![]() |
Don't lie me - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Spitalul Sf. Mungo (https://www.darkmark.ro/f-spitalul-sf-mungo) +--- Thread: Don't lie me (/t-don-t-lie-me) Pages:
1
2
|
Don't lie me - Rosalie Vivienne Alden - 09 Apr 2011 Aflasem ca matusa Margaret nu se simtea prea bine, ceva se intamplase, dar mama nu a vrut sa imi povesteasca totul prin medalion. Pesemne era prea riscant, deci era intr-adevar ceva grav. Mi-a spus doar ca trebuie sa ma indrept de urgenta spre "Spitalul Sf. Mungo". Eram din ce in ce mai speriata. Sper sa nu fie ceea ce cred eu .. Matusa mea, atacata de Devoratori ai Mortii .. Ei bine, sper din tot sufletul sa ma insel. M-am imbracat in graba in haine normale lasandu-mi roba la o parte rasufland usurata ca nu trebuie sa o mai port acum si am Disparut de la castel Aparand in fata spitalului. Acea cladire imensa imi transmitea doar un aer deprimant , dar din pacate trebuia sa fac un efort, trebuia sa ma duc acolo. Am tras adanc aer in piept si am intrat inauntru facand pasii din ce in ce mai mari. Directia in care trebuia sa o iau era parca .. la dreapta, etajul 2... Camera 20. Am oftat usor batand la usa pe care mi-o indicase mama. OOC: O singura persoana, va rog.
![]() RE: Don't lie me - Eliza G. Blest - 09 Apr 2011 occ : daca vrei vin eu ![]() bic : O fata se afla laa Sf . Mungo , pentru a afla ce este cu surioara ei , putin bolnava , in varsta de 5 ani . Era la etajul al doilea , speriata la culme cu ceea ce i s-ar putea intampla surorei , cand vazu o fata de la Hogwarts . Parca o mai vazuse undeva . ,,Hmm .. nu arata prea bine . Desigur , trebuie sa aiba vreo problema . Si singura ? Nu e bine .. mai bine ma duc la ea . '' Usor , ca pasul ei incet , se indrepta spre fata care tocmai batuse la usa . O atinse usor pe umar vorbindu-i : ,,Hey ! Ce s-a intamplat cu tine ? '' o intrebase ea cu o voce calda . ,,Apropo , eu sunt Eliza , de la scoala , te-am mai vazut parca . '' incerca ea sa-i explice din ce lume este . RE: Don't lie me - Rosalie Vivienne Alden - 09 Apr 2011 Tocmai cand voiam sa deschid usa o mana ma atinse pe umar facandu-ma sa tresar. M-am intors speriata, nu stiam cine putea sa dea de mine tocmai in acest spital, dar cand am auzit ca este o eleva din Hogwarts m-am mai linistit. Am zambit dand aprobator din cap,apoi am rostit surazand: "Buna. Imi pare bine! Da,cu siguranta m-ai mai vazut. Sunt profesoara de Previziuni despre Viitor. Tu esti o noua Viperina, nu?", am adaugat eu linistita. Apoi mi-am adus aminte ca imi pusese o intrebare. Nu o cunosteam atat de bine,insa imi placea mereu sa imi fac prieteni noi. Mi-am dres glasul si i-am raspuns putin cam trista: "Da,am o matusa bolnava aici, dar tu? S-a intamplat ceva cu tine?", am intrebat eu putin confuza. Ma bucur ca ai continuat.
![]() RE: Don't lie me - Eliza G. Blest - 09 Apr 2011 ,,Yay ! O profesoara ! Ce bine am mai nimerit '' isi spusese fata in gand . ,,Ahh.. scuza-ma ca te-am speriat . De obicei , multi se sperie cand ii ating , sau cand le vorbesc . Nu stiu de ce . Da , sunt cam noua , dar a trebuit sa ma invoiesc de la director , ca surioara mea, Anabelle , de 5 ani , s-a ales cu o boala , si cum de parintii mei sunt extrem de ocupati , a trebuit sa le tin eu locul . Acum este in operatie si nu am voie sa intru . Deci , trebuia sa stau afara . Pana cand te-am vazut pe tine . Dar , hmm , vrei sa , hmm , sa iti tin de urat ? In caz de .. na , nu se stie niciodata '' spuse usor , usor rusinata . Rareori isi facea prieteni noi . Motivul spus de mai inainte . RE: Don't lie me - Rosalie Vivienne Alden - 09 Apr 2011 O priveam pe fata si cand m-am uitat mai bine la ea mi-am dat seama ca este de la Viperini fiindca i-am observat roba. Nu stiu de ce spusese ceea ce a zis mai devreme,fiindca mie personal mi se parea foarte de treaba. Am tras adanc aer in piept apoi i-am raspuns la intrebare: "Da , desigur ca poti sta cu mine. Adevarul este ca mi-e urat sa intru acolo .. inauntru. Nu stiu ce s-a intamplat cu matusa mea. Eu doar am auzit ca trebuie sa fiu de urgenta la Sf. Mungo si am ramas stupefiata cand am auzit ca matusa Margaret a patit ceva .." Nici macar nu stiam de ce ii povestesc atat de multe unei Viperine pe care nici macar nu o cunosteam. Desi era ciudat, fata chiar imi inspira incredere. "Vrei sa vii cu mine inauntru?", am intrebat-o eu cu un suras pe buze. RE: Don't lie me - Eliza G. Blest - 