![]() |
Wish you were here.. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Wish you were here.. (/t-wish-you-were-here) Pages:
1
2
|
Wish you were here.. - Bell Evans - 11 Feb 2011 OOC: Just me, Abby & Eveline Bell iesi din Camera Necesitatii, cascand; vroia sa ajunga in Turnul Cercetasilor si sa se intinda in pat, chiar daca stia ca nu va adormi. Poate totusi somnul avea sa o fure. Sau cel putin asta spera ea. Pasii ii rasunau puternic in linistea coridorului, iar lumina baghetei sale era singura care lumina holul inghetat; umbra sa se prelingea pe peretele din piatra, cu o nuanta fantomatica. Brusc, un zgomot mic se auzi in spatele ei; se opri, privind in urma. In stanga sa se ivi o usa, asa ca intra in graba in incapere, fara a se uita ce se ascundea acolo. Cineva tresari puternic, scotand un tipat scurt. "-Cine e acolo?!" sopti Bell speriata. Niciun raspuns; isi ridica bagheta spre chipul fetei si zambi. "-Salut" murmura ea. "Eu sunt Bell Evans; tu cine esti?!" continua cercetasa. Re: Wish you were here.. - Abby Kills - 12 Feb 2011 -Buna,eu sunt Abby,Abby Kills. Spun eu un pic cam timida dar si speriata in acelasi timp. -Ce faci aici? intreb suspicoasa si un pic cam intrigata fara sa dau vreu semn ca i-am urmarit fiecare miscare de cand intrase aici. -T-eas intreba acelasi lucru. Imi raspunde Bell cu acelasi zambet cald pe fata -Pai...am... ...gandurile imi alergau prin minte dar printre acestea nu se afla nici o minciuna suficient de buna pentru a reusi sa scap de adevar. -Imi ace placere sa vin aici... ma linisteste intr-un anume fel. raspunse Bell visatoare, aruncand o privire asupra camerei ce era frumos mobilata cu un semineu in mijlocul acesteia. -Iti place sa citesti? Era o intrebare inutila, deja stiam raspunsul privind rafturile inalte si pline cu carti ce se aflau pe fiecare perete al camerei. Re: Wish you were here.. - Bell Evans - 12 Feb 2011 Cercetasa zambi; intr'adevar, cititul era una din marile ei pasiuni. "-Da..e ceva ce ma linisteste..si ma relaxeaza" raspuns ea, cu un zambet pe buze. Se indrepta spre semineul gol, pustiu, si sopti Incendio! Flacari mari, portocalii si rosiatice, aparura din neant, incolacindu'se una in jurul alteia, intr'un spectacol de caldura si frumusete. "-Mult mai bine" remarca Abby, incet. Bell se intoarse spre ea, privind Oglinda lui Erised; vapaia rosiatica se reflecta pe suprafata sa bombata, transparenta, intr'un spectacol de lumini. "-Stii ce iti arata aceasta Oglinda?" sopti Bell, visatoare. Abby clatina incet din cap. "-Cea mai mare dorinta pe care o ascunzi in tine" marturisi cercetasa. Re: Wish you were here.. - Abby Kills - 12 Feb 2011 Umbrele flacarilor din semineu se profilau una cate una pe peretii plini cu carti ai camerei. Ochii imi sclipeau in lumina focului, o fi fost de la lumina sau de la faptul ca era prima oara cand vedeam acea oglinda?... era minunata. Luminitele din ochii mei sclipeau fara incetare privind incontrolabil oglinda. Buzelel mele inclestate isi facura curaj si intr-un final: -E foarte frumoasa. Spun eu parca hiptnotizata de umbrele focului ce dansau usor pe oglinda. -Nu ai mai vazut-o niciodata? intreba Bell dupa ce observa expresia fetei melel -Nu, ma tem ca nu am avut ocazia pana acum. Bell zambi prietenos si se intorsecu fata spre oglinda Re: Wish you were here.. - Bell Evans - 12 Feb 2011 ooc: nu pot sa iti "intind" oglinda; arata cam asa Abby se ridica si pasi in fata oglinzii; ramase tacuta pret de cateva clipe, cat se privi in suprafata arcuita, cristalina, si zambi. Bell se ridica si ea, si se posta in fata oglinzii. Aceeasi imagine ca si data trecuta - alaturi de Edward. Stia cat de mult ii lipseste..dar mai stia ca se va intoarce. Odata tot va trebui sa revina; in font, nu disparuse complet de pe fata pamantului. Disparuse doar din viata ei. Dar putea trai cu asta. Si stia ca rasplata avea sa fie pe masura. "-Tu ce vezi in oglinda?" intreba Abby brusc. Bell zambi. "-Ma vad alaturi de cel pe care il iubesc" sopti ea, cu un suras. "Tu?" Re: Wish you were here.. - Abby Kills - 13 Feb 2011 Buzele imi tremurau de emotie, gandurile imi dansau prin