Darkmark RPG Forum
O zi anosta - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: O zi anosta (/t-o-zi-anosta)

Pages: 1 2

O zi anosta - Fleur Delacour - 16 Apr 2011

Afara era o ploaie zdravana,tuna si fulgera scanteietor de tare!In aceasta dimineata ma trezisem foarte entuziasmata pana mi-am dat seama ca azi trebuie sa merg la biblioteca sa-mi fac temele...Of,eu aveam ziua planificata deja de ieri.Urma sa merg la Hogsmeade,dar acum nu mai am ce face...
Am coborat din Turnul Ochilor-de-soim foarte nervoasa impiedicandu-ma pe scari de neatenta ce eram.
-Auch!am zis eu dupa ce m-am lovit la genunchi.In mintea mea imi spuneam ca din cauza bibliotecii,caci daca nu trebuia sa merg la biblioteca nu eram nervoasa si nu as fi cazut.E numai vina bibliotecii!nu mai eram constienta daca am spus asta cu voce tare sau nu
Ajunsa acolo era foarte devreme si nu aveam chef de teme,asa ca am zis ca pot sta o ora sa citesc.M-am dus printre rafturi alegand cu grija o carte.Cartea era despre istoria magicienilor.Probabil destul de plictisitoare,dar la cat eram de obosita,mai bine cartea aia decat temele...

OOC:Just me and Ema :-*LoveKissLoveKiss

RE: O zi anosta - Ema Snow - 18 Apr 2011

Ema se invarti vioaie printre rafturi. Tocmai luase o carte despre anatomia dragonilor, caci trebuia sa caute date pentru sora ei, cand o vause pe Heather. Era Soimeanca la fel ca ea si una dintre prietenele ei bune.
" - Salut!" zambi larg Ema, apropiindu-se de ea.
Citi de-andoaselea titlul cartii lui Heather si ofta.
" - Sa ghicesc. Si voi aveti de facut un referat despre marii magicieni?"
Ema isi aminti ca fusese una din temele cu batai de cap cand era de aceeasi varsta cu Heather.
Isi scutura scurt capul si zambi pisicher, asezandu-se la o masa.

RE: O zi anosta - Fleur Delacour - 18 Apr 2011

-Eh,da,insa chiar n-am chef Tounge de teme...Tu ai teme de facut?
-Hey!am adaugat eu dupa cateva minute.Nu vrei sa ne furisam in Sectorul Interzis?am intrebat-o eu in soapta pe Ema.
Eu nu mai fusesem niciodata in Sectorul Interzis si cine stie,poate erau carti foarte interesante...sau nu...Ei bine,eu nu puteam sa mai suport curiozitatea asta.
M-am mai uitat inca odata in jur sa ma asigur ca nu ma auzise nimeni si am spus:
-Haide te rog sefa mea de casa!Imi place foarte mult sa citesc si poate acolo sunt carti foarte fascinante...am spus eu asteptand un raspuns.

RE: O zi anosta - Ema Snow - 18 Apr 2011

" - Ah.. da... se poate spune ca am teme"
Ema clipi des, abtinandu-si zambetul.
Adopta o pozitie dreapta si privi misterios peste umar.
" - Cred ca iti va placea Cartea Holograma. Pe mine cel putin, m-a fascinat."
Ii facu cu ochiul si continua mai tare:
" - Haide, te ajut eu sa cauti o carte potrivita pentru ora de Istorie a Magiei!"
Fetele se ridicara si se pierdura de privirile celorlalti printre rafturi. Ema isi scoase pelerina invizibila, verificandu-i materialul. Desi o avea de cativa ani, inca era la fel de folositoare. O arunca peste ele si privi in jur, aratand spre garduletul ce marginea Sectorul Interzis.

RE: O zi anosta - Fleur Delacour - 18 Apr 2011

-Yayy!!a spus Heather cat de incet a putut,desi cuvantul asta nu e foarte usor de spus in soapta...
Fata se apropie si mai tare de Ema ca sa fie sigura ca nu se vedea nici o particica a corpului ei iesita de sub pelerina,dar nu trebuia sa-si faca griji caci pelerina era destul de mare.
Cele doua fete se miscau cat de incet puteau,pana cand au ajuns in Sectorul Interzis.Heather era atat de entuziasmata de minunatele carti incat,inconstienta fiind,iesi de sub pelerina,dar noroc ca a avertizat-o Ema la timp inainte sa o vada bibliotecara.
-Deci,care e carte Holograma?a spus Heather,insa era foarte atenta si la celelalte carti din Sectorul Interzis,caci atunci cand vdeai cum priveste cartile ziceai ca acelea sunt adevarate comori in mintea ei...

