Darkmark RPG Forum
O seara de sambata - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: O seara de sambata (/t-o-seara-de-sambata)

O seara de sambata - Ema Snow - 19 Jan 2011

"Tronc-tronc-tronc" se auzi pe holul slab luminat. Mi-am intors privirea spre mingea ce cadea de pe o scara pe alta. Se rostogoli pana la mine si am oprit-o cu piciorul, privind-o oarecum nelamurita. Nu era nimeni in jur. A cui era?
" - Te-ai ratacit?" am intrebat-o incet si cu vocea pitigaiata.
Mi-am dat ochii peste cap si am impins-o intr-o parte, la vedere, dar ca nimeni sa nu se impiedice de ea. Sa vorbesc cu o minge. Asta clar era ceva de rau.
Am impins usa masiva a Salii, uimita de cat de putini elvi se aflau inauntru. M-am asezat la masa Ochilor-de-Soim si am cautat cu privirea un platou ispititor. Am luat doar o placinta cu dovleac.

Re: O seara de sambata - Alma Rodriguez - 21 Jan 2011

Vazand ca era ora mesei si mie imi era foame m-am indreptat catre Marea Sala.Eram putin confuza unde trebuia sa ma asez eu fiind noua aici.
Sala era foarte mare.Avea patru mese lungi pentru fiecare clasa presupun.Pe pereti inalti se aflau lumanari care luminau.In mijloc se afla un scaun care imi amintea de un tron daca nu cumva chiar asta era.Sala era destul de goala.Asa ca mi-a fost m-ai usor sa gasesc masa Ochilor-de-Soim.
Am vazut o fata care purta uniforma soimilor si m-am asezat langa ea.Mi s-a parut politicos sa ma prezint asa ca i-am spus "buna" si ca ma cheama Alma.Dupa care am luat o inghititura din sandwich.

Re: O seara de sambata - Ema Snow - 21 Jan 2011

" - Salut!" i-am zambit vesela. " Eu sunt Ema, incantata de cunostinta"
O mai observasem prin Turn, dar nu avusesem niciodatata ocazia sa vorbesc cu ea pana acum.
" - Suc de dovleac?" am intreabat-o, in timp ce turnam in doua pahare lichidul auriu. " Cum ti se pare pe aici?"
Imi imaginam si imi aminteam cum ma simtisem eu cand venisem la Hogwarts. In prima mea dimineata ma asezasem din greseala la masa Astropufilor. Nu voi uita vreodata fetele tuturor cand m-au vazut. Noroc cu o fata draguta ce ise si-mi aratase unde era locul meu.

Re: O seara de sambata - Alma Rodriguez - 21 Jan 2011

-Da,te rog,i-am raspuns cand m-a intrebat daca doresc suc de dovleac,totul este asa de nou pentru mine.Imi place totul pe aici si ceilalti elevi mi se par destul de prietenosi.
Am luat o gura din sucul de dovleac si o explozie de bunatati mi-a invadat gura.
-Este foarte bun,am spus eu intimp ce ridicam paharul pentru a mai lua o gura.La tine cum a fost prima ta zi la Hogwarts?am intrebat-o eu dupa care am mai luat inca o inghititura din acel lichid gustos.

Re: O seara de sambata - Ema Snow - 21 Jan 2011

" - Um... Naucitor" m-am strambat usor, dar am chicotit scurt aproape imediat. " Primele zile au trecut foarte repede pentru mine. Mi-am facut multi prieteni, am cunoscut profesorii, am invatat sa respect regulile precum 'nu o face pe Myrtle sa planga, caci vei regreta' si 'ingnora-l pe Peeves, ocoleste-l'"
Am ridicat absenta din umeri, dar am continuat usor inflacarata.
" - Sunt multe minunatii pe aici. Eu sunt de sase ani si inca mai descopar tot felul de lucruri la fiecare pas. De exemplu, de dimineata am aflat ca luminarile de la etajul IV se aprind singure. Sora mea, Dawn, mi-a imprumutat anul acesta un caiet de cand era ea studenta aici. Sunt o gramada de chestii pe acolo, multe secrete pe care le-a descoperit eleva fiind."
Mi-am scotocit buzunarul interior al robei, dar nu era acolo.
" - Of, cred ca l-am uitat in camera..."