![]() |
Cautand bucuriile - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Cautand bucuriile (/t-cautand-bucuriile) |
Cautand bucuriile - Ema Snow - 09 Jan 2011 Trecuse aproape un an de cand nu mai fusesem in aceasta parte a castelului. Era locul perfect pentru a ascunde ceva ce nu vrei sa vada elevii, dar din cand in cand, si studentii mai aterizau prin preajma. Stiam ca Oglinda lui Erised era pe undeva pe aici, ascunsa intr-o sala. Numai daca mi-as mai fi amintit camera... Am incercat cateva usi, crispandu-ma la fiecare scartaitura produsa de lemn. Dar intr-un final, norocul mi-a suras. Am impins usa si am redescoperit camera prafuita. In colt, stralucea rama aurie a Oglinzii. Cu un zambet vag si pasi pasi marunti, m-am apropiat. Dar nu am apucat sa privesc imaginea reflectata in sticla, deoarece usa se deschise iar. Re: Cautand bucuriile - Addie L. Crawford - 09 Jan 2011 Mi-era dor de aceea camera,mi-era dor de toate pataniile pentrecute acolo:muscatura de paianjen a lui Jade, parul meu care a explodat si jeleurile cu toate aromele posibile si imposibile... Am ajuns la etajul VII si am ajuns in camera Oglinzii lui Erised.Am intrat si am vazut o eleva mai mare decat mine. -Buna!Eu sunt Addie Crawford,tu cine esti? Am intampinat-o pe eleva -Hmmm...vad ca esti astropufa...Buna, eu sunt Ema Snow! -Incantata sa te cunosc ,Ema.Oau esti la Ochi de Soim!Eu intotdeauna am vrut sa fiu acolo... Am spus eu bucuroasa -Da...sunt sef de casa la Ochi de soim... M-am apropiat de oglinda am observat din nou imaginea familiei mele reunite.M-am intristat si m-am indepartat de oglinda. OCC:sper ca nu te superi ca am continuat eu :-) Re: Cautand bucuriile - Ema Snow - 10 Jan 2011 I-am zambit cald si m-am apropiat de ea, punandu-i mana pe umar. " - Esti bine?" Camera era racoroasa, iar semineul din colt pustiu. M-am indepartat un moment si mi-am scos bagheta. " - Incendio" am murmurat, dorindu-mi din toata inima sa functioneze. Un mic foc jucaus se inalta, lumina sa dansand prin camera. Am zambit incet si m-am apropiat iar de Addie. OOC: Nu este nicio problema Re: Cautand bucuriile - Addie L. Crawford - 10 Jan 2011 Am intors capul spre ea si i-am zambit. Camera se facu mai calda iar ea parca mai era primitoare acum. Deodata am auzit niste pasi greoi trecand pe aici.Mi-am scos pelerina invizibila pe care o aveam in buzunarul robei si impreuna cu Ema ne-am ascuns sub pelerina si cu vraja "Alohomora" am deschis usa si am verificat cine era.Era chiar Flich. Imediat am inchis usa si ne-am ascuns intr-un colt ,dar din pacate Flich a auzit bufnitura usii si a intrat in camera.Noi eram speriate de moarte sa nu ne prinda in toiul noptii.Bine ca aveam pelerina invizibila. Flich cotrobai prin toata camera dar norocul nostru ca nu ne-a simtit...Pana la urma Flich a plecat trandind usa cu putere ..Am reasuflat usurata. Luna plina era deasupra noastra vegandu-ne.Ora 12 noaptea... Re: Cautand bucuriile - Ema Snow - 11 Jan 2011 Am ascultat cu atentie cum ecoul pasilor lui se pierde in departare. Cu un chicot scurt, am iesit de sub pelerina. " - A fost cat pe ce... Bine ca nu era si pisica cu el, sigur i-ar fi atras atentia chiar si daca s-ar fi uitat fix la noi." M-am incruntat usor in timp ce continuam. " Este incredibil cum pot simti animalele atat de multe." Am facut cativa pasi, fara sa realizez ca ma duceam spre Oglinda. Sora mea imi zambi. Se tunsese, iar hainele ei pareau foarte tropicale. M-am intrebat unde era acum, din moment ce nu o gaseam in Londra. M-am concentrat, punandu-mi ordine in ganduri. Trebuia sa functioneze daca o faceam corect. M-am gandit intens ca cea mai mare dorinta a mea este sa aflu unde sunt cartile de profil. " - N-a mers..." am oftat si m-am intors spre Addie. " Ce te aduce pe aici noaptea?" Re: Cautand bucuriile - Addie L. Crawford - 12 Jan 2011 Am zambit scurt . "-Pai imi era dor de acest loc....am fost aici