![]() |
Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! (/t-castigatorii-cupei-caselor-vi-cercetasii) Pages:
1
2
|
Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Raizen Isildur - 19 Apr 2011 Ei bine prieteni, asa s-a terminat un nou an la Hogwarts, cu bune cu rele. Forumul nostru a facut 4 ani, s-a schimbat adresa, s-a schimbat hostul, s-au schimbat multe, unele s-au imbunatatit altele nu. Cu toate aceste, forumul a ramas in picioare si sunt fericit sa anunt castigatorii Cupei Caselor, Editia VI: CERCETASII ! Acestia au dominat clasamentul inca de la inceput, avand un punctaj final de 21213 puncte. Pe locul DOI, s-au clasat Ochii de Soim, castigatorii Cupei Caselor V, cu un punctaj de doar 6662 puncte. Locul TREI ol ocupa viclenii Viperini cu 6315 puncte, foarte aproape de ODS. Astropufii, fosti castigatori ai Cupei Caselor, nu urca astazi pe podium avand un punctaj de 5613 puncte ! As dori sa ii felicit in primul rand pe Cercetasi, pentru titlul pe care l-au castigat cu un efort imens depus din partea lor, care se poate vedea, pe Bell Evans, Sefa Casei Cercetasilor, care a muncit enorm si a determinat membrii sa posteze si nu in ultimul rand toate Casele si mai ales membrii care au participat cu macar un post RPG la aceasta editie a Cupei Caselor. Felicitari Cercetasi ! Trofeul e al vostru ! ![]() RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Bell Evans - 19 Apr 2011 A mai trecut un an si pot sa spun ca a fost cel mai interesant - cea mai interesanta cupa, si totodata, cea mai palpitanta. As vrea sa le multumesc Cercetasilor si sa le spun cat de mandra sunt de aceasta casa. Mi'au dat ocazia sa invat multe lucruri, printre care se numara munca in echipa si unitatea in ceea ce priveste un grup de oameni care lupta pentru atingerea unui ideal. Stiu ca poate uneori am fost prea insistenta, sau poate cicalitoare. Dar am facut'o pentru binele casei pentru ca am vrut ca de data aceasta sa fie trecut numele nostru pe trofeul de la Hogwarts. Si am reusit; insa nu singura, pentru ca singura nu aveam mari sanse. Alaturi de voi. Noi toti am facut posibil acel vis pe care orice Casa de la Hogwarts il are - castigarea Cupei. Tin sa ii felicit pe toti pentru activitatea depusa la rpg, pentru stilul de rpg - multi vi l'ati imbunatatit, inclusiv eu, iar acesta e un lucru foarte foarte bun - si pentru toata munca pe care ati facut'o pe acest forum. Veti ramane mereu cercetasii mei, chiar daca nu voi mai fi Sefa de la cupa viitoare. Mult succes in continuare si nu uitati ca v'am iubit si va voi iubi si atunci cand voi fi Vrajitor Adult > ![]() Nu in ultimul rand as vrea sa felicit si celelalte case, precum si conducatorii lor. Nu stii cum e daca nu te afli in pielea unui Sef de Casa. Alice, Ema, Ronnie. Bafta in continuare si respectul meu pentru munca depusa aici! Desiree, iti spun de pe acum succes la conducerea Casei Cercetasilor si mult noroc la cupa viitoare. Si sa nu uit de admini; Raizen, Kennya si Kayla. Ar trebui ca toti sa va multumim si voua pentru ce ati facut din Dark Mark. Pentru ca ati introdus Cupa si restul lucrurilor minunate. Sunteti trei admini fara de care acest forum ar fi la pamant. RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Effy K. Dietrich - 19 Apr 2011 Deci nu-mi vine să cred că am câştigat! Şi asta nu mai pentru că ne-a determinat Bell să fim o echipă, să colaborăm. O să ne lipseşti Bell! Bravo Cercetaşi! Mă bucur că am putut ajuta la câştigarea Cupei (deşi nu pot spune că am ajutat foarte mult). Şi felicitări şi celorlalte Case! Fiecare aţi depus un efort foarte mare . RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Odette B. Malfoy - 19 Apr 2011 Felicitari tuturor Cercetasilor pentru ca au muncit mult pentru a castiga cupa si felicitari Bell pentru ca ai avut grija de ei si ati muncit in echipa. Vreau sa felicit si celelalte case care s-au straduit cat de cat sa obtina locurile II, III si IV si vreau sa felicit si ceilalti sefi de casa: Ema, Ronnie si Alice si nu in ultimul rand adminii: Raizen, Kennya si Kayla pentru ca daca nu ar fi fost ei nu ar fi fost acest forum minunat. Felicitari tuturor! RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Rosalie Vivienne Alden - 19 Apr 2011 In primul rand vreau sa felicit Cercetasii pentru ca au obtinuit Cupa Caselor VI. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari si adminilor pentru ca ati reusit sa treceti peste probleme cu hostul si pentru ca exista acest forum minunat, tot datorita voua. ![]() ![]() Felicitari si celorlalte case si a sefilor de case fiindca au luptat pentru puntaje, desi nu au ajuns pe primul loc. ![]() Sper ca si urmatoarea cupa a caselor sa fie la fel de palpitanta. ![]() Felicitari tuturor care ati facut RPG si ati ajutat cu punctaje. RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Melisse Y. Carter - 19 Apr 2011 Maii, eu nu sunt de mult timp aici si nu pot scrie romanee, insa sunt fericita ca a mea casa a castigat si sper sa castigam si cupa urmatoare, ca sa ma aflu si eu in ea ![]() Pana atunci...Felicitari tuturorr!! RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Ginny Anne Alden - 19 Apr 2011 Waaa am castigaat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uii sunt foarte fericita! ![]() Si tin sa multumesc foarte mult nebunei noastre sefa de Casa Bell! ![]() ![]() RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Alice Morris - 19 Apr 2011 Felicitari cercetasiilor pentru efortul depus, si mai ales felicitari Bellyshor pentru ca ti'ai ocndus echipa la reusita > ![]() ![]() RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Ema Snow - 19 Apr 2011 Felicitari, Cercetasi! ^_^ Se vede ca v-ati implicat, iar munca vostra a fost rasplatita pe deplin. Bell, felicitari pentru un 'mandat' impecabil! Si dsigur, felicitari tuturor participantiilor si adminilor! RE: Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII ! - Ramona Neardow - 19 Apr 2011 Ma bucur nespus de mult ca noi am castigat! Ei bine, m-as fi bucurat pentru oricine ar fi castigat cupa, dar altfel este cand cel care castiga esti tu, mai ales daca faci parte dintr-o echipa> ![]() Bell ![]() Deci, multumesc mult Bellei, lui Raizen, Kenniei si Kaylei pentru ca au facut posibila adunarea noastra pe acest forum minunat, dar si tuturor membrilor, fie ei activi sau nu, deoarece au facut Darkmark-ul un loc atat de magic! Felicitari tuturor ![]() |