![]() |
Prieteni neasteptati - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri) +--- Thread: Prieteni neasteptati (/t-prieteni-neasteptati) |
Prieteni neasteptati - Alice Swan - 17 Jan 2011 OCC:Continua Alice Morris Un val de fum imi inunda narile facandu-ma sa tusesc puternic.Lumina slaba de afara se piedu total in momentul in care intrasem in cafeneaua destul de slab luminata.Era aproape plina si fiecare incuiat pe care il vedeai avea cate o tigara in mana.Am ramas pe loc pentru o secunda pentru a ma obisnuii cu fumul de tigara si cu lumina slaba si mai ales cu muzica ce era data clar prea tare urmand ca apoi sa imi fac loc printre mese.Eram imbracata precum o incuiata cu o pereche de blugi albastrii si stramti,un tricou cu imprimeuri si niste adidasi mai vechii ce gasisem prin casa de la ultima noastra expeditie cu trenul incuiata pana in Paris la verisoara mea.Incercam sa ii caut prin intunericul acela extraordinar de ciudat pentru o cafenea,insa nu reuseam sa disting prea bine.Atunci o mana ma prinse strangandu-ma puternic.M-am intors zarind o fata foarte familiara.O femeie imbracata in negru blonda cu tenul foarte alb cu parul prins in coada.Era ciudat sa o vad pe Sara imbracata in hainde de incuiata. "Ce faci masa noastra este in spate!Alec se va supara rau daca nu mergem chiar acum!"Spuse aceasta tragandu-ma dupa ea. "Arati simpatic in hainele acestea incuiate!"I-am spus incepand sa rad zgomotos. "Nenorociti de incuiati n-am avut ce face porunca lui Alec!"Mi-a spus aceasta injurand printre dinti.Am inaintat printre mesele extrem de incarcate ajungand in spate unde o multime de oameni cunoscuti ma privira destul de nervosi.Alec statea in mijlocul lor fixandu-ma cu privirea. "Marie la naiba unde ai fost!"Mi-a spus acesta in timp ce imi facea semn cu bagheta sa ma asez.M-am speriat cand i-am vazut bagheta,insa nu am comentat si m-am asezat repede. "Imi cer scuze Alec am fost retinuta de niste incuiati,dar nu iti fa griji am avut eu grija de ei!"I-am spus zambindu-i.Alec era cel pe care Lordul Intunecat il pusese sa aiba grija de cei ce ramasesera in urma pentru a avea grija de conacul lui si mai ales sa il anunte in caz ca se intampla ceva in Londra si la Hogwarts.In stanga lui era Jack un devorator ce traia din a ii auzi pe altii tipand sub blestemul Cruciatus,iar in dreapta lui Alec,Sara care era cea mai rece fiinta de pe fata pamantului.Apoi urma Robert,Edward si Emily. "Lordul Intunecat are probleme grave,iar tu stai sa te joci cu niste creaturii fara minte!"A tipat acesta foarte tare.Am privit speriata la ceilalti oameni din cafenea dandu-mi seama ca ei nu auzisera nimic.Probabil vraja Muffliato sa fie de vina. "Alec Lordul Intunecat are mereu probleme, plus ca si eu le am pe ale mele!"I-am rapus in timp ce ma ridicasem de la masa pentru a pleca. "Stai jos Marie!"Mi-a spus acesta cu o privire rece.Emily ma tragea disperata de mana.Nu l-am bagat in seama si am facut cativa pasi.Atunci am auzit precum o soapta."Crucio!" In secunda aceea intreg trupul imi exploda de durere fiecare nerv urla pentru putina indurare.Cu ultimile puteri i-am strigat. "Opreste-te!"Insa acesta nu dorea savurant tipetele mele de durere. "Alec la dracu' termin-o stii ca nu a vrut sa spuna asta!Gata te implor!"Am auzit-o pe Emily implorandu-l dupa care se facu intuneric. Re: Prieteni neasteptati - Alice Morris - 17 Jan 2011 Alice statea la o masa, in spatele unei cafenele incuiate, foarte aglomerate. Deloc un mediu placut. Nu intelegea de ce trebuia sa fie asta locul de intalnire pe care il stabilise cu prietena ei din copilarie. La masa alaturata, ceva mai mare, oameni imbracati in negru, si cu expresii faciale asemanatoare asteptau. O femeie blonda se ridica si se indrepta spre usa. Probabil