![]() |
La masa cu Jennifer - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade) +---- Forum: Lorzii Mierii (https://www.darkmark.ro/f-lorzii-mierii) +---- Thread: La masa cu Jennifer (/t-la-masa-cu-jennifer) |
La masa cu Jennifer - Serena van der Woodsen - 03 Jul 2011 Just me and Jennifer Campbell
Serena era la masa mancand niste broscute de ciocolata si jeleuri colorate. Se uita pe geam ingandurata. Razele de lumina intrau pe geam reflectandu-se in parul sau brunet. Venise aici pentru a se relaxa dupa o lunga calatorie in Urlet in Noapte. Analizand incaperea plina de oameni , privirea i se opri pe o fata inalta si cu parul blond. Era Jennifer Campbell, o Cercetasa pe care o mai vazuse si i se parea draguta . Jen se indrepta spre masa ei, vazand-o singura, si se aseza pe scaunul de langa Soimeanca. "Buna! Eu sunt Serena," zise ea incantata . RE: La masa cu Jennifer - Jennifer L. Campbell - 03 Jul 2011 Jennifer ajunse in Hogsmeade cu gandul la "Lorzii Mierii".Avea mare pofta de ceva dulce, si numai fusese de mult pe acolo.
Intrase in magazin, vrand sa caute niste broscute de ciocolata.Isi luase broscutele, pe langa ele luandu`si si niste jeleuri cu toate aromele. Cercetasa incepuse sa isi caute o masa libera, dar o vazuse la o masa o fata singura.Parea din anul intai, iar Jennifer isi aminti ca ii vazuse Sortarea, si ca o cheama Serena. Se asezase la masa langa ea. -Buna! Eu sunt Serena, spuse Soimeanca spre Jennifer. -Buna, sper ca nu te superi daca stau la masa cu tine.Eu sunt Jennifer Campbell, spuse ea zambindu`i calduros si intinzand mana spre ea.Incantata de cunostiinta, continuase Cercetasa. Jennifer isi trecuse mana, prin parul proaspat vopsit, adica mai bine spus decolorat, deoarece il avuse brunet, incercand sa il aranjeze mai bine. RE: La masa cu Jennifer - Serena van der Woodsen - 12 Jul 2011 "Sigur ca nu!"ii raspunse Serena cu zambetul pe buze si apoi dadu mana cu Jennifer. O analiza pe Cercetasa cu atentie, mai mult din reflex. Vazu ca parul ei era blond inchis cu cateva suvite mai maroni. Chipul ei avea o tenta albicioasa pusa in contrast de ochi ei negri. Dupa un timp ce o privi isi aduse aminte ca avea un test important la Potiuni si se incrunta pentru cateva secunde apoi fata i se insenina din nou. "Aceasta excursie mi-a prins bine. Chiar imi trebuia o pauza. Mai ales ca voi avea astazi un test greu la Potiuni,"spuse Serena afisand un zambet calduros. RE: La masa cu Jennifer - Jennifer L. Campbell - 14 Jul 2011 Jennifer se simtea usurata.Toata saptamana va fii libera, fara nici un examen.
-Eu nu am nici un examen toata saptamana, spuse Cercetasa zambitoare.Imi pare rau pentru tine. Se uita la Serena si isi amintea primul ei an la Hogwarts.Ce repede treceau anii, parca ieri era si ea boboc, si o Cercetasa rusinoasa. Din prima clipa ii placuse la Hogwarts, chiar daca nu se intamplara numai lucruri bune.Prin viata treci si prin rele si prin bune, ca asa`i viata. Fara aventura ar fi o mare plictiseala. -Ce repede trece timpul, se gandea ea cu voce tare, si oftand. RE: La masa cu Jennifer - Serena van der Woodsen - 15 Jul 2011 "Ai dreptate!"spuse Serena. Apoi o vazu pe vanzatoare intrand intr-o camera, nu prea la vedere, din care adusese o lada mare de broscute de ciocolata. "Scuza-ma, te rog, un moment. Ma duc sa-mi mai iau niste broscute. Pana nu se termina!" spuse Serena vazand ca oamenii au inceput sa le cumpere imediat ce au fost puse pe tejghea. Ea se indrepta catre vanzatoare si se aseza la coada din fata ei. Mereu se plictisea cand trebuia sa stea la rand, deoarece i se parea ca timpul trece prea incet. Dupa doua minute in care asteptara, Serena ajunse si apuca sa-si cumpere cinci broscute. Merse la masa, zambind apoi spuse "Scuze ca a durat atat, dar voi avea nevoie de ceva dulce, mai tarziu. Acasa m-am obisnuit sa mananc cand vroiam eu, asa ca mereu mi se face foame pana e gata cina." Apoi puse punga din hartie in care erau dulciurile in buzunarul din fata al hanoracului pe care il purta. Serena incepuse sa tremure pentru ca i se facuse frig si is lua pe maini manusile negre pe care le avea cu ea mereu. RE: La masa cu Jennifer - Jennifer L. Campbell - 15 Jul 2011 Jennifer dadu scurt din cap, vazand cum Serena pleaca de la masa, pentru a`si cumpara niste broscute de ciocolata.
Jennifer isi va lua si ea inainte sa plece niste jeleuri si niste proscute, dar acuma statea foarte bine pe scaunul de la masa, fiindu`i prea lene sa se ridice. Dupa doua minute Serena se intoarse la masa, scuzandu`se ca a stat atata timp. -Nu`i nimic, spuse Jennifer zambind.Si mie mi se face foame cateodata pana la cina. Incepuse sa chicoteasca la gandul ca de multe ori in mijlocul noptii ea mergea pana la bucatarie sa manance ceva, din cauza ca ori nu ajunse la cina, ori nu mancase nimic in ziua aia, ori i se facuse brusc foame. -Si ce ai mai facut? o intreba ea pe Soimeanca, zambitoare. |