Darkmark RPG Forum
Halloween - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Halloween (/t-halloween)

Pages: 1 2 3 4

Halloween - Lyra Dust - 01 Nov 2007

Ati petrecut in vreaun fel aceasta sarbatoare? Eu cu Sakura si cu punk_princess am facut acasa la punk_princess o petrecere de Halloween seara pe 31 ca a doua zi, joi, aceam liber de la scoala ca nu era apa Asa ca am profitat and... a iesit o petrecere SUPER! Am facut potziuni amestecand diferite ingrediente intr-o oala... si scriind potziuni intr-un caiet care parea vechi si avea coperta de piele.
Am vorbit si noi ca fetele... ne-am batut cu pernele... am mancat pizza seara si la pranz, joi, pui cu piure si in continuu jeleuri, fursecuri...

Re: Halloween - Andrei Malfoy - 02 Nov 2007

neah. eu am stat acasa. ce tare pe tine ca ai avut o petrecere vreau si eu!!!eu am stat si am dormit... chiar grozav.

Re: Halloween - Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007

nici eu n-am facut nimic... as fi chemat o prietena, daca nu era bolnava... as vrea si eu o petrecere ca asta...

Re: Halloween - Hermione Potter - 29 Dec 2007

pt mine a fost ca o zi normala ... nk diferit ..

Re: Halloween - Guest - 29 Dec 2007

si pentru mine...

Re: Halloween - Aida-chan - 31 Dec 2007

la noi la scoala s-a tzinut in fiecare an dar n-a fost mare lucru...adik d fapt yo ma plicty la orice petrecere(:|

Re: Halloween - Ashlyn Meester - 21 Sep 2010

Noi am facut anul trecut, in a7a la scoala, cu dira care era profa de engleza .. O fost super tare, am vorbit in engleza despre ceva chestii,apoi dira a pelcat cateva ora ^^ si am stat seara singuri in scoala ... numa prostii am facut la etaju 3 =)))))) .. Si era intuneric .. Oricum a fost tare, am dansat de ne-am spart, si cand s-a intors dira ne-am uitat la film ^^, bieinteles, ecranu plat statea pe catedra .. Ne-am uitat la Trick `r Treat ... N-am mai putut sa dorm, si baieti m-au dus acasa ca mi-a fost frica ..Finna
Btw ; )) Am fost mascata in Catwoman Love,si anul asta ma fac Elena Basescu =))

Re: Halloween - Helena Daphne Rose - 21 Sep 2010

La noi se face petrecere de Halloween in fiecare an , in sala de sport. Bullshit , unii nici macar nu vin costumati. De fapt unii nici numai au nevoie , sunt imbracati in "magari , idioti si ratati".
Mi-as dori sa facem o petrecere sau sa ne uitam la un film horror in clasa , la t.v. Dar diriga noastra nu ne lasa , ca cica e sarbatoare pagana , etc...(v-ati dat seama ca e de religie , no?)
Anyway...eu cred ca e mai mult pentru fun >.< As vrea sa fac o farsa scary Deja incep sa planuiesc...

Re: Halloween - Ashlyn Meester - 21 Sep 2010

Anul trecut cand mergeam pe strada cu baietii, ma duceau acasa de la petrecerea de Halloween ne-a oprit o femeie, si a inceput sa tipe pe noi, spunandu-ne ceva de genul :''Cum puteti sa sarbatori o sarbatoare paganaaaa !! Asta nici macar nu e serbatoarea noastra traditionalaaa.. Voii.. copii care trebuie sa avanseze in aceasta lumea faceti asa cevaa.. Huuu paganilor!''
=)))) Doamne eu am inceput sa rad, parca era o nebuna, mi s-a si scurs machiajul de la cat am ras atunci Finna)) Oricum, caut niste poze sa va arat cum aratam Horribil

[Image: 2dvvleu.jpg]

=))) Aia cu freza zburlita sunt eu

[Image: 14dk26o.jpg]

Trebuie sa recunosc.. danut arata mai rau ca mine

[Image: 2vualbc.jpg]

Grupuu de nebunii Love

Re: Halloween - Bella Emily Rose - 21 Sep 2010

Imi plac foarte mult pozele .
Esti asa de draguta Love