Darkmark RPG Forum
Primul pas in castel - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Primul pas in castel (/t-primul-pas-in-castel--4410)

Pages: 1 2

Primul pas in castel - Ramona Neardow - 21 Jan 2011

In timpul drumului aventuros pe lacul Hogwarts-ului, broscutele de ciocolata sareau mai tare ca niciodata in stomacul meu. Hagrid inca statea langa noi si ne povestea despre cat de grozav va fi. Dar eu, parca visand, am zbierat:
-Castelul! Priviti-l!
Iar ca raspuns am primit un val de:
-Wow! Ce frumos! De abia astept!
-Stati linistiti, micutilor! Mai avem ceva de mers! zise Hagrid scotand un raset gros.
-Dar noi plutim, nu mergem! continua un baiat rautacios. Insa intrebarea mea ajunse mai repede la urechile semi-uriasului:
-Hagrid! Tu ce o sa predai?
-Grija Fata de Creaturile Magice, micuto! imi raspunse Hagrid tare. Iar dupa 5 minute adauga:
-Haideti! Coborati! Veniti in sir dupa mine si aveti grija sa nu va pierdeti, aici puteti da de lucruri foarte infricosatoare!
L-am urmat, nedeslipindu-mi privirea de castelul intunecat, ajungand la momentul cand mi se taie rasuflarea. Primul meu pas in Hogwarts.
Usa mare de lemn cioplit se deschisa si ma lasa inconstienta. Impinsa de ceilalti boboci am patruns in Marea Sala. Cerul de afara care inca atarna deasupra mea m-a socat, lumanari, blazoane si o gramada de decoratii.
Ne-am aliniat si am asteptat ca Jobenul Magic sa ne sorteze, acesta cantasa un cantec lung si pentru mine, minunat.
Am incercat intre timp sa le caut din priviri pe colegele mele din compartiment, Lisa,Bell si Eve. Zambetele lor nu puteau fi gasite prin multimea de chipuri care imi zambeau. Mi-am dat seama ca Jobenul ajunsese la mine abia cand ma inpinsese cineva.
M-am ajezat pe scaunelul jos, iar Jobenul a inceput sa se strambe, zicand raspicat:
-OOO-Cercetasi!
Am sarit in sus si am fugit repede la masa Cercetasilor mandra.

Re: Primul pas in castel - Anaella L. Hathway - 21 Jan 2011

Fata nou sortata se aseza langa mine. Parea o fata foarte draguta si prietenoasa.
-Buna, eu sunt Anaella,dar poti sa-mi spui doar Anny.
-Salut, eu sunt Ramona. Ce ma bucur ca sunt la Cercetasi! spuse fata fericita.
-Da, e cea mai buna casa si sefa noastra de casa e cea mai tare. O sa te distrezi non-stop, fara nici o problema. Apropo sa nu te duci anul asta in padure decat insotita trebuie sa inveti unele vraji fara de care nu te-ai descurca.
-Da stiu...
-Si sa nu te ratacesti prin castel si sa ai grija la capcane si la vrajitorii mai mari care folosesc magia cand nu trebuie ca sa se amuze.
-Multumesc de avertismente Anny.

Re: Primul pas in castel - Ramona Neardow - 22 Jan 2011

-Gata! Promit, nici sa nu ma mai gandesc la Padurea Interzisa. Am un castel intreg de explorat.
-Cred ca iti va lua ani intregi sa-l ''explorezi'', chicoti Anaella.
-De abia astept sa urc in Turnul Cercetasilior, ne va conduce Bell, nu-i asa?
-Desigur, si vad ca ai cunoscut-o deja pe sefa de casa.
-Deci, cum sunt profesorii, orele, colegii, Viperinii? intrebase Ramona accentuand cuvantul Viperini.
-Sincer, nu sunt atat de rai precum crezi, raspunse Anny chicotind. Dar te las sa descoperi singura. Fiecare experienta la Hogwarts e diferita.
Intre timp la masa Cercetasiilor se mai adaugase-ra inca vreo 3-4 Cercetasii. Acestia aveau totii zambetele mari si se uiatau inca la Jobenul Magic care i-a trimis aici.

