![]() |
New school, new people - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: New school, new people (/t-new-school-new-people) |
New school, new people - Jane Rivers - 04 Jul 2011 Se pare ca am ajuns si la Hogwarts... Auzisem multe lucruri despre aceasta scoala. Se spune ca e cea mai buna scoala de magie din lume. Nu stiu daca e chiar asa. Nu am mai fost niciodata aici, dar cred ca e mult prea supraestimata. Eu am locuit in Londra, dar cand am implinit 11 ani am inceput sa merg la Beauxbatons, unde mama mea e profesoara. Cand tatal meu si-a gasit un job inapoi in Londra, parintii mei au hotarat ca ar fi mai bine sa ma intorc cu el. Si, iata-ma aici, intrand in Marea Sala. Directorul m-a sortat deja. Sunt la Viperini. Cred ca mi se potriveste. Am inaintat spre masa noii mele case si m-am asezat, cand directorul a venit si a anuntat ca elevii vor avea o noua colega: Jane Rivers. Am fost intampinata cu aplauze. Sa vedem, Hogwarts, ce e asa de extraordinar la tine?... RE: New school, new people - Eliza G. Blest - 04 Jul 2011 In sala cu cele patru mese , care apartin celor patru case celebre : Cercetasi , Ochi-de-Soim , Astropufi si desigur Viperini . La o masa langa perete , se aflau viperinii , ce vorbeau unii cu altii , nefiind atenti ce se intampla in jurul lor . Cu alte cuvinte , nu le pasa de sortare . Ceea ce le era si obiceiul .
Undeva , printre elevi , statea o fata cu parul verde intens , si doi ochi movi priveau sirul indian , format cu noi elevi . Total absenta cu ce se intampla la acea masa , era interesata de o fata ce tocmai fusese sortata la Viperini . Nice .. new people . Poate anul acesta vom lua Cupa Caselor ! Daca om fi uniti . Lucru ce nu ne apartine intr.u totul . Noua fata se indrepta spre masa viperinilor , fiind aplaudata de acestia . Eliza intinse o mana si ii facuse semn sa vina langa ea , chiar daca nu avea un loc liber . -Hey ! Vezi ca fata aia te cheama , vezi ce vrea , ii spusese unui baiat , acesta ridicandu.se si a mers dupa asa zisa fata . RE: New school, new people - Jane Rivers - 05 Jul 2011 Am observat ca langa fata care imi facuse semn nu era un loc liber, asa ca m-am asezat mai departe de elevi. Mi-am sprijinit barbia in mana dreapta si am incetat sa mai fiu atenta la sortare. Oricum, nu ma simtisem prea bine ca eu, de 15 ani, sa fiu sortata odata cu copilasii de 11 ani, dar ma rog, am trecut peste asta. Am inceput sa privesc sala mai cu atentie. Era intr-adevar frumoasa. Totul avea un aer elegant, ca intr-un palat. Asa cum era si la Beauxbatons. Dar poate totusi ar trebui sa termin cu comparatiile. Asta e, aici voi invata. Beauxbatons e trecut. Intre timp, baiatul de langa fata care ma chemase se eliberase, iar ea mi-a mai facut o data semn. M-am ridicat asadar si am mers langa ea. - Buna, am spus simplu, asezandu-ma. RE: New school, new people - Eliza G. Blest - 05 Jul 2011 Statea si astepta ca noua fata sa vina langa ea .
