![]() |
There's a possibility - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Armurilor (https://www.darkmark.ro/f-sala-armurilor) +--- Thread: There's a possibility (/t-there-s-a-possibility) Pages:
1
2
|
There's a possibility - Ema Snow - 27 Jun 2011 There's a possibility
Just Ginny A.B. and Ema S. Poate ca exista un loc pentru ea in aceasta sala ingusta. Desigur, ingusta era doar in mintea ei, caci de fiecare data cand intra, Ema isi zicea ca nu stie sa aprecieze distantele. Acelasi lucru s-a intamplat si de aceasta data. Poate ca avea nevoie de un coltisor de liniste, departe de zarva bobocilor. Un coltisor precum o poarta spre alta lume. O lume in aceasta lume. Chicoti la acest gand. De fiecare data cand dorea astfel de momente, ii placea sa considere ca evadeaza intr-o dimensiune in care cuvintele nu mai au intelesuri ascunse, unde cardurile de credit nu se golesc - nu ca ar avea Ema probleme de genu' -, unde cainele vecinului nu mai urla noaptea la luna si unde ticaitul ceasului are o functie de 'silent' dupa ora 12 noaptea. Ema isi scutura capul. Se lasa prea purtata in ganduri, incat ajungea sa abereze. Se aseza pe pervaz, uitandu-se spre diferitele armuri stralucitoare. Singurul sunet ce i-a atras atentia a fost declicul clantei cand usa s-a deschis. Ii zambi fericita persoanei ce se contura langa bucata matasoasa de lemn. RE: There's a possibility - Ginny Anne Alden - 27 Jun 2011 Ginny era prinsa in inghesiuiala,cativa ptitci din anul I se certau de zor,fata neputand sa treaca de ei,erau foarte galagiosi,si sala deja se umpluse cand jumatate de scoala se adunasera sa priveasca cearta. Fata isi dadu ochii peste cap amintindu-si de zilele in care fusese si ea eleva aici,de zilele in care fusese si ea intru-unul din randurile formate in jurul catorva elevi care se certau. De zilele in care iesea cu mult dupa ora de stingere pe gaura Doamnei Grase plimbandu-se prin castel. De zilele pe care le petrecea in fata lacului scriind in jurnalul ei. De zilele in care avea meciuri de Vjahat,si de zilele in care pur si simplu era inconjurata de prieteni. Voia atat de mult sa mai fie elev. Sa treaca prin emotia aducerii notelor la examene,sa i-a micul de jun in Marea Sala,sa participe la orele de "Aparare contra Magiei Negre". Sau la zilele in care pur si simplu se rezuma in al enerva pe batranul Filcth si pe pisica lui Doamna Norris. Insa toate astea aveau un sfarsit. Asa ca iat-o aici in prezent in mijlocul unei certe intre boboci. Reusii sa se strecoare pe langa ei. Dar drace pe cat de mici erau pe atat de periculosi sunt. Chicotii si atinse clanta de la Sala Armurilor deschizand usa,nu mai fusese de mult timp aici,si ii fusese dor sa priveasca trofeele pe care odata le lustruise si ea cand primise detentie. RE: There's a possibility - Ema Snow - 27 Jun 2011 Ema se dadu jos de pe pervaz si o imbratisa pe fosta Cercetasa. Nu se intalnisera ele de prea multe ori, dar era suficient ca Soimeanca sa o indrageasca. Plus ca era sora lui Rose, iar ea si Ginny semanau la comportament, dar intr-un fel unic, Ema nu putea sa nu o iubeasca si pe Ginny. " - Hei!" chicoti ea. " Sa ghicesc. Prinsa in zarva de pe coridor?" Soimencei ii era destul de greu sa inteleaga uneori cum functiona mintea bobocilor. Si ea trecuse prin acea perioada a vietii, dar parca avea alta mentalitate. Acum, copiii se puteau certa din orice, facandu-i zile fripte celui ce incerca sa-i potoleasca, iar apoi, spre disperarea 'supraveghetorului', se impacau si isi vorbeau de parca nimic nu s-ar fi intamplat vreodata. Ema isi stapani cu greu rasul. RE: There's a possibility - Ginny Anne Alden - 27 Jun 2011 Isi daduse ochii peste cap. Cine putea intelege bobocii? Parca nu fusese si ea asa. Da fusese boboc,dar parca ei nu erau asa,erau mai potoliti mai calculati si unii dintrei erau chiar timizi. Dar acum? Phoai,acum parca sunt scapati din lesa,se cearta,se bat,apoi sunt din nou cei mai mai buni prieteni. Greu sa ii intelegi,greu sa ii potolesti. "-Da,parca nu am fost si eu boboaca!" Rase si se aseza langa Ema,mereu avea un respect aparte pentru Ema,nu stia de ce doar ca ii inspira siguranta,si ii facea bine prezenta ei. Si in plus era prietena surorii ei,si mereu se intelesese bine cu Ema. Era ca si cand era prietene de-o viata si acum se intalnisera la o cafea. "-Ce mai faci Em?" RE: There's a possibility - Ema Snow - 27 Jun 2011 " - Ma ascund in toata nebunia asta" rase ea si isi ridica mainile, facandu-le sa tremure. " Nu stiu ce se intampla, dar de cateva zile au innebunit mai rau decat de obicei. Sunt lipsiti de control" Stia pe propria-i piele cum erau nou-venitii. Atat de agitati. Ultima oara facusera o ditamai baltoaca in mijlocul camerei de zi a Ochilor-de-Soim, iar Ema zbierase la ei toata dupa-amiaza. Soimeanca era o foarte calma si indulgenta de obicei, dar existau