Darkmark RPG Forum
Pe taramul migdalat - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri)
+--- Thread: Pe taramul migdalat (/t-pe-taramul-migdalat)

Pages: 1 2 3 4

Pe taramul migdalat - Shayera Holl - 09 Feb 2011

OCC: Just eu and Bell

BIC:

Shayera cobora timid scara avionului,incercand sa nu para o ciudata prin acele locuri.Tocmai ajunsese in Seul,capitala Coreei de Sud,imprinindu-si singura dorinta,unde,desi distractiile ei o sa fie totusi limitate,va putea fi fericita,departe de aerul inecacios si de molima de plictiseala care plutea prin intregul stat natal.
Se uita pe cer,zambi...nu era nici o pata de nor,nici un fulg alb care sa se iveasca pe patura albastra,imaculata.Isi dadu geaca de piele jos,tinand-o pe brat si incepuse sa isi traga bagajul dupa ea,cu aerul acela enervant de americanca pe tocuri de 10 cm.
Cum este prezentat mai sus,nu vroia sa iasa in evidenta...dar fetei noastre ii era imposibil sa renunte la vechile obiceiuri.

In curand se vedea in fata aeroportului,uitandu-se peste biletul de avion si peste o lista cu hotelurile si atractii din Coreea,realizata tocmai de ea.Se urca intr-un taxi si ii dadu soferului o adresa la intamplare...cert era ca stia ca era un hotel destul de bun,aflat la apropiere de aeroport.
Masina opri in fata unei cladiri uriase cu cel putin 20 de etaje.
"Si sa iau o camera la ultimul etaj,sa se strice liftul si sa nu cobor o saptamana din camera fiindca am o singura pereche de incaltaminte cu talpa joasa...si aia sunt papucii de casa." Spuse fata cu voce tare dupa care pufni amuzata de propria-i imaginatie.
Soferul o privi uluit,poate fiindca fata incepuse sa rada singura, si tusi ca sa ii atraga atentia.Shayera se intoarse,ii plati si spuse cu cel mai groaznic accent posibil:
"Gamsa"
Din cate stia ea,asta insemna "multumesc".

Cobora din taxi putin ametita si intra la receptia hotelului.Se uita la personal,si suspina.
"Cum am sa ma inteleg eu cu astia,nu stiu "
Se apropie de receptionera cu putina nesiguranta,isi scoase cartea de credit si ghidul coreean-englez.
"Wait...I speak english" spuse femeia si zambi prieteneste.Defapt asta era meseria ei...sa para binevoitoare ca sa stoarca turistii de bani.
"You saved me!" adauga Shayera si ii intinse cardul plasticat.

Intra zambind in camera frumos aranjata,lasandu-si bagajul in fata usii si cazand pe pat extenuata.
Nu trecusera nici doua ore,ca fata iesi deja pe strada cu aparatul de fotografiat la vedere,cu ghidul turistic in mana si cu plasa pentru suveniruri pe brat.
Facea poza la ce prindea,pe cine prindea si lucrurilor care o fascinau,adica la tot...pana si la pietre.Era destul de fericita...avea sa petreaca o luna in inima pasiunii sale,departe de tot ceea ce insemna familie si repros.
Se uita sa faca o noua poza,cand in cadru ii aparu o fata cunoscuta,dar totusi la departare.Shayera apropie imagina si recunoscu fata unei vechi prietene.
"Ce cauta Bell?In fine...Belllll! "
Incepu sa fuga in spatele cercetasi incercand sa o ajunga.Cine o vedea,credea ca era vreo nebuna scapat de la azil.
'Si sa nu fie asta Bell...si sa ma fac de ras fugind dupa persoane necunoscute' Isi spuse fata,incepand sa se amuze de propria-i prostie...dar totusi nu se oprea.Cand ajunsese la un metru de acea persoana,ii puse usor mana pe umar.

Re: Pe taramul migdalat - Bell Evans - 10 Feb 2011

• In sfarsit aterizase avionul; simtea ca mai are putin si se arunca daca mai dura mult. Totusi, intre Anglia si Coreea era o diferenta considerabila. Cobori cu grija treptele abrupte ale scarii - de parca nu puteau face si astia o scara ca pentru oameni cu echilibru mai instabil - si facu primul pas in tara cu cei mai frumosi baieti de pe intreg globul; ofta la gandul ca ii va vedea in sfarsit mergand alene pe strazile insorite ale Seulului, privind lenes in jurul lor.

