![]() |
Always come back here - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Trofeelor (https://www.darkmark.ro/f-sala-trofeelor) +--- Thread: Always come back here (/t-always-come-back-here) |
Always come back here - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jan 2011 Ma trezisem astazi dimineata cu un gand puternic de a merge in Sala Trofeelor. Mi-am luat roba simpla,neagra . Am oftat fiindca nu mai purtam roba Ochilor-de-Soim . Nici nu mi-am dat seama cand a trecut atat de repede timpul,de parca a zburat pe langa mine si eu l-am pierdut , degeaba fugam...Mi-am luat si bagheta cu mine,desi nu credeam ca voi avea astazi nevoie de ea. Imi doream sa fie o zi linistita , fara lupte,fara situatii neplacute. In ultimul timp trecusem prin prea multe greutati din cauza lui Porrin si mai nou din cauza unui alt Devorator-Lestrange. M-am aranjat putin apoi am iesit din dormitor plimbandu-ma pe coridoarele pustii. Oare era chiar atat de dimineata? In cateva minute ajunsem in fata "Salii Trofeelor" si am deschis usa imensa indreptandu-ma spre...nu spre ceva anume,doar intrasem.. ROSE & BELL
Re: Always come back here - Bell Evans - 17 Jan 2011 Bell iesi din Turnul Cercetasilor, la o ora destul de matinala; nu stia de ce se trezise atat de devreme, dar ura sa ramana in pat, chinuindu'se sa adoarma la loc. Era aiurea, si cand nervii isi faceau loc in peisaj, se ducea tot somnul pe apa sambetei. Cobori scarile in spirala, simtind raceala fiecarei trepte trimitandu'i fiori in tot corpul; curand ajunse la perter, privind atenta in jur. Cortina de liniste nu indraznea sa fie unduita de niciun zgomot, asa ca atmosfera era foarte tacuta. De parca ceva nepamantesc pusese stapanire pe castel in miezul noptii. Cercetasa isi indruma pasii spre sala trofeelor; nu stia de ce, dar ceva o atragea intr'acolo in acea dimineata. Deschise usa, si vazu ca nu era singura. O silueta prea cunoscua se profila in fata ei, intorcandu'se speriata din cauza scartaitului usii. "-Rosalie" murmura Bell, cu un zambet. "Buna dimineata" sopti ea, iar Rose zambi la randul ei. "-'Neata Bells, ce faci aici?" chicoti ea. "-Sincer..n'am nici cea mai mica idee" ofta cercetasa, ridicand din umeri. Re: Always come back here - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jan 2011 Intrasem deja in "Sala Trofeelor" desi nu inchisesem bine usa dupa mine. Nu stiam de ce,dar aveam senzatia ca este mai bine asa. Am dus o privire scurta la cateva trofee care erau mai noi: erau atat de frumoase, de un auriu splendid care ma ducea cu gandul la lumina soarelui care transmitea raze calde spre noi. Imi era dor de primavara,de vara...imi era dor de zilele calduroase in care stateam pe stadionul de Vajthat privind jucatorii sau uneori chiar jucand. Mi-am mutat privirea spre o alta parte a incaperii,apoi spre draperiile de un visiniu atat de inchis care formau un contrast perfect cu trofeele. Fiecare avea povestea lor,fiecare trofeu semnifica inca o mandrie pentru Hogwarts. Brusc,se auzi usa deschizandu-se mai larg si am fost surprinsa sa o vad pe Bell acolo in usa. ~...