din neatentie, maneca dreapta era prea mult ridicata, si lasa se se vada capul unui sarpe. Al ramase uimita. Devoratori. In aceiasi cafenea in care se afla si ea. Privi catre masa lor. Cel din mijloc vorbea inflacarat, dar totusi, Alice nu auzea nimic. Strecura bagheta afara din buzunar, si sopti incantatia unei vraji inventate de tatal ei, fost profesor de Aparare contra magiei negre, vraja menita sa indeparteze vraja Muffiato. Deodata, toate soaptele care ii umpleau urechile disparusera, fiind singura care ii aude pe cei de la masa alaturata. La bratul femeii blonde, Al fu surprinsa sa o vada pe Alice Swan, prietena ei viperina. Vestea ca probabil si aceasta este devoratoare o cutremura. Intoarse capul, dar ramase cu urechile ciulite. Asculta cu atentie vorbele devoratorilor, si raspunsurile curajoase ale lui Alice. Dar acestia o numeau Marie. Asculta cu atentie pana cand auzi o soapta: Crucio! Panica o cuprinse. Intoarse capul incet, si vazu ca Alice era cea supusa blestemului. Nu putea sa creada. Trebuia sa o ajute. Rezista Alice, rezista! isi zicea in minte in timp ce se gandea la un plan. Arunca o furculita in generatorul de dupa colt, dupa care toate luminile se stinsera. Prin tipetele alarmate ale clientilor incuiati, se intoarse spre masa alaturata si striga "Stupefy!" catre cel ce o tortura pe Alice. OOC: Sper ca e bine auzi la mine, cu furculita nu am avut nicio idee Apropo, numele meu e cu doi de R Morris Re: Prieteni neasteptati - Alice Swan - 17 Jan 2011 Durerea incepu sa dispara din ce in ce mai repede,iar trupul incepea sa mi se dezmorteasca.Mii si mii de voce se auzeau inaintea mea,insa tot ce trebuia sa fac era sa ma ridic,insa nu reuseam sa imi simt picioarele.Am simtit o mana si o voce soptita. "Marie!Marie!Sunt eu Em' ridicate!"Imi striga aceasta incercand sa ma ajute sa ma ridic.Emily fusese singura care ramasese aproape de mine si cu siguranta ea imi opri durerea,insa se parea ca nu era asa.Am vazut din nou un jet de lumina al unor baghete.Mi-am ridicat privirea observand un chip foarte familiar care se lupta cu Jack care arunca blestemul "Crucio!" in stanga si in dreapta.Atunci mi-am dat seama ca cea ce imi luase durerea fusese Alice Morris o astropufa de la Hogwarts cu care ma intelegeam foarte bine.Intr-un final m-am ridicat cautandu-mi bagheta gasind-o intr-un final pe sub un scaun al altei mese.Am indreptat-o catre Sarah care o ataca cu un blestem pe Alice.Sarah ma privi in ochi realizand ca o voi ataca.I-am soptit. "Imi pare rau!"Spunand cu voce tare."Petrifucus Totalus!"Vraja ii atinse pieptul facand-o sa cada la podea intepenita.Robert se duse repede spre ea deoarece acesta din cate stiam eu o iubea in secret.Mi-a aruncat o privire cu ura ca si cum as fi fost cel mai mare inamic al meu.Am ridicat bagheta catre el,insa in acel moment am simtit cum bratul meu ardea de durere.Mi-am ridicat maneca bluzei vazand semnul intunecat cum se misca pe bratul meu producand cateva picaturi de sange.Acesta ne chema,insa nu mai puteam sa fiu acolo pentru el. Re: Prieteni neasteptati - Alice Morris - 18 Jan 2011 Devoratorul care arunca blestemul impietri, iar Alice cazu la podea. Al se piti dupa scaun, pentru a evita alte vraji venite din partea devoratorilor asupra ei, si asculta cu atentie. Un strigat de furie se auzi, iar astropufa simti cum o durere groaznica o cuprinse. Blestemul Cruciatus o ridica in aer, dar lectiile de aparare impotriva magiei negre predate de tatal ei o ajutara, si reusi sa reziste blestemului. Cazu pe jos, si impactul cu solul ii transmise o durere puternica in cot. Se ridica tematoare, si privi atenta in jur, incercand sa distinga forme, pe cat posibil in intuneric. Vazu silueta femeii blonde indreptandu'si bagheta spre ea, dar cazu la