![]() |
Another problem - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Salcia Batausa (https://www.darkmark.ro/f-salcia-batausa) +---- Thread: Another problem (/t-another-problem) |
Another problem - Rosalie Vivienne Alden - 09 Feb 2011 In aceasta dimineata m-am trezit cu gandul la o plimbare prin imprejurimi. De mult nu am mai fost..la "Salcia Batausa". Adevarul este ca ultima mea 'vizita' acolo nu a avut prea multe urmari placute,insa doream neaparat sa merg intr-un loc in care nu am mai fost de la terminarea anului VII incoace. Simteam nevoia sa ma scufund in amintiri,sa zambesc la fiecare intamplare de care imi aduc aminte si un loc mai potrivit ca Salcia Batausa nu exista-nu astazi. M-am imbracat in graba deoarece abia asteptam sa imi indrept pasii intr-acolo,iar in maxim zece minute am fost in fata copacului buclucas. Ma gandeam unde sa ma asez pentru a nu fi in pericol de atac exact cand o voce foarte cunoscuta mie mi se adresa calm: "Rose?" Mi-am intors privirea si am zambit cand am observat-o pe Bell. Rosalie Andrews Blackfire & Bell Evans
Re: Another problem - Bell Evans - 10 Feb 2011 Cercetasa iesi de la ora de Transfigurare, gandindu'se daca sa chiuleasca sau nu de la Potiuni; ii convenea de minune ideea cu o plimbare pe domenii. Si in plus, Lucas nu ar fi intrebat'o de ce nu ar fi mers la ora. Era tare sa ai verii profesori la castel. Se hotari sa nu mearga; alerga spre Turn si isi lasa cartile si pergamentele pe birou. Ajunsa la iesirea din castel, isi stranse mai bine pelerina in jurul corpului si zambi; un ocean de diamante reci i se intindea la picioare, invitand'o parca in raceala lui interzisa. Pasi printre nametii inalti si incepu sa se plimbe; era o dimineata superba. Chiar nu ar fi meritat sa o piarda inchisa intre patru pereti. Vazu o silueta apropiindu'se de tulpina inghetata a Salciei; recunoscu mersul si zambi. Rosalie avea si ea chef de plimbari. O lua mai repede prin zapada si curand ajunse in spatele ei. Ii puse o mana usoara pe umar, incercand sa nu o sperie prea tare. "-Rosalie?" intreba ea. Fata se intoarse si zambi. Re: Another problem - Rosalie Vivienne Alden - 10 Feb 2011 Am tresarit usor cand cineva imi puse mana pe umar insa in secunda urmatoare am recunoscut-o pe Bell si am imbratisat-o scurt apoi pe un ton vesel i-am raspuns: "In persoana. Dar tu ce faci aici?" Am chicotit usor apoi ea imi raspunse pe o voce joasa: "Chef de plimbari" "Si chiul de la ore,nu-i asa?" Cercetasa isi adopta o fata nevinovata apoi am inceput amandoua sa radem. Imi era dor de o plimbare in aer liber,nu sa stau doar in castel holbandu-ma la peretii dormitorului sau privind cu nostalgie pe geam. Aveam nevoie de o zi libera,relaxanta..De mult nu am mai avut parte de asa ceva,iar acum aveam ocazia. Re: Another problem - Bell Evans - 10 Feb 2011 Bell zambi; in sfarsit aer curat. Primele doua ore de Transfigurare i se parura nesfarsite. Arwen abia isi tinea ochii deschisi, si se chinuia sa le explice nu stiu ce blestem. Un adevarat calvar - ora 10 sosi insa in cele din urma. Iesi din clasa, fara sa se mai uite in urma. Scapa de cartile de la ora, si restul pergamentelor..Stia ce vrea. In niciun caz alte doua ore de Potiuni; Lucas o va intelege. Arwen probabil iesise de la ora lor si merse sa se culce. Ei bine, poate ar fi trebuit sa