~ "Nici eu nu stiu ce fac aici,pur si simplu proprii mei pasi m-au indrumat spre acest loc!",i-am spus eu Cercetasei cu zambetul pe buze,apoi chicotind lejer. Re: Always come back here - Bell Evans - 17 Jan 2011 Bell zambi, gandindu'se la coincindenta din acea dimineata; drumurile lor se intersectau mereu..In cautarea celor doi devoratori..in cautarea horcrux'ului..chiar si in vizitarea acestei incaperi. Poate erau menite sa treaca prin situatii dificile impreuna. Bell spera doar ca dimineata aceea sa fie linistita. "-Si..ce ai mai facut?" o intreba Rosalie. "-Mm..mai nimic..o mica escapada aseara in Sectorul Interzis" chicoti Bell. "-Pentru?" intreba tanara. "-Vroiam sa ma asigur de ceva.." ofta cercetasa. "-De ce?" murmura Rosalie. "-Ce trebuie sa faci cu resturile unui horcrux distrus" raspunse cercetasa, cutremurandu'se. Horcrux'ul distrus in Padure era acum ascuns in cufarul ei; sau mai bine spus, ramasitele acestuia. Nu era foarte sigura daca putea pur si simplu sa'l arunce. Se temea sa nu invie bucata din suflet..insa cartea din Sectorul Interzis ii indeparta orice umbra de banuiala - o data strapuns de un obiect puternic, fragmentul de suflet era ucis, acest proces fiind ireversibil. Re: Always come back here - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jan 2011 Eram amuzata de faptul ca ma intalneam zi de zi cu Bell. Dupa ultimele incidente ajunsesem sa vorbim mult desspre Porrin si Lestrange. Cand imi spusese ce facuse ieri in Sectorul Interzis mi se facuse un nod in gat. Speram ca totul sa fi fost bine dar totusi am vrut sa ma asigur,intreband-o: "Si ai aflat ceva care sa iti fie de folos?" Speram ca urmatorul ei raspuns sa fie unul afirmativ,in ultimul timp au existat prea multe probleme si chiar m-am saturat de aceasta situatie. Vroiam in sfarsit o zi linistita,una in care sa ma pot relaxa,de aceea am si venit in Sala Trofeelor. Cred ca si Cercetasa cauta acelasti lucru: liniste! Re: Always come back here - Bell Evans - 18 Jan 2011 Bell dadu usor din cap, in semn de aprobare; cartea pe care o citise cu o noapte in urma ii strapune orice urma de indoiala. Horcrux'ul nu mai avea nicio valoare, si putea fi aruncat la gunoi oricand. Ba mai mult, fata il luase la ea. Stia ca nu era bine sa umble cu el, dar nici nu indraznea sa'l lase singur, in cufar. Daca il fura cineva? "-Nu mai are nicio putere" spuse ea, zambind. "-Perfect atunci!" chicoti Rosalie. "Si ce ai facut cu el?" intreba ea, brusc. Bell incepu sa rada, dupa care baga mana in buzunarul paltalonilor; scoase resturile inelului, iar tanara o privi cu ochii mari, usor speriata. Teama din acea noapte petrecuta in Padurea Interzisa inca mai salasluia in fiinta ei. "-Nu mai avem ce face cu el" sopti Bell, incercand sa o linisteasca. "Trebuie doar sa cautam un loc unde sa il punem" continua ea. Iar Sala Trofeelor era un loc perfect; pentru incepu se gandise la Camera Necesitatii. Dar acolo nu avea sens sa il ascunda..nu era un lucru important. Era un gunoi..doar o amintire a sufletului lui Porrin. Re: Always come back here - Rosalie Vivienne Alden - 18 Jan 2011 Asteptam un raspuns inca din partea Cercetasei. Iar in momentul in care mi l-a dat m-am linistit enorm. Totul a fost ca un cosmar,ca un cosmar devenit realitate. Acea zi in Padurea Intunecata fusese oribila,atat pentru mine cat si pentru Bell. Amandoua am ramas cu amintiri neplacute din acea experienta,insa pana la urma am reusit sa distrugem acel Horcrux. Parca mi-a fost luata o piatra de pe inima... Acum