Darkmark RPG Forum
Just.Be.Silent! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn)
+--- Thread: Just.Be.Silent! (/t-just-be-silent)

Pages: 1 2 3

Just.Be.Silent! - Jane Rivers - 05 Jul 2011

Jane a plecat intr-o zi de la Hogwarts pentru cumparaturi. Scuza ei? Ii trebuie o roba noua de pe Aleea Diagon. Adevarul? Voia sa mearga pe Aleea Nocturn. Nu avusese timp sa mearga, avand in vedere ca nu venise de mult timp, dar tatal ei ii povestise ca venea tot timpul pe aceasta alee intunecata, mai ales in misiunile date de Lord. Erau deci magazine pentru vrajitori intunecati. As putea sa ma familiarizez cu ele...
Asa ca a plecat singura pe Aleea Nocturn. Ploua si norii negri acoperisera cerul aproape in totalitate. Nu credea sa fie vreo problema, sau sa se intalneasca cu cineva cunoscut. Si daca totusi nu i-a speriat furtuna? Probabil o sa-i zica ca a gresit drumul...

RE: Just.Be.Silent! - Claire Afere - 05 Jul 2011

Era o zi mohorata , ploua mult si norii acoperisera in intregime tot cerul . Pe o straduta ce nu este la vederea oricui om , mergea o fata , grabita , cu roba fluturand in spatele ei .
"Bon..zi de cumparaturi , ce pot sa le i.au parintilor de pe planeta asta ciudata ? Poate o faptura cu ochi sticlosi , cioc lung si negre . " isi zise ea amuzata ,amintindu.si despre frumoasa ei vizita , intamplata recent .
Daduse o cotitura si se nimerise pe o strada intunecata , cu multe magazine si cu putini oameni . "Poate ca aici voi gasi ceva legat de magia straveche de pe planeta mea . " Fiind atenta la vitrina unui geam , sus avand o inscriptie intitulata : Borges and Burke daduse peste o persoana .

RE: Just.Be.Silent! - Jane Rivers - 05 Jul 2011

Mergea incet, contempland ceea ce altor persoane, vrajitori sau nu, li s-ar fi putut parea...dezgustator, poate? Dupa ce ca cerul era negru, aleea era si ea intunecata. Vietati mici treceau pe langa vrajitorii neingrijiti de pe la colturi. In mod normal, ura aceste lucruri. Era crescuta intr-un cu totul alt mediu. Dar acum, in intunericul protector al Aleii Nocturn, simtea ca e parte a unei povesti supranaturale. Si daca te gandesti putin, numai faptul ca era vrajitoare o inducea intr-un asemenea basm. Cum mergea ea incet, o fata grabita intra de-a dreptul in ea.
- Fii mai atenta, ii spuse Jane, dar fara rautate, continuand sa priveasca magazinele ce aruncau in strada o lumina sinistra.

"Fi mai atenta ! " spusese fata lui Claire . "Poftim ? Eu sunt atenta la orice si oricine ! Cine e fata asta de imi zice mie asa ceva ? "
Claire isi daduse jos gluga , lasand ploaia rece sa ii cada in cap , oamenii , desi putin , trecand pe langa ea , fara sa o priveasca . Se apropiase de fata de care tocmai daduse ,,cap in cap '' vrand sa auda lamuriri .
-Ei bine ? Ar trebui sa imi cer scuze , dar dupa cum vezi , ploua ! zise ea si aratase cu mana spre cer , semn ca ploua . Si .. ia stai putin , tu nu esti de la scoala ? o intrebase , recunoscund simbolul scolii .

Jane daduse sa treaca mai departe, cand fata a prins-o din urma. Atunci s-a uitat mai atent la ea. Parea...inocenta. Da, asta era cuvantul potrivit. Micuta si inocenta. Fata si-a dat gluga jos si a spus ca nu isi cere scuze din cauza ploii. "Care e legatura?" gandi Jane, insa nu spuse nimic. Atunci, fata o recunoscu. Nu pe ea, dar insemnele scolii. Ce sa faca acum? Nu era nicio problema ca era acolo pana la urma, majoritatea Viperinilor veneau pe acolo, dar ea, de putin timp de cat era in scoala, devenise cunoscuta, atat majoritatii elevilor cat si profesorilor ca o fata buna si foarte desteapta, in ciuda faptului ca era la Viperini.
- De ce intrebi? spuse ea, pastrand aceeasi figura de gheata pe care nu puteai citi nimic.