minte, insa printre acestea nu era nici unul suficient de inspirat care sa se potriveasca cu intrebarea...Atunci mi-am dat seama ca nu stiam care era dorinta mea cea mai mare. Clipele se surgeau incet privind oglinda, insa singurul care le tinea socoteala era ceasul din lemn de pe perete, al carui ticait imi strabate toate ganduile intr-o secunda, dorindu-si sa gaseasca raspunsul. -Eu...incepusem, acum numai puteam da inapoi, singurul lucru pe care il puteam face era sa contiunui. Bell, isi pastra surasul copilaresc,insa pe fata ei se citeau nerabdarea, curiozitatea de ami patrunde adanc in inima cu un singur raspuns. -Eu.... as vrea sa gasesc ceva sau pe cineva la care sa tin mai mult decat orice pe lume, ceva de care sa ma indragostesc, ceva care sa apara in poeziile mele, pe care sa-l astern in ele fara sa-mi dau seama, ceva care sa-mi puna stapanire pe ganduri, dar mai presus ceva care sa imi puna stapanire pe suflet. Re: Wish you were here.. - Bell Evans - 13 Feb 2011 Bell dadu incet din cap; era atat de bine sa ai pe cineva care sa fie alaturi de tine..care sa te inteleaga, sa nu te judece; pur si simplu sa fie acolo, cuibarit in adancul inimii tale. O persoana care sa insemne mai mult decat toate celelalte. Iar Edward chiar asta era pentru ea. "-Vei gasi dragostea..o data si o data" sopti Bell, ganditoare. Isi aminti cum la randul sau isi dorea din rasputeri sa apara cineva in viata sa; si tocmai cand toate sperantele se naruisera, aparuse el. Nu putea cere mai mult de la viata. "-Totul consta in rabdarea ta" chicoti ea. "-Sincer, m'am cam saturat sa astept" ofta Abby. Bell chicoti incet; parca se vedea pe ea, cand era mai mica. "-Si eu eram la fel" sopti cercetasa. Re: Wish you were here.. - Evelyn Steel - 13 Feb 2011 Eveline iesi din Turnul Cercetasilor si indreptandu-se spre oglinda lui Erised.Simtea ca acolo trebuia sa fie azi,desi se privise in ea de atatea ori. Merse pe culoarele aproape pustii pana ajunse la o usa care era intredeschisa.Fata ridica din sprancene,oare mai era cineva aici? O deschise si intra usor.In camera mai erau doua fete,Bell si inca o fata pe care nu o mai vazuse.Isi drese vocea si cele doua isi indreptara atentia asupra ei. -Buna zise ea zambindu-le. -Hei Ev zise Bell.Abby ea e Eveline. -Buna.Eu sunt Abby.Anul I. -Anul IV zise Eveline zambind.Deci .. ce va aduce aici? continua ea uitandu-se la oglinda. OOC : scuze ca am intarziat Re: Wish you were here.. - Bell Evans - 13 Feb 2011 Cercetasa zambi. "-Chef de plimbari" chicoti ea. "-Dar tu?" intreba Ev, privind'o pe Abby. Aceasta ofta incetisor, privind suprafata neteda a oglinzii. "-Vroiam sa vin si eu aici" replica ea. Bell inchise ochii, imaginandu'si ce ar mai fi putut vedea in reflexia palida; chiar nu avea idee ce dorinta ar fi putut sa se ascunda in interiorul fiintei sale. Avea tot ce isi putea dori. "-Iar ai picat pe ganduri?" chicoti Ev. Bell zambi, aproband usor din cap. "-Tu ce vezi in oglinda?" o intreba aceasta. Re: Wish you were here.. - Evelyn Steel - 13 Feb 2011 Eveline zambi apoi se indrepta spre oglinda.Stia ca avea sa vada ceea ce vedea mereu: pe sora ei langa ea. Se aseza in fata oglinzi si se uita atenta.Prima oara isi vazu doar reflexia sa dar apoi langa ea nu aparu Serena ci aparu cineva pe care nu credea ca il va mai vedea. -Deci ce vezi? o intreba Abby. -Hmm cred ca stiu.E vorba de sora ta,nu? o intreba Bell zambindu-i linistitor. -Asa credeam si eu la inceput mormai Eveline neluandu-si ochii de pe cuplul imbratisat din oglinda. -Vezi altceva? intreba Bell surprinsa.Eveline stia de ce era asa surprinsa.Ii povestise lui Bell despre sora sa si despre cum o vedea mereu in oglinda.Acum insa,era diferit. -Da .. ma vad pe mine impreuna cu .. David. -David? intreba Abby nedumerita. -Cel pe care il vazusem in Cartea Timpului?Prietenul tau cu care te vei casatori? intreba Bell zambind larg.Abby se uita la cele doua,total nedumerita. -Da .. dar nu inteleg de ce no mai vad pe Serena. -Cred ca in sfarsit ai inteles ca nu tu esti de vina pentru ce i s-a intamplat si ca e fericita acolo unde e zise Bell. -Da .. cred ca da spuse Eveline zambind larg. |