Darkmark RPG Forum
Valentine's Day - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale)
+---- Thread: Valentine's Day (/t-valentine-s-day--4570)

Pages: 1 2

Valentine's Day - Ema Snow - 13 Feb 2011

"Este iubirea cea care face lumea sa se invarteasca"
Vorba aceasta am auzit-o de multe ori si de fiecare data ma intreb cat de adevarata e. Ceva imi spune ca stiu raspunsul, asa cum probabil fiecare om il stie.
Am zambit vioaie, aranjand cativa trandafiri in vaza de la masa Astropufilor. Speram ca toti se vor distra in seara asta, indiferent daca erau jumatatile unui cuplu sau singuri.
Am privita multumita Marea Sala.
Mesele Caselor stateau unite in jurul camerei. Scena era in fata ferestrelor maiestoase, baricadata de mese cu gustari si tot felul. Petale de trandafiri pluteau discret in aer, in timp ce in fiecare colt se afla un buchet larg de flori in toate culorile, cu cateva pene albe de porumbel strecurate printre ele.
O sa iasa bine. Tamara isi facu aparitia si m-am indreptat spre ea.

OOC: Va rog sa o lasati pe Tam sa posteze

Re: Valentine's Day - Rachelle Hathaway - 13 Feb 2011

Eram in turnul astropufilor luandu-mi rochia de un albastru deschis m-am privit pentru a mia oara in oglinda sa fiu sigura ca e totul perfect,am coborat pana in Marea Sala pentru a vedea ultimele retusuri facute de Ema,imediat ce am deschis usa din sala ramasesem complet uimita.’Totul este asa de minunat.’am gandit eu rotinduma in sala,m-am dus catre Ema care aranja cativa trandafiri dintr-o vaza de pe masa Astropufilor.

“-Dabea astept sa inceapa petrecerea!”am tipat eu imbratisand-o pe Em.
“-Imi place cum te-ai imbracat.”am strans-o si mai mult.
“-Crezi ca o sa le placa si celorlalti?”
"-Desigur!"spuse Ema.

Am tras un scaun de la masa Cercetasilor asezandu-ma pe el privind usa salii sperand ca va veni cineva la petrecerea de Sfantul Valentin,nu prea imi placea Ziua Indragostitilor mai deloc dar ideea unei petreceri ma incanta foarte mult.Cand o persoana pasi in sala.Am fugit catre aceasta salutand-o si imbratisand-o.

OocToungeower-play acceptat doar de Ema.
Si personajul meu:

http://images2.fanpop.com/images/photos/7700000/jenna-jenna-dewan-7779494-1293-1800.jpg

Re: Valentine's Day - Addie L. Crawford - 13 Feb 2011

Am intrat in Marea Sala nerabdatoare cu gandul la Petrecerea de Sf Valentin.Cand am intrat,toata sala era atat de frumos aranjata.Nu-mi venea sa cred...Era absolut magnific.Purtam o rochie lunga si neagra,culoarea mea favorita.Am pasit in Marea Sala si le-am vazut pe Ema si Tamara,bune prietene si m-am dus si le-am imbratisat.
"-Buna,fetelor!"
"-Buna,Addie!"
"-Ati avut o idee excelenta cu aceasta petrecere,pun pariu ca va iesi grozav..."
Am spus eu cu zambetul pe buze.Cele doua fete erau imbracate superb.
Deodata linistea fu zdrobita de scartaitul unei usi si cineva intra in incapere....

OCC:sper ca nu va suparati ca am continuat eu
iar aceasta este rochia mea
[Image: 2vanrxx.jpg]

Re: Valentine's Day - Jade A. Crawford - 13 Feb 2011

Am intrat euforica in Marea Sala. Pana una alta ziua indragostitilor e doar de fatada, nu reprezinta ceea ce ar trebui, ceea ce nu ma incanta prea tare, dar nu pierdeam o ocazia de a ma distra. Am observat-o pe Addie intr-un colt vorbind cu Ema si Tamara.
-Hei, fetelor.
-Hei.
SPusera toate 3 in cor.
-Deci...cu cine petreceti seara de azi?
Am intrebat uitandu-ma cu subinteles la ele.

OOC: Rochia: [Image: 020.jpg]

Re: Valentine's Day - Ema Snow - 14 Feb 2011

" - Nu stiu" am recunoscut. " Nu il vad nicaieri pe Daniel"
Am privit spre scena, spre panglicile ascunse din tavan.
' Da Doamne sa functioneze!' ma rugam in minte.
M-am intors spre fete si le-am vazut pentru prima oara rochiile. Nu fusesem capabila sa analizez ce vad pana acum cateva secunde.
" - Dar chiar aratati superb!" am zambit larg. " La vanatoare?" am chicotit incet, ridicand vesela din sprancene.

Re: Valentine's Day - Dawn Snow - 14 Feb 2011

Derek ma urma in graba.
" - Mersi ca faci asta!" i-am zambit. " Tamarei si Emei le va placea"
Nu era ceva in care sa ma simt chiar comod, dar rochia de acum era printre preferatele mele. O purtam la ocazii speciale, iar ceea ce urma sa fac in seara asta era o ocazie numai buna. fusta era formata din mai multe fasii de voal, taiate precum coada stufoasa a unui peste-inger. Lumina se juca, trimitand reflexii rosiatice de pe fusta. Parul statea prins intr-un coc foarte drastic.
Am impins usa Marii Sali, bucurandu-ma de fiecare senzatie. Eram din nou la Hogwarts pana la urma. Iar apoi, am vazut-o pe Em, stand de vorba cu fetele.
" - Hei surioara!"
Ma stranse intr-o imbratisare moale. Ochii verzi ii stralucira, iar ea ma intreba entuziasmata.
" - Cand?"
" - Chiar si acum. Apropo, el e Derek. Ma va ajuta la smecherie" am chicotit.

