Darkmark RPG Forum
The deathly taste of revenge - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: The deathly taste of revenge (/t-the-deathly-taste-of-revenge)

Pages: 1 2 3 4

The deathly taste of revenge - Rosalie Vivienne Alden - 03 Jul 2011

The deathly taste of revenge

[Image: 2crvgid.jpg]

Prolog:

Ea nu mai stie de mult ce inseamna fericirea. De cand i-au murit cele mai dragi fiinte care au existat in viata sa,sufera intruna si nu este dispusa sa iubeasca din nou. Acum,dorinta de razbunare o macina pe dinauntru si este sigura ca intr-o zi va izbuti sa isi razbune familia. Va afla cine i-a ucis si va fi acolo , in fata criminalilor facandu-i sa sufere exact cum a suferit ea la randul sau. Academia de Politie - singurul lucru real care i-a ramas in viata,pe care il va urma pentru a-si atinge scopurile.

Personajul principal:
[Image: 1t366v.jpg]

Ok,deci dupa cum puteti vedea am inceput un nou fic. ^_^. De data aceasta il fac singura. Happywide Mi-ar placea sa aud cateva pareri inainte sa scriu si sa postez primul capitol..sa vad daca are rost. Stiu ca nu e lung si nici prea interesant,dar e ca un fel de introducere .. sa zicem asa. Astept pareri si critici. Smile

RE: The deathly taste of revenge - Alma Rodriguez - 03 Jul 2011

WOW cum am m-ai spus si pe mess.Toate personajele tale au povesti asemanatoare si vad ca iti plac foarte mult povestile politiste.Imi place totusi titlul e interesant.Sper sa fie la fel de grozav ca celelate.Smile Astept Calpitolul 1.Smile

RE: The deathly taste of revenge - Evelyn Steel - 03 Jul 2011

Oooo razbunare Love.Imi placee Love.Fata aceea buna dar care devine rea Devil.Yeap,vreau primul capitol Love.

RE: The deathly taste of revenge - Ginny Anne Alden - 03 Jul 2011

Uuu sys,baga mai repede capitolul 1 ca imi place Love
Razbunaare Love Deci vreu mai repede capitolul 1 Love

RE: The deathly taste of revenge - Robert Eric Smith - 03 Jul 2011

Crime, actiune, poate, poate si putina comedie, asta banuiesc ca se va gasi in acest fic, caci, nu exista un lucru facut fara amuzament, poate Daria, cine stie se impiedica cand alearga dupa un hot dupa ce termina academia sau ma rog Finna
Imi place si astept capitolul I Happywide !

RE: The deathly taste of revenge - Rosalie Vivienne Alden - 03 Jul 2011

Hmm,am scris capitolul I,dar nu a iesit asa de bine pe cum ma asteptam,asa ca ma mai gandesc daca il voi posta sau scriu altul Thinking. [din nou :-l]
In fine ...
Multumesc tuturor pentru comentarii >Happywide<
Mai astept pareri,sfaturi,critici ...Happywide

RE: The deathly taste of revenge - Rachelle Hathaway - 03 Jul 2011

• Ah, Rosalie a inceput un fic. Heart
    Pare interesant ce ai scris in prolog, dar astept primul capitol. >Happywide< Razbunare. Devil Asta imi place mult de tot. =))))

RE: The deathly taste of revenge - Melisse Y. Carter - 03 Jul 2011

Astept capitolul 1 Love

RE: The deathly taste of revenge - Jennifer L. Campbell - 03 Jul 2011

Rose, ai inceput fic`ul despre care mi`ai spus, si imi pare bine >Happywide<
Razbunaree Devil ador cuvantul asta Devil
Imi place, deci astept capitolul 1 :> Love

RE: The deathly taste of revenge - Ellena R. Howard - 03 Jul 2011

Deci da...toata lumea e atrasa de "razbunare" Finna eu is atrasa de cuvantul "gust" ma gandesc cum are gustul razbunarea asta. Dar pentru asta e nevoie de urmatorul capitol. Ce pot spune? totul e ok deocamdata, mi-a atras atentia, dar se poate mai bine.
Spor la treaba. HappywideKiss