Darkmark RPG Forum
Descoperiri pe furtuna - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: Descoperiri pe furtuna (/t-descoperiri-pe-furtuna)

Pages: 1 2 3 4

Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 10 Jan 2011

Georgya statea in patul ei din dormitoarele Cercetaselor.Era cu mult trecut de miezul noptii.Asculta furtuna de afara,total cufundata in ganduri,retraind amintiri insotite fiecare de nenumarate regrete.Consinta o mustra pentru fiecare greseala facuta,iar mintea ii era invadata de intrebari ce incepeau toate cu :"Dar ce s-ar fi intamplat daca......?".Fiecareia inventandu-i un raspuns,dar care nu era de fiecare data pe placul ei.
Nu mai putea sa suporte!Se simtea de parca intreg patul luase foc.Foc ce simtea ca iese din ea si invaluie intregul loc.
Dupa mai multe clipe de agonie se hotari in sfarsit sa coboare din pat si sa se plimbe prin castel.Iesi din camera de zi a Cercetasilor si ajunse pe coridor.Nu trebui sa se gandeasca in cotro sa se indrepte,instinctul o gida.Trecea cu pasi repezi de fiecare usa,fiecare tablou si lua coltul fara macar sa se oboseasca sa se mai uite in jur.Se simtea de parca era trasa de ceva interior spre locul despre care nu stia inca nimic.Se lasa condusa de acel ceva.Merse si merse cateva momente indelungi pana ce simti ca se putea opri.Ajunsa in fata unei usi nemaintalnita realiza ca nu stia unde se afla si nici cum ajunsese acolo.Se gandi ca nu avea rost sa caute drumul inapoi inainte de a descoperi ce se afla in spatele usi in dreptul carea se afla.Se simtea putin infricosata.Dar nu de ce se afla dupa usa ci de ce ii poate dezvalui acel lucru.Isi lua inima in dinti si intra.De cum vazu in ce loc se afla fu cuprinsa de un val de desamagire profunda.Locul in care se afla era...o debara.Desi era foarte incapatoare era plina de cuti si de obiecte stricate lipite stangaci cu MagicScotch.
-"O,serios!Dintoate locurile interesante si secrete din castel am ajuns intr-o debara?!Ce mai intinct am si eu!”sopti aceasta foarte intrigata.
Dar se gandi ca nu are nimic de pierdut daca incearca sa vada ce mai este pe acolo.Cauta prin diferite cuti,dar nu gasi nimic demn de pastrat.I se parea ca ajunsese in locul in care se depozita tot gunoiul da la Hogwards.Dar nu era asa.Uitandu-se mai atent in jur vazu ceva ce semana cu un tablou mare acoperit cu o panza alba cam prafuita.Apuca panza si o trase de pe ceea ce credea ea ca este un tablou,descoperind adevarul.Nu era nici pe departe un tablou.Era o oglinda.Si nu ori ce oglinda ci chiar Oglinda lui Erised.Nu ii venea sa creada ca isi putea vadea cea mai mare dorinta oglintita in acel obiect nepretuit in care ti se oglindeste inima,nu chipul, si nu a fi fost atat de emotionata daca ar fi stiut ce iti doreste cel mai mult,dar Georgya nu avea nici cea mai mica idee despre ce ii va arata oglinta.Era indecisa.Sa se uite?,Sa nu se uite?Hmm grea decizie.Intr-un tarziu ajunse la o concluzie:
“Ori ce mi-ar arata Oglina lui Erised nu ma poate face sa ma simt mai rau decat atunci cand am coborat din pat.”
Isi facu curaj si se uita.Oricum se inselase.Si inca amarnic.Era atat de mirata,speriata si chiar suparata pe sine incat abia daca mai putea lega o idee ,abia daca mai putea gandi si in niciuncaz logic.Inspira adanc ca si cum aerul din camera nu ii ajungea,tusea spasmic si des, plangea,dar nu pe masura dureri aflata in ea findca era o durere atat de apriga incat nu se putea exprima prin nimic.
Si acum descoperirea :In oglinta era chiar ea cu un baiat de mana si nu orice baiat,nu . Chiar cel pe care credea ca il uraste cel mai mult,celui ce nu putea sa ii pronunte numele sau sa il auda fara sa simta ca o vechie rana la inceput acoperita da furie si ura se redeschidea si o macina pe dinauntru,urmand sa o distruga.
Le statea bine impeuna.Jeck,caci asa se numea baiatul,era inalt ,cu parul saten ,cu ochii de culoarea marii si pe deasupra si creol,cu o piele ciocolatie ,care dupa parerea Georgyei, era enervant de atractiva.
Incepea sa accepte,chiar sa ii placa ce vedea.Dar nu mai era posibila reintalnirea, caci strada pe care mersesera impreuna de sfarsise impartindu-se in doua si obligandu-i da o ia pe cai diferite.Asta a ramas in trecut.Dar prezentul crud ii reaminteste acum de mii de ori ca ea nu se mai poate intoarce in timp,ca ce s-a intamplat, intamplat ramne,pentru vecie.
Era asezata pe o cutie ce se afla chiar in fata oglinzii si se gandea.Iar se gandea, daca nu cobora din pat sigur s-ar fi simtit mult mai bine ca acum.Razboiul desfasurat in ea ii ardea inima,sufletul,gandirea ca pe niste simple campuri uscare ce luasera foc din cauza
arsitei.
Fu intr-un tarziu din visare de o atingere delicata,de o mana fina,pusa pe umarul ei.Dupa o mica tresarire din partea Georgye,o voce blanda ii spuse:
-”Ei,si...ce vezi in oglinda?”
Apoi un fulgerlumina incaperea.Incepuse sa ploua.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 11 Jan 2011

