Darkmark RPG Forum
Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti)
+--- Thread: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. (/t-care-carti-v-au-dezamagit-cel-mai-mult)

Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Jack Diggory - 12 Apr 2011

Sincer toate cartile de la 1 in sus m-au dezamagit cu cate ceva,fiecare a avut cte un moment foarte idiot,inafara de cartea 1 originalul,eh...,na moartea lui lily si james a fost de asemenea o dezamagire.In cartea 2,Ron si-a rupt bagheta si nu mai putea face nimic :|.In cartea 3 Sobo a scapat.In cartea 4 Cedric a murit :|.In cartea 5 Sirius a murit(asta chiar e trist).In cartea 6 a murit DUMBLEDORE Crying (si asta e frt trist).Si in cartea 7 au murit o groaza de oameni,iar Voldemort sa sinucis singur din greseala? :|,cea mai mare prostie:|
Pe mine m-au dezamagit cartile: 5 si 7

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Desiree Rose Goth - 12 Apr 2011

Eu nu cred ca toate intamplarile pe care le-ai punctat sunt dezamagiri. Din contra, adauga un strop de realitate seriei . S-a conturat ideea ca nu poti castiga fara sacrificii - si cred ca asta este unul dintre cele mai puternice motive pentru care Harry Potter este un succes.
Sa rezum intr-o singura propozitie: pe mine nu m-a dezamagit nimic din ce a creat Rowling.

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Jack Diggory - 12 Apr 2011

(12 Apr 2011, 11:10)Desiree Katherine Rose Wrote: Eu nu cred ca toate intamplarile pe care le-ai punctat sunt dezamagiri. Din contra, adauga un strop de realitate seriei . S-a conturat ideea ca nu poti castiga fara sacrificii - si cred ca asta este unul dintre cele mai puternice motive pentru care Harry Potter este un succes.
Sa rezum intr-o singura propozitie: pe mine nu m-a dezamagit nimic din ce a creat Rowling.

Nu spun ca toate de mai sus sunt dezamagiri mari,cum ar fi multi oameni au plans cand a murit Dumbledore,dar el a murit cu un scop...dar Sirius pentru ce a murit?Pentru nimic,a fost omorat fara niciun scop

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Alice Morris - 12 Apr 2011

Ba a avut un scop si moartea lui Sirius Tounge Harry l'a mostenit astfel pe Kreacher, care a avut un rol important si el in cartea 7 in capitolul Mita Wink) si nu cred ca autoarea si'a zis "hai sa mai omor pe cineva, chiar daca nu e nevoie" Si'a gandit foarte bine cartile, si toate intasmplarile se interpatrund perfect. Si apoi, chiar ea declarat, referitor la mortile din cartea 7, ca aceastea au avut rolul de a demonstra ca binele nu invinge intotdeauna, ci cu sacrificii, si ca moartea e ceva prezent in viata, o lectie care e destul de importanta pentru cititorii mai tineri.

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Desiree Rose Goth - 12 Apr 2011

(12 Apr 2011, 11:32)Eduard Romulus Black Wrote:
(12 Apr 2011, 11:10)Desiree Katherine Rose Wrote: Eu nu cred ca toate intamplarile pe care le-ai punctat sunt dezamagiri. Din contra, adauga un strop de realitate seriei . S-a conturat ideea ca nu poti castiga fara sacrificii - si cred ca asta este unul dintre cele mai puternice motive pentru care Harry Potter este un succes.

Nu spun ca toate de mai sus sunt dezamagiri mari,cum ar fi multi oameni au plans cand a murit Dumbledore,dar el a murit cu un scop...dar Sirius pentru ce a murit?Pentru nimic,a fost omorat fara niciun scop

Evident, as putea spune ca Sirius a murit pentru.. grandioasa creere a acestui topic. Numai ca nu pentru asta a fost ucis.
Nu ai observat vinovatia pe care a resimtit-o Harry dupa ce a murit nasul sau? Cum se gandea ca ar fi putut fi alt final daca nu ar fi cazut in capcana lui Cap de Mort? Ei bine, vinovatia l-a facut doar mai puternic si mai inversunat impotriva partii intunecate. Harry a dorit sa-l ucida pe Cap de Mort fiindca i-a omorat toti apropiatii , pana la ultimul ; moartea lui Sirius doar a hranit aceasta hotarare. Crezi ca Harry ar mai fi avut vreo treaba cu ucisul lui Cap de Mort daca viata lui nu ar fi fost marcata de atatea morti?

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Melisse Y. Carter - 13 Apr 2011

Nici eu nu cred ca acestea se pot numi "dezamagiri" Thinking
Nu mi-a placut ca a murit Dobby, insa viata merge mai departe Thinking?
Adica cartea ar fi foarte monotona daca nu ar muri oamenii :]

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Hermione Padma - 26 Apr 2011

Nimic nu m-a dezamgit la carti , toate au fost extraordinare dup parerea mea.

RE: Care carti v-au dezamagit cel mai mult. - Agnes Marie Lovel - 27 Dec 2011

Pe mine una m-a dezamagit doar faptul ca Dumbledore tinea la Harry mai mult decat la alti elevi , iar Harry probabil o fi avut ocazia de a afla mai multe lucruri despre viata lui Dumbledore dar nu a facut-o :|