pamant. Alice probabil o impietrise. Rasufla usurata. In spatele ei, se auzi un ranjet. Nu avuse timp sa se intoarca, fiindca un brat puternic o apuca de gat, amenintand'o cu bagheta. Alice apuca cu mainile antebratul Devoratorului, si incepu sa traga. Nicio sansa. Din instinct, il calca pe picior cu toata greutatea, si ii impinse un cot in stomac, cu putere. Devoratorul ii dadu drumul, iar Al profita de ocazie si striga: "Expelliarmus" Bagheta ajunse in mana ei, si o baga in buzunarul robei. Apoi, o cauta din priviri pe Alice. Re: Prieteni neasteptati - Alice Swan - 18 Jan 2011 M-am apropiat pe cat posibil de Aly incercand sa o feresc de blestemele pe care le aruncam fara sa ma opresc.Stiam prea bine ca Jack tinea vrajile de protectie pentru a nu ramane descoperiti,insa nu aveam ce face trebuia sa il atac si pe el. "Aly pe Jack lasa-l la urma!"I-am zis aratandu-i cu bagheta catre un barbat ce incerca sa il aduca in simtiri pe Alec care statea impietrit.Atunci am simtit cum un jet de lumina verde trecea fix pe langa mine.Blestemul Avara Kadavra trecuse pe langa mine facandu-ma sa ma cutremur.Robert ma privea cu ochii inrositi si cu o ura arzatoare.Nu imi venea sa cred ca Robert cel pe care il protejasem de atatea ori pentru ca Lordul Intunecat sa nu afle cate lucruri facea el pe la spatele lui acum dorea sa ma omoare. "Robert!"L-am privit cu ochii rugatoari deoarece nu doream sa ii atac,insa ei nu imi ofereau alta alternativa.Acesta isi ridica bagheta strigand catre mine. "Avara Kadavra!"Jetul de lumina se apropia atat de repede incat ramasesem impietrita.Atunci am simtit doua maini puternice impingandu-ma.Am cazut lasand jetul de lumina verde sa se piarda in neant.Aly ma salvase.Am ramas acolo pentru cateva secunde incercand sa realizez ce se petrece deoarece eram in stare de soc. Re: Prieteni neasteptati - Alice Morris - 22 Jan 2011 Al simti doua brate cuprinzand'o si vocea linistitoare a lui Alice in vacarmul din cafenea. Totul era impotriva lor, iar devoratorii nu se inlaturau de la blesteme de neiertat. Un jet de lumina verde zbura pe langa cele doua, dar le rata de aproape. Inima astropufei statu in loc cateva secunde. Nu fusese nicicand intr'o situatie similara, iar antrenamentele cu tatal ei nu o ajutara sa fie pregatita pentru atacuri de genul asta. Un al doilea jet de lumina verde se indrepta spre Alice, iar Al o impinse din fata vrajii exact la timp. Amandoua cazura pe jos si Al simti din nou o durere stradatandu'i intregul trup. "Alice, trebuie sa plecam de aici! Ramai la pamant, si ai grija!" spuse astropufa. Alice dadu din cap, si facu intocmai... Re: Prieteni neasteptati - Alice Swan - 23 Jan 2011 Nu intelegeam exact ce se petrece asa ca am ramas la pamant incercand sa respir prin jeturile de lumina cand rosii cand verzi.Pe Aly o pierdusem de mult din vedere si tremuram toata.Atunci am simtit o mana puternica de barbat cum se infingea in parul meu ridicandu-ma.Jack ma tinea strans impungandu-mi bagheta in spate. "Daca nu va potoliti o ucid chiar acum!"Spuse acesta tragandu-ma si mai tare de par facandu-i pe ceilalti sa se opreasca la auzul tipatului meu. "Emily ucide-o pe nenorocita aia fiindca de Marie o sa ma ocup chiar eu personal!"Mi-a spus privindu-ma cu ochii negrii de sarpe fix in ochii.Stiam din totdeauna cat de mult ma dorea Jack ca iubita,insa niciodata nu indreaznise sa faca nici un pas din cauza Lordului Intunecat.Emily ma privi aproape cu lacrimi in ochi tintind-o pe Alice cu bagheta.Stiam ca totul se sfarsise si mai ales ca totul fusese din vina mea fiindca nu imi pasa daca muream singura persoana de care imi pasa acum era Aly si ca ea sa nu fie ucisa.Am inchis ochii rugandu-ma ca totul sa se termine cu bine,insa atunci am auzit o voce foarte cunoscuta