![]() |
Magie. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Coridoare (https://www.darkmark.ro/f-coridoare) +--- Thread: Magie. (/t-magie) |
Magie. - Kendra T. Dawson - 12 Jan 2011 "Sunt un copil cu multe vise care sigur nu se vor indeplini,dar inca sper,cad in genuchi plangand dar continui sa ma ridic,niciodata nu am vazut lumina in lumea mea moarta nu exista soare ci numai intuneric am ajuns sa ma obisnuiesc cu asta.Oricum vorbesc cu mine insumi scriind in jurnal dar asta sunt si voi fi.O ciudata.Nimic altceva.Lumea nu se va schimba,ramane ca o pata pe camasa mea care nu vrea sa se curete.Ce am facut?De ce nimeni nu ma suporta?Dar o scrisoare ma trimite intr-un loc ciudat,cu vrajitori si magie.Oare e adevarat?O dorinta indeplinita." Niste zgomote precum tocurile pe podea se auzeau cat mai aproape de mine am ridicat putin privirea sa-i vad fata,era rea,fericita,nervoasa,oricum ce imi pasa.Ma imteam ciudat,in plus in aceasta scoala.Zgomotul s-a oprit am lasat creionul sa alunece pe foaie. -Da?Te pot ajuta?am ras eu privind-o intens pe fata cu parul saten si ochii verzi,era imbracata intr-o fusta scurta purtand niste cizme din cauza zapezi de afara si o camasa pe deaspura purta o roba cu simbolul astropufilor.Si eu sunt in aceasta casa.Avea mana pe un sold tinandu-si toata greutatea corpuli pe un singur picior. -Te-am vazut stand singura,nu imi place sa vad oameni suparati stand in cel mai indepartat colt al scolii.Dar ce credeai ca fac?rase astropufa,la cum arata in minte iti venea cuvantul "Fite" dar dupa voce si comportament iti spunea "Draguta"-Eu sunt Tamara...Rozie isi dase ochii peste cap cand rostise numele de familie cred ca i se parea de copil. -Kendra Black i-am zambit eu fetei atingandu-i mana,Incantata,chiar nu minteam era placuta prezenta ei. Re: Magie. - Rachelle Hathaway - 12 Jan 2011 -Kendra am reptat eu,ce nume frumos pacat ca mama nu mi-a pus numele asa dar oricum imi place si Tamara,am chicotit.Fata parea distrusa semana cu mine cand am venit la scoala eu am fost ajutata de catre prieteni,asa ca era randul meu sa ajut pe cineva la greu. -Mergem la o plimbare colega,facem un tur al scolii,iti voi arata cum stau lucrurile pe aici,eu m-am pierdut de vreo cateva ori si nu vreau sa patesti ca mine.I-am indreptat mana sa o ajut sa se ridice,speram ca ea sa acepte chiar era simpatica si ma vedeam pe mine in ea.Doream sa o cunos,era in aceasi casa cu mine sa fim prietene bune.Kendra ma apuca de mana,spre surprinderea mea.Ma gandeam sa ii fac cunostinta cu fantomele casei,nu as duceo in baia plangacioasei aceleia de fantome nici platita sigur ar fi iesit o bataie si un scandal intre cele doua si avea sa fiu data afara. -Unde mergem?intreba fata uitandu-se in jurul "Sper ca nu a stat acolo de cand a venit de una singura" -Mergem sa iti facem cunostinta cu fantomele caselor,stii Cercetasi,Astropufii,Viperini si Ochi-de-soim.Eu ma speriam cand le vazusem nu stiam ca va exista asa ceva prin scoala acum m-am obijnuit.Sper din suflet sa nu te sperii. Re: Magie. - Kendra T. Dawson - 12 Jan 2011 -Mergem sa iti facem cunostinta cu fantomele caselor,stii Cercetasi,Astropufii,Viperini si Ochi-de-soim.Eu ma speriam cand le vazusem nu stiam ca va exista asa ceva prin scoala acum m-am obijnuit.Acum imi spune despre fantome?Oare exista cand am fost sortata nu am vazut niciuna poate din cauza ca stateam culcata pe masa de suparare ca aveam sa stau aici” -Exista asa ceva in scoala?Chiar exista?am spus eu entuziasmata,chiar incepusem sa topai de fericire.”Face parte din motivele pentru care sunt catalogata ciudata,imi doream intotdeauna sa vorbesc cu una sa stiu cum e sa traiesti asa” -Da...tie chiar iti plac?ma intreba Tamara surprinsa de entuziasmul cand auzisem ca aceste “chestii” cum le numea unii traiesc in aceasta scoala.”Ce este asa de rau in asta?” -Da chiar le iubesc!Stii acele zgomote din filmele de groaza