In sfarsit, visul putea sa fie considerat implinit; isi recupera bagajele - care includeau 3 geamantane mari si o geanta de mana, ca doar era Bell Evans - si lua un taxi; stia ca va avea probleme cu limba. Dar Rose o invatase cateva cuvinte. Si in plus, ghidul englez-coreean era de mare ajutor. Spera ea.

Hotelul cu douazeci de etaje se arata impozant in fata ei; se intreba la ce etaj sa'si ia camera. La 10 era perfect. Mereu fusese adepta lucrurilor neutre. Iar la jumatate, credea ea, era chiar intre exagerat si plictisitor. Nici sa nu fi la etajul 1..dar parca nici la ultimul nu era tocmai comod. O lua cu ameteala numai cand se gandea.

Receptionista o privi cu un zambet care parea destul de sincer; Bell insa stia ca abia acum incepea partea grea. Tinea in mana ghidul de conversatie, si incerca sa gaseasca pagina care ii trebuia.
    "-I speak English, don't worry" spuse ea, cu un accent ciudat.
    Cercetasa rasufla usurata.
    "-Thanks God! I want a room.." murmura aceasta, zambind.
    O intreba la ce etaj ar prefera, si afla ca la 10 mai era o singura camera; o lua pe aceea, dupa care un valet al hotelului o conduse in incapere. Arata foarte bine.

Se gandi ca daca un valet arata asa; atunci cum arata ceilalti. Inghiti in sec, rugandu'se sa ajunga mai repede pe strazile aglomerate ale Coreei. Intra in camera si se lasa furata de peisaj. Era superba - perfecta pentru ea. Lasa valizele la intrare, facu un dus rapid si se imbraca. O pereche de pantaloni scurti, din blugi negri, un tricou albastru si niste tenisi negri. Perfect.

Cobori si iesi din hotel intr'o viteza bizar de mare pentru ea; pastrase ghidul de convorbire, pe care il puse intr'o geanta mare, numai buna pentru cumparaturi. Incepu sa se plimbe pe aleile pietruite, privind in jur. Atat de multi coreeni. Bursc insa simti o mana pe umar si se intoarse. Nu stia ca sunt chiar atat de directi.

Insa chipul din fata ei fu cu totul altul.
    "-Shayera?!" intreba ea.
    Parca era proasta; normal ca era Shayera.
    "-Bell!" striga aceasta, entuziasmata.
    Acum chiar ca era perfect.
    "-Minunat" sopti ea, cu un zambet de incantare pe fata.

RE: Pe taramul migdalat - Shayera Holl - 17 Apr 2011

Shayera o prinse rapid in brate si o stranse cu putere.
"Beeeelll! Nu pot sa cred...deci nu pot sa cred! Deci...yayyyy! "
Mda...nimeni nu putea sa ii strice ziua,chiar nimeni! Nici macar daca si-ar fi pierdut cardul...nimic! Nimeni nu putea sa ii schimbe entuziasmul si starea.
"Ma crezi ca te iubesc?" Adauga aceasta si isi mai stranse inca o data prietena in brate.
Ce putea fi mai frumos? Se afla in inima Seulului cu una dintrecele mai bune prietene,pe langa pachete migdalate gata sa fie hartuite de dansa.
'Perfect' isi spuse in gand in timp ce o lua usor pe Bell de mana.
Bine...cineva trebuia sa ii spuna ca unii coreeni,ca si Jang Geun Suk sunt pletosi,dar cercetasa nu era chiar atat de "baietoasa".Mda...dar nimeni nu cuteza sa ii spuna,asa ca ea habar nu avea ca visele nu pot fi mereu realitate.
Mdaaa...din nou visa ca se plimba cu Ji Hoo pe malul marii.Daca ar fi dat o masina peste ea,ar fi zis ca tipul a inebunit si a sarutat-o?

