![]() |
Ginny Andrews Blackfire. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Ginny Andrews Blackfire. (/t-ginny-andrews-blackfire--4897) Pages:
1
2
|
Ginny Andrews Blackfire. - Ginny Anne Alden - 19 Apr 2011 Bun venit lui… Ginny «Andrews» Blackfire
![]() Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala
![]() PrenumeGinny Varsta18! Sexfeminin Data nasterii05.09.1992 Orasul unde a copilaritVancouver MamaMatilda Andrews,37 ani,Vindecatoare.sange pur TatalEdward Andrews,39 ani,lucreaza la Ministerul Magiei,sange pur Statutul SangeluiPur ![]() Greutate58 kg CorpSuplu ParNegru OchiNegrii ParAnne Heathaway ![]() Ii displacetarfele,minicnosii,oamenii narcisisti,cei lasi,painejenii,mincinosii Puncte forteamabilitatea,prietenia,curajul Puncte slabetimiditatea,increderea in sine,naivitatea.. Obiceiurisa doarma imbracata cu hainele de zi,sa cante in timp ce face treaba,sa asculte muzica cand isi face temele Amortentiaorhideea,frezia,trandafirul,lilacul Casa alege dintre: Adult. ![]() Rudesora mea-Rosalie Andrews Blackfire,verisoare-Ashlyn Meester,Hayley Andrews,Crystal Shirley ... Persoane Importantetoti ce imi sunt prieteni. Talente alege una singura dintre :Clarvazator Abilitati alege cateva dintre : vraji non-verbale, occlumantie, vraji fara bagheta, AltcevaGinny este o romatinca incurabile,vistoare si foarte prietenoasa. Adora sa stea singura in natura citind o carte,imi place sa stea in companila prietenilor. TrecutA fost nascuta pe 5.09 '92 de catre Matilda Andrews,apoi furata de un devorator al mortii,si lasta pe pragul unei casa la familia Blackfire in Vancouver,creste iar la varsta de 11 ani se muta in Londra pentru a face scoala La Hogwarts. Acolo o intalneste pe Rose,ca mai apoi sa devina foarte bune prietene si sa imparta totul impreuna. Insa la varsta de 16 ani totul se naruieste,tot ce credea se spulbera. Afla ca defapt este adoptata si ca sora ei este nimeni alta decat Rosalie. ![]() Vrasta16 Experienta RPGAproape 2 ani Alte Personaje raspunde aici ! Despre tinePff pai sunt o fire foarte dificila,sunt perfecitonista,imi place ca lucrurile pe care le fac sa iasa perfect. Chiar daca nu imi iese mereu ![]() ![]() ![]() Ginny isi sterse incet lacrimile care rasarisera din nou,si incerca sa para calma. Nu prea ii reusii,insa ii raspunse fetei. -Da ma simt bine,oricum,nu vreau sa impovarez pe nimeni cu problemele mele. Ema,se uita la ea necajita insa se aseza langa ea. -Uite,sincer imi pare rau,ca nu vrei sa te descarci,insa sa stii ca poti conta pe mine mereu. Ginny zambii si aproba. Isi intoarse privirea spre robinetul de la ghiuveta,care inca curgea. Nu isi putea stapanii lacrimile. Cum putuse sa fie atat de fraiera,incat sa fuga de acasa? Adica Daah! Numai o rebela ar putea face asa ceva. Iar Ginny in mod clar nu era una. Myrtle se intoarse din nou in baie,iar fetele oftare la unison. Se pare ca avea sa fie o seara lunga cu Myrtle prin preajma. x_x Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! RE: Ginny Andrews Blackfire. - Melisse Y. Carter - 19 Apr 2011 Welcommmee, desi nu prea ar trebui sa spun asta, nu? Pentru ca tu esti aici de muuuuult, iar eu de putiin ![]() Whatever. Sa stii ca imi place descrierea sii...welcome, new Ginny...adica, sincer, nici nu prea stiu ce mama masii trebuie sa spun ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Rosalie Vivienne Alden - 19 Apr 2011 Ginn. ![]() Sys a mea s-a facut si ea Adulta. ![]() Trebuie sa facem un RPG de initiere. :> ![]() Gata, gata ... :-$ Ma bucur ca te-ai facut Adult. ![]() ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Evelyn Steel - 19 Apr 2011 Hai ma Ginny si tu ?:-<. Toti va faceti adulti :-< [-x Have fun in continuare ![]() ![]() ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Ginny Anne Alden - 19 Apr 2011 Mersi > ![]() Poi am zis undeva prin Decembrie,ca astept sa se termine cupa si devin adult ![]() Si oricum mersi pentru reintampinare ![]() ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Melisse Y. Carter - 19 Apr 2011 na-na, eu nu eram aici in decembrie ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Effy K. Dietrich - 19 Apr 2011 Distracţie plăcută ca adult! Deşi sper să nu îi uiţi pe bieţii Cercetaşi ! PS: O ador pe Anne Hathaway , Mă bucur că ai ales-o pe ea pentru personaj. RE: Ginny Andrews Blackfire. - Ginny Anne Alden - 19 Apr 2011 mersi Eliza > ![]() ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Ema Snow - 19 Apr 2011 Ginny > ![]() ![]() ![]() Have fun in continuare! Chiar nu ma asteptam la exemplul acela de RPG ![]() RE: Ginny Andrews Blackfire. - Desiree Rose Goth - 19 Apr 2011 Imi place descrierea ta, Ginny :> Sa te distrezi in continuare > ![]() |