sunt super,singurul gen de filme care imi plac sunt acestea,ar fi o dorinta indeplinita daca m-as intalnii cu una.”Uite asa am ajuns eu sa merg cu o fata pe nume Tamara pe care o cunosteam de doar cateva minute ducandu-ma la indeplinirea urmatoarei dorinte" Re: Magie. - Rachelle Hathaway - 12 Jan 2011 -Da chiar le iubesc!Stii acele zgomote din filmele de groaza sunt super,singurul gen de filme care imi plac sunt acestea,ar fi o dorinta indeplinita daca m-as intalnii cu una.Numai ascultand-o pe Kendra mi se facea pilea de gaina,dar nu aveam de ce sa o consider o ciudata pentru ca asta o face o adevarata vrajitoare curajoasa.”Pacat eu nu am parte de asa ceva” -Bine,bine,am chicotit,ma faci sa imi fie frica si as incepe sa fug numai dand cu ochii de vre-o fantoma.Dupa aceasta replica Kendra nu mai scoase nicun sunet oare o deranjase cea ce i-am spus?Nu am deranjat-o din starea ei de visare.Mergeam linistite pe coridoare pana cand caietul Kendrei cazu pe jos cand il zarise pe Sir Nicholas.Poate am o sansa sa ii cer si scuze dupa incidentul din sala armurilor. -Hei!Nick!am strigat eu catre fantoma care se invartea in cerc precum un catel dupa coada.Kendra era deja cu gura cascata. Re: Magie. - Kendra T. Dawson - 12 Jan 2011 -Hei!Nick!tipa Tamara catre fantoma care se invartea in cerc ciudat pentru o fantoma “Nu esti un caine”am ras eu.Eram cu gura cascata cand se apropie de noi in doar cateva secunde.Am ridicat mana sa o trec prin el dar nu am putu sa imi mis nicun deget eram complet uimita. -Nick!Kendra!Kendra!Nick!isi flutura mainile ba in fata mea ba in fata lui Nick.Ei..cred ca ti-am gasit un fan,se pare ca e noua in scoala la astropufi si uimitor iubeste fantomele.Spuse Tamara zambind. -Buna,am ridicat mana sfioasa..Tamara are dreptate imi plac fantomele si chiar imi doream sa vorbesc cu una! -Imi cer scuze!tipa Tamara pe neasteptate...Stii incidentul din sala armurilor eram cu Rosalie ai plecat si nu am putu sa iti spun.”Oare in ce probleme s-ar fi bagat Tamara intr-o sala plina cu armuri cu o fata straina mie.Ei m-am bagat si eu fuga,m-ai bine imi tineam gura” -Nui nimic domnisoara Rose mi-a spus tot ce s-a intmplat dupa ce am plecat si domnisoara Kendra ma bucur sa te cunosc mai ales ca esti un fan al fantomelor rar gasesti asa ceva prin scoala.Cand spuse asta se uita la Tamara. -Ce sala,care fata?am intrebat eu din senin.Dupa cateva secunde mi-am aminti ca nu e frumos ce am facut. Re: Magie. - Rachelle Hathaway - 12 Jan 2011 -Ce sala,care fata?sari Kendra deodata.Nu ma deranja ca se intrase in discutia mea cu Nicholas.Dar am ghionti-o cu cotu si i-am spus in soapta la ureche. -Iti spun cand pleaca...Kendra dase din cap dar imediat ce terminasem propozitia Nicholas isi lua ramas bun de la amandoua plecand,cred ca auzise conversatia sau poate avea treaba”in fine”Am tras-o pe astropufa inainte incepand sa ii spun intamplarea. -Eram eu cu o prietena buna Rosalie in sala armurilor si vorbeam despre un baiat ma suparasem dintr-un nimic cum ca ar fi ascultat dar Rose ma oprise din tipat spunandu-mi ca e de treaba si nu va spune nimanui daca ar fi auzit ceva.”Oare de ce i-am spus asta”m-am gandit eu mai bine la asta pana cand fantoma casei Ochi-de-soim aparu.Frumoasa ca intotdeauna. Helena Ravenclaw. -Buna!am spus eu sper ca nu avea treaba de fantoma ca intotdeauna era a doua oara cand ma intalneam cu Helena. -Buna domnisoarelor!Totul este in regula?Am fost chemata undeva si trebuie sa ma grabesc.”Ca intotdeauna”I-am facut semn sa plece si ca totul este in regula continunad sa ne plimbam printre coridoare si sa urcam scarile “enervante” cum le numeam eu. Re: Magie. - Kendra T. Dawson - 13 Jan 2011 Acum eram pe scarile care se miscau incontinuu,am lasat capul pe spate,scoala era imensa peretii plini de tablouri care spre surprinderea mea se miscau si vorbeau erau “vii” oare cate o sa ma mai surprinda?Coridoarele