acum vreo luna,impreuna cu sora mea si verisoara mea,Megan,am stat aici toata noaptea si ne-am dostrat,am plans ...totusi a fost placut si voiam sa vad ce mai face locul acesta..." Am spus eu gandindu-ma la minunata zi.. Ma uitam in ochii ei de un verde intens si o intreb serioasa: "-Ce-ai vazut in oglinda? " "-Sora mea... " Am zambit si i-am pus mana pe umar "-Dar tu?Am vazut ca te-ai intristat dupa ce te-ai uitat..." A continuat Ema "-Familia mea reunita..." Am zis eu dupa un oftat lung "-Familia ta?Ce s-a intamplat cu ea?" Intreba Ema parca putin speriata "-La varsta de 12 ani respectiv 14 ani,eu si sora mea am fost izgonite de parintii nostri si am stat in strada cam vreo saptamana pana cand unchiul lne-a luat in grija lui ,am aflat totul despre magie,tot.Ii sunt foarte recunoscatoare unchiului meu..Ii urasc atat de ult pe parintii mei,cum au putut?Cum au putut sa ne arunce in strada ca pe niste gunoaie,Cred ca nici nu-i pot spune parinti..." Am spus eu cu furie ,si am inceput sa plang .Ema era socata.M-a luat in brate si mi-a spus ca o sa fie bine... Re: Cautand bucuriile - Ema Snow - 13 Jan 2011 I-am zambit bland. " - Mai exista si exceptii..." am adaugat in soapta. " Priveste partea plina a paharului: poate ca daca nu va lua unchiul vostru, nu ati fi aflat de magie si poate ca nu ai fi fost acum aici." Eu nu aveam probleme de genu', desi uram ca nu stiam ce se petrecea cu Dawn. Nu stiam unde era si ce facea. Nu stiam daca era bine. Dar eram sigura ca se va descurca. " - Haide..." am tras-o eu usor de mana, conducand-o spre niste banci vechi de langa foc. Le-am scuturat de praf si ne-am asezat. Mi-am scos bagheta si cu un zambet larg, am indreptat-o spre foc. " - Priveste atent" am chicotit. " Dans in foc si foc in dans, fa s-apara ca in trans' " O flacara firava se ridica din foc, formand conturul unui cuplu ce dansa intr-un vals lin, dar energic, jucaus. Re: Cautand bucuriile - Addie L. Crawford - 16 Jan 2011 Chiar imi placea de Ema si imi placea flacara dansatoare.Nu stiu ,dar ma simt aproape de Ema,simt ca mi-am facut o noua prietena.Priveam uimita la dansul jucaus si am zambit. "-Deci..." Am spus eu cautand un subiect de discutie. "-Deci..." Ingana Ema Mi-am bagat mana in buzunar si am dat de:boabe de fasole cu tot felul de arome.Erau cam vreo zece si le-am impartit cu Ema. Re: Cautand bucuriile - Derya K. Godwell - 16 Jan 2011 Deodata usa se deschise.Fetele se speriara,crezand ca Flich a venit sa inspecteze din nou camera. Derya intra in camera si le saluta pe cele doua fete. "-Buna!"zise astropufa timida. "-Buna!"raspunsera Ema si Addie. "-Sper ca nu am deranjat.Ma plimbam pe holuri si am auzit zgomote.Ce este cu oglinda aia aici??" "-Este oglinda lui Erised.Iti arata cele mai aprige dorinte ale tale."raspunse Ema. Derya se apropie de oglinda si se vazu jucand vajthat.Adora vajthatul dar nu putea sa ntre in echipa fiindca era abia in anul I. "-Ce vezi??"intrebara curioase fetele. "-Ma vad pe mine jucand vajthat.Dintotdeauna mi-am dorit asta." "-Serios??" "-Da.Deja stiu sa zbor pe matura.Astept doar sa mai treaca anii ca sa pot sa dau proba pentru un post in echipa Astropufilor. Lasand la o parte vajthatul,fetele se apropiara din nou de foc,pentru ca nou venita sa le povesteasca mai multe despre ea. Re: Cautand bucuriile - Ema Snow - 17 Jan 2011 Le-am zambit celor doua astropufe si am luat o boaba de fasole. " - Mmm... Morcovi. Imi place!" Am inceput sa chicotim. " - Meciurile de Vajthat sunt foarte incitante" am fost de acord. " Ador sa joc, desi pana acum am facut-o doar cu sora mea, in vacantele in care ne intalnim. Dansul din foc se stinse, iar eu m-am asezat mai bine pe podeaua prafuita. De unde stateam, imi vedeam reflexia pe jumatate in Oglinda, dar nu vedeam ce-mi arata. Era doar jumatate de Snow. M-am intors spre cele doua, zambind iar. " - Ce te aduce noaptea pe aici?" am intrebat-o pe Derya |