09 Apr 2011 Fata parea foarte uimita . Nu se astepta ca acea profesoara , sa accepte propunerea ei . ,,Cum de s-a nimerit una ca asta ? '' O intrebare ce nu-i dadea pace . Deodata niste sentimente stranii faceau sa tremure . Se astepta la ce e mai rau , credea ca nu va mai stii niciodata ce e siguranta .,, Toate aceste sentimente vin de la ea ? Hm.. asa cred ca sunt si eu . Oare cum s-o simti sora mea . Asa de mica , asa de frageda , dar asa de enervanta . Mda.. poate ca n-ar trebui sa o critic acum , cand e in operatie . '' Speriata , se intorsese la realitate . Uitandu-se usor mirata , observa ca aceasta ii pusese o intrebare : ,,Daca doresc ? Desigur ca da'' apuca sa spuna . RE: Don't lie me - Rosalie Vivienne Alden - 10 Apr 2011 Eram intr-adevar speriata. Nu stiam ce se intamplase cu matusa mea. Dupa ce vom intra sa o vedem pe tusica' Margaret cu siguranta sora Elizei va iesi din operatie si daca va vrea voi merge cu ea sa o vizitam. Speram sa se faca si acea micuta bine, cea de care imi povestise Viperina. Stiu cum e sa fii departe de sora ta si nu este deloc prea frumos,prea bine. Am tras adanc aer in piept si am deschis usa de spital . "Intra!", se auzi vocea mamei mele care era indurerata. Sora ei nu arata deloc bine, era plaida, lipsita de viata, fara pic' de vlaga.. ma speria. Mama se uita la mine intrebandu-se probabil cine este fata de langa mine. "Este o Viperina pe care am cunoscut-o pe hol!", am spus zambind transmitandu-i increderea mea in ea si mamei. Oricum,ea nu avea nimic cu Viperinii, spre fericirea mea. RE: Don't lie me - Eliza G. Blest - 10 Apr 2011 Fata ramasese in prag . Putea sa simta toata ingrijorarea , teama , suferinta ce se afla in acea incapere minuscula . Chiar si o urma de neincredere , care venea din partea unei doamne , aflat langa un pat , pe care se afla o alta femeie . Le fixase cu ochii pe cele doua persoane . Putea sa auda cum batea inima persoanei bolnave . Un tiiiic, tooc repetandu-se foarte greu . Era cat se poate de clar pentru Eliza . Matusa prietenei sale era intr-o stare foarte grava . Intoarsa la realitate , isi daduse seama , ca mama lui Rosalie se uita la fata noua . Ahh.. ma numesc Eliza Cyreno . Dupa cum a spus si Rosalie , sunt la Viperini , anul I . S-a intamplat ca sora mea sa fi avut un accident neplacut , si cum eram pe hol , am recunoscut-o pe fiica dumneavoastra . spuse ea rusinata . RE: Don't lie me - Rosalie Vivienne Alden - 10 Apr 2011 Ma uitam la mama in speranta ca imi va explica totul, dar din privirile ei am stiu ca nu vrea, ca nu poate macar sa spuna ceva. Nu era vorba de noua mea prietena care era de fata, ci mai degraba era vorba despre menajarea matusii mele. Cu siguranta nu voia sa ii provoace si mai multa suferinta. M-am uitat la mama care parea intr-adevar ingrijorata, iar cuvintele Elizei o induiosara pe mama si i-a spus: "Imi pare rau pentru surioara ta. Sper sa isi revina in curand." Aceasta dadu aprobator din cap, probabil in semn de multumesc. "Mama!", am rostit eu pregatita sa ii spun ceva. "Da, draga?", murmurase aceasta. "Mama .. Cand iesim de aici vom merge sa o vedem pe micuta surioara a Elizei. Si matusa Margaret va veni sa stea la noi! Cel mai probabil in camera de langa a ta si a lui tata." Aceasta dadu aprobator din cap,dandu-si seama, probabil, ca am reusit sa descifrez mesajul ei. RE: Don't lie me - Eliza G. Blest - 12 Apr 2011 Parca din departare Eliza auzise ce spunea mama lui Rosalie : ,,Imi pare rau pentru surioara ta. Sper sa isi revina in curand." Nu-i nimic . Isi va reveni imediat . Cred , zise ea pe un ton nu prea convingator . Incet , slab , se auzea o vibratie . Fata isi dusese imediat mana la buzunarul pantalonilor . Telefonul . Scuzati-ma.. mama . Zi ! Da .. am ajuns , nu a iesit inca , pai .. ma sta o ora . Nu stiu ce are . E posibil . Bine . Cand vii ? Grabeste-te ! . Din receptor , se putea auzi , un glas pitigaiat , nervos , semn ca o certa pe fata . Ahh.. nu vreau sa sar asa peste discutia voastra , dar , vroiam sa stiu , daca veti mai sta la spital , sau veti pleca. occ: aah , facem ceva actiune? gen , eu m-am gandit ca matusa ta sa aiba cativa dusmani care vroiau sa o omore , iar mama ta stie , chiar din titlul ,, don' lie me ''. Tu iti dai seama ca cineva iti vrea zilele , ii spui intr-un final mamei tale ce te doare , si astfel iti va spune intreaga poveste . Sorry , este doar o idee ![]() ![]() ![]() |