Darkmark RPG Forum
O plimbare in Sectorul Interzis - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis)
+---- Thread: O plimbare in Sectorul Interzis (/t-o-plimbare-in-sectorul-interzis)

Pages: 1 2 3

O plimbare in Sectorul Interzis - Anaella L. Hathway - 02 Feb 2011

Ma plimbam pe coridoarele intunecate ale castelului. O hartiuta mica imi ajunse la picioare. Pe ea scria "Vraji negre, periculoase, letale de Victoria Blackmagic veziSectorul Interzis". Ce curioasa eram sa vad ce este cu cartea misterioasa de vraji negre, dar si mai curioasa eram cine din castel se ocupa cu studierea magiei negre.
M-am grabit spre biblioteca. M-am prefacut ca nu gaseam o carte, asa ca m-am cufundat printre rafturile nesfarsite de carti.
La capatul randului am ajuns la SECTORUL INTERZIS m-am avantat mai departe, mai adancprintre rafturi. Deodata se auzira niste pasi grabiti speram sa nu fie bibliotecara sau altcineva care mi-ar interzice sa fiu aici. Pasii se auzeau tot mai aproape pana cand...

OOC:Continua cine vrea...

Re: O plimbare in Sectorul Interzis - Odette B. Malfoy - 06 Feb 2011

Era tarziu, trecut de miezul noptii. Ma duceam spre bibloiteca pe un coridor larg si intunecat. Daca ma prindea cineva nu avea sa fie prea bine caci ma duceam in Sectorul Interzis. Erau mai multe coridoare care duceau spre bibloiteca. As fi vrut sa o iau pe cel mai scurt dar auzisem pasi si am plecat imediat de acolo luand-o pe cel lung.
Aveam un buzunar un biletel cu cartea pe care vroiam sa o iau si cu autoarea acesteia. Nu mai stiam cum se cheama cartea dar pe autoare stiam ca o cheama Victoria Blackmagic. Cartea pe care o cautam avea ceva cu vrajile negre dar nu mai tineam minte exact. Cand am bagat mana in buzunar sa scot biletelul acela nu mai era acolo. Ma cuprinse spaima, nu pentru ca nu mai stiam numele cartii ci pentru ca cineva il gasise sigur. Am luat-o la fuga spre biblioteca nu vroiam sa ma dau batuta.
Ajunsa in fata coridurului m-am uitat in stanga si in dreapta sa vad daca nu era cineva sau ceva care sa ma dea de gol. Dupa ce m-am asigurat bine am pasit in Sectorul Interzis. "Lumos" am soptit. Mergeam uitandu-ma la rafturi iar cand m-am uitat in fata am dat nas in nas cu o cercetasa. Stiind ca m-a vazut si nu are rost sa mai spun Nox sau sa o iau la fuga inapoi in dormitor am intrebat-o:
"Ce cauti aici?" tonul meu era dispretuitor. Aceasta imi spuse ca m-ar putea intreba acelasi lucru, dar eu o intrebasem prima.
"Te-am intrebat prima. Ar trebui sa fii politicoasa si sa-mi raspunzi." acum tonul meu devenise chiar batjocoritor.
Cercetasa se uita urat iar eu in asteptarea unei explicatii cercetam rafturile.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Anaella L. Hathway - 26 Mar 2011

-" Caut o carte. Ce altceva as putea face la biblioteca? " ii raspund eu acru viperinei.
Fata ma intreba ce carte, dar eu nu prea vroiam sa-i spun daca chiar ea se ocupa cu magia neagra.
-" "Licori si potiuni pentru avansati" " am mintit eu. Nu avea cum sa-si dea seamana ca minteam, dar cumva a facut-o.
Am schimbat repede subiectul spunandu-i:
-" Eu ti-am raspuns la intrebarea "ce cauti aici", acum e randul tau. Raspunde-mi sau te impietresc si te las asa pentru totdeauna.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Jack Diggory - 27 Mar 2011

Dintr-o data un zgomot se auzi:
-Confundo!
Fetele ametira in acea magie,cand baiatul ce veni vazu ca erau 2 fete mai mari decat el,blocase vraja.
-Ce a fost asta?!intreba Anaella.
-Scuze pentru vraja,ce faceti aici la ora asta?
-Caut o carte!zise Anaella cu raceala.
-Si tu?intreba Eduard.
-Ma plimbam...,zise viperina.Dar tu?
-Plesneala m-a pedepsit sa pazesc biblioteca in locul lui Flich.
Fetele avura o expresie ingrozita pe chip.
-Nu va faceti griji nu o sa va parasc.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Anaella L. Hathway - 27 Mar 2011

-" Daca tot esti pedepsit, ai putea sa ma ajuti sa caut cartea... "Vraji negre,periculoase, letale" de Victoria Blackmagic."
-" Nu cartea asta mi-ai zis mie ca o cauti! " sari Viperina.
-" Ce vrei sa faci cu cartea asta, Anny? " ma intreba Eduard.
-" Am gasit pe coridor un biletel cu numele acestei carti. Vreau sa descopar cine din castel se ocupa cu Magia Neagra. " am spus eu uitandu-ma la viperina.
Le-am aratat biletelul pe care scria " Vraji negre, periculoase, letale de Victoria Blackmagic vezi Sectorul Interzis"
-" Banuiesc ca un sau o viperina cauta cartea. " am spus eu taios uitandu-ma la viperina.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Jack Diggory - 27 Mar 2011

