Darkmark RPG Forum
Rain.fell. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Rain.fell. (/t-rain-fell)

Pages: 1 2 3

Rain.fell. - Rachelle Hathaway - 11 Jan 2011

Rain.Fell.

Am simtit cum nu mai puteam sa respir in scoala de atata stres si alte lucruri nu tocmai importante.Asa ca am iesit putin din scoala alergand cat mai departe de tot stresul,cand am ajuns langa o padure m-am oprit imediat stiam ca este o padure interzisa si nu aveai voie sa intri asa ca m-am uitat in jurul meu sa ma asigur ca nimeni nu o sa ma prinda.Dar simteam cum sunt privita chiar acuma am mai simtit asta cu fantomele dar nu mai eram in castel „Poate e din cauza frici”mi-a trecut mie prin minte asa ca mi-am continuat drumul alergand printre copacii dand la o parte toate crengile din fata mea.M-am trantit la trunchiul unui copac inalt si batran care radacinile acestuia ieseau din pamant.”Aici e bine”Gafaiam de oboseala si de frica sa nu fiu prinsa.Zgomote.M-am intors usor dupa trunchiul copacului vazand o silueta dupa un copac care se misca dans la o parte niste crengi.M-am trantit inapoi langa trunchi din roba mi-am scos bagheta mea iesind in intampinarea persoanei.”Ghinion ori cine oi fi ca te-ai pus cu mine”
-Stupefy!nu am indreptat catre umbra,chiar nu aveam intenti de a rani pe cinevamam atacat o piatra care avuse ghinonul sa se afle chiar in fata mea.Frica nu mai exista.

Re: Rain.fell. - Rosalie Vivienne Alden - 11 Jan 2011

M-am indreptat spre iesirea din castel si primul impuls a fost sa ma duc in Padurea Interzisa. Nu am asteptat sa ma intalnesc cu cineva si nici sa imi spuna cineva sa nu ma duc acolo,la aceasta ora destul de tarzie. Eram atat de plictisita si intr-un final am ajuns in fata padurii. Fara tragere de inima mi-am directionat pasii in locul acela intunecat. Nici bine nu am intrat ca am si observat o silueta destul de cunoscuta care se sprijina de un trunchi de copac. Tocmai aruncase vraja "Stupefy" si am rostit mai mult pentru a glumi:

"Hei,ce faci??? Vrei sa ma ucizi?"
Aceasta se uita la mine , iar eu asteptam un raspuns. Mi-am dat seama ca e Tamara si m-am dus la ea sa o salut.

Re: Rain.fell. - Rachelle Hathaway - 11 Jan 2011

-Hei,ce faci? Vrei sa ma ucizi?In intuneric nu se vedea clar cine e dar dupa voce am inteles ca era Rosalie de aceea ma simteam eu urmarita,privita.Am bagat bagheta mea in roba,chiar ma bucuram ca nu o atacasem sau ceva.Nu stiam ce m-as face daca as vedea-o ranita.
-Buna,am schitat un zambet radicand mana in semn de salut,m-am trantit inapoi la trunchiul meu amintindu-mi de cealalta intrebare adresata..Ohh...bine aveam nevoie de cateva clipe de liniste si iata-ma stand aici langa un copac vorbind cu tine.Tie cum ti-a mers astazi?Si tu aveai nevoie de putina singuratate?
-Am vazut pe cineva alergand pe afara si nu stiam cine e,oricum muream de plictiseala in scoala asa ca iata-ma aici cu tine.Veni Rose langa mine rezemandu-se de trunchiul copacului din spatele noastru gata sa cada la cat de batran era.”Bla,bla,bla,bla”chiar eram fara vlaga,fara viata daca cineva m-ar fi impins cu degetul de umar in doar cateva secunde as fi fost pe pamantul umedImi clatinam capul la dreapta si la stanga.Precum o ciudata.Nu aveam control asupra corpului meu,facea cea ce dorea dare ram prea obosita ca sa imi pese..Prin minte imi treceau mii de imagini cu mine mica,cu familia cu scoala cu prietenii.Imi aduceam aminte de niste clipe din copilarie unele amuzante altele enervante pe care incercam sa le uit sa le sterg cu buretele din mintea mea.Acum eram in lumea mea in siguranta facand orice imi doresc cel mai mult.Pana canf Rose incepu sa tipe in urechea mea chicotind,cred ca nu auzisem intrebarea pe care mi-o adresase.

