![]() |
Such a dark place - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn) +--- Thread: Such a dark place (/t-such-a-dark-place) |
Such a dark place - Ema Snow - 17 Jun 2011 Timpul trecea prea repede, prea lent. Un pas, doi pasi, trei pasi, douazeci si opt de pasi... Ema isi trase pelerina neagra peste umar. Privea sfidator in jur si mergea apasat. Nu-i placea ca trebuia sa fi aici. De ce ochii de furnica rosie si coltii de vipera se gaseau numai aici? Nu cerea sa le ia dintr-un magazin cu floricele, inimioare si flutursi pe geam - ce-i drept, i s-ar fi facut great sa vada asa ceva - , cerea doar un loc putin mai luminos. Atenta la frunzele de iedera otravitoare dintr-o vitrina, intra in panza de paianjen de vis-a-vis. " - La naiba" murmura ea. " Nu se putea mai bine" Si-o scutura din par cu furie si cauta din priviri magazinul. O enervau la culme vanzatorii din fata tarabelor. Zambeau animalic, cu o dantura neingrijita, si intrebau daca doreste sa cumpere tot felul de ciudatenii. Unghii de elefant african, sange uscat, carti despre cum sa faci tumori pe creier. Isi dadu ochii peste cap. Cineva o striga si se intoarse pe calcaie. RE: Such a dark place - Lylith Anne Campbell - 17 Jun 2011 Vazand ca stigatul ei fusese auzit incepu sa alege pasii ei apasati imprastind noroiul in toate partile. Desii era o persoana cat de cat curajoasa gandul de a ramane singura intr-o mlastina intunecata plina de paianjeni nu o incanta prea mult. Ajunse in fata fetei respirind puternic si ritmic. ,,-Lylith!'' cuvintele sale isi faceau loc prin respiratia grea. ,,-Ema!'' raspunse fata schitand prin gluga neagra un zambet prietenos . ,,-Pot sa te insotesc?Nu prea ma incanta ideea de a ma plimba singura prin aceste locuri.'' RE: Such a dark place - Ema Snow - 17 Jun 2011 Ema stia la ce se referea. " - Desigur! Compania unui om normal este ceva foarte pretios pe Nocturn" zambi ea si isi dadu gluga jos. " Doar ca trebuie sa iau ceva. Daca nu te deranjeaza sa vi cu mine. Nu dureaza mai mult de cateva minute" Isi pastra buna dispozitie in ochi. Ema se calma destul de repede cand era cazul si niciodata nu statea prea mult timp suparata. Se uita la Lylith, incercand sa-si dea seama de unde o cunostea. o vazuse prin Hogsmeade? Nu. Sigur era prea mica pentru a avea voie sa vin in sat. Ah, da! Avea logica. " - Esti la Hogwarts" spuse Ema brusc. Isi dorise sa fie politicoasa si sa intrebe, dar cuvintele ii iesira precum o afirmatie. Zambi scuzator. " - Imi pare rau, nu am vrut sa par nepoliticoasa. Cred ca e din cauza locului. Mi-ar placea sa termin odata si sa plec undeva cu mai multa lumina" RE: Such a dark place - Lylith Anne Campbell - 17 Jun 2011 ,,-Nu-i nimic.'' ii raspunze Lylith miscandu-si mana in aer. ,,Se pare ca nu ma cunosti pe mine, sunt mult mai rau.''continua ea.
Era bezna, nici macar doi metri in fata nu vedeai, doar lumanarea din mana Emei strapungea intunericul alei. Lylith stia motivul pentru care e ea aici, iar curiozitatea care o poseda este cu siguranta o rotita importanta aceiasi curiozitate o impinge sa-i adreseze fetei aceiasi intrebare veche si mult prea uzata. ,,-Ce cauti aici?'' RE: Such a dark place - Ema Snow - 17 Jun 2011 De cate ori venise pe aceasta alee, Ema fusese intrebata o gramada de lucruri bizare. Daca avea sarma ghimpata de vanzare, daca stia un barbat pe nume Pedro sau daca este o fana a formatiei rock CreativeBlackCrater. Asculta cu atentie intrebarea lui Lylith. Asta era simplu de raspuns. " - Am venit dupa niste ingrediente. Am cam ramas in pana pentru ora de Potiuni, atat eu cat si un alt coleg. Si cum el este cam mic pentru a veni pe aici..." Ema ridica din umeri. Nici ei nu-i placea locul acesta, intelegea de ce elevul refuza. Prefera mai degraba sa pice ora de Potiuni. Se uita o clipa la fata. " - Tu de ce esti aici?" spuse ea calm si bland. RE: Such a dark place - Lylith Anne Campbell - 17 Jun 2011 Lylith stia ca raspunsul ei va fi simplu si in acelasi timp ii va marca un punct al personalitatii iresponsabilitatea, dar totusi nu ezita sa-i raspunda fetei.
