. Stia ca uitase ceva in Biblioteca, ceva foarte important. Dupa ce urca la primul etaj incepu sa grabeasca pasul stiind ca nu era nimeni acolo care s-o intrebe unde se grabeste, ci doar ea si castelul pustiu. Imediat ce ajunse in fata bibliotecii realiza ca era noapte, iar aceasta era inchisa. Dupa zeci de minute in care se gandi cum sa intre in biblioteca si dupa ce folosi fara succes vraja Alohomora de cel putin cinci ori, isi aduse aminte ca datorita functiei de sef de casa avea niste privilegii, asa ca scose un rand mare de chei ruginite si baga una dintre chei in broasca usii. O lumina puternica se aprinse cand cheia intra in contact cu broasca, iar o multime voci se auzira soptind din aceasta. Dupa ce usa se deschise, Ronnie intra in camera si se indrepta catre masa de lectura de langa sectorul intunecta. Acolo isi lasase acel lucru foarte important.
In drum spre sectorul interzis, viperina sesiza ca o alta viperina si o astropufa stateau aplecate asupra unei carti. Pareau ca nu observasera ca toata lumea din jurul lor disparuse. 'Oare ce cauta la ora asta afara din pivnita?' se intreba Ronnie pe sine analizand-o pe cealalta viperina

Re: Vraja secretelor - Alice Swan - 10 Jan 2011

Mi-am ridicat privirea din cartea jurnal lasand-o pe Alice sa il analizeze observand ca in camera intrase o alta viperina,insa una foarte cunoscuta mie.Era destul de intuneric asa ca m-am fortat sa vad exact cine era realizand ca era chiar sefa de casa a viperinilor proaspat numita in aceasta functie.Era ciudat faptul ca desi eram la aceiasi casa nu vorbisem aproape niciodata infara de salutarile din Sala Mare.M-am ridicat de la masa indreptandu-ma spre ea.Am mers cu pasi mici si timizi ajungand in dreptul mesei acestea.

"Buna ,daca vrei poti sta la masa noastra!"Am zis aceste lucruri dintr-o rasuflare privind-o cu interes asteptandu-i raspunsul curioasa.

Re: Vraja secretelor - Alice Morris - 10 Jan 2011

"E un jurnal al unei persoane nu e chiar o carte!" spuse Alice scotand cartea si privind coperta. Un jurnal! Ciudat! isi zise Aly, care nu era de acord cu cititul altor jurnale. Si nu credea ca Alice ar fi in stare de asa ceva.

"Mi-a oferit-o un bun prieten si ma rugat sa o citesc,el e o persoana mai misterioasa si ii place sa imi ofere tot felul de provocari,ghicitori si coduri pe care eu personal nu prea le plac,dar tin prea mult la el ca sa nu ii fac pe plac."
spuse Alice zambind angelic. Acum inteleg, isi zise Al. Ii suna interesant. Iar curiozitatea pusese stapanire pe ea. Iubea misterele, si tot ce tinea de ele, orice mic indiciu care sa ii dea de gandit, care ii punea perspicacitatea la incercare.
"Stii, imi plac misterele..." risca Al sa spuna. Dar Alice lasa cartea pe masa si se ridica. In alta parte a camerei, Ronnie ne privea. Nu o vazuse de ceva timp. Alice o saluta. Al isi intoarse privirea catre cartea pe care viperina o lasase pe masa. Pana si coperta ii atragea privirea. Dar era prea periculos....

Re: Vraja secretelor - Veronique A. Dupont - 11 Jan 2011

Dupa ce le privi insistent pe cele doua timp de cateva minute Ronnie realiza ca cealalta viperina se ridicase si se indrepta spre ea.
" Buna, daca vrei poti sta la masa noastra" o invita fata uitandu-se la ea cu mult interes
Ronnie isi dadu pe spate cateva suvite care-i stateau pe frunte impiedicandu-i vedere, iar apoi spuse lipsita de interes: " Vin si eu imediat ce recuperez ceva"
Viperina ii zambi prietenos, iar apoi se indrepta catre prietena ei ce analiza ganditoare un fel de caiet de notite.
Ronnie isi ridica privirea, iar apoi se indrepta spre sectorul interzis pentru a recupera acel ceva. Nu stia sigur daca dupa ce va lua acel lucru ar fi trebuit sa se intoarca si sa stea cu astropufa si cu viperina. Poate ca daca o prindea cineva incalcand regulile cu cealalta viperina ar fi putut sa-i ia postul de sef de casa. 'Prea multe idei, prea putine fapte' gandi Ronnie, iar apoi se indrepta catre sectorul interzis. De acolo recupera o carte foarte voluminoasa, neagra cu inscriptii auri latinesti ce statea exact in acelasi loc in care viperina o lasase cu ceva timp in urma. 'Nu-mi vine sa cred ca nimeni n-a citit-o' se gandi viperina analizand unghiurile in care erau indoite colturile paginilor. Se parea ca nimeni nu o atinsese. La acest gand Ronnie se linsti. Stia prea bine ce secrete monstruoase ascundea acea carte. Dupa ce baga carte in rucsac se intoarse la masa la care cele doua Alice plavarageau.

Re: Vraja secretelor - Alice Swan - 11 Jan 2011

M-am asezat la masa zambindu-i instinctiv lui Aly care inca nu isi putea lua ochii de pe jurnal.Mi-am asezat parul dupa ureche scotand o pana din geanta notand cateva lucruri pe care trebuia sa le retin din care.
"Scuze ca am plecat asa,nu doream ca o colega de casa sa stea singura!"I-am intins jurnalul vazand-o cum ochii i se fac din ce in ce mai mari.

"Daca vrei poti sa ma ajuti sa descoperim secretele pe care amicul meu nu mi le poate transmite persoanal sau prin scrisori!"

Am deschis jurnalul analizand prima fila care avea o noanta de rosu deschis ca si cum cineva ar fi patat-o cu sange,insa am ignorat acel lucru ajungand la prima pagina citind ca fusese scrisa cu cateva luni in urma.Alice incepu sa citeasca foarte interesanta aproape pe nerasuflate,nu imi parea rau ca o lasasem sa citeasca stiam ca Jasper nu s-ar fi suparat atat timp cat secretele lui nu ii erau aflate in totalitate.Defapt imi oferise acest juranal pentru a afla unde fusese in ultima perioada si mai ales unde il pot gasi pentru a ii trimite scrisori.Am citit primul paragraf care spre surprinderea mea mi se adresa mie.

"Bagheta ta ma va cauta acolo unde cocosul plange cu sange si nisipul se scurge la conacul Moon precum orele pe ceasul prafuit al camerei tale,asa ca nu ma cauta caci luna se trezeste din somnu-si adanc.Da-mi data peste cap de trei ori,insa te rog n-o lasa sa se transforme cu timpul intr-un balaur."

Am privit-o pe Aly foarte nedumerita incercand din rasputeri sa imi dau seama ce dorea sa imi spuna si mai ales unde se afla in aceste momente.