Intrebarea rece a fetei o lasase uimita pe Claire . "Bine , ma pun cu cineva care pare a fi geamana mea . Perfect , e ca si cum ma lupt cu mine insumi . Great ! Fix ce urasc ! " Claire ii intoarse privirea , la fel de rece ca si ei , pe care nici macar focul n.o mai putea incalzi .
-Intreb deoarece regulamentul spune ca nimeni nu are voie sa plece din scoala oricand doreste el . Desigur , aceasta regula e obligatoriu sa o ascult si eu , dar am permisiunea de la seful de casa , Plesneala , ii zise ei , total indiferenta si scosese de sub roba o foaie de pergament cu o semnatura maricica . Semnatura lui Plesneala .
-Deci , cu alte cuvinte , pot sa stiu de la ce casa apartii si ce cauti aici ? Daca nu raspunzi , vei avea de a face cu directorul .
"Joaca tare , nu am ce ii face . La urma urmei , sunt viperina ! "

Deci, erau colege la Viperini. Interesant... Si se pare ca nu se lua ca multi altii dupa chipul angelic si inocent al lui Jane. Deci nu era atat de usor. Insa, spre deosebire de Jane, se pare ca pe aceasta fata o interesau regulile. Chiar foarte mult, daca avea de gand sa ii spuna directorului despre abaterea ei. Jane ii arunca un ras dispretuitor.
- Fara suparare, spuse ea cu un zambet sfidator, dar nu stiu daca ai prea mari sanse impotriva mea.
La urma urmei, mama ei era profesoara la Beauxbatons. Se cunostea cu profesorii de la Hogwarts, ba cu unii era chiar prietena foarte buna. Asadar nu erau sanse prea mari ca Jane sa pateasca ceva.
- Dar as putea sa iti spun si eu o intrebare, domnisoara Responsabilitate, continua ea. Ce face cineva atat de cuminte si cu atata respect pentru reguli ca tine pe Aleea Nocturn, intr-o zi ca asta? Nu prea imi vine a crede ca Plesneala te-a lasat sa vii aici.

Acum era randul lui Claire sa rada , si inca cum . Nu stia cum sa se mai stapaneasca .
-Hmm hmm .. daca vrei neaparat sa stii , eu nu apartin acestei lumi , sunt o printesa pe o alta planeta , cunosc magia sacra si strabeche , poti s.o iei cum doresti . Si sunt aici ca sa le dau ceva interesant parintilor mei , deci .. cu alte cuvinte , am tot dreptul sa vin aici , ii zise ea dintr.o rasuflare .
O privea cu sfiala de sub genele ei , care erau date cu rimel .

Jane facu ochii mari si facu o plecaciune larga, batjocoritoare.
- Inaltimea Voastra, spuse ea. Dar nu v-am recunoscut in hainele acestea umile de scoala. Ce onoare pe mine sa fiu nu doar in aceeasi scoala, dar in aceeasi Casa cu dumneavoastra!
Apoi se indrepta si incepu sa rada cu pofta.
- Serios, daca nu ai treaba cu mine, te rog, da-te mai la o parte ca sa trec, ii spuse cu un ranjet.

"Inaltimea Voastra. Dar nu v-am recunoscut in hainele acestea umile de scoala. Ce onoare pe mine sa fiu nu doar in aceeasi scoala, dar in aceeasi Casa cu dumneavoastra!"
Fata schitase un zambet slab , plictisit .
-In caz de nu ti.ai dat seama , domnisoara , am zis.o in gluma , nu de alta . Imi poti explica si mie cum sa existe viata pe alte planete ? Daca poti , zi.mi si un exemplu .
"Mnah , ma voi distra aici , tot ce am spus a fost catusi de adevarat . Dar speram sa nu creada . Sau nu ma crede si isi bate jos de mine . Ohh..va fi o discutie lunga .. "