erau cu sutele cum sa nu te pierzi prin asa uriasa scoala.Vocea Tamarei ma lua prin surprindere mai ales ca eram cu gandul in alta parte. -Ce scriai mai devreme?Stii cand am venit spre tine?spsue Tamara,mi-am indreptat privirea catre caietul si pixul din mainile mele care tremurau “Ciudat.Emotii cred” -Ah...e un jurnal nu exista zi in care sa nu scriu si aici mai tin si unele din desenele mele in creion si celalalt obiect este un pix,tu la ce ai talent?am chicotit eu.”Poate si ea are talent la desen” -Si eu mai desenez in creion dar nu ma descurc,rase Tamara,am si eu un jurnal in care scriu cantece compuse de mine,stii eu am talent la muzica,pot canta la chitara si la tobe pe care nu le am cu mine in schimb de chitara nu ma puteam despartii ar fii fost un adevarat cosmar,ofta. -Cat de tare,am zambit,poate imi canti si mie ceva sunt curioasa.”Cineva cu talent la muzica ce nu as da sa incerc si eu poate ma descurc”Poate ii stric instrumentul fetei asteia cu mainile mele. Re: Magie. - Rachelle Hathaway - 13 Jan 2011 -Sigur de ce nu daca tot suntem in aceeasi casa iti voi canta si iti voi arata caietul cu cantece.I-am zambit eu cu caldura chair dabea asteptam sa ii arat “talentul meu” iar ea pe al sau. -Yeii,se bucura Kendra,si acuma unde vom merge?Sa vedem niste clase ne plimbam iarasi pe coridoare?Imi arati si mie niste magii?topai micuta astropufa in fata mea,asa eram si eu cand eram mica “Ce dragut” -Ai vazut si tu ca fantomele au treaba si ma gandeam sa ne mai plimbam pe coridoare poate iti arat si clasele cat despre magii...e mai bine sa iti arate un profesor inveti si intelegi mai bine.I-am zambit eu.Cand am terminat cu scarile “enervante” am luat-o pe un coridor care se termina asa deodata cu niste scarii care duceau nicaieri nici-o usa.Ma surprinse sa vad o infundatura asa,locul era parca zidit locul in care ar fii trebuit sa exista un gol adica o usa."Super" Re: Magie. - Kendra T. Dawson - 14 Jan 2011 Era ciudat am mers cu Tamara pe un coridor lunga fara sa ne dam seama ne-am trezit lipite de un perete alaturi niste scarii ar fii trebuit sa existe si o usa,dar locul parea zidit culoarea era diferita,oare putea fi traversat locul pentru a afla inauntrul incaperii asa vedeam eu in filme,am atins peretele apasand diferite locuri asteptand sa se intample ceva poate sa se dechida sa ne trezim dupa cateva secunde pe partea cealalta dar nimic.Tamara se aseza pe scarile prafuite masandu-si tamplele parca de stres sau nervi. -Ce s-a intamplat?am intrebat-o eu pe noua mea prietena “Prietena?am spus cuvantula acesta?Era ceva nou pentru mine nu am avut asa ceva niciodata” -Oh...rase ea,nimic de cea sa iti faci tu griji,ne intoarcem inapoi sau ramanem aici,arata catre peretele zidit.Cand spuse si arata catre acest perete se intampla ceva cu totul si cu totul ciudat..."Nu pot sa cred.." Re: Magie. - Rachelle Hathaway - 14 Jan 2011 Ma uitam la Kendra care se mira in continuare la acel perete care parca dintr-o minune s-a deschis,precum o usa nu cea ce se afla in incapere nu putea sa fie observant din cauza intunericului am privit-o pe astropufa sa ii vad reactia daca dorea sa intre sau prefera sa dea uitari.Dar desigur ca era curioasa si intra pur si simplu in camera.Am tras-o de mana privind-o putin dupa care intreband-o: -Esti sigura ca vrei sa intram acolo?Ar putea fi periculos nu stii ce se poate ascunde?desigur ca doream si eu sa aflu,curiozitatea ma manca pe dinauntru,dar am cedat intr-un final mergand cu micuta Kendra,aceasta murea de nerabdare ba chiar topaia -Bine bine poti sa termini cu topaitul acesta,am ras impreuna cu ea,Lumos,varful baghetei se aprinse o lumina albastra puternica aparu,am luat-o pe Kendra de mana ar trebui sa am grija de ea nu stiu ce as face daca as vedea-o ranita.In camera era o catedra plina cu teancuri de hartii prafuite si doar cateva bancii,ar trebui sa fie o clasa,dar nu era pustie... |