Darkmark RPG Forum
Iar acasa - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: Iar acasa (/t-iar-acasa)

Pages: 1 2

Iar acasa - Oliver C.S. Queen - 24 Feb 2011

Primavara
"Hmm...au trecut cam 4-5 Luni in Academia Meto...invatand taina vrajilor si a potiunilor...orele au trecut foarte greu dar chiar ma bucur ca m-am intors...ACASA"
O priveliste a castelului se vede in zare si simt o bucurie sublima in piept...imi pun pelerina imi iau geanta cu carti si cobor din tren...e ceva de urcat pana la castel dar o fac batraneste chiar daca mi-ar fi mai usor o aparitie in holul castelului...
-Abia astept sa imi vad prieteni"

Ajuns in padurea ce da in curtea castelului arunc priviri cand in dreapta cand in stanga abia asteptand sa apara castelul mai repede...acum incepuse sa se auda voci din curtea castelului...

Acum dupa 5 luni petrecute departe de Hogwarts prieteni si multe alte lucruri dragi mie am auzit un sunet incantator era Wiki care zbura in apropierea turnului bufnitelor...

Oare pe cine voi intalni azi prima data ...
-Sa vedem....
Si am inceput sa urc in viteza ultimele trepte!

Re: Iar acasa - Rosalie Vivienne Alden - 24 Feb 2011

Mi-am indreptat pasii catre "Oglinda lui Erised",dar nu am mers acolo in dorinta de a vedea ceva in acea oglinda care in timp ce au trecut anii mi-a trimis mii de fiori,am avut parte de cele mai oribile intamplari...ci doar in cautarea unui loc linistit in care sa imi petrec timpul.. Era o zi de primavara destul de frumoasa,soarele incepea sa rasara incetul cu incetul. Am ajuns in fata acelei incaperi si o silueta fugara mi se parea totusi destul de cunoscuta. Cand s-a intors cu fata spre mine am rostit uimita:
"Oliver?"
Astepam un raspuns afirmativ din partea baiatului,desi parea putin schimbat de cand il vazusem ultima data la Sanctuar.

Re: Iar acasa - Oliver C.S. Queen - 24 Feb 2011

"Abia intrat pe colidoarele castelului eram aproape de oglinda lui Erised...cand o voce foarte cunoscuta ma facut sa tresar scapandu-mi cartile pe jos!!"
'Oliver'
-Da...ma uit stanga nimni...ma uit in dreapta si recunosc o privire foarte cunoscuta!
-Rose..Rosalie....
-Ce faci...
Si am inceput sa vorbesc putin cam mult dupa parerea mea...
-Uite eu acum am venit la castel..
-Ce ai mai facut in acest timp...
Dupa care am observat usa ce dadea in camera Oglinzi lui Erised
-Hmm...ciudat...ce faci aici...doresti sa vezi ceva in Oglinda?

Deci nu m-am inselat: intr-adevar este Oliver. Am chicotit putin observand surprinderea din vocea sa. Mi-am indreptat privirea catre el si i-am spus:
"Mda,eu!. Am facut destul de multe..o sa avem timp imediat sa povestim. Dar tu? Nu pot sa cred ca ai venit fara sa ne anunti. Ma bucur ca ai ajuns. Si nu,nu voiam sa vad ceva in oglinda,doar sa stau acolo linistita...Intam?"
Asteptand un raspuns ma gandeam cat de mult se vor bucura ceilalti de sosirea sa. A fost intr-adevar o surpriza,daca nu a anuntat pe nimeni..
Ma gandeam oare ce facuse in tot acest timp...

-Hmm e greu de spus...nu stiam cand voi termina pregatirea de la Academie...asa ca nu am stiut nici cand ma voi intoarce!
-Da doresc sa intram ...
-Si cum spuneai tu ...va fi timp si pentru povesti..
-Si chiar daca as fi stiut nu prea as fi avut cum sa anunt!
-Academia avea un camp de protectie ce nu lasa nimic sa intre sau sa iasa fara stirea Cancelarului!...
-Oricum am avut cateva probleme pe drum cu niste acte si m-am oprit in Londra la Ministerul Magiei...ca sa le clarific...
-In rest...cateva intamplari sa le zicem minore!

"Se pare ca ai cam avut parte de multe intamplari..ciudate in tot acest timp.",am rostit inainte sa intram in incapere. Am observat maiestuoasa oglinda care se afla exact in fata noastra impunatoare,dar am ignorat-o imediat indreptandu-ma spre capatul celalalt al camerei. Se pare ca 'minunata' oglinda a fost mutata din mijloc in cel mai intunecat colt al camerei.
"Eu..am avut parte si eu de multe. Avand in vedere ca acum sunt Adulta lucrez la Minister-Vrajustitie. Apropo de serviciu,sper ca in curand sa iti reiei postul. Acum vei avea si mai mult de lucru,avand in vedere ca te-am lasat capul afacerilor cu magazinul!"

-Da spre mirarea ta ....am fost la curent cu tot ce tine de Ministerul Magiei...mai putin legat de Hogwarts....dar si aici am cateva firicele care mi-au ajuns la urechii...
-Da stiu l-am trimis pe Oby...ca sa aiba grija de magazin din cand in cand ...dar nu am vrut sa il fortez...
-Si cum spuneam stiu despre postul pe care il deti in Minister...
-Te-am zarit de mai multe ori pe colidoarele Ministerului Magiei...
-In scurtele mele vizite...
-Cat despre magazin ma voi ocupa cu sarguinta de el ...cat de bine pot!
-E o promisiunea...am spus zambind!

Re: Iar acasa - Rosalie Vivienne Alden - 25 Feb 2011

Am ramas uimita de ceea ce mi-a spus Oliver. Deci stia aproape totul si nici macar odata nu a venit la Hogwarts. L-am privit aparent suparata apoi i-am spus:
"Deci m-ai vazut in Minister si nici nu ai anuntat ca esti bine macar. "
Am facut o mica pauza,apoi am adaugat pe o voce joasa,calma:
"Si in legatura cu magazinul stiu ca ma pot baza pe tine. Am pregatit si registrul...Te vei descurca tu."
Am zambit incurajandu-l dupa care i-am spus:
"Deci ce ai mai facut?"

Re: Iar acasa - Oliver C.S. Queen - 25 Feb 2011

-Pai am cam invatat...in primele doua saptamani am intrat in spital...ceva legat de un experiment cu flacari de Pheonix...dar mi-am revenit repede...nimic interesant...
-Am tot fost chemat la Ministerul Magiei pentru nu stiu ce documente nevalabile legate de ....am facut o puza mai lunga oftand mai greu...
-Fratele meu...sa zicem ca iar mi-a cauzat probleme...
-Am stat cateva zile inchis in Minister incercand sa explic tot dar...sa zicem ca nu prea am avut succes...
-Dar am reusit sa aduc anumite documente care atesta ca am fost la cursuri in Meto...si nu am putu iesi ...

Re: Iar acasa - Rosalie Vivienne Alden - 25 Feb 2011

Am ascultat cu mare atentie ceea ce imi povestea Oliver,se pare ca intr-adevar a fost foarte ocupat. Am zambit apoi am rostit mult mai linistita:
"Ei,atunci te inteleg,nu am de ce sa te acuz. In orice caz ma bucur ca ai revenit printre noi!"
Am chicotit usor apoi am spus:
"Nu ai apucat inca sa te instalezi din nou,nu-i asa?"
Mi-am mutat privirile spre oglinda impunatoare din colt si un fior rece-sinistru imi trecu pe sira spinarii,insa am preferat , totusi , sa il ignor.