![]() |
You shouldn't be here - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn) +---- Forum: Borgin & Burkes (https://www.darkmark.ro/f-borgin-burkes) +---- Thread: You shouldn't be here (/t-you-shouldn-t-be-here) |
You shouldn't be here - Rosalie Vivienne Alden - 04 Feb 2011 [center]OOC: Rosalie & Alice See "Some unexpected moments" Seara trecuta hotarasem cu Alice sa mergem a doua zi pe Aleea Nocturn si nu intr-un loc oarecare,ci la "Borgin&Burke". Astropufa dorea sa mearga acolo pentru a cumpara ceva pentru un prieten de la Viperini asa ca m-am gandit ca este ocazia perfecta sa viztez din nou acel magazin. Ne-am intalnit in fata Hogwartsului si am Disparut in fata magazinului Borgin&Burke. Nu prea imi facea mie placere sa vin aici,insa daca am fost odata cred ca mai pot rezista in acel loc care nu avea cum sa nu iti transmita fiori. Aveam senzatia ca suntem urmarite,dar probabil ca ma inselam...Aveam sa aflam asta mai tarziu. "Intram?",am intrebat-o eu zambind pe Astropufa. [/center] Re: You shouldn't be here - Alice Morris - 06 Feb 2011
Re: You shouldn't be here - Rosalie Vivienne Alden - 06 Feb 2011 Pasii mei si a lui Alice s-au indreptat catre magazinul Borgin&Burke, desi nu prea voiam niciuna sa intram acolo. Dar daca Alice dorea sa ii faca o surpriza unui prieten am inteles-o , cu siguranta as face si eu asa ceva pentru un prieten sau o prietena,desi este la Viperini. I-am facut semn Astropufei din nou sa intram asa ca am deschis usa care scartai infiorator. Am calcat din greseala pe un craniu iar faptul ca m-a luat prin surprindere m-a facut sa tip putin,dar mi-am astupat gura inainte sa ne gaseasca cineva aici desi de cand este inchis acest magazin nu cred ca s-ar aventura cineva aici,printre atatea produse intunecate. "Si ce te-ai gandit sa ii iei?",am intrebat-o eu pe Alice zambind sincer. Re: You shouldn't be here - Alice Morris - 06 Feb 2011
Re: You shouldn't be here - Rosalie Vivienne Alden - 07 Feb 2011 Ma uitam la Alice si asteptam sa imi raspunda la intrebare. Se pare ca nu era prea hotarata in privinta cadoului si bineinteles-este si de inteles la cat de multe obiecte intunecate sunt aici .. ai avea de unde sa alegi. Pana Astropufa se uita intr-o vitrina m-am indreptat catre un dulap care imi captase atentia- avea manerul in forma de sarpe. Desi nu prea aveam tragere de inima l-am deschis fiind curioasa ce obiecte ai putea gasi si acolo in afara de tot ce se gaseste in magazin. Un medalion care putea fi purtat cu usurinta si de un baiat mi-a atrat atentia imediat. Era inchis la culoare,ca majoritatea lucrurilor de aici-de altfel. "Alice,ce spui de acesta?",am intrebat-o eu pe Astropufa zambind. Re: You shouldn't be here - Alice Morris - 07 Feb 2011
Re: You shouldn't be here - Rosalie Vivienne Alden - 07 Feb 2011 Alice se apropie de mine sa observe mult mai bine medalionul,in timp ce o umbra se contura la intrarea magazinului "Borgin&Burkes". Nu stiam imediat cine este,dar oricum preventiv i-am facut semn Astropufei sa vedem cine intra. Banuiam ca este un Devorator al Mortii,in ultimul caz un Viperin. Numai noi puteam sa mai fim in acest magazin astazi in afara de unul dintre cei mentionati mai sus. Si am avut dreptate : o roba neagra,lunga isi facea loc prin praful din magazin,prin obiectele Intunecate. De dupa o masca de Devorator se ivi o fata mult prea cunoscuta. I-am facut semn lui Alice sa iesim in lumina si am spus zambind , de fapt chicotind usor malefic: "Buna,domnule Rodriguez!" Re: You shouldn't be here - Alice Morris - 08 Feb 2011
Re: You shouldn't be here - Rosalie Vivienne Alden - 08 Feb 2011 In mare parte ma asteptam eu sa fie aici. Nu stiu de ce,dar consideram ca o sa mearga intr-un loc Intunecat sa .. se ascunda. Am o presimtire,de fapt..am avut si o previziune ..trebuie sa se ascunda,de ceva..de cineva..cat mai departe! Mi-am mutat privirea spre el asteptand un raspuns din partea sa iar in acel moment si-a gasit glasul si a rostit calm: "Va rog frumos sa nu credeti ca va urmaresc. Eu..trebuie sa ma ascund.!" Fara sa ma gandesc macar vreo clipita i-am raspuns la fel de calm si sincer: "Stiu,!" "Cum adica stii?",ma intreba el ridicand o spranceana. Oops..acum mi-am dat seama ca de fapt nu voiam sa spun asta. Sau poate ca da..? Cine stie. Acum daca tot am inceput am de gand sa si continui: "Lumea va..de fapt Devoratorii va cred mort!" Re: You shouldn't be here - Alice Morris - 10 Feb 2011 Devoratorul paru sa amuteasca cand auzi cuvintele lui Rosalie, si paru ca nu vrea sa discute subiectul, ci sa o lase pe mai tarziu. Adopta o pozitie demna, si le intreba pe fete: "Voi ce faceti aici?" "Cautam un cadou pentru un prieten..." raspunse Alice prietenoasa, cu o voce joasa. Iar apoi isi aminti ca inca nu gasise un cadou. Isi intoarse privirea catre mana lui Rosalie, care inca adapostea medalionul, si il auzi pe barbat intreband: "Credeti ca e un loc bun, in care sa cautati?" Alice ramase putin uimita, cand auzi intrebarea barbatului, si se intreba in mintea ei De ce nu? dar nu stia ce vru devoratorul sa spuna. |