Re: Rain.fell. - Rosalie Vivienne Alden - 12 Jan 2011

Am cazut putin pe ganduri,dar de data aceasta nu spre unele bune cum ar fi amintirile mele din copilaria Incuiata,nici vorba. De fiecare data cand ma aflam in Padurea Interzisa imi veneau in minte amintiri rele,neplacute,groaznice chiar. Nu pot uita ziua in care am venit in Padurea Intunecata alaturi de Ema pentru a lupta cu Porrin. Atunci eram atat de vulnerabila dar totusi nu reuseam sa cad in capcana sa,ceea ce a fost foarte bine. Acum situatia este schimbata,de fapt nu cu mult: tot aceasi persoana de urmarit,ba chiar inca una in plus cu tot cu Hayden,aceleasi probleme,aceasi ura acumulata in atat de mult timp,atatea motive personale de a ii vrea raul..si totusi...

Mi-am lasat gandurile deoparte sesizand ca Tamara nu mai zicea nimic asa ca am intrebat-o:
"Ei,ce ai rezolvat...Ati cantat impreuna sau asteptati un mare spectacol?"

Am chicotit observand ca nu imi raspunde, iar ea a tresarit la sunetul pe care l-am provocat. Era clar in lumea viselor sau a amintirilor.

Re: Rain.fell. - Rachelle Hathaway - 12 Jan 2011

-Ei,ce ai rezolvat...Ati cantat impreuna sau asteptati un mare spectacol?aceasta era intrebarea pe care mi-o adresase si pe care ma facu sa tresar.M-am gandit mult dar nu stiam de ce nu puteam sa raspund cu “Da” sau “Nu” imediat la ce trebuia sa ma gandesc eu asa de mult.Dupa un minuta i-am raspuns si eu la intrebare:
-Ah..ih..pai nu chiar..nici macar nu am vorbit cu el,am spus eu inrosindu-ma “Penibil”inca nu il vazusem prin scoala si asa ce aveam sa ii spun.Mai bine o las balta.Mai bine sufar asa am facut toata viata m-am obijnuit cu asta.Am expirat si inspirit profund de vreo cateva ori,ma durea si capul ingrozitor.
Timp de vreo cateva zile ma durea incontinuu,poate era din cauza noi prietene Kendra care imi aducea aminte de mine cand eram mica,ori din cauza orelor desi mi s-ar parea ciudat deoarece chiar le iubeam ori in cel mai rau caz chestia cu dragoste.
-Tu cum o mai duci?am cascat eu de oboseala poate aveam sa dorm in noaptea asta aici cine stie.M-am trantit pe pamantul plin cu frunze din padure,erau reci si umede dar nu imi pasa din cauza oboseli.Rose incerca sa ma trezeasca miscandu-ma usor de brat.

Re: Rain.fell. - Rosalie Vivienne Alden - 12 Jan 2011

Tamara reactiona imediat,se vedea ca era putin cam obosita,de altfel ca si mine. Zilele acestea au fost infernale. M-am plimbat de aici , acolo si tot asa cautand raspunsuri la multe intrebari si probleme din ultimul timp. Am fost plecata la Azkaban cu Ema sa incercam sa rezolvam problema cu Porrin,m-am mai ocupat de ore, de magazin. Ce imi era cel mai mult ciuda: nu avusesem timp sa ma plimb,sa stau prea mult cu prietenii mei. In ultimele saptamani,zile mi-am trait viata pe fuga.

Am auzit intrebarea Tamarei si am tresarit brusc. Am oftat discret apoi am rostit:
"Mai nimic,tot cu problemele mele de obicei.!"

Am privit-o asteptand sa mai zica ceva.

