Darkmark RPG Forum
Whisper. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Durmstrang (https://www.darkmark.ro/f-durmstrang)
+--- Thread: Whisper. (/t-whisper)

Pages: 1 2 3

Whisper. - Rachelle Hathaway - 04 Mar 2011

Occ:Just me and Rose.

Primavara.Cel de-al doilea anotimp preferat al meu.Mereu ma incantau sarbatorile specifice acestui anotimp,soarele care stralucea vesel pe bolta cereasca facand razele jucause sa lumineze pe fata mea rosie.Natura parca se trezea la viata cand iarna aproape a omorat-o fara mila,chestiia acesia alba si stralucitoare pe care unii oamenii o numeau zapada era groaznica.O uram mai mult decat orice.Ma facea sa ma simt trista de parca lumea tocmai se sfarsise cand priveam un peisaj de iarna parca ma intristam deodata vazand asa liniste si viata fiind adormita sub plapuma de nea inghetata.Am ridicat privirea spre cer privind pasarile zburand deasupra capului meu,eram prin 'Durmstrang' hoinarand ca deobicei singura drumurile pustii pline de tacere,parca moarte.

Am lovit cu piciorul o piatra care se afla in drumul meu care nici nu stiam unde ducea cand o mana calda ma atinse pe umar facandu-ma sa tresar si sa ma intorc privind aceea persoana.Era Rosalie era persoana cu care invatasem sa plang...sa zambim...sa facem nebunii...sa spunem ce ne doare...sa tipam cand inima ne doare...sa facem lucruri care ne plac.Am cea mai buna prietena din lume imaparte cu mine si bune si rele,ea mi-a aratat care este cel mai bun drum.Imi era asa dor de ea...aveam atat de multe amintiri cu ea...ma bucuram nespus sa o vad..Imediat am alergat catre Rose imbratisand-o strans lasand-o aproape fara aer.

"-Buna Rose ce faci aici?"am spus eu fara suflare.
"-Si sa stii ca mi-a fost dor de tine."am adaugat eu strangand-o si mai mult.

Re: Whisper. - Rosalie Vivienne Alden - 04 Mar 2011

Voiam sa revin intr-un loc foarte drag mie unde am fost intr-o iarna alaturi de Jake, Ashlyn...Aimi si mai cateva persoane - Drumstrang. O singura data am fost acolo,dar acea data a fost mai mult decat importanta pentru mine: Jake mi-a fost alaturi. Este unul din locurile pe care le pretuiesc,unul din locurile in care am amintiri carora este de prisos sa le adaugi cuvinte. Am zambit cand am ajuns in Drumstrang. Am fost aici prin mijlocul iernii,iar acum reveneam spre sfarsitul ei ceea ce ma facea sa respir usurata. Nu imi placea mai deloc iarna,mai ales de cand murise el...a fost ucis de catre un Devorator in plina iarna,de Sarbatori,iar aceea a fost cea mai oribila dintre toate si de atunci toate au fost la fel. Omatul ma deprima. Acum , desi mai este zapada pe alocuri-rasar primii ghiocei-ceea ce ma face sa zambesc mereu-niste flori minunate,gingase .

O silueta cunoscuta mi se arata cu spatele si am apasat-o usor pe umar. Dap,ea era. Cand s-a intors si m-a imbratisat am zambit surprinsa si am imbratisat-o raspunzandu-i simplu:
"Tammy! Si mie mi-a fost dor de tine!"
Intr-adevar asa si era. Imi era dor de discutiile interminabile cu Astropufa,imi era dor sa am una dintre cele mai bune prietene alaturi de mine,iar pe ea nu o mai vazusem demult.