momente in care o scoteau din sarite. Asta doar pana cresteau si le venea mintea la loc, dar in fiecare an trebuia sa o ia de la capat. Ema isi scutura capul, schimband subiectul intr-un mod nu chiar subtil. " - E la fel ca la un meci de fotbal" se stramba ea. " Sau de Vajthat. Toti o iau razna cand cineva marcheaza." Nu asta conta acum. Se bucura ca majoritatea salilor din Hogwarts erau bine protejate fonic. Putine sunete treceau de bariera zidurilor groase. " - Dar tu, Ginny? Nu ne-am intalnit sa stam de vorba de ceva timp. Cum mai e viata ta?" RE: There's a possibility - Ginny Anne Alden - 27 Jun 2011 Chiar asa cum ii era viata? Terminase scoala si ii lipsea,insa acum nu facea decat sa stea pe acasa si sa isi exerseze vrajile,apoi ce sa faca? Poate sa se plimbe,sa isi petreaca timpul cu sora ei,atunci cand ea nu era la Minister,si apoi sa isi petreaca timpul citind. "-Mh mai nimic Ema,totul e la fel,doar ca imi lipseste scoala, nimic nu mai e la fel. Uneori chiar incep sa il plac si pe Filtch." Rase si puse mana pe un mic trofeu ce stralucea in lumina amurgului. Uitase cat de frumos se vedea amurgul de pe domeniu,si din camera ei se vedea superb,dar aici parca totul era invaluit intr-o magie aparte. "-Cateodata vreau sa ma intorc aici in blamucul asta,dar nu pot. Oricum nu cred ca as suporta zarva facuta de boboci!" Rase din nou si se urca pe o mica bancuta din sala. "-Si noi am fost boboci,dar eram asa?" RE: There's a possibility - Ema Snow - 27 Jun 2011 " - E chiar grav daca ai ajuns sa-l place pe Filtch!" rase Ema, desi reusi sa adopte o expresie uimita. Casc gura si isi deschise larg ochii, dar izbucni in ras. Se aseza si ea pe bancuta si asculta intrebarea lui Ginny. " - Neah... Eram mai cuminti" se stramba Soimeanca. " Trebuie sa recunoastem, noi aveam alta mentalitate, chiar daca diferenta dintre noi si ei este de cativa ani. Lumea evolueaza asa repede! Nu cred ca mai pot tine pasul cu ei. Sunt o babuta!" chicoti Ema. Se apleca, incvoindu-si umerii, si isi musca buzele, imitand o batranica. Se mai gandi un timp si completa, de parca nici nu sar fi intrerupt. " - Eu cel putin nu eram asa. Si nici nu-mi amintesc sa fi vazut ceva ca acum. Imi e dor de vremurile alea" RE: There's a possibility - Ginny Anne Alden - 27 Jun 2011 Si fostei Cercetase ii era dor. Ii era dor de tot ce tinea de scoala. Isi balanganea picioarele inainte si innapoi aducandus-si aminte de vremurile in care mai era eleva. Asta era tot ce ii mai ramasese amintirile. "-Da eram cu totul altfel,aveam cu totul alta mentalitate." Ginny zambii si se uita pe micuta fereastra,amurgul trecuse,acum luna isi ocupa locul pe piedestalul plin de stele. Era plina. Cateva urlete se auzira din padure. Fetele se uitara una la alta si rasera. "-Varcolaaaci!" Zisera la unison,si apoi incepura din nou sa rada. "-Doamne Ema mi-a fost asa dor de tine! Am crezut ca nu o sa te mai vad!" Ema rase,si o imbratisa pe Ginny. "-Mhh nu scapi tu asa usor de mine!" RE: There's a possibility - Ema Snow - 28 Jun 2011 " - Fereasca Sfantu'! " chicoti Ema. " Nici nu vreau sa scap!" Era pe cale sa-i spuna ca o poate lua si prizoniera daca doreste, dar se abtinu. Probabil ca aceste cuvinte ar suna ciudat spuse de o fata. Dar rase din nou, gandindu-se numai. Soimeanca isi invarti parul pe degete. Mai facea asta din cand in cand, simtindu-se relaxata. O multumea atat de mult lipsa galagiei infernale in Sala Armurilor. Ema se uita in jur si incepu sa rada. " - Scuze" reusi ea sa zica printre hohote. " Mi-am amintit de ziua in care am fost pedepsita. A trebuit sa curat toate armurile impreuna cu un coleg de Casa. Fusesem prinsi in timp ce ne furisam spre Biblioteca noaptea. Na... Eram in primul an si nu prea aveam experienta. In loc sa stam si sa frecam, ne-am imbracat in diverse parti ale armurii. Imi amintesc ca manusile pe care le incercasem erau ingrozitor de mari pentru mainile mele. Multumesc, Doamne, ca nu am fost prinsi! Sunt convinsa ca am fi primit detentie" chicoti ea. RE: There's a possibility - Ginny Anne Alden - 01 Jul 2011 Ginny rase,isi amintii si ea de clipele nebune petrecute aici. Era fericita,nimic nu o putea scoate din ideile ei. Cand avea ceva in minte,nu scapa de gand pana nu il indeplinea. Isi aducea aminte cum intra in Sectorul interzis cautand carti pe care stia bine ca nu avea voie sa citesca. Cand ii dadea doamnei Norris sa manance mancare pentru caini,cand ii punea lipici in par lui Filtch. Ii era asa de dor de vremurile acelea. De vremurile in care fusese si ea eleva. "-Doamne cate nazbatii faceam!" Ema rase,si isi apuca picoarele cu mana,punandu-si capul pe genunchi. "-Da si acum bobocii astia iti dau dureri de cap!" Cateve minute linsite,apoi o mic zgomot se auzii din apropierea unei armuri. Fetele tresraria speriate. Scanara zona dar nimic. "-Okey Ema,ce crezi ca a fost asta?" |