Darkmark RPG Forum
Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Carti (https://www.darkmark.ro/f-carti)
+---- Forum: Arhive (https://www.darkmark.ro/f-arhive--175)
+---- Thread: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii (/t-lansarea-cartzi-harry-potter-si-talismanele-mortii)

Pages: 1 2

Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Lyra Dust - 19 Nov 2007

Librariile Humanitas te invita la un eveniment unic: lansarea ultimului volum Harry Potter, cel mai asteptat de fanii din Romania - Harry Potter si Talismanele Mortii.

Sambata, 1 decembrie 2007, la ora 24.00 (sambata spre duminica), esti asteptat sa sarbatoresti acest moment intr-o atmosfera de Hogwarts: felinare, faclii si lumanari, magicieni, baghete magice, dulciuri, jocuri si concursuri cu premii. Poti castiga tricouri si cani inscriptionate sau unul din cele doua pachete cu toate volumele Harry Potter. Pentru cei care aleg sa-si amane somnul si sa ia parte la evenimentul lansarii ultimului volum, avem pregatite multe surprize.

Lista librariilor care vor fi deschise in data de 01.12.2007, incepand cu ora 23.00:
Alba Iulia - Libraria Humanitas, Str. 1 Decembrie 1918, tel: 0258-82.60.07
Cluj - Libraria Humanitas N. Steinhardt, Str. Napoca nr.7, tel: 0264-43.94.75
Galati - Libraria Humanitas, Str. Domneasca nr.17, tel: 0236-46.88.22
Iasi - Libraria Humanitas E. Ionesco, Bd Stefan cel Mare si Sfant nr.3, tel: 0232-25.65.60
Oradea - Libraria Humanitas M. Eliade, Bd Republicii nr.5, tel: 0259-47.29.55
Piatra Neamt - Libraria Humanitas, Piata Stefan cel Mare nr.15, tel: 0233-21.20.15
Sibiu - Libraria Humanitas C. Noica, Str. Nicolae Balcescu nr.16, tel: 0269-21.14.34
Timisoara - Libraria Humanitas Joc Secund, Str. Lucian Blaga nr.2, tel: 0256-43.14.14
Ploiesti - Libraria Humanitas, Piata Victoriei nr.3, tel : 0244 51 94 75
Ramnicu Valcea – Libraria Humanitas V.Ierunca, Str. Calea lui Traian nr. 147, tel: 0250-73.87.33

Iar in Bucuresti editura EGMONT organizeaza pe data de 1 decembrie 2007, ora 22.00 la Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

V-am pregatit un spectacol impresionant care va va purta prin toate aventurile traite de Harry Potter in cei sase ani de scoala la Hogwarts.
Nu vor lipsi concursurile cu multe premii Harry Potter! Asa ca reciteste primele sase volume si pregateste-ti costumul tau de vrajitor pentru Concursul Special de Costume Harry Potter!

Cred ca acesta este momentul cand ne putem intalni (sper). Asa ca spunetzi cine vine si in ce oras!

Bucuresti
- Ginny Potter
- Sakura Lastrange

Galati
- Samantha Ravenclaw
- Julia Potter

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Julia Lilith Potter - 19 Nov 2007

Yay... merg si eu ( in Galati, nu va asteptati la minuni )

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Charlizze Di Rino - 20 Nov 2007

yeah, in galati nu se prea intampla cine stie ce... Merg doar ca sa-mi iau cartea...

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Ginny Malfoy - 20 Nov 2007

Lumea e atat de rea Sad numai dak ar fi fost si in Severin sau Craiova acest eveniment Sad nu se poaaaaaate nik interesant nu se petrece in Severin voi din celelalte orashe va duceti la o mie de petreceri si evenimente HP in timp ce eu stau singura la lumina lampii si citesc inca odata volumele 1 - 6 sau stau la calc... macar dak as fi stat la una dintre voi peste noapte dar tot nu m'ar lasa bunica

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Charlizze Di Rino - 20 Nov 2007

poor you ginny, dar nici in galati nu se intampla mare lucru.... Doar mergem, ne luam cartea si aat. Vor fi vreo doua concursuri pe acolo... ma rog... ati prins ideea.... App, am o sugestie, ce-ar fi daca am face niste ecusoane ca sa ne recunoastem mai usor? Daca sunte-ti de acord, atunci le fac eu si vi le postez aiciSmile

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Lyra Dust - 21 Nov 2007

Ce haios ar fi!!! O sa fac si eu unele

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Ginny Malfoy - 21 Nov 2007

si asta ar trebui sa ma inveseleasca
in Severin nu se intampla decat... ia sa ma gandesc... nik mi se pare un orash idiot de mic Crying( si aici nu se intampla chestii de genu asta e ceva... maretz sa fi de fata la lansarea cartzii a saptea si sa mergi la concursuri, sa te intalnesti cu alti membrii ai acestui forum (durerea mea cea mai mare k nu se petrece asta in Severin

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Lyra Dust - 22 Nov 2007

Inca ceva despre lansarea din Bucuresti:
Va fi un spectacol de teatru care rememoreaza cateva secvente relevante din fiecare volum al seriei Harry Potter (1-6). Ne dorim sa retraim alaturi de fani emotiile celor sase carti minunate, pregatind intrarea triumfala a volumului 7. Cei prezenti ii vor putea vedea pe Harry, Ron, Hermione, Dumbledore, Plesneala si nu in ultimul rand, pe dementori. Vom colabora cu regizor de teatru si actori profesionisti.

Evident, momentele noastre de traditie nu vor lipsi: momentul Ioanei Iepureanu, concursul de costume si concursurile cu intrebari. Premiile puse in joc sunt colectii HP 1-7 (editii cartonate), tricouri si cani HP7.

Volumul 7 va putea fi cumparat la ora 24.00, dupa spectacol, chiar de la Sala Radio.

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Ginny Malfoy - 23 Nov 2007

va rog... mor aici... daca o sa apara un eveniment HP in severin fara sa apara altundeva o sa scriu numai despre asta dar nu o sa apara

Re: Lansarea cartzi Harry Potter si Talismanele Mortii - Lyra Dust - 23 Nov 2007

Ginny Potter u nu scriu ca sa-ti fac tie in sac...