Re: Primul pas in castel - Anaella L. Hathway - 22 Jan 2011

Ce minunat e sa vezi bobocii adunandu-se in marea noastra familie, Cercetasii.
-Ramona, te avertizez sa nu cumva sa te bagi in discutiile viperinilor mai mari.
-De ce? intreba fata curioasa.
-Pai, cred ca stii ca viperini nu ne prea plac pai ei se cred superiori noua UNII. Dar cand eram in anul I unul din anul VII m-a aruncat in lac.
-Si cum ai scapat?
-M-a ajutat Bell.

Re: Primul pas in castel - Ramona Neardow - 29 Mar 2011

-Sincer, cred ca toti Viperini au ceva in comun cu Devoratorii Mortii! exclama Ramona.
-Asta nu este chiar neaparat, este ca si cum ai zice ca toti Cercetasii au ceva in comun cu Harry Potter.
-Ei bine, au, curajul! continuase Ramona facand-o pe Anny sa chicoteasca.
-Sa nu le spui asta Viperinilor! chicoti in continuare Anny.
-Jur! spuse Ramona ridicandu-si glasul si prefacandu-se ca pune mana pe ceva din aur. Anny si Ramona incepusera sa rada tare, lucru ce le atrase atentia celorlalti Cercetasi.
-Doar o gluma, le zise Anny dupa ce se linisti.
-Ai aflat ca Ministerul vrea sa caute Piatra Invierii, o intreba Ramona serioasa dupa o clipa de tacere.
Anny facuse ochii mari si se uita la Ramona in tacere. Fata parea ca mediteaza la ceva complicat, dar dupa o clipa zise incet:
„-Scrie in Profet, nu-i asa?”
„-Da, este in cel de ieri!” afirma Ramona ganditoare.
„-Lumea magica o ia cu totul razna!” zise Anny uitandu-se pe pereti.
Atmosfera dulce si vesela nu se potrivea, intocmai, cu ce se intampla in afara scolii, dar fiecare vrajitor profita de acest moment pentru ai petrece pe noii veniti si noul an scolar in sufletul sau.

RE: Primul pas in castel - Anaella L. Hathway - 29 Mar 2011

-“ Doar fiindca cineva a reusit sa faca ceva foarte nebunesc, asta nu inseamna ca toti trebuie sa incerce sa faca acelasi lucru. Cine a reusit trebuia sa reuseasca deoarece asta ii era destinul.” am mai adaugat eu.
M-am mai uitat odata la ziarul de ieri, in timp ce, cu coada ochiului am vazut-o pe Ramona incuviindand din cap ceea ce tocmai am spus.
-“ Anny tu crezi ca au sanse s-o gaseasca?” ma intreba noua cercetasa.
-“ Ma indoiesc, totusi printr-un miracol ar avea sanse 1 la 10000. Piatra Invierii ar trebui sa fie in mana celui care merita s-o tina, a celui care are un scop nobil, asa cum a avut si Harry Potter.” am raspuns eu.

RE: Primul pas in castel - Ramona Neardow - 30 Mar 2011

„-Apropo de Harry Potter, crezi ca mai e in viata?” intreba Ramona pe un ton indiferent, incercand sa nu atraga atentia asupra subiectului despre care discuta. „Eu cred ca devoratori nu i-au facut inca nici un rau!”
Cand termina de spus aceste cuvinte, directorul scolii rostise primele cuvinte ale discursului sau, care sunt aceleasi in fiecare an.
„Ma bucur ca ne-am adunat din nou, cu totii aici, si ca sunteti cu totii fericiti!” zise acesta, apoi isi incepu pilda despre noutatile legate de Lumea Magica, cum ar fi rapirea lui Potter, evadarile de la Askaban si Devoratorii Mortii din nou printre noi.
Ramona si Anaella, precum si marea majoritate a cercetasilor, il ascultasera cu atentie, sorbind din priviri fiecare miscare pe care o face.
„-Anul acesta va fi superb!” adauga Ramona visatoare, gandindu-se la ce o va astepta in primul sau an la Hogwarts.

