![]() |
O farama de magie - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Padurea lui Dean (https://www.darkmark.ro/f-padurea-lui-dean) +--- Thread: O farama de magie (/t-o-farama-de-magie) |
O farama de magie - Ema Snow - 26 Jan 2011 Trecuse ceva vreme de cand nu mai vizitasem Padurea lui Dean. Fusesem aici doar de doua ori in intreaga mea viata; prima oara intr-o excursie de familie, desi eram foarte mica si nu mai imi amintesc multe de atunci, iar a doua oara intr-o plimbare... speciala. Padurea ramasese aceeasi. Frunzele filtrau lumina in acelasi fel mistic, vantul canta printre ramuri, iar magia... Magia era prezenta in tot ce misca si statea pe loc. Am inspirat adanc, simtind impulsuri ciudate in trup. Cineva ma striga. M-am intors si i-am zambit prietenos. Re: O farama de magie - Alice Swan - 26 Jan 2011 Mergeam prin multimea de frunze stiind ca trebuia sa apara in urmatoarele secunde pentru a face schimbul cu el si pentru a ajunge in final la stapan.M-am rezemat de copacul ros de ploi si ninsori simtindu-i racoarea si umezeala.Totul in jurul meu era atat de proaspat incat simteam ca as putea ramane acolo o lunga perioada.O mana puternica ma scoase din visare.M-am intors gasind pe sub gluga neagra un chip extraordinar de luminos,dar rece.Barbatul pe nume Aron care trebuia sa imi aduca informatia in aceasta padure nu am lasase balta. "Ai adus-o?" L-am intrebat prinvindu-i mainile goale plina de disperare.Un sunet de pasi se auzi printre frunze.Amandoi ne-am speriat lipindu-ne unul de celalat pentru ca fata ce tocmai trecea sa nu ne vada.Am recunoscut-o imediat era o buna prietena si anume Ema.L-am privit in ochii nestiind ce sa facem. "Te duci la ea si vezi cum o faci sa dispara!"Mi-a spus acesta impingandu-ma.Ea se intoarse repede zambindu-i cand ma vazuse.Am imbratisat-o intreband-o. "Ema ce ma bucur sa te vad!Ce te aduce pe aici?"Am intrebat-o ca si cum intreaga padure mi-ar apartine,insa din pacate nu era asa. Re: O farama de magie - Ema Snow - 26 Jan 2011 " - Nimic in mod special" i-am raspuns, urmarind cu privirea pentru o clipa barbatul din umbra. " Doar dorinta de a mai face ceva vechi. Dar tu?" Toata atentia mea era indreptata acum spre Alice. Vantul plapand, dar aspru si rece, ne ciufulea usor parul. Am simtit nevoia sa mi-l dau dupa urechi. Din cand in cand, privirea imi scapa spre umbre, dar ochii se focalizau aproape instantaneu inapoi pe chipul prietenei mele. Am bagat mainile inghetate in buzunarele gecii, dar am mangaiat cu degetele suprfata matasoasa a baghetei, usurata cumva ca era acolo. Re: O farama de magie - Alice Swan - 28 Jan 2011 Imi tremurau mainile deoarece stiam ca nebunul de Aron nu avea nici un pic de mila si putea sa o omoare pe Ema intr-o clipita.I-am facut semn cu mana in spate ma mai dureaza un minut.Acesta ramase ascuns in speranta ca Ema nu il va vedea. "Ema nu vrei sa facem o mica plimbare prin padure?"I-am zis implorand-o din privire.Aceasta nu intelese aluzia mea zicandu-mi. "Imi pare rau vreau sa ma odihnesc putin aici am mers pana aici pe jos fiindca padurea e cam stramta ca sa Dispar,iar matura mi-am lasat-o la castel."Imi spuse aceasta asezandu-se pe pamantul umed si moale.Stiam ca Aron auzise tot si nu mai puteam sa o advertizez asa ca acesta iesi imediat de dupa copac strigand catre noi. "La dracu' Alice blesteam-o odata ca sa terminam tot circul asta ca sa pot sa iti dau ce ti-am adus si ma car naibii de aici!"Imi spuse acesta speriindu-ne pe amandoua tinand bagheta inspre noi.Ema ridica si ea la randul ei bagheta. "Nu trebuie sa faci o scena Ema va pleca de buna voie,iar tu nu va trebuii sa te enervezi!"Stiam ca acesta inebunea cand nu ii iesea planul.Venii repede catre mine tintindu-mi bagheta catre gat. "Daca nu dispare in 5 secunde va omor pe amandoua jur!"Tremuram in mainile lui stiind ca nu glumea. Re: O farama de magie - Ema Snow - 28 Jan 2011 " - Expelliarmus!" Cuvintele imi iesira din gura mai mult din reflex, iar bagheta sa imi sari in mana. Am privit barbatul cu niste ochi mari, incercand sa ascund cat mai mult din repulsia pe care o capatasem brusc. " - Nu te-a invatat nimeni ca nu este frumos sa te porti asa cu o domnisoara?" Mai fusesem in situatii criza si stiam ca sarcasmul imi venea liber. Poate ca asta era o metoda subconstienta de a mea de a impresiona, de a-l face pe interlocutorul meu sa dea inapoi. " - Da-i drumul. Te rog." Privirea imi fugea de la chipul sau la mainile lui, mult prea apropiate de Alice. M-am rugat in sinea mea sa nu stie blesteme non-verbale. " - Da-i drumul. Acum" am vorbit