![]() |
J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Joanne Katheleen Rowling (https://www.darkmark.ro/f-joanne-katheleen-rowling) +--- Thread: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum (/t-j-k-rowling-cel-de-al-optulea-volum) |
J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Hermione Padma - 26 Apr 2011 Intr-unul dintre interviurile mai vechi de ale criitoarei aceasta a mentionat posibilitatea scrieii unui de-al optulea volum . Dar numarul de voume este justificat pentru ca Harry Potter si printul semipur ea a scris ca 7 este cea mai mare cifra magica . Credeti ca exista posibilitatea unei noi carti pline de aventuri al Lui Harry dup ce la volumul numarul 7 ea a pus un epilog in care se scrie ca totul era bine si Cap-De-Mort adica personajul negativ , fiind ucis , cum ar mai putea exista inca o carte daca acesta era de fapt nucleul tuturor problemelor lui harry ? RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Trinity Bella Turner - 26 Apr 2011 (26 Apr 2011, 10:14)Hermione Padma Wrote: Intr-unul dintre interviurile mai vechi de ale criitoarei aceasta a mentionat posibilitatea scrieii unui de-al optulea volum . Dar numarul de voume este justificat pentru ca Harry Potter si printul semipur ea a scris ca 7 este cea mai mare cifra magica . Credeti ca exista posibilitatea unei noi carti pline de aventuri al Lui Harry dup ce la volumul numarul 7 ea a pus un epilog in care se scrie ca totul era bine si Cap-De-Mort adica personajul negativ , fiind ucis , cum ar mai putea exista inca o carte daca acesta era de fapt nucleul tuturor problemelor lui harry ? Eu nu cred ca va exista al-optulea volum,fiindca oamenii au imaginatie,corect?J.K.Rowlling a terminat ultimul volum(7) in asa fel incat sa ne imaginam noi cum a fost viata lor mai deprate. RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Antoine R. Malfoy - 29 Apr 2011 Ma indoiesc ca va aparea un al 8-lea volum, chiar daca nu m-as supara sa apara, dar nu cred ca Harry va fi personajul principal, banuiesc ca James sau Albus vor fi personajele principale ale urmatorului volum - daca va fi - RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Melisse Y. Carter - 29 Apr 2011 Eu sunt aproape sigura ca nu va aparea, iar daca va aparea SUNT SIGURA ca va fi din perspectiva lui Albus ![]() RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Kennya Allen - 29 Apr 2011 Nu va aparea un alt volum mai mult ca sigur. S-a terminat treaba, c`est fini, finish, no more... Acum stiu ca lucreaza la Enciclopedia aia. Si din cate am auzit, nu o sa apara prea curand RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Tom Ronald Smith - 20 Nov 2012 Nu cred ca va aparea dar sper totusi ca da. RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Fantine Tholomyes - 20 Nov 2012 citisem undeva ca Rowling va scrie al 8-lea(volum, sa-i zic asa), care va fi de fapt o enciclopedie a acestei lumi fantastice!Ar fi frumos, oricum! RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Valentino Gaunt - 21 Nov 2012 Nu o va mai scrie a ales sa faca Pottermore in locul ei si detaliile care le are in plus le va pune acolo. RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Julieta D. Thibault - 21 Nov 2012 :-< Era frumos sa mai faca si al 8-lea volum, insa ;o3 asta e. RE: J.K. Rowling- cel de-al optulea volum - Tom Ronald Smith - 02 Dec 2012 Exact |