Re: Rain.fell. - Rachelle Hathaway - 13 Jan 2011

-Mai nimic,tot cu problemele mele de obicei.!spuse Rose putin obosita.
Am inchis ochii gandindu-ma la niste vise,momente frumoase ma concentram atat de mult incat imaginea care tocmai se stabilise in mintea mea se deregla precum un televizor stricat.
~Viziune~
“M-am trezit in padurea interzisa impreuna cu Rosalie,era imbracata cu aceleasi haine doar ca era murdara de noroi incercand sa se ridice din rasputeri de pe pamant.Expirand si inspirand.Am alergat catre ea sa o ajut”
~Realitate~
Imediat ce avusem aceasta viziune m-am ridicat de pe pamant speriata,mai avusem asemenea experienete cand eram mai mica dar mama ma tot enerva “Nu este nimica esti doar racita”.Cand era luna plina.Se intampla sa vad ceva care e indeplinea.Ciudata eram strigata de copii din cauza acestor experiente,le povesteam copiilor cea ce vedeam si cand vedeau ca se intampla fugeau de mine spunad ca sunt o vrajitoare..De aici cosmarul a inceput.Rose vazu reactia mea intrebandu-ma:

Re: Rain.fell. - Rosalie Vivienne Alden - 13 Jan 2011

"Ce s-a intamplat? Ai avut vre-o viziune?"
Aceasta dadu aprobator din cap si se mira cum de stiam acest lucru. I-am facut semn ca poate sa aiba incredere in mine apoi am rostit pe o voce calda,sincera:
"Ai uitat ca sunt profesoara de Previziuni? Imi dau seama cand cineva vede astfel de lucruri si de asemenea pot citi gandurile oricui,oricand insa oricum nu imi place sa fac acest lucru..."

Asteptam ca Tammy sa imi spuna ce a vazut,sa imi povesteasca dar bineinteles doar daca vrea. Nu am vrut sa o intreb fiindca i-am transmis prin priviri ca astept sa imi raspunda la intrebare,eventual sa imi zica si ce a vazut...

Re: Rain.fell. - Rachelle Hathaway - 14 Jan 2011

“Ce am vazut?Ar trebui doar este profesoara de Previziuni ar putea sa imi spuna ce se intampla cu mine si cu toate aceste ciudatienii care imi ataca mintea bolnava”Am stat bine si m-am gandit ca nu ar fi nici-un rau daca i-as povesti am luat decizia si i-am zis:
-Se facea ca eram amandoua in aceeasi Padure tu,am aratat catre ea,erai pe jos murdara de noroi pe toate hainele si nu puteai sa te ridici expirai si inspirai profund de parca te alergase cineva s-a intrerupt cand am venit catre tine sa te ajut pentru a te ridica,am spus rapid sperand ca ar fi inteles ceva din ce i-am raspuns.Asta ii dadu-se ceva de gandit deoarece trecuse cateva minute si nu imi raspunse,ce o fii insemnanda aceasta previziune asa ca am intrebat-o:
-Ei ce intelegi din asta?am soptit eu uitandu-ma in jur de parca ne-ar fii privit cineva,sperand ca nu.

Re: Rain.fell. - Rosalie Vivienne Alden - 14 Jan 2011

Am ascultat cu mare atentie ceea ce mi-a spus Tamara. Mi se parea ca se pricepea la Previziuni despre Viitor , dar aveam sa aflu ce insemna aceasta previziune,fiindca una buna nu prea cred ca era. Oare era adevarata? Mi-am dus mana la gura facandu-i semn sa stea in liniste cateva secunde. Aceasta dadu aprobator din cap si am inchis incet si discret ochii.

Am vazut ceva asemanator cu ceea ce mi-a spus mai devreme. Am deschis ochii atat de brusc incat am facut-o pe Tammy sa tresara. Mi-am indreptat privirea catre ea si i-am spus:
"Nu e de bine,nu e deloc de bine. Suntem urmarite ...de un grup de Devoratori. Nu stiu daca ne urmaresc pe noi,insa acum problema nu este aceasta, ci faptul ca vom pati ce ai vazut tu in previziunea ta si nu numai atat. Acum ar trebui sa te felicit ca te descurci la previziuni,dar o voi face cu alta ocazie. In acest moment trebuie sa plecam de aici.!"

Oare trebuia sa alergam mai adanc in padure sau sa ne intoarcem? Cred ca ar trebui sa ne adapostim dupa niste copaci mai indepartati...