faca si ea asta. Dar nu..mai bine ca se plimba; o ajuta sa se trezeasca mai repede. Stia ca dupa cele doua ore de Potiuni urma pranzul, iar apoi Farmecele. De acolo nu mai putea lipsi. Privi in jur si se lasa furata de frumusetea peisajului; castelul i se arata acoperit de o mantie de zapadada argintie, ce sclipea usor in lumina difuza a diminetii. Iar ferestrele luminate pareau ca fac parte dintr'o casuta de turta dulce. Intr'adevar - Hogwarts'ul era o frumusete in anotimpul geros. Re: Another problem - Rosalie Vivienne Alden - 27 Feb 2011 Am observat ca Bell a cazut in propriile-i ganduri, asa ca am preferat sa o las putin. Zambea,deci probabil se gandea la ceva frumos-sau cel putin haios. Privirea mi se indrepta catre copacul impunator din dreapta noastra. Speram sa nu ne observe aproape de ea-,altfel o vom incurca-,. Nu prea este bine sa te pui cu Salcia Batausa,asta doar daca nu vrei sa ajungi in Aripa Spitalului. Vremea nu era tocmai de partea noastra. Am oftat adanc gandindu-ma la sosirea primaverii,a primelor flori care ne vor incanta privirea si mirosul... "Bell,ce ai mai facut zilele astea?",am intrebat-o pe Cercetasa brusc,oprindu-ma din gandit. Stia si ea ca ma refeream daca s-a mai gandit la problemele cu Porrin si Lestrange...! Re: Another problem - Bell Evans - 01 Mar 2011 Isi ridica incet privirile si zambi; avusese o saptamana linistita. "-A fost in regula" remarca ea. Observa insa repede ca nu asta era raspunsul pe care trebuia sa'l dea. "-Si nu m'am mai gandit la Porrin..sau cum l'o fi chemand" mormai cercetasa. Rosalie incepu sa rada. "-E mai bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine..fara sa te ingrijorezi atat de mult pentru ce iti rezerva viitorul; uneori e de preferabil sa te gandesti la prezent" sopti Bell. Nu stia de ce spusese asta; dar o facuse sa se simta mai bine. "-Ai dreptate" murmura Rosalie. Spera sa aiba dreptate; si spera ca viitorul sa fie mai bun ca trecutul. "-Ma gandesc la ce se va intampla in 5 minute" chicoti Bell. Rosalie isi dadu ochii peste cap, privind in jur. "-Va incepe sa ninga" remarca ea. Bell isi indrepta incet privirile spre cer. "-Deja ninge" raspunse aceasta. Rosalie incepu sa rada. "-Ok..am glumit si eu" spuse ea. "-Stiu..si ma bucur enorm ca a venit in sfarsit timpul cand putem glumi si noi linistite" remarca Bell. Re: Another problem - Rosalie Vivienne Alden - 01 Mar 2011 Cand am ascultat ultimele cuvinte ale lui Bell am tresarit usor. Abia acum cand rostea acest lucru stiam ca avea dreptate...mare...ca in sfarsit stam linistite fara a ne gandi la ce va urma,desi de multe ori suntem tentate sa face asta. Am privit din nou spre cer sa observ cum zapada se asterne pe pamant si desi era spre sfarsitul iernii mantia cristalina nu disparuse nici acum. Salcia Batausa avea crengile grele,pline de ninsoare aratand totusi foarte frumos. Parca acum nu mai parea doar un copac vechi, 'raufacator'. Intr-un fel nu mai imi era teama acum sa nu ne loveasca,fiindca parea imposibil asa ceva acum. Mi-am mutat privirea catre Bellishor si i-am spus razand aratand cu mainile spre cer: "Ah,e atat de bine sa ai o zi linistita. Imi vine sa strig de...fericire!", dar ma abtineam fiindca stiam ca totusi,asta va provoca salcia. Am privit din nou copacul vechi de mii de ani care statea doar la cativa metri