Darkmark RPG Forum
O noua aventura - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade)
+---- Forum: La trei mături (https://www.darkmark.ro/f-la-trei-m%C4%83turi)
+---- Thread: O noua aventura (/t-o-noua-aventura)

O noua aventura - Raphael Olivier - 13 Apr 2011

In sfarsit, Crystal ajunse in Hogsmeade. Era minunat. Ii placeau toate magazinele de acolo. Era doar unu pe care nu-l vizitase inca: La Trei Maturi. Asa ca, inghetata fiind, se indrepta cu pasi marunti, spre han.
Intra inauntru cu un zambet larg pe fata. Se aseza la o masa. Ii placea hanul. Era un loc cald si primitor cu oameni deschisi si vorbareti. Se puse cat mai comod pe scaun si afisa un zambet satisfacut.
Vru sa comande o berezero, cand auzi un zgomot in spatele ei.

RE: O noua aventura - Eliza G. Blest - 13 Apr 2011

Era o zi foarte friguroasa . Si cum de Viperinii erau lasati sa mearga in Hogsmeade , dupa cum le spusese seful casei lor , Plesneala , Eliza , nu avea niciun chef sa stea in camera de zi , ascultand cum vorbeau colegii ei despre Incuiati . Suparata , a plecat de la castel , indreptandu-se cu pasi repezi spre sat . Afara ea ingrozitor de frig , ii inghetase pana si fata . Incercase sa isi faca putere si sa isi mai gaseasca vreo urma de caldura . Totul in jurul ei era alb . Nu mai stia pe unde mergea . In zare , putea zari un satulet . Se indreptase repede intr-acolo , cu ochii in pamant , ca gerul sa nu o macine . Nici nu vru sa se uite la ferestrele magazinelor . Avea in cap doar o destinatie : 3 maturi . Cand ajunsese inauntru , un val de caldura , si galagie , o cuprinsera din cap pana in picioare . Ahh ! Ce senzatie placut ! isi spusese ea .

La o masa , zarise o fata . Era singura , dar o putea recunoaste . Se apropiase de ea , strigand-o :
Hey Crystal ! Ce faci ? ii zise ea , asezandu-se la masa .

RE: O noua aventura - Raphael Olivier - 13 Apr 2011

Astropufa tresari. Nu o recoscu din prima pe fata, dar vazu culorile Viperinilor de pe haina.
"Salut, Eliza." spuse ea. "Nu te-am mai vazut de mult timp. Ce mai faci?"
Chiar inainte sa raspunda, veni Madame Rosmerta:
"Dragelor, comandati?"spuse ea cu (,) carnetelul pregatit.
"Da sigur. Doua sticle de berezero. Fac eu cinste." zise Crystal.

Eliza nu putuse sa ii raspunda imediat , caci Madam Rosmerta , vroia sa le ceara comanda .
Ahh.. dar nu trebuie . Si sa-ti raspund la intrebare : fac bine , am cativa nervi care nu imi dau pace , din cauza dragilor mei colegi Viperini . Unii sunt asa de nesuferiti . Si vicleni pe deasupra . Exact cum spune motto-ul nostru . In fine , pe tine ce te aduce aici ?
Madam nu stiu cum , revenise din nou , de data asta cu comanda .
-Poftiti aici . spusese ea .

RE: O noua aventura - Raphael Olivier - 13 Apr 2011

"Multumim!" zambesc eu catre chelnerita, iar apoi catre Eliza: "Poi La Trei Maturi a fost singurul pe care nu l-am vazut. Si oricum, la ce frig e afara, merita sa te incalzesti aici."
Ma mai intalnisem cu Eliza si in alte ocazii si mi se parea o fata de treaba, chiar daca era la Viperini. Avea mereu planuri cu care sa ne scoata din bucluc si era o prietena adevarata.
"Dar cum de te enerveaza colegii de la Viperini?" intreb eu curioasa. "Eu credeam ca voi toti sunteti vicleni, fara sa te jicnesc sau asa." inchei eu, luand o gura de berezero.

Eliza isi luase o gura zdravana din bere , aproape varsand pe ea .
Ah..ah . ah.. nenorocire ! Si ca sa-ti raspund la afirmatia ta , nu totiviperinii sunt vicleni . Eu spre exemplu , sunt la viperini , pentru ca am idei diabolice , dar nu as vrea sa ajung nicodata Devorator al Mortii . Intelegi ? Presupun ca acest lucru iti va parea extrem de ciudat , dar na . asta sunt eu , si cred ca ti-ai dat seama de nebunia mea . ii explicase ea , curatandu-se pe haina , putin patata . Afara inca mai ploua cu galeata .
Ohh..ce vreme groaznica .

RE: O noua aventura - Raphael Olivier - 19 May 2011

"Da stiu." spuse si Crystal.
Lui Crystal nu ii placea deloc frigul. Sau iarna. Nu ii placea sa mearga la castel cu sosetele ude sau sa trebuiasca sa faca o baie fierbinte de fiecare data cand iesea afara.
Ei ii placea vara, soarele si pasarile si florile.
Revenind la realitate, mai lua o gura de berezero. Pe cand se uita prin han, vazu un barbat cu o pelerina si gluga neagra, uitandu-se la cele doua fete. Inghiti in sec si ii facu semn Elizei sa se uite intr-acolo.