Re: Whisper. - Rachelle Hathaway - 05 Mar 2011

M-am retras din imbratisarea lui Rosalie care incepu sa imi povesteasca ce mai facuse ea in ultimul timp,era asa de minunant sa ii aud din nou glasul mii de amintiri imi inunadu minte,era asa de placut sa o intalnesc chiar aici in Drumstrang,parintii mei doreau sa se plimbe prin acest loc 'minunat' cum il numeau ei.Pentru ca aveau sa se intalneasca nu niste rude indepartate de-ale lor de care mie sigur nu imi pasa.Imi aduceam aminte cand ne vizitau pe mine si pe parintii mei,dar cel mai groaznic era atunci cand veneau si cu fiul lor Derek.Care imi urmarea orice miscare orice respiratie a mea si cel mai enervant lucru esta ca era vrajitor.Ii placea de mine si nu stiam cum sa scap de el de aceeia ma aflam pe aceasta strada pustiie a Drumstrang-ului.Dar acuma era numai bine ca Rose era langa mine.

"-Vrei sa ne plimbam?"am intrebat-o eu.Aceasta clatina usor din cap in semn ca 'da' zambinu-i luand-o inainte incepand sa ne povestim cele mai hazlii intamplari pe care le avusem de cand nu ne mai intalnisem prin scoala.
"-Mi-am facut o prietena noua."am spus eu entuziasmata."O cheama Lily si e de la viperini.E o fata asa de prietenoasa...ca si tine"am spus eu chiotind.Explicandu-i cand se intamplase acest lucru povestindu-i fiecare intamplare pe care o avusem cu ea,dar mereu omisem partea cu un devorator pe care nu doream sa i-o spun chiar acuma,stiam ca Jake prietenul lui Rose murise din cauza unui devorator si nu doream sa o intristez chiar in acest moment.Nu era chiar momentul acuma.

Re: Whisper. - Rosalie Vivienne Alden - 05 Mar 2011

Deja se simtea un aer de primavara, iar acest lucru ma faceam sa zambesc intruna. Mireasma florilor deja plutea prin aer,desi nu erau foarte multe floricele care isi gaseau locul prin gradinute. M-am uitat catre Tamara si i-am raspuns la ceea ce mi-a povestit ea:
"Ma bucur,Tammy. Si mie Lily mi se pare o persoana foarte de treaba. Si eu ma inteleg cu cativa Viperini,ba chiar Devoratori...",am adaugat eu chicotind.

Ma uitam la cerul care devenea din ce in ce mai senin,in curand ziua avea sa se lungeasca si vom avea ocazia sa admiram imprejurimile pe o zi mult mai luminoasa decat acum,desi negura intunericului a disparut in cea mai mare parte.
M-am uitat dupa Tamara,nu stiam unde e si am zarit-o la vreo trei pasi in spatele meu , dupa care i-am spus razand:
"Haide,vii? Te-ai plictisit deja de drum? Tu ce ai mai facut?!",am adaugat eu ultima propozitie cu mai mult accent decat celelalte doua care pareau mai mult retorice.

Re: Whisper. - Rachelle Hathaway - 05 Mar 2011

Inainte sa merg pe aleea insorita,mi-am aranjat parul putin ondulat lasandu-l in bataia vantului mi-am indreptat blugii negrii mototoliti,dupa am oftat greu gandindu-ma ca aveam sa stau o zi intreaga cu parintii mei in Drumstrang vorbind si razand cu rudele lor foarte indepartate.Aveam o geanta mare la mine unde imi tineam noul animalut Akasha-un leopard de zapada alb si micut care se tot zbatea in cautarea aerului,tocmai il dobandisem cand parintii mei mi-au spus ca au cumparat un animal de casa si sperau sa am grija de el,acolo imi tineam si hainele de schimb,in caz ca aveam sa ma murdaresc,desi la mine nu era cazul.Atunci capul Akashei iesi afara din geanta mea uitandu-se speriata in jurul sau.

"-Akasha fii cuminte."
am murmurat eu punandu-mi mana pe capul sau.
"-Sa va fac cunostinta...Rosalie ea este Akasha."am chicotit eu usor scotand puiul de leopard afara.
"-Tocmai ce a primit-o."am zambit eu.

Rosalie lua in brate puiul de leopard mangindu-l usor pe cap,acesta se intinse usor scotand un sunet precum mieunatul facand-o pe Rose sa zabeasca si sa-l legene in brate.Akasha se intinse spre fata sa mangaind-o usor pe obraz cu labuta sa moale si catifelata dupa lingand-o.Dupa faza aceasta nu ma puteam abtine din ras,am luat leopardul punandu-l inapoi in geanta mea,sigur ii era somn dupa toata calatoria pana la Drumstrang.Chiar avea nevoie de somn,acum eram curioasa de ceea ce avea sa spuna Rosalie in legatura cu animalutul.

Re: Whisper. - Rosalie Vivienne Alden - 06 Mar 2011

Am luat cu grija animalutul in brate, se vedea clar ca inca era un pui si era atat de frumos,iar numele sau era foarte interesant si se pare ca este si foarte lingusator. Am chicotit usor la acest gand apoi mi-am indreptat privirea catre Tamara rostind pe o voce sincera,blanda:
"Ma bucur foarte mult ca ai un nou animal. Este atat de frumos si ii place sa se joace cu mine,asa pare."
Am ras discret dupa care am privit in jurul nostru. Inca nu eram prea indepartate de Drumstrang si totusi,nu voiam sa patrund in amintiri,nu inca, asa ca am spus oftand:

"Tammy,nu vrei sa ne plimbam putin prin imprejurimi? Undeva de unde nu putem vedea atat de aproape scoala..."
Speram sa zica da in timp ce priveam capul leopardului care iesea din posetuta Tammarei:
"Haide nu fi rea! Pot sa il tin putin in brate?",am rostit eu zambindu-i micutului animalut si chicotind catre Tamara.

Re: Whisper. - Rachelle Hathaway - 06 Mar 2011

Akasha era asa de fericita in mainile lui Rosalie cand o mangaia usor pe crestetul capului lingand-o pe fata facand-o pe Rose sa chicoteasca intruna jucandu-se mai mult cu micutul leopard de zapada.Ma facea sa ma simt bine stiind ca fetei ii placea asa de mult de Akasha care isi tot scotea capul din geanta mea mare,pana la urma il scoasem la aer punandu-l in bratele lui Rose care il legana usor in bratele sale precum un bebelus mic,era asa de lingusitor micutul animal care se tot intindea punandu-si labuta pe obrazul lui Rose.Semana mult cu o pisica.

"-Akasha ce lingusitoare esti mai."am spus eu mangaind-o pe cap.
"-Ce spui sa o luam pe cararea aceea?"am intrebat-o eu pe Rose aratandu-i cu degetul catre o aleea intunecata.

Aleea.Era foarte intunecoasa si parea plina de pericole dar nu imi era frica absolut deloc,chiar muream de nerabdare sa pun piciorul pe alee asteptandu-ma la cele mai infricosatoare chestii posibile.Orice.Asteptam raspunul lui Rosalie care privea locul indincat de mine incruntandu-se,parand putin speraita privind in gol cateva secunde.Fata sa ma facu sa tresar si sa ma gandesc oare ce ii trecea prin minte acuma...ce simtea in acest moment.Fericire.Tristete.Frica.Mi-am luat leopardul din bratele fetei punandu-l inapoi uitandu-ma la Rose cum inca se mai uita speriata.Parca se gandea profund la ceva si nu stiam daca sa intreb sau nu.

Re: Whisper. - Rosalie Vivienne Alden - 10 Mar 2011

Ma uitam catre locul indicat de Tamara si nu prea imi placea sa privesc intr-acolo. Mi se parea ca acea alee imi aducea aminte de ceva,dar...oare de ce? Brusc,am tresarit usor gandindu-ma ca seamana foarte mult cu Aleea Nocturn , iar acolo am avut parte de unele experiente neplacute,dar acum cand privesc mai atent si vad un barbat care parea profesor la Drumstrang , ceea ce m-a mai calmat putin si m-a facut sa ii spun Tamarei:
"Deci cred ca am putea sa mergem acolo!",am raspuns eu oftand usurata. Ma uitam instinctiv dupa leopardul de zapada femele,simteam abia acum ca nu il mai am in brate,dar oare unde era?

Cand i-am vazut cap'sorul micut iesind din posetuta lui Tammy am zambit si chicotit ducandu-mi mana la frunte in semn de recunostinta ca nu a patit nimic.
"Tamara..scuze,nu mi-am dat seama ca ai luat-o. Trebuia sa fiu mai atenta. Scuze..sincer..!"..

Re: Whisper. - Rachelle Hathaway - 11 Mar 2011

"-Nu ai de ce sa iti cer scuze Rose."am spus eu dand din cap scuturandu-mi picioarele care erau amortite.
In geanta mea Akasha se zbatea intruna incercand sa iasa afara dar fara sa reuseasca,atunci Rosalie spuse ca am putea merge pe acel drum cand vazu un profesor de la Drumstrang mergand facand-o sa ofteze usurata.Mi-am indreptat spatele mergand inainte cand auzisem niste tipete venind din drum in fata noastra era o persoana inalta care statea cu spatele atacand pe cineva,parca imi era cunoscuta.Stiam sigur pe cineva care semana perfect cu aceea persoana si de ce ataca un vrajitor la Drumstrang.M-am concentrat pe acel om torturandu-l cu minte facandu-l sa il doara capul atat de tare incat sa nu se poata tine pe picioare.Acesta cazu pe jos tipandu-mi numele.Am tresarit la auzul voci sale oprindu-ma alergand catre el ajutandu-l sa se ridice.Imediat ma lua in brate strangandu-ma puternic ridicandu-ma de pe pamant invartinadu-ma incepand sa ma sarute.Pana cand imi amintisem de Rose ca era langa mine,l-am lovit in umar aratand catre fata.

"-Rosalie el e Blake...un prieten bun de-al meu."am spus eu aratand catre el inrosindu-ma la fata.
"-Lily e cu tine?"l-am intrebat eu uitandu-ma fericita in jur incercand sa o gasesc.
"-A ramas la Hogwarts sunt doar eu."spuse acesta stramband din nas dupa imbratisandu-ma din nou.

Eram asa de bucuroasa sa-l vad aici la Drumstrang,imi era asa de dor de el,eram fericita ca primise o misiune chiar aici.Dar eram putin trista ca Lily nu era cu el,dar totusi Blake era langa mine in acest moment,dar fara sa o fac pe Rose sa se simta prost l-am lovit usor in stomac pe acesta aratandu-i din priviri ca o prietena buna era cu mine si ca ar putea sa vorbeasca si el cu ea.

Re: Whisper. - Rosalie Vivienne Alden - 11 Mar 2011

Eram atat de cufundata in ganduri incat nu mi-am dat seama cand Tamara se indeparta putin de mine. Dar incotro? Nu mi-am dat seama imediat, insa dupa cateva minute am observat-o pe Tamara aflata la intersectia dintre locul unde eram noi si aleea spre care voiam sa ne indreptam. Era cu un baiat pe care se pare ca il cunostea , asa ca am preferat sa nu ii intrerup,dar imediat Tammy se indrepta catre mine. I-am luat leopardul de zapada in brate,care parea pierdut in spatiu. Am privit-o pe Tammy cerandu-i voie doar din priviri sa ma lase sa il tin in brate,iar aceasta dadu scurt din cap in semn aprobator.

Tamara rosise brusc in momentul in care il prezenta pe acel baiat pe nume Blake. Se pare ca este iubitul ei,sau cel putin asa credeam eu.
"Esti Viperin?",l-am intrebat eu brusc observandu-i pelerina intunecata cu un firicel de verde pe ea.
Tamara se uita la mine uimita , la fel ca acel baiat.
"Pff,ma scuzati. Rosalie Andrews Blackfire ma numesc...!",am adaugat eu incercand sa nu par nepoliticoasa.