RE: Pe taramul migdalat - Bell Evans - 18 Apr 2011

• Colinda alaturi de Shayera strazile aglomerate ale Seulului, privind cu admiratie in jur. Nu puteai sa nu te uiti dupa fiecare tip care trecea pe langa tine. Era ceva instinctiv; si unii aratau atat de bine, incat te faceau sa te opresti si sa'i admiri. Shery incepea sa rada de fiecare data cand Bell ramanea in urma, dar i se intampla si ei sa ramana cu gura cascata - la propriu - cand mai zarea un tanar ce semana macar putin cu Ji Hoo al ei. Avea sa fie o zi prea tare.

"-Deci..unde mergem?" intreba Bell, incercand sa se adune.
    Shery zambi, privind in jur.
    "-Oriunde unde sunt si ei" ofta ea, cu o expresie a fetei plina de admiratie pentru cei din jur.
    "-Hai sa bem ceva, eventual un suc" chicoti cercetasa, tragand'o de mana.
    Era plin peste tot; insa in cele din urma gasira o masuta mica, afara.
    "-E perfect aici!" remarca Bell, asezandu'se pe o perna.

Stateau pe jos, pe niste perne de catifea; probabil nimerisera la un local traditional. In orice caz, nu isi amintea sa'l fi vazut pe dragul de Kim Bum stand pe jos.
    "-Spune'mi ca stiu astia sa vorbeasca engleza" mormai Bell, cand o chelnerita se apropie de ele.
    Shayera izbucni in ras.
    "-Ma descurc eu" sopti ea.
    "-..numai sa nu'mi comanzi altceva decat vreau eu" spuse Bell, incet.

RE: Pe taramul migdalat - Shayera Holl - 18 Apr 2011

'Bineeee...acum e acum' Isi spuse fata si isi drese putin vocea,sa sune mai coreean.
"Annyeong-haseyo" spuse usor.Se vede,accentul corean nici macar nu ii iesise.Avea doar o voce pitigaiata.
Chelnerita spuse ceva rapid,din care nu intelese doar doua sunete,si alea niste prepozitii nesigure.
"Nuuu...nu sunt racita. Uli neun i eumlyo leul jumun hago sipseubnida. " Spuse sacadat incercand sa ii iasa fiecare cuvant...caraghios.
Femeia se uita ceva timp la ceva doua,isi musca buza si zambi fals luand o sticla goala de pe masa.
"Juseu?" spuse aceasta aratand cu degetul spre sticla.
"Yeee,yeeee...juseu,juseu! " afirma Shayera s inghiti in sec. Ce e drept...nu o injurase pe chelnerita prin coreeana ei.Nuuuu..atata timp cat nu erau date afara in suturi,nu avea cum.
Dupa plecarea femeii,Shayera se apleca spre Bell si spuse mandra:
"M-am descurcat :> "
"Mdaaa...ce ai comandat? Suc natural de soarece?" i-o replica cercetasa.
"Aaaa...asta vroiai? Staiii...Heyyyyy...Agassiiiii!" Incepu fata sa strige si sa faca semne pentru a atrage atentia,insa chelnerita nu o baga in seama,spre deosebire de ceilalti din local care se speriau de specia europeana scapata de la zoo.
Bell sari pe bruneta incercand sa ii inchida gura cu un baton de 'surimi' afalt pe masa,candmaimulti coreeni se oprira din mancat,privindu-le pe ele.
"Wayyy ce draguti sunteti! Nu e ceea ce pare...nu ma dau la ea,sunt disponibilaaa" Spuse cercetasa incercand sa se tina la inaltime,peste Shayera.

• "-I'm free! Je suis libre. Fir'ar, numai pe coreeana nu stiu" mormai Bell, asezandu'se inapoi pe scaun.
    Shayera radea in hohote de incercarea ei, iar cercetasa ii zambi enervata.
    "-Macar eu nu comand suc de soricei nevinovati" spuse ea, izbucnind in ras.
    "-Hai, mai; sper sa fie comestibil" chicoti Shery.
    Cercetasa zambi.
    "-Ei considera si carnea de pisica drept comestibila" medita ea.
    Shayera o privi cu ochii mari.