Re: Valentine's Day - Ema Snow - 14 Feb 2011

Zece minute mai tarziu am pasit pe scena.
" - Buna seara! Doamnelor si domnilor, pentru inceput, mi-ar placea sa fiti primii care vor asista la un numar de dans. Dawn Snow si Derek Reid"
M-am retras intr-un colt al scenei, langa Tamara. Luminile s-au stins, lasand camera intr-un intuneric total. Doar un reflector isi imprastia razele in mijlocul scenei, dar acolo nu era nimeni.
I-am zambit Tamarei cand s-a auzit prima toba. Era momentul.
" - I... don't tell anyone about the way you hold my hand. I don't tell anyone about the things that we have planned" am inceput eu sa cant, ascultand pe jumatate acordul perfect al vocii Astropufei.
Sora mea isi facu aparitia in spatele conului de lumina, fata vazandui-se slab. Privea spre locul unde se afla Derek si se invartea incet in jurul peticului de lumina.
La refren si-au facut amandoi aparitia.
" - You're gonna catch me. You're gonna catch if I fall"
Aproape ca uitasem ce trebuia sa cant atunci cand miscarile celor doi devenira rapide. Dawn se lasa in jos, iar Derek o ridica rapid de incheieturi. Panglicile agatate de tavan se lasara pe scena, maturand suprafata neteda. Pana la momentul refrenului, dansul se calma din nou, cei doi invartindu-se printre panglici, elegant si eficient.
Iar apoi Dawn ne zambi, intr-un mod ce prevestea surpriza. Se rasuci in panglicile aurii, iar muschii i se incordara. Se ridica, folosindu-se de fasiile de material, executand un numar ca la circ.
" - I won't fall out of love, I won't fall out of..."
Imaginea aceia nu aveam s-o uit curand. Dawn statea cumva cu susul in jos, deasupra lui Derek, precum o pasare inghetata in miimea de secunda in care isi ia zborul.
" - Baby, if I've got you"
Isi dadu drumul, rotindu-se pe panglica. Melodia s-a terminat, iar Derek a prins-o intr-o inclinare eleganta.
'Sis, te-ai intrecut pe tine insati' am gandit cand luminile s-au aprins.

Re: Valentine's Day - Georgia Harris - 15 Feb 2011

Valentine's Day! Era ziua cea mare. Georgya se imbracase intr-o rochie rosie, ce se potrivea perfeeact cu pantofii negri.Parul roscat era desprins si ii ajungea pana la mijloc, iar Magic-fard-ul de culoarea piersicei ii dadea o aura aprte. Era tare incantata de petrecere si era convinsa ca Ema si Tamara organizasera perfect totul.
"Ah...Iarasi am intarziat!"isi spuse fata.
Iesi din Camera de zi si o lua la fuga pe hol. Acolo aproape cazu, se lovi de cateva persoane, dar nu putea sa incetineasca pasul.Petrecerea incepuse si ea trebuia sa ajunga cat mai repede. Scarile au fost aproape imposibil de coborat, dar reusit sa treaca cu bine si de ele.De data aceasta dorea sa fie ceva foarte special.Chiar spera ca nu va petrece seara singura, ca isi va gasi un partener.
Ajunse in sfarsit si deschise usa cu mari emotii.Totul era minunat!Fetele facusera o treaba foarte buna.Uimita de tot ce se afla in jurul sau merse la ele si le saluta:
-"Buna,fetelor!"
-"Buna,Georgya!" spusera fetele in cor.
-"Arata minuantat!"le zise Cercetasa Emei si Tamarei.
OOC: 1)Scz de intarziere.
2)Aici sunt rochia si pantofii mei: http://www.perfectlady.ro/gal_oferte/68.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_Hi3E6adMv1A/TH4uvRtQxII/AAAAAAAAAJE/zaQv1XwRhDc/s1600/pantofi+negri1.jpg

Re: Valentine's Day - Lomesa-De-Sabassco - 15 Feb 2011

Am intrat incet in camera zicand buna. Toate fetele s-au uitat la mine pret de 4 secunde si dupa au inceput iar sa vorbeasca.
Am intrebat-o pe Ema:
"-Este vre-o problema daca vin la petrecere?
Am adus rochia si pantofii mei, si ar fi o prostie sa nu-i port..."
Ema s-a uitat la mine si parca vroia sa-mi spuna ceva...

PS: Scuze ca am intervenit, sper sa nu fie nici o problema.

PS2:

Rochia: http://i55.tinypic.com/nwfxo9.jpg

Pantofi: http://i56.tinypic.com/3150v49.png

Re: Valentine's Day - Ema Snow - 16 Feb 2011

Le-am imbratisat pe Georgya si pe Sabi.
" - Bine ati venit! Si desigur ca poti!" i-am zambit bland. " Dar chiar aratati superb!"
Dawn reaparu langa mine, cu un zambet politicos, usor rosie in obraji.
" - A fost bine" i-am zambit. " Nu ma asteptam, sincera sa fiu"
Isi dadu ochii peste cap si rase fragil.
Era ciudat sa-mi vad sora comportandu-se atat de... neDawn. Si sa o vad in rochie era un soc, dar baramite sa o vad dansand cu eleganta.