![]() |
Searching for hidden answers - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Ministerul Magiei (https://www.darkmark.ro/f-ministerul-magiei) +--- Thread: Searching for hidden answers (/t-searching-for-hidden-answers) |
Searching for hidden answers - Rosalie Vivienne Alden - 16 Jan 2011 Astazi era una din zilele cand asteptam sa gasesc raspunsuri la inca un mister. Vroiam sa aflu cat mai multe despre Porrin , despre Lestrange,vroiam sa aflu orice mic detaliu care m-ar ajuta sa ii am la mana. Nu stiu de ce,dar impulsul de moment a fost sa ma duc la Ministerul Magiei. Ce puteam sa caut acolo? Nici macar o parte din mine nu stia raspunsul. Inca! Insa speram din tot sufletul sa gasesc acolo ceva ce sa imi fie de folos. Era dimineata , afara ningea,dar totusi..eu vroiam sa ma indrept spre Minister. Roba mea simpla,neagra se asternea pe mantia de zapada in fata Hogwartsului. Am Disparut in cateva secunde inainte ca cineva sa ma observe si am Aparut in fata Ministerului. Totul parea pustiu,se auzeau doar pasii mei marunti care intrau in Minister... Re: Searching for hidden answers - Raizen Isildur - 16 Jan 2011
Re: Searching for hidden answers - Rosalie Vivienne Alden - 16 Jan 2011 Abia facusem cativa pasi in Ministerul Magiei si mi-am scos bagheta la vedere. Simteam nevoia sa o am aproape fiindca niciodata nu se stie ce ma poate astepta . Cizmele mele faceau putin zgomot la fiecare pas pe care il faceam inainte,iar roba mea parea luata de vant in timp ce mergeam. Inca ma intrebam ce cautam la Minister. Nu stiam de ce,dar aici voi afla raspunsul,aici voi afla mai multe despre viata lui Porrin,despre familia lui. In fond,in afara de faptul ca era un ucigas nu stiam mare lucru. Orice voi afla imi va fi de folos in planul de a il distruge. In ultimul timp devenise ceva esential in viata mea sa ma lupt cu el,sa il urmaresc,pratic faceam parte dintr-o alergatura continua... Imi era greu,dar nu aveam sa ma las atat de usor. Cel care a furat-o pe sora mea cand era doar un copil lipsit de aparare,cel care l-a ucis pe Jake , cel care mi-a ranit tatal...nu avea cum sa scape asa. Eram prea cufundata in propriile-mi ganduri si nu am sesizat ca m-am lovit de o persoana. "Rosalie? De la Hogwarts?",rostise aceea voce. Mi-am dat seama imediat ca este o voce de baiat. Mi-am ridicat privirea si am spus putin cam rusinata datorita incidentului de mai devreme: "Imi pare rau..." Cand am observat mai bine cine statea in fata mea am ramas uimita . Mi-am dres glasul si am rostit: "Raizen? Fostul profesor de "Aparare contra magiei negre?" Nu eram sigura ca intr-adevar era el,dar aveam o mica banuiala...Mi-am pus bagheta inapoi in roba dandu-mi seama ca nu am nevoie de ea acum. Re: Searching for hidden answers - Raizen Isildur - 16 Jan 2011
Re: Searching for hidden answers - Rosalie Vivienne Alden - 16 Jan 2011 Eram surprinsa sa il vad pe Raizen la Minister. Venise aici sa isi revendice niste obiecte care cu siguranta le vroia inapoi. M-am mirat cand mi-a spus ca fostii sai elevi l-au reclamat datorita obiectelor sale. Fiind profesor de "Aparare contra Magiei Negre" avea tot dreptul sa aiba asupra lui anumite lucruri. Am oftat dandu-mi seama ca eu nu mai avusesem prea mult timp de orele mele de "Previziuni despre viitor". La spusele sale nu aveam cum sa nu ma gandesc cat de mult am neglijat ora mea datorita incidentelor din ultimul timp. Speram ca pana la urma sa se rezolve totul si sa pot reveni la cursuri cu forte noi,cu mai multa energie si mai multa bucurie de a le preda elevilor. Am tresarit la intrebarea lui Raizen si am observat ca statea drept asteptand un raspuns. Am spus pe o voce cercetatoare: "Sunt aici..fiindca..eu consider ca pot gasi in Minister niste documente despre viata unui Devorator. Dar nu orice Devorator,ci unul care i-a facut mult rau familiei mele..." Nu trebuia sa gasesc ceva anume,de fapt nici macar nu cautam ceva anume,insa speranta din mine nu disparuse. Intr-adevar simteam ca pot rezolva acest mister in legatura cu Porrin. Re: Searching for hidden answers - Raizen Isildur - 17 Jan 2011
Re: Searching for hidden answers - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jan 2011 Am observat interesul lui Raizen pentru acest subiect din privirile sale iar cuvintele ce le-a rostit apoi doar mi-au confirmat acest lucru. Am zambit la ceea ce mi-a spus apoi am rostit pe un ton serios dar totusi zambetul de pe buze nu imi disparu: "Bineinteles. Mi-ar prinde bine putin ajutor!" Ma simteam acum mai in largul meu stiind ca sta in fata mea o persoana cunoscuta si care este dispusa sa ma ajute in rezolvarea acestui miste. Nu stiu daca ce aveam sa zic in continuare era bine,insa totusi am facut-o sperand sa nu spun nimic gresit: "Ai fi dispus sa ma ajuti sa caut cate ceva ... despre Porrin? Sunt aproape sigura ca aici exista ceva anume despre el." Am pus accent pe ultimul cuvant fiindca inca nu stiam ce este acel ceva,dar eram sigura ca va fi esential in lupta impotriva acelui Devorator lipsit de suflet.. Re: Searching for hidden answers - Raizen Isildur - 17 Jan 2011
Re: Searching for hidden answers - Rosalie Vivienne Alden - 18 Jan 2011 Ma gandeam oare ce as putea sa fac pentru a scapa definitiv de toate probleme care le implicau si pe Porrin,adica majoritatea dintre ele. Iar acum simteam ca eram pe drumul bun fiindca mai era o persoana dispusa sa ma ajute in dezlegarea acestui mister. Am ramas uimita cand am auzit ce a spus Raizen in legatura cu Potter. Oare chiar era posibil asa ceva? Oare chiar a fost implicat in aceasta disparitie,avea el aceasta putere de a ajuta la un fapt asa de marsav? Multe idei mi se invarteau in minte,insa totusi se parea ca exista o raza de speranta si nu una doar pentru a il distruge pe Porrin ci ar exista o micuta sansa,dar care exista sa il gasim pe Harry Potter. Mult timp m-am gandit la o posibilitate de a afla unde este el acum iar acum aveam ocazia sa aflam. "Desigur,mi se pare o idee buna. De unde ai vrea sa incepem?",l-am intrebat eu pe Raizen cu un zambet de speranta. In caz ca astazi vom afla ceva important destinul lui Tom Porrin se va schimba radical si daca avem putin noroc poate si cel al lui Harry Potter. Re: Searching for hidden answers - Raizen Isildur - 18 Jan 2011
|