Dornica sa dorm eram, desigur, constatand cat era ceasul. Dar furtuna ce se anunta afara nu ma lasa. Jongla cu mintea mea. M-am imbracat in cea mai mare liniste si am iesit in camera de zi, nestiind unde sa ma duc. Am oftat indelung si am iesit.
" - Lumos"
Ma plimbam aiurea, auzind cum traznetele produc ecouri ciudate intre peretii castelului. Nu stiam daca pur si simplu mi s-a parut, dar am avut senzatia ca sunt urmarita. Am intrat in cea mai apropiata camera, cu grija, lasand usa sa se inchida in liniste.
Am tresarit cand am vazut ca mai era cineva aici. O fata foarte draguta pe care nu o cunosteam. Am stat o clipa locului, asteptand reactia ei. Dar nu se misca, statea si privea... Oglinda lui Erised! Am recunoscut rama impunatoare si lucrata cu maiestrie.
Am pasit usor spre ea si i-am atins umarul, nevrand s-o sperii.
" - Ei, si... Ce vezi in Oglinda?" am intrebat-o moale.
Am afisat un zambet cald, prietenos.
" - Scuza-ma daca te-am speriat. Numele meu este Ema Snow"

OOC: Sper ca nu te superi daca am continuat eu

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 11 Jan 2011

Bell iesi din Camera Necesitatii, dupa o lunga sedere; isi lasase cartile acolo, dar avea sa se intoarca dupa ele mai tarziu. Acum vroia sa mearga la o plimbare prin castel.
Afara ploua..iar furtuna se dezlantuia in toata puterea ei. Fulgerele luminau din cand in cand coridoarele, facand tablourile sa para rupte dintr'o mare aurie.
Cercetasa ajunse in cele din urma in fata unei usi si auzi voci. Dupa cateva clipe in care asculta atent, realiza ca nu era vre'un profesor, sau intr'un caz mai rau, Peeves, si batu la usa.
Inauntru se facu brusc liniste. Probabil se temeau sa nu'i fi descoperit un adult, care sa'i certe si sa le scada puncte de la casa. Bell deschise usa, care scartai puternic, iar un fulger ii lumina fata.
"-Bell!" strigara cele doua.
In cele din urma le recunoscu, si zambi. Erau Ema, de la Ochi-de-Soim si Georgya, din casa ei.
"-Ce faceti aici?" chicoti ea.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 12 Jan 2011

I-am zambit Sefei Cercetasilor.
" - M-ai speriat cand ai ciocanit" am chicotit usor. " Eu nu prea am putut sa dorm. Aveam nevoie de o... plimbare. Este linistatoare ploaia si imi place mult sa o ascult, iar furtunile sunt de asemenea grozave, dar aceasta... Nu stiu... Ma nelinisteste..."
Un traznet se auzi in departare.
" - Dar pe voi ce va aduce aici?" am intrebat incet, ascultand ecoul loviturii in minte.

Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 12 Jan 2011

-"Oglinda lui erised.Ne privim cele mai mari dorinte!"spuse Georgya foarte fericita ca nu mai era singura.
Ema si Bell erau doua persoane foarte admitate de ea si era mai mult decat incantata sa se afle alaturi de ele.
Furtuna se intetea din ce in ce mai tare .Georgya se apropie de Oglinda si o intreba pe Bell daca mai privise vreodata in nepretuita,pentru ea,proaspata descoperire. Intre timp de intoarse spre Ema pentru a-i raspunde.
-"Vad in aceasta oglinda ce nu imi puteam imagina ca am sa vad vreo data.Imi vad fostul cu mine de mana,fostul pe care credeam ca il urasc cel mai mult din lume."ii raspunse pe tonul sau normal,calm,fluient asa cum vorbea de cele mai multe ori,devenind evident obisnuita cu situatia.
Ii placea tare mult compania lor.Se simtea foarte bine in prezenta lor.Bell ii raspunse la intrebarea pusa ceva mai devreme astfel:

OOC:SIgur ca nu ma supar.Chiar imi face placere ca ati continuat tu si Bell.