RE: O zi anosta - Ema Snow - 19 Apr 2011

Ema zambi, bucurandu-se de ce puteau insemna cartile. 'Asta da Ochi-de-Soim!'
Se uita in spate si, vazand ca nu era nimeni, o ghida pe Heather intre doua rafturi. Dadu pelerina la o parte, ca sa nu le limiteze miscarile. Stia destul de bine unde puteau sta, fara a fi descoperite. Iar daca cineva avea sa intre in Sector, si-ar da seama dupa scartaitul usitei.
Ema se invarti pe loc, cautand cotorul gros si reflectorizant. Dar era greu intr-o asemenea gramada. Isi scoase bagheta.
" - Lumos"
Imediat ce o parte din lumina se intoarse, Ema isi stinse bagheta. Lua cartea de la un nivel cu putin mai sus decat inaltimea ei si ii arata lui Heather, cu un zambet complice.
Ema se ghemui langa zid, mai mult din reflex, si deschise cartea.orice poza se vedea precum o silueta tridimensionala, dar foarte tacuta.

RE: O zi anosta - Fleur Delacour - 19 Apr 2011

Heather i-a intors zambetul Emei si a spus:
-Iti sunt intru-totul recunoscatoare c-ai venit cu mine pana aici!Esti cea mai buna sefa de casa din intreaga lume!KissLove
Heather s-a ghemuit si ea langa Ema si a inceput sa priveasca foarte atenta la toate imaginile minunatei carti.A intors pagina si a inceput sa citeasca in gand,in asa fel incat sa nu se auda.Apoi i-a spus Emei:
-E foarte interesanta cartea,insa,pot sa o iau asa,pur si simplu?a intrebat Heather asteptand cu nerabdare un raspuns.
-Sau...a adugat ea dupa cateva minute,crezi c-as putea sa o citesc intr-o singura noapte?caci mi-ar placea sa iau mai multe carti.
De fapt,in gandul ei,si-a propus sa le citeasca pe toate Devil.

RE: O zi anosta - Ema Snow - 19 Apr 2011

Ema se simti un pic imbujorata. Nu era cea mai buna sefa. De fapt, tocmai comitea 'o infractiune' (daca ne luam dupa Codul de Reguli al Doamnei Pince), ba chiar si incuraja asemenea fapt.
" - Cartile din Sectorul Interzis sunt destul de bine pazite. Le poti imprumuta numai cu un bilet de la un profesor."
Ema cantari cartea in mana.
" - In doua nopti ai putea sa o termini..." spuse ea ganditoare, facand fel de fel de calcule.
' Daca citeste o pagina pe minut... ori 583 de pagini... a cate 60 de minute...'
" - Da. Cam doua nopti. Si daca asta este o veste proasta, sunt dispusa sa venim in fiecare noapte aici sa citim. Oricum, cartile mele din camera s-au epuizat" chicoti incet Ema. " Desi cred ca ar fi bine sa venim odata la doua nopti. Asa vom putea recupera somnul pierdut, iar daca vom fi observate, nu va mai supraveghea nimeni Biblioteca dupa o noapte de disparitie. Vor crede ca orice elev ce a patruns aici a fost suficient de speriat ca sa nu mai puna piciorul in Sector"

RE: O zi anosta - Fleur Delacour - 21 Apr 2011

-Pai bine atunci,nu e nici o graba!a spus Heather entuziasmata de ceea ce citise pana acum.Iti sunt foarte recunoscatoare ca m-ai insotit pana aici,a mai adaugat ea.Si,o sefa de casa buna nu inseamna neaparat ca respecta regulile sau nu,o sefa de casa buna este acea care isi ajuta elevii si sustine pana la capat.
Heather a imbratisat-o pe Ema cat de tare a putut si apoi a spus:
-Esti cea mai buna!apoi s-a intors la citit
Au trecut vreo cateva ore,iar Heather a ajuns la jumatatea cartii.

RE: O zi anosta - Ema Snow - 22 Apr 2011

Ema o imbratisa la randu-i. Apoi lua o carte mai subtire si se aseza pe podeaua prafuita.
Orele au trecut repede. Ema isi aminti o fraza si zambi cand descoperi ca nu se potrivea intocmai situatiei. 'Timpul e facut din miere, se scurge incet si dulce'. Timpul era dulce, dar trecea prea repede.
Se uita spre Heather si compara jumatatile cartii. Ema isi inchise 'Doctomentor', cartea pe care tocmai o citise, si privi coperta. Un Dementor cu ochelari, ecuson si stetoscop. Se intreba daca isi merita locul in Sector. O puse la loc si lua ceva mai greoi, 'Artele lui Levitus'.
" - Ai viteza" remarca Ema si ii zambi micutei Soimence.
Heather devenise o prietena foarte draga si ii amintea de multe.