"-NU INCURCA CHINEZII CU COREENII!" urla ea, brusc.
    Bell ingheta, privind'o socata.
    "-Ah, greseala mea" sopti cercetasa, incercand sa se faca mica.
    Shayera incepu sa rada, iar clientii cafenelei se uitara inca o data la ele.
    "-Imi place sa fiu in centrul atentiei" chicoti Bell.
    Shayera se uita dupa chelnerita, oftand.
    "-Sper sa vina repede" murmura ea.

Bell o privi atenta; facu o pauza, incercand sa nu spuna nimic urat.
    "-Va veni. Acum intrebarea e..cu ce va veni" spuse ea, chicotind.
    "-Cu suc" remarca Shery.
    "-..de care" continua Bell.
    Incepura amandoua sa rada.
    "-Uite'o" ofta Bell.
    Tanara veni la masa lor si le dadu la fiecare un pahar din sticla mata, cu un lichid galbui.
    "-Komapsumnida" spuse cercetasa, usor ingrijorata.
    Chelnerita o privi indignata.
    "-Dar ce formala esti" spuse Shery, izbucnind in ras.

Chelnerita incepu sa spuna mai multe lucruri pe limba-i mama,dupa care pleca enervata.
"Ce a zis?" intreba Bell zambind.
"Ne-a bagat doar in origini...savureaza-ti sucul " raspunse fosta cercetasa luand cu hotarare paharul cu suc in mana.
Insa se opri cand acesta era la nivelul nasului.
'Bineee...acummi-e frica' isi spuse,dupa care inchise ochii si dadu pe gat jumatate din lichid,lucru care o facuse pe Bell sa ramana cu ochii mari cateva sacunde.
"N-ai murit?" sopti aceasta.
"Nuuuu...e bunnn! Gusta! Nu stiu ce e,dar e foarte bun! Mai vreau!" izbucni Shayera parca innebunita de gustul sucului...sau ce-o fi fost ala.
"Pfff...e limonada! "
"Daaa...dar e limonada coreeana! E ceva important! Cate lucruri pe ziua de azi...am baut limonada coreeana,ne-a injurat o chelnerita,lumea din local ne-a privit mult timp...nu conteaza ca si-au luat cruci si au chemat exorcizarea,ne-au privit macar! "
Bell inca era tacura,prinvindu-si prietena cum incerca sa se gandeasca la lucruri numai bune.
"Deci tie totul ti se pare perfect,nu?" intreba la un moment dat,dupa ce Shayera isi terminase discursul despre privirile coreenilor.
"Da...e perfect...si totul e..."Insa se opri cu privirea spre usa,unde intra un grup de tineri. "Si eiiii sunt la feeeeeeel! "
"Stai...se uita lumea la tine,saliveaza in servetel...o sa zic ca iti este rau si gata. " sopti cercetasa intinzandu-i un pachet de servetele-batistute.
"Ce sa-mi faci? Papilele mele gustative isi revin atunci cand vad ceva...~suspin~ "

• Cei patru se asezara la masa din spatele lor, care se eliberase cu doar cateva clipe in urma, astfel incat cele doua aveau o priveliste superba de amirat. Shery consumase deja doua servetele - cu patru straturi inca - si acum incerca sa'l scoata si pe al cincilea.
    "-Parca sunt F4" sopti Bell, admirativ.
    Se juca absenta cu paharul, in timp ce ii privea pe cei patru tineri.

Unul din ei era brunet, cu un par cret; altul avea parul roscat deschis, altul un par negru si drept iar cel din urma un par scrut si ciufulit.
    "-Deci..doamne..am nimerit in paradis" remarca cercetasa, zambind ca proasta.
    Nu se putea abtine; nimeni nu se putea abtine. Cum sa te abtii?! Gata..fara verbul asta; primeste interdictie cat avea sa stea in Coreea.
    "-Aici raman" balbai Shery, visatoare.

Cei patru asteptara chelnerita, care veni si le lua comenzile; pana si ea parea fermecata. Ea, care statea zi de zi acolo si servea clienti superbi, coreeni. Ce sa mai faca cele doua londoneze.
    "-Aaa..Mai vreau o limonada" mormai Shery, chemand'o iar pe tanara.
    Aceasta se intoarse, indepartandu'se.
    "-Am suparat'o" chicoti Bell.
    Insa un alt chelner, un tanar de data aceasta, veni spre masa lor.