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 12 Jan 2011

Bell zambi, amintindu'si de nenumaratele dati cand venise aici.
"-Nu e prima oara..am fost aici de multe ori..imi place sa vad reflexia oglinzii" sopti ea.
Se apropie de sticla fumurie, si privi zambind in ea; stia deja ce sa vada, iar cand imaginea lui Edward se contura langa a ei, tinand'o delicat de mana, un zambet si mai mare i se intipari pe chip. Chiar era cea mai mare dorinta a ei.
"-E un loc superb" murmura ea.
"-Intr'adevar..un alt secret magic al castelului" replica Georgya.
Cercetasa incuviinta din cap, cu blandete; misterul oglinzii lui Erised merita descoperit de oricine.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 12 Jan 2011

Am zambit vag. Era o atmosfera placuta in sala racoroasa. Era... liniste, calm, chiar daca afara era o furtuna galagioasa cum nu mai vazusem de foarte mult timp.
M-am mutat si eu spre Oglinda, nelinistita sa vad ce-mi va arata.
Sora mea se apropie din cealalta dimensiune a Oglinzii, precum o copie destul de fidela de-a mea, dar mult mai inalta. Erau multe diferente intre noi din punct de vedere fizic, dar aveam totusi cam aceleasi trasaturi fizionomice. Dawn imi zambi cald, tinandu-si mainile pe umerii mei.
M-am intrebat pe unde o fi. Nu o mai vazusem din vacanta de vara. Ultima oara cand primisem o bufnita de la ea era prin Europa.
M-am dat un pas in spate si le-am zambit fetelor.

Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 13 Jan 2011

Bell se indeparta de reflexia din oglinda, zambind. Edward probabil dormea la acea ora tarzie din noapte. Dar cu toate astea, ii ducea dorul. Vroia sa fie cu el in fiecare secunda.
"-E u adevarat miracol oglinda asta" murmura cercetasa, cu gandurile ravasite de agonia sentimentului de dorinta.
"-Da..iti reda cele mai mari dorinte" replica Ema, zambind.
Georgya continua sa priveasca suprafata fumurie, neputandu'se desparti de ea.
Bell o privi apoi pe Ema, care statea asezata pe podeaua prafuita, zambind.
"-Tu pe cine vezi in oglinda?" intreba ea, vesela.
"-Edward.." raspunse Bell, cu un zambet.
"-Domnul Rochester, eh?" chicoti soimeanca.
Bell incuviinta din cap, zambind larg.
"-Tu ce vezi in oglinda?" o intreba ea pe Ema.

Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 14 Jan 2011

" - O vad pe sora mea. Au trecut cateva luni bune de cand nu am mai vazut-o si ... pur si simplu mi-e dor de ea. Comunicam prin scrisori, dar tot nu se compara" am zambit.
Mi-am mutat privirea spre fereastra, imediat dupa ce un fulger lumina incaperea. Dupa cateva secunde se auzi si tunetul intarziat.
" - Stiu ca... Stiu ca nu e bine sa traiesti din dorinte, poti inebuni. Dar cred ca uneori e necesar, tocmai pentru a preveni pierderea mintilor"
Am chicotit scurt si le-am zambit celor doua. o voce mica se facu auzita in mintea mea.
" - Presupun ca este doar atmosfera, dar nu vi se pare ca este ceva special in noaptea asta?"
Simteam peste tot in jur aceea liniste... Nu imi era somn, nici macar nu ma mai enerva gandul ca nu puteam sa dorm.

Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 14 Jan 2011

Era o noapte cu adevarat speciala.Georgya se gandea sa petreaca toata noapte alaturi de Ema si Bell.Se distrau de minune cand....Pe coridor de auzii un zgamot.Da,un zgomot si nu de pasi!
Dar ce putea sa umble noapte pe coridoare facand zgomot,in afara de...?...Preevis!Era momentrul cel mai nepotrivit sa il intalneasca pe Preevis.(De fapt nu prea sunt momente potrivite pentru a te intalni cu el !)Fetele ramasera tacute,inghetate de frica unei eventuale intalniri cu Preevis sau vreun profesor alarmat de larma provocata de nesuferita fantoma.Georgya le arata un loc din spatele unor cutii in care se puteau ascunde daca intra in camera sau venea cu vreun profesor.Era o liniste de piatra.Era asa de multa liniste incat bataile inimii se auzeau acum clar,parandu-le aproape asurzitoare.Din spatele cutiilor,elevele asteptau momentul incare cineva va patrunde in incapere pentru ale gasii.
Rapand tacerea inghetata Bell spuse abia soptit,foarte aproape de celelalte fete: