![]() |
Lectia 3-Interpretarea viselor - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Lectia 3-Interpretarea viselor (/t-lectia-3-interpretarea-viselor) Pages:
1
2
|
Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Andrei Malfoy - 17 Nov 2007 am visat ca eram la munte, undeva, singur. totul era alb negru si totul era pustiu. am inceput sa fug si am ajuns pe cel mai inalt munte de acolo si cand am ajuns sus de tot si m-am uitat in vale totul era viu colorat. dar cand m-am intors sa ma uit in spatele meu totul era alb negru. nush... cred ca inseamna ca pentru mine nu va fi asa de bine atata timp cat am visat alb negru, dar pentru ceilaltzi da (chestia cu valea). si chestia cu muntele ... ca ajung undeva unde vreau de mult? nu prea am intzeles chestia cu "varful de care toti tindem sa ne apropiem" Lectia 3-Interpretarea viselor - Hermione Anne Granger - 17 Nov 2007 =Interpretarea viselor= Visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata noua însineAtunci cand intram in lumea magica a viselor,rupem contactul cu realitatea,totusi visele noastre se inspira din ea.Realitatea ne alimenteaza visele si de multe ori prezicerile pot fi facute pe baza lor.Nu este nevie de un anume har pentru prezicerea viitorului prin propriile vise:visand ne exprimam indirect o parte din dorinte,sentimente,asteptari,trairi. Dupa cum poate stiti,multe din evenimentele zilnice sunt atrase si cauzate de noi.Atunci de ce nu ne dam seama ca multe lucruri importanta din viitorul nostru pot fi prezise de vise? Aici este o mica lista de simboluri ce ajuta la interpretarea viselor: ~Simbolistica Culorilor~ Alb=puritate,credinta castitate Negru=apropierea judecatii,regret,moarte Rosu=dragoste,afectiune,putere,curaj Verde=viata,speranta,tinerete,sanatate Galben=bucurie,creativitate,intelepciune Albastru=onestitate, adevar,liniste, relaxare Violet=spiritualitate, demnitate, echilibru ~Simbolistica locurilor~ Camera inchisa=izolare Natura=libertate spirituala,parfumul si beatitudinea paradisului Munte=vârful de care toti tindem sa ne apropiem,tel suprem Cer(a zbura prin aer)=dorinta de deconectare de viata de zi cu zi ~Simbolistica evenimentelor~ Petrecere=bucurie dar de scurta durata Moarte/funerarii=reînviere într-un sens al lucrurilor cu totul nou,moarte a unei parti din trecut la care am renuntat tema:scrieti un scurt vis si incercati sa preziceti mesajul lui.tema sew posteaz in topicul acesta. Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Hermione Anne Granger - 17 Nov 2007 Ai interpretat destul de bine.Muntele(sa te aflii sus pe un munte) semnifica implinirea unui scop,unui tel suprem.In legatura cu prima parte e bine ![]() nota mea:9,50 (-10) Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Moony Witch - 22 Nov 2007 Am visat ca eram intr-o padure si ma urmarea cineva.Apoi am cazut intr-o groapa si m-am trezit ![]() Ce inseamna...sa vedem...Natura inseamna libertate spirituala,parfumul si beatitudinea paradisului ...probabil dar sunt cam stransa de gat cu scoala.... ![]() Verde inseamna viata,speranta,tinerete,sanatate ![]() ![]() Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Hermione Anne Granger - 23 Nov 2007 Bine interpretat,moony,mai ales mesajul cu padurea.Cred ca groapa tine de problemele cu scoala...Poate o sa "cazi"dar dupa cum stie lumea,mereu ne ridicam ![]() 10 pentru tine P.S:am sa treb notele in catalog dupa ce isi mai interpreteaza vreo doua persoane visele.De asemenea,voi posta si o noua lectie in curand.. Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Avril Arakawa - 15 Dec 2007 Am visat cu zburam pe un cer albastru fara nori, si ca eram fericita si nimic nu ma putea oprii sa ma opresc.Ceea ce insemna....hm.. ca am dorinta de deconectare de zi cu zi, ca am nevoie de relaxare si de liniste. Si ca voi reusi pana la urma sa ma relaxez si sa fiu linistita. Asta insemna ca am prea multe pe cap si ca mi-ar prinde bine o vacanta. E bine? Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Hermione Anne Granger - 15 Dec 2007 Foarte bine,Avril!Ai un 10 pentru raspunsul tau.Foarte buna interpretarea. Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Andrew Smith - 16 Dec 2007 Am visat ca eram la tara si zburam ca un inger si eram linistit.aceasta inseamna ca in ziua anterioara am facut ceva care m-a obosit complet.ziua dupaia m-am simtit mai bine >:B< Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Guest - 28 Dec 2007 Am visat ca eram intr-o camera inchisa, cu o persoana a carei fete nu mi-o mai amintesc. Aveam bagheta indreptata spre acea persoana. Simteam o ura incoltind in sufletul meu. II spuneam ceva de genul "acesta e ultima ta clipa de viata" si apoi din bagheta mea a tasnit un jet de lumina verde. persoana aceea a murit, iar eu am incaput sa rad. Cred ca visul nu se poate interpreta prea bine. Probabil ca sunt izolata de restul oamenilor... Re: Lectia 3-Interpretarea viselor - Aylin Lovegood - 30 Dec 2007 ~Simbolistica locurilor~ Camera inchisa=izolare Natura=libertate spirituala,parfumul si beatitudinea paradisului Munte=vârful de care toti tindem sa ne apropiem,tel suprem Cer(a zbura prin aer)=dorinta de deconectare de viata de zi cu zi ~Simbolistica evenimentelor~ Petrecere=bucurie dar de scurta durata Moarte/funerarii=reînviere într-un sens al lucrurilor cu totul nou,moarte a unei parti din trecut la care am renuntat Am visat ca aveam niste aripi albe si zburam! Zburam sus, sus, de tot! Si cand m-am uitat in jos era plin de flori colorate. Si in fatza mea era un munte de care ma apropiam. Si simtzeam ca daca il voi atinge voi ajunge intr-un loc important. Pai cred ca asta inseamna stres... dar totusi fericire si ca voi reusi sa fac ceva ce imi propun de mult. |