RE: Primul pas in castel - Anaella L. Hathway - 30 Mar 2011

-" Eu cred ca Harry Potter este in viata. El este cel mai bun vrajitor din ultimele cateva secole... si eu cred ca din toata istoria. Nu cred ca Devoratorii s-ar putea atinge de el. Si daca ar face-o ar pati-o rau de tot. " am raspuns eu la intrebarea cere mi-o puse Ramona inainte ca directorul sa incepe sa vorbeasa.
-" Tu crezi in rapirea misterioasa de saptamana trecuta despre care spune directorul? " ma mai intreba Ramona.
-" Nu stiu ce sa cred. Dar tu?"

RE: Primul pas in castel - Ramona Neardow - 02 Apr 2011

„-Umm...Greu de spus! Desigur ca ma incred in cele spuse de director, dar sunt sigura ca inlaturat anumite elemente de noi!” raspunse Ramona ganditoare.

In momentul acela platourile si farfuriile de la masa lunga a cercetasilor se umplura cu mancare proaspat gatita de micutii spiridusi din bucataria castelului. Un parfum impietor a cartofi compti cotropea intreaga sala. Ramona incepu sa manance cu pofta, ridicandu-si privirea din cand in cand, cercetand intreaga sala si chipurile vesele care ii mareau fericirea din sufletul ei micut.

„-Anaella? Pot sa te intreb ceva?” adauga mica cercetasa.
Anny dadu usor din cap, cu un zambet imens.
„-Cine ne va conduce la dormitoare?”
„-Perfectii!” raspunse fata ranjind. „Nu mai ai in familie vrajitori, nu-i asa?”
„-Asa e!” zise aceasta, inrosindu-se.

RE: Primul pas in castel - Anaella L. Hathway - 02 Apr 2011

-" Oh, Anny, ma intrebam, cum este sefa noastra de casa? " ma mai intreba Ramona.
-" O sa-ti placa mult de ea. O cheama Bell si este foarte buna cu noi, si o foarte buna prietena. O sa-ti placa. Stai fara grija! "
spusele mele parura ca o mai linistira pe Ramona, probabil credea ca sefa de casa va fi un monstru. Mi-am aplecat privirea spre mancarea delicioasa: fripturi, salate, cartofi, suc de dovleac, prajituri cu ciocolata, si multe alte feluri delicioase si apetisante de mancare. Ramona gusta din fiecare mancare, imi aducea aminte de mine cand eram prima oara la Hogwarts. Atunci am mancat mult prea mult decat putea suporta stomacul meu care manca mereu controlat, dar atunci cu toate delicatesele in fata, nu m-am putut abtine.
Am mai luat o gura de suc de dovleac si m-am uitat la elevii asezati la masa. Unii vorbeau intre ei, altii mancau. Printre elevii din anii mai mari se afla cate-un boboc care nu stia ce-l asteapta. Minunate peripetii, unele chiar periculoase. Uitandu-ma la ei mi-am adus aminte de atunci cand am pasit prima oara in aceasta uimitoare scoala. Emotia ma cuprindea, nu mai puteam de uimire. Multimea atat de numeroasa ma fucuse sa raman muta de uimire. Nimic nu se compara cu emotia sortarii, mai ales ca eu nu vroiam cu nici-un chip sa pic la Viperini, asemeni multor cercetasi.
Uitandu-ma cu nostalgie la boboci nu am observat ca Ramona ma intreba ceva. A trebuit sa ma ia de mana si sa ma zdruncine putin ca sa-mi revin:
-" Anny, Anny, trezeste-te, la ce tot uiti, la ce te gandesti? " ma intreba ea ingrijorata.
-" Imi aduceam aminte de primul meu an la Hogwarts...plin de aventuri palpitante, plin de prieteni noi..."
-"..."