,,-Sunt noua, deci explorez.'' Simtind apropiera unor avertismente si vechi legende raspunsese rapid fara sa lase necunoscuta sa scoata re-un cuvant. ,,-Da stiu ca este un loc putin periculos pentru mine si dinalea dinalea, dar totusi pot sa te ajut sa cauti ingriedentele necesare.'' RE: Such a dark place - Ema Snow - 18 Jun 2011 Ema zambi. Ii placeau persoanele care cercetau. Isi amintea ca si ea facuse asta in primii ani, iar acum nu rata sansa de a cerceta orice 'prindea in mana'. " - Atata timp cat stii cum poate fi locul acesta, totul e in regula" zambi ea strengareste. " Si sigur. Mi-ar prinde bine putin ajutor" Soimeanca arata cu un deget spre magazin. Trebuiau sa treaca doar pe langa doua vanzatoare si erau unde era necesar. Soimeanca ii facu semn fetei sa treaca in fata ei. In felul acesta putea sa o vada in spatiul stramt. O facea sa se simta linistita. Se uita rautacios la vanzatoare. Nu era in obiceiul Emei, dar stia ca altfel nu ar mai scapa de intrebari in locul asta. Intrara in magazin, surprinsa intr-un fel sa auda clinchetul unui clopotel vechi. Surpriza! Ema nu a gasit ce avea nevoie. RE: Such a dark place - Lylith Anne Campbell - 18 Jun 2011 Clinchetul clopotelului anuntase venire unor vizatatori, ceea ce nu parea sa fie prea buni prieteni cu acest loc. Mirosul lemnului putred si a insectelor moarte persita in aer la fel cum perista parfumul pe o doamna din inalta societate. Interiorul magazinului era intunecat, parca era inundat intr-un lac de smoala neagra. Geamurile erau inutile, iar luna inexistenta. Astropufa scoase bagheta si soptise ,,Lumos''. Varful bahetei parca se trasnformase intr-o lanterna arzatoare care strapungea la fel ca si un cutit intunericul care le inconjurau. Rafturile erau rezemate de pertii, doar ca era goale, tot ce ramase erau urmele de praf care conturau pozitia in care se aflau borcanele cu ingriendente.
RE: Such a dark place - Ema Snow - 18 Jun 2011 Era cumva inchis? Atunci de ce nu era usa incuiata? Era parasit? Din nou aceeasi intrebare cu usa. Ema isi freca fruntea obosita, nevenind-i sa creada. Era tarziu si cele doua se aflau intr-un loc nesanatos. " - Nu-mi place chestia asta" sopti Soimeanca. Un fior ciudat ii cobora pe spate. Ema ofta, iar sunetul reverbera, in timp ce un mic norisor de praf se crea in urma respiratiei ei. Cum de ajunsese aici? Inafara de bagheta lui Lylith, nu mai exista alta sursa de iluminare. Un fulger brusc si un tunet infundat de departari. " - Super" murmura Ema pentru ea. " Se pare ca o sa vina ploaia. Poate ar trebui sa mergem la magazinul celalalt. Acela cu sigurnata nu este... uitat" Soimeanca dadu sa iasa, dar cand deschise usa, putea vedea foarte clar siluetele a doi barbati, privind spre pragul de la magazin. Unul dintre ei zambi si o striga. Ema isi stranse bagheta si ii ignora, desi inima ii batea putin mai tare. Isi intoarse privirea spre intuneric, deslusind silueta lui Lylith. RE: Such a dark place - Lylith Anne Campbell - 18 Jun 2011 Lylith inghetase toata si nu din cauza frigului ci din cauza figurilor negre din fata ei. Mana ii impietrise tinad baheta stras. Gandurile ii se amestecau, o parte din ea vroia sa fuga cat mai departe, dar picioarele nu asculta iar cealalta sa se apropie de cotururile negre, dar si aici intervine problema cu muschii picioarelor.
Dandu-se cu pasi incet in spate spre iesire se impiedica si cade la pamant scapand bagheta din mana. Camera se inecase in obscuritatea, astropupa pipaia scandurile incercand sa-si gaseasca bagheta, dar inafara de urme de noroi si lichde nu gasi nimic. Se auzi sunetul unor bocanci grei pe pardoseasa, sunetul se amplifica incontinu, pasi se indreptau spre fete. |