''Greu lucru .. trebuie sa mai stau mult ?? '' se intreba ea , punandu.si capul pe mana si cotul pe masa . Pana la urma , fata vazuse ca era un loc liber si venise langa ea . '-Buna, a spus simplu si s.a asezat.' O analizam cu ochii mei movi neexpresivi . ''Pare genul de fata simpla , fara probleme cred si .. o sa mai vad pe parcurs . '' isi zisese ea . -Hey ! Eu sunt Eliza . Bun venit la Hogwarts ! Si ma bucur ca ai nimerit la noi , i.am spus eu , schitand un zambet fermecator . RE: New school, new people - Jane Rivers - 05 Jul 2011 Fata m-a analizat la inceput. Prima impresie? Nu era primitoare. Nu stiu ce m-a facut sa cred asta. Pozitia, sau poate ochii inexpresivi. Stiu ca daca sunt pur si simplu eu insami, nici eu nu par prea prietenoasa sau asa ceva. Dar chiar nu sunt. Incerc sa fiu primitoare si inocenta doar daca vreau ceva sau daca persoana din fata mea ma fascineaza cu adevarat. Fata m-a salutat si s-a prezentat cu un zambet fermecator. Fals. Foarte fals, in opinia mea. Mi-am pus cotul pe masa si am inceput sa imi rasucesc o suvita de par cu degetele, cu niste miscari gratioase si elegante. Numai unul dintre lucrurile minunate pe care le invatasem la Beauxbatons. "Si eu ma bucur," i-am raspuns Elizei, fara sa ma sinchisesc sa schitez vreun zambet ipocrit ca al ei. Dar poate treceam prea repede la concluzii. Voi vedea in continuare ce mi-a pregatit. RE: New school, new people - Eliza G. Blest - 05 Jul 2011 ~Eliza's POV~ Noua fata ma uimea . Intr.adevar , demna pentru numele de viperin . Ataca bine , pe moment . Ii priveam comportamentul , felul ei de a fi si eram sigura de un lucru , ca nu ma voi intelege prea bine cu ea . Poate ca si eu eram de vina . La urma urmei , eu ma prostisem cu zambetul meu ,,mirific'' . "Insa nu e prea tarziu sa schimb asta! " -Oki..Nu pari de varsta de 11 ani dupa cum arati . Scuze ca iti zic asta , dar e curios ca cineva sa intre la Hogwarts in anul I si sa aiba peste varsta frageda a bobocilor , cum ii spunem noi . "Am incercat sa calmez apele, te rog , nu incerca sa arunci valul asupra mea . Nu sunt prea sociabila ce.i drept . " RE: New school, new people - Jane Rivers - 05 Jul 2011 Cred ca a fost putin surprinsa de gesturile si cuvintele mele reci. Parca ar fi vazut sau auzit exact ce gandeam despre ea. Mi-am oprit degetele din joaca lor cu suvita de par si mi-am pus mana sub barbie in acelasi mod gratios. -Oki..Nu pari de varsta de 11 ani dupa cum arati . Scuze ca iti zic asta , dar e curios ca cineva sa intre la Hogwarts in anul I si sa aiba peste varsta frageda a bobocilor , a spus ea. Atunci am zambit cu adevarat. Si tot atunci am realizat ca directorul nu daduse toate detaliile despre venirea mea la Hogwarts. "Nu," am spus dand din cap. "Am 15 ani. Si nu voi fii in anul I, ci in anul V. Am venit aici de la Beauxbatons." RE: New school, new people - Eliza G. Blest - 05 Jul 2011 Eliza o privea pe fata de sub gene , simtindu.i sentimentele fetei . "Nice , mandrie , fericire si inca ceva ce nu imi apartine mie . Un sentiment ciudat . Voi duce la capat si acest mister , curand .. sau candva ! " -Deci ai 15 ani , interesant , eu am 17 , cred , ii spune ea , incercand sa isi aminteasca data nasterii ei . Data ce o uitase defel . "Hopa! Nu imi vine sa cred ! Nu stiu ce varsta am ! Am innebunit ! " isi zise ea , razand in sinea ei . -Beauxbatons ! Super..si cum e pe acolo ? RE: New school, new people - Jane Rivers - 06 Jul 2011 Jane o privi cu sprancenele ridicate cand Eliza adauga si cuvantul 'cred' dupa varsta sa. Adica, asa ceva nu era normal, e imposibil sa nu stii cand esti nascut. Nu?... - Crezi? intreba ea, putin mai sus decat o soapta. Apoi fata aduse vorba de fosta ei scoala. Jane ar fi putut spune multe... Dar probabil ar fi stat acolo la povesti toata noaptea. - E frumoasa, spuse ea simplu cu un zambet nostalgic. Arata ca un palat, iar camerele ca unele regesti. Totul e elegant si distins, asa cum imi place mie. Dar si la Hogwarts e frumos, adauga ea repede, ca sa nu o faca pe eleva de aici sa se simta prost. RE: New school, new people - Eliza G. Blest - 06 Jul 2011 ~Eliza's POV~
Stiam ca am pus.o putin pe ganduri la problema cu varsta mea , dar ce trebuia sa zic ? Preferam sa nu o mint . Deci , i.am spus adevarul . Iar raspunsul ei despre descrierea scolii din care venea m.a dezamagit intr.un fel , dar nu i.am aratat.o pe fata , ca sa nu se supere pe mine . Stiam desigur ca cele doua scoli nu pot fi comparate atat la infatisare cat si la elevi . "Fiecare cu gusturile lui,"mi.am zis . -Hei! Nici.o fata nu m.a chemat l! zise o voce de baiat de langa mine . M.am intors imediat cu fata spre baiat . "Hopa ! Acum te.ai trezit sa vii ??? " -Ma !! Sebastian ! Vin.o aici ! strigase un baiat dintr.un grup . Cel de langa mine ma privise ca si cum vroia sa ma ucida si se indreptase spre persoana care il chemase . -Nice...oare cum v.a fi anul acesta ? intrebasem eu , ca sa avem un subiect de discutie . |