iar. Re: O farama de magie - Alice Swan - 29 Jan 2011 Aron incepu sa rada zgomotors dandu-mi un pumn puternic in spate facandu-ma sa simt cum sangele isi face loc repede sa iasa pe nas.Atunci am vazut cum bagheta lui ii zbura inapoi in mana.Normal ca stia vraji non-verbale era unul dintre cei mai puternici si nebuni vrajitori pe care ii vazusem vreodata. "Fetita prostuta de ce esti ai auzit de marele vrajitor Arkon al III-le frate cu vechii originali!"Spuse acesta impingandu-mi bagheta in spate foarte puternic.Auzisem de vechii originali,insa nu stiam ca Aron era unul dintre ei.Acestia au fost marii vrajitori descendentii din Godric Cercetas, Salazar Viperin, Rowena Ochi-de-Soimn si Helga Astropuf. "Ema fugii Arkon este foarte puternic!"I-am spus insa era mult prea tarziu deoarece acesta soptii vraja cea mai dureroasa si anume "Crucio!" facandu-ma sa inebunesc de durere.Stiam ca pentru mine totul se terminase mai ales ca esuasem in misiune. Re: O farama de magie - Ema Snow - 29 Jan 2011 Gura mi se deschise sa tip, dar niciun sunet nu-mi parasi buzele. Ema fugi Cuvintele lui Alice imi vuiau in ganduri. Nu puteam sa fug si sa o las acolo. Nu. Am inspirat zgomotos, pregatita, fara sa ma gandesc, sa fac pentru a doua oara in viata mea vraja. " - Cru... Ah!" Se intampla prea repede. Bratul in care tineam bagheta se indoi, lipindumi-se de spate. Pentru o clipa, am crezut ca el m-a prins. Am realizat ca nu ma tinea nimic... material. " - Da-i drumul! Expelliarmus!" Nu se mai auzi alta vraja cu a mea, dar bagheta imi zbura mie din mana, ci nu lui. Re: O farama de magie - Alice Swan - 30 Jan 2011 Stiam ca trebuia sa fac ceva si sa fiu puternica.Tatal meu ma invatase cateva miscari de aparere incuiate asa ca i-am dat un picior lui Aron fix in burta.Acesta cazu pe solul rece si umed.Am alergat repede catre Ema reusind sa ii iau si bagheta ei. "Ema ramai langa mine nu poate lupta contra amandurora!"I-am spus gandindu-ma la cele mai groznice blesteme. "Arkon nu trebuie sa ne luptam poti sa iti ei inapoi informatie multi alti vrajitori vor dori Piatra Reinvierii nu trebuie sa o ai tu!"I-am spus atingandu-mi buzunarul stiind ca acolo salasluia unul dintre Talismanele Mortii. "Alice este o proasta daca crezi ca te voi lasa sa pleci cu el!Ti-am zis ca tu cu marele Arkon al III-lea sau Aron pentru prietenii ceea ce tu nu mai esti,nu te joci!"Mi-a spus strigand. "Avara Kadavra!"Am impins-o pe Ema cazand la randu-l meu langa ea.Blestemul nu reusi sa ne atinga. Mi-am amintit pe moment una dintre vrajile tatalui meu care semana foarte mult cu senzatia mortii. "Mortis imbrivibus!"Blestemul il lovii fix in piept facandu-l sa cada la pamant cu ochii reci catre cer.Stiam exact ce se petrecea acum in trupul lui.Ema ramase socata,iar eu m-am apropiat de el.Candva fusese prietenul meu,insa acum nu mai era nimic. "Ema imi pare rau,dar trebuie sa o fac!"I-am zis indreptand bagheta catre Aron soptind. "Avara Kadavra!"De data aceasta inima lui se opri. Re: O farama de magie - Ema Snow - 31 Jan 2011 Am inchis ochii si am oftat usor. Cand totul se termina, puteam simti in aer suflul blestemului. I-am zambit lui Alice, desi as fi vrut sa pun mai multa caldura in zambet. " - Stai linistita. Nu trebuie sa te scuzi in astfel de situatii. Am vazut si eu cum s-a comportat el." Privirea imi fugi spre barbatul mort, intins pe patura umeda de frunze inghetate. M-am apropiat usor de Alice si mi-am sprijinit mana de umarul ei. " - Multumesc! Mi-ai salvat viata astazi! ... Si imi pare rau ca te-am bagat in belele cu acest... acest... ma rog, cu el." M-am strambat, incercand sa destind putin atmosfera. A functionat. Alice a zambit usor. " - Daca imi scuzi intrebarea, care este povestea cu toata chestia asta? Piatra Reinvierii? Acea Piatra a Reinvierii? Re: O farama de magie - Alice Swan - 31 Jan 2011 Era ciudat ca Ema ma intreba asta deoarece nu multe persoane cunoasteau legenda Talismanelor Mortii.I-am zis sa asetepte o secunda controlandu-l pe Aron gadindu-i biletul cu harta.Am zambit multimita apoi am scos din puzunar o piata aparent normala,insa Ema isi dadu seama ca nu era asa. "Piatra Reinvierii,insa sa stii ca tu te voi lasa sa o testezi deoarece poate creea dependenta!"I-am spus gandindu-ma la povestea Celor Trei Frati.Aceasta o lua in mana analizand-o in detaliu. "Ema stii ceva cred ca avem o mica problema!"I-am zis simtind cum Semnul ardea mai mult ca niciodata. "Cred ca Devoratorii vin dupa noi si nu cred ca sunt prea fericiti fiindca l-am omorat pe Aron!"I-am spus facand-o pe aceasta sa inlemneasca. |