strigand. "Sectusempra!"I-am parul meu se elibera repede din stransoarea lui Jack facandu-l sa cada la podea plin de sange.Edward venise la mine strangandu-ma puternic in brate sarutandu-ma pe frunte. "Marie vraja scut a cazut, trebuie sa plecam de aici!"Imi spuse acesta in momentul in care incuiati incepura sa tipe deoarece puteau vedea scena groaznica care tocmai se petrecuse.Am prins-o pe Aly de mana soptind inainte sa disparem. "Obliviate!"Catre incuiatii ce ramasesera muti privind in gol. Re: Prieteni neasteptati - Alice Morris - 23 Jan 2011 Al se gasi intr'un vacarm de nedescris. Era speriata, nedumerita, si nu stia ce ar trebui sa faca. Simtise ca moartea se apropia, dar din fericire scapase pe muchie de cutit. Alice veni la ea si o prinse de mana. Al coopera speriata, si o lasa pe viperina sa o duca departe. Simti senzatia cunoscuta a Disparitiei ingemanate. Familiarul tub ca de cauciuc absorbind'o si ducand'o departe, in siguranta. Ateriza pe jos, si impactul cu solul ii transmise iarasi o durere in tot corpul. Deschise ochii si fu surprinsa sa vada ce era in jurul ei... Re: Prieteni neasteptati - Alice Swan - 24 Jan 2011 Edward ma tinea atat de strans de mana incat aveam senzatia ca strangerea lui de mana avea sa imi provoace o sangerare.M-am izbit de pamantul moale simtindu-i prospetimea cum imi invada narile.M-am ridicat privind-o pe Aly care si ea inca se dezmeticea.Casa veche si parasita in care Edward si cu parintii lui locuisera se infatisa inaintea noastra.Dupa ce parintii lui murira in Azkaban acesta locuia in casa aceasta ce fusese jefuita si aproape arsa de hoti.Am ridicat-o pe Aly care nu stia unde ne aflam.Edward ne facu semn sa il urmam in timp ce isi ridica bagheta pentru a indeparta scutul de protectie din calea noastra.Casa era atat de mare incat puteai ameti doar privindu-i inaltimea.Toti trei am intrat in casa.Am ramas muta sa vad ca totul era impecabil.Peretii frumos vopsiti,mobila noua geamurile atat de curate inauntru,insa atat de murdare inafara. "Nu va speriati este doar o vraja de protectie tine departe incuiatii si vrajitorii!"Acesta ne ruga sa luam loc pe una din canapelele rosii din sufragerie in timp ce el facea o cafea.Se intoarse imediat cu cafelele fierbinti punandu-le pe masuta din fata noastra. "Edward nici nu stii cat de mult as dori sa te rasplatesc pentru ce ai facut!"I-am spus ridicandu-ma strangandu-l puternic in brate. "Marie stii prea bine ce simt pentru tine si mai stii ca niciodata nu te-as lasa la greu!"Imi spuse acesta privindu-ma fix in ochii.Am ametit pentru o secunda datorita culorii lui de un albastru deschis,insa mi-am revenit repede.Stiam ca Edward simtea pentru mine mai mult descat prietenie,insa eu pentru el nu simteam mai mult de atat.Acesta se apropie de Alice si ii intinse mana. "Edward Hamilton!"Aceasta ii intinse mana la randul ei zambind. Re: Prieteni neasteptati - Alice Morris - 24 Jan 2011 Alice statea asezata pe canapeaua din sufragerie. Privea in jurul ei uimita, si se relaxa incet incet. Barbatul care le salvase ii oferi o cafea, dar prefera sa nu bea. Goli ceasca, si o umplu cu apa, folosind bagheta, apoi incepu sa bea, reveindu'si din sperietura, detensionandu'si muschii. "Edward Hamilton!" spuse barbatul intinzand mana. Alice ii zimbi, privind in ochii sai albastri, ii stranse mana si raspunse: "Alice Morris, incantata!" Totusi, o urma de neincredere i se putea observa in glas. Edward era devorator, si Aly era inca suspicioasa. Dar o avea pe Alice aproape, si se simtea in siguranta. In repetate randuri, devoratorii i se adresara viperinei cu Marie, poate asta e numele pe care i'l cunosteau. Al se hotari sa foloseasca acelasi nume, de fata cu devoratorii. "Marie, imi poti explica si mie ce s'a intamplat?" |