insa aveam o alta problema. Oare unde puteam sa ascundem resturile ramase. Am stat putin sa ma gandesc apoi m-a strafulgerat o idee. Poate de aceea a trebuit noi doua sa ajungem aici si nici nu ne-am dat seama de ce am facut-o. "Ce parere ai de Sala Trofeelor? Este un loc destul de potrivit,zic eu.!",am rostit asteptand confirmarea sau dezaprobarea lui Bell. Re: Always come back here - Bell Evans - 19 Jan 2011 Bell zambi; uneori chiar gandeau la fel. Lucru ce era spectaculos. De parca fiintele lor ar fi comunicat, fara a avea nevoie de cuvinte. Si nu se intamplau deseori asemenea coincindente. Doar prietenii adevarati puteau sa se inteleaga prin ganduri. "-La asta ma gandeam si eu" chicoti Bell. "-Perfect atunci!" replica Rosalie. "-Dap..acum hai sa gasim un trofeu, ceva" murmura cercetasa. "-Unul vechi" chicoti Rosalie. "-..si prafuit" continua cercetasa. "-Toate sunt prafuite" afirma Rosalie, incepand sa rada. "-Mda..atunci, unul indepartat..la care sa nu ajunga oricine" murmura Bell. Cercetasa ii inmana resturile horcrux'ului tinerei si privi pentru cateva secunde ramasitele inelului; se simtea atat de linistita, acum, ca distrusese acea bucata din sufletul devoratorului. Stia ca il duruse..si stia ca isi descarcase furia pe Charles..lucru ce o incanta si mai mult! Re: Always come back here - Rosalie Vivienne Alden - 19 Jan 2011 Toata aceasta poveste ingrozitoare din Padurea Interzisa... A meritat efortul,desi la inceput nu credeam deloc ca va fi asa. In acea zi intrasem cu frica in padure,aveam atatea intrebari la care nu ne raspundea nimeni,ne gandeam ca vom muri,insa totusi...am reusit sa scapam de acolo si cel mai important am reusit sa distrugem acel Horcrux. Fiecare lucru avea un inceput,dar si un sfarsit,iar acum pentru Porrin incepea lent dar foarte sigur sfarsitul sau. Ma plimbam cu Cercetasa printre trofee si in cautarea unuia perfet pentru ce aveam noi in gand. Pasii nostri erau lenti,fiind foarte atente ...poate,poate...gaseam ceva anume. Si l-am vazut! Mi-am indreptat privirea catre un trofeu foarte mic,auriu dar care nu iesea atat de mult in evidenta. De acest lucru aveam noi nevoie acum: ceva unde sa nu atraga atentia tuturor. "Bell,uite. E perfect!",am rostit eu aratand spre trofeul acela. Re: Always come back here - Bell Evans - 19 Jan 2011 Cercetasa colinda aleea dintre sirurile de vitrine si trofee, care straluceau in lumina difuza ce se filtra prin sticla geamului. Momentan nu gasisera niciun trofeu care sa nu atraga pirivirile. Toate din acel sector pareau noi - proaspat castigate. "-Bell, uite" sopti Rosalie, aratand spre o cupa mica, aurie. Bell zambi; era perfecta. "-Exact ce cautam noi" chicoti cercetasa. "-Deci e buna?!" murmura tanara. "-Mai intrebi? Accio Cupa!" sopti Bell, iar trofeul ii ateriza usor in mana. Rosalie privi la randul ei micutul trofeu; era perfect - din aur pur, plin de praf. Nimeni nu ar fi cautat intr'un asemenea loc. Bell sopti cateva vraji, prin care indeparta efectul farmecelor de chemare sau cele de cautare. Stia insa ca nimeni nu avea idee de ce ascunsera ele acolo. Era atat de bine sa te simti libera..de parca i s'ar fi luat o greutate de pe suflet. In sfarsit, cosmarul din Padurea Interzisa se incheiase. Cand Rosalie puse trofeul la loc, cercetasa zambi, oftand usurata. |