-Hmmm,am auzit de aceasta carte,a da stiu!Am imprumutat si eu cartea asta o data...zise Eduard rusinat.
-Un Astropuf ?!intreba Anny mirata.
-Stiu ca ma crezi un papa-lapte,dar sunt foarte curajos.Chiar am invatat o vraja de acolo sau doua.
-Deci unde este?intreba Lily.
-Urmati-ma,zise Eduard.
Aici trebuia sa fie,dar vad ca a disparut,Lily tu ai vreo idee?
Eduard nu avea boala pe nicio casa adversa,tinea cu casa lui,dar nu le ura pe celelalte.
OOC: Chiar am imprumutat cartea aia mai demult de la biblioteca Finna

Ne-am afundat tot mai mult in Sectorul Interzis, printre rafturile nesfarsite, prafuite de sute de ani poate chiar mii. Am ajuns la raftul cu litera "V".
-" Vraji folosite pentru contraatac, Vraji letale..." citeam eu titlurile cartilor. " Uite-o! Am gasit-o!" am exclamat eu.
Am deschis la prima pagina dar filele au zburat peste tot. Eduard si viperina probabil se asteptau la asta deoarece poate ei au mai deschis cartea si inainte.
-" O avertizare nu ar fi stricat! " am spus eu uitandu-ma urat la ei. De fapt eu nu aveam nimic cu Eduard dar purtam pica viperinilor din cauza unui incident din Padurea Interzisa de acum 2 ani.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011

"Ei bine ar fi stricat sa stii." am spus nervoasa.
Chiar trebuieu ei sa se afle aici acum cand aveam eu atat nevoie de cartea aia!? am oftat scotandu-mi bagheta si punand paginile la loc apoi am smuls cartea din mainile cercetasei. Le-am intors spatele celor doi cu bagheta intr-o mana si cartea in cealalta si am inceput sa merg repede printre rafturi.
"Petrificus Totalus!" striga Anaella.
"Protego!" am strigat intorcandu-ma cu fata spre ea.
Fierbeam de nervi si acum tot ce-mi doream era sa o fac pe cercetasa sa sufere cumplit.
"Nu e frumos sa ataci pe la spate." am zis zambind batjocoritor.
"Stupefy" striga si astrofpuful dar in acelasi timp am strigat Protego.
"Mai mai mai voi chiar nu ma lasati sa-mi fac treaba. Crucio!" am strigat cu baghet spre Anaella.

OOC: sa stiti ca nu am nimic cu voi totul face parte din RPG >Happywide<

OOC: Nici eu nu am nimic cu voi Happywide Love

Ahhh... Durere, in tot corpul, ma ardea o flacara mistuitoare...am simtit cum mi se indoaie genunchii, am cazut. Ma zvarcoleam pe podeaua rece. Am reusit cu greu sa-mi adun fortele si sa intrept bagheta catre Lilly.
-" Crucio! " am rostit eu cu toata ura pe care am putut-o gasi in mine.
Nu stiam daca vraja facuta de mine cu ultimele mele puteri avusese efect. Ultima imagine pe care am mai vazut-o a fost Eduard rostind o vraja catre Lilly. Dupa aceea am inchis ochii si am alunecat in intuneric si in durerea mea insuportabila. Se auzi un zgomot vag, ca si cum cineva s-ar izbi de un obiect fragil, apoi un tipat groaznic imi inunda auzul.
Nu stiam cine tipase, cine era in avantaj, cine nu... nici macar nu stiam daca sunetele erau reale sau doar propria mea imaginatie cuprinsa de groaznica arsura, groaznica durere care-mi mistuia corpul.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011

Vraja Anaellei nu ma lovi in schimb cea a lui Eduard da. Ma trantise peste o masuta de sticla si imi provocase mai multe rani adanci. Am dat drumul blestemului care o tinea pe Anaella si m-am ridicat repede de pe jos scotandu-mi cateva cioburi din mana. Tipasem nu de durere sau ci de spaima sticla imi sfasiase maneca de la mana stanga si pe antebratul meu se putea vedea Semnul Intunecat pe care il poarta toti devoratorii mortii. Mi-am cuprins antebratul cu mana dreapta incercand sa ascund semnul dar Edueard scoase un tipat ingrozit.
"Esti o Devoratoare a Mortii!" exclama acesta.
Anaella se ridicase in picioare gafaind si isi acoperi gura cu mainile. Am lasat semnul sa se vada pentru ca nu mai avea nici un rost sa-l ascund si am incercat sa-mi sterg sangele de pe fata.
"Da sunt o devoratoare si nu-mi e frica sa va omor si da eu cautam cartea aceea si da ala era biletul meu." am zis printre dinti.
"Sa stii ca am sa tip pana vine un profesor si ai sa vezi tu ce o sa patesti." am amentita Eduard.
La auzul acestor vorbe am inceput sa rad in hohote. Pe cine credeau ei ca sperie? Am mai ucis oameni si inainte si nu-mi era frica sa fac asta acum si daca venea un profesor care era e problema!?