de noi si am ramas din nou pe ganduri. Si aici aveam multe amintiri: fiecare loc din castel si din afara sa semnifica un tezaur in sufletul meu... Re: Another problem - Bell Evans - 02 Mar 2011 Vroia sa se lase imbratisata de racoarea iernii; sa simta adierea crivatului prin suvitele de par si sa isi lase obrajii neprotejati in fata frigului. Dar nu reusea. Pentru ca se gandea la ce avea sa faca. Pur si simplu nu putea sa se elibereze de sentimente, sau de idei. Toata acea avalansa de idei si senzatii ciudate nu o lasau in pace. Si era atat de greu.. Ofta incet, dupa care isi ridica privirile spre cer; era de un albastru ireal, oglindindu'se firav in gerul naprasnic ce puse stapanire pe Hogwarts. Chiar daca iarna era pe sfarsite, mantia de zapada nu vroia sa se topeasca; iar pojghita transparenta de pe lac continua sa fie la fel de rezistenta. Padurea Interzisa parea mai provocatoare ca niciodata; parca te invita in singuratatile ei, sa'i afli taina cea mai de pret. Clatina incet din cap, realizand ca picase din nou pe ganduri. "-Scuze" bolborosi ea. Rosalie tresari; zambi incet, observand ca si ea facuse acelasi lucru. "-Nimic" continua aceasta, cand tanara o privi mirata. "-De ce ti'ai cerut scuze?" insista Rosalie. Bell isi dadu ochii peste cap, si incepu sa rada. "-Doar asa.." remarca ea. Re: Another problem - Rosalie Vivienne Alden - 02 Mar 2011 Am chicotit si eu usor cand mi-am dat seama ca Bell stia sa isi impuna punctul de vedere si ma facu sa nu o mai intreb nimic: se pare ca amandoua ne-am gandit la cu totul altceva decat la ziua aceasta pentru cateva secunde,poate chiar minute. Nu mi-am dat seama cand a trecut timpul atat de repede,toate aceste zile mi s-au parut infinite iar acum ma cam intrebam,desi nu as vrea sa recunosc,unde sunt problemele,unde sunt Porrin si Lestrange? Asta nu era bine...Cu siguranta planuiau ceva pentru curand daca au disparut fara urma,fiindca desi ei doi nu fac o echipa prea buna,as indrazni sa spun deloc...totusi, niciunul nu s-ar da batut atat de curand,din orgoliul prorpiu..sau nu conta de ce,doar stiam ca nu ar face asta! Si totusi,oarecum preferam sa nu ma gandesc la acest lucru,dar o parte din mintea mea facea acest lucru fara sa ma intrebe daca vreau sau nu sa imi amintesc asa ceva... "Bell,uneori ... de fapt acum. ma gandesc ca prea linistite au fost aceste zile!"... Stia si ea ca am ceva pe suflet,ca nu eram tocmai linistita in ceea ce ii privea pe cei doi Devi'. Re: Another problem - Bell Evans - 02 Mar 2011 Surase usor; Rosalie parea ca stie exact ce gandea. Era atat de greu sa te ascunzi dupa deget in fata unei prietene care te cunostea atat de bine. Era ca si cum ai fi incercat sa acoperi soarele cu un banut mic de argint - un esec total. Isi dadu parul lung, bogat, pe spate si isi drese vocea. Avea sa urmeze o discutie destul de interesanta. "-E adevarat" sopti ea. Rosalie zambi, cu un aer atot-stiutor. "-Vor reveni" remarca aceasta. Bell privi in jur; stia asta..si Rosalie o stia la fel de bine. "-Ok..si noi nu facem nimic" remarca ea. Rosalie paru derutata. "-Adica cum?" chicoti ea. Bell zambi slab; adevarul era ca nu puteau face mai nimic. "-Doar ii asteptam" mormai ea. "-Pai..altceva ce am putea face?" murmura tanara. "-Nimic" ofta Bell. Cercetasa realiza cat de aproape se aflau de clipa finala. |