OOC: Shery, esti geniala =))

"Yayyyy...juseu,juseu! " Spuse rapid bruneta,zambetul de pe fata atingandu-i usor si urechile.
Chelnerul zambi fermecator dupa care le privi cateva clipe.
"Stiiii...nu cred ca e chelner,Shery! Cred ca e de la paza!" sopti Bell.
"Are you...de la paza?"
Barbatul se incrunta neintelegand nimic. Se intoarse spre cei patru si le spuse ceva pe coreeana,lucru care ii facuse pe doi dintre acestia sa se ridice si sa te intrepte spre cele doua.
"Shayera...cand dau semnalul,fugi...astia ne dau afara! "
"Stai chilly...mi-ar placea sa fiu luata de fundul pantalonilor si sa fiu azvarlita...de eiiiii" spuse fata privindu-i cu nesat.
"Ok...we'll translate." Ii spuse unul dintre ei chelnerului si se intoarse spremasa fetelor.
"Fara fund al pantalonilor?" Intreba Shayera dezamagita.
"What? We'll help you..."
"Awwww...Thank you God! " sopti Bell privindu-si "translatorul".
"What?...God? Awww...I think I look like him,like God! " spuse baiatul zambind si asezandu-se in fata cercetasei,privind-o indelung.
"Yessss...You are two gods...can we be your slaves?" intreba Shayera suspinand.
"Hammm?"
Bell pufni usor in ras,vrand sa acopere gafa facuta de prietena sa.Nu ca nu i-as fi placut sa fie sclava unui coreean,ci nu vroia sa para disperata.
"We are...ummmmh...we are witches!"
"Daaa...perfect,scapa-ne spunand ca suntem vrajitoare.Nune mai cred disperate...ci si nebune! " sopti Shayera apropiindu-se de umarul cercetasei.
"Taci ca stiu ce fac! We are two witches! Haha...you know,in Europe is an amazing show.We are actresses! So...that's the reason of our behavior.We are not crazy!"
Cele doua repirara usurate.
'Ce tare e Bell asta! 'isi spuse bruneta in gand,inca privindu-si coreeanul.
"Awwww...you are not crazy!" izbucni unul dintre baieti.Se intoarse spre ceilalti doi de la masa alaturata si le striga: "Come here! They are not crazy! The are two girls from Europe,they are cute and they are actresses! They have monnyyyy! "
"Cam multi 'they',dar e bineeee" sopti Shayera admirandu-si prietena.Era asa geniala!

• Tanarul cu par negru si drept, care ii servise drept translator cu cateva minute in urma, se aseza langa ea, zambind galant. Cercetasa simtea cum inima i'o ia incet incet la goana. Aproape murea acolo langa el, dar ajunsese la concluzia ca raiul nu putea fi mai bun de atat. Roscatelul se asezase in fata ei, iar ceilalti doi langa Shery.
    Cele doua se privira pret de cateva clipe si izbucnira in ras; actrite..bogate..cu patru coreeni langa ele. Fanteziile lor deveneau realitate.

"-So..where are you from?" le intreba tanarul roscatel.
    Aa..deci vorbea si el engleza.
    "-London" raspunse repede Bell.
    Shayera probabil ar fi vrut sa spuna "Hogwarts".
    Dupa cateva minute de conversatie, cercetasa plutea deja in al noualea cer. Efectiv ii adora accentul, vocea, trasaturile fetei..tot. Si semana atat de mult cu Casanova.
    "-Vai, Shery; aici ramanem" spuse ea, in soapta.
    Fosta cercetasa insa era prea extaziata ca sa mai raspunda.

Mai comandara alte sucuri, iar Bell incepuse sa delireze cand vazu cum tanarul brunet o priveste.
    "-Yaa" chicoti ea, cand acesta incepu sa rada.
    Probabil arata caraghioasa, jucandu'se cu paiul ala amarat.
    "-What's your name?" murmura el, incet.
    Uitase sa'i spuna numele; multa minte mai avea.
    "-Bell; Bell Evans. But you can call me Bells" remarca tanara, grabita.
    "-That's cute!" raspunse coreeanul, repede. "I'm Jun Lee" continua el, zambind.