Darkmark RPG Forum
The sweet taste of silent - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: The sweet taste of silent (/t-the-sweet-taste-of-silent)

Pages: 1 2

The sweet taste of silent - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011

Rosalie & Melisse

Rosalie dorea putina liniste. Era deja dupa-masa si simtea ca este o zi extrem de plictisitoare. In afara de corectatul a catorva teste nu mai facuse nimic altceva. Era mandra de elevii sai fiindca invatau foarte bine,dar acum voia sa citeasca ceva, trebuia neaparat sa se destinda. Ce loc era mai potrivit decat biblioteca? De foarte mult timp nu o mai frecventase,dar acum pur si simplu simtea nevoia sa o viziteze din nou. Ii parea rau ca Sophie nu se afla astazi acolo , fiind bibliotecara, probabil ar mai fi povestit ceva , dar oricum se mai afla cineva pe acolo cu siguranta.
Intrase in incapere si observase o fata,i se parea Cercetasa, la masa unde se punea ea de obicei sa citeasca. Zambise si se indreptase catre un raft luandu-si romanul: "Un Devorator si un Auror". Il mai citise odata,dar tocmai fiindca i se parea interesant il mai imprumutase si de aceasta data la biblioteca. Pasii sai s-au repezit catre acea fata,iar Rose o saluta:
"Buna! Nu te-am mai vazut pe aici .."
Surase la gandul ca semana putin pe Eveline,dar nu o cunostea pe aceasta Cercetasa. Oare era ruda cu ea?

RE: The sweet taste of silent - Melisse Y. Carter - 06 Jul 2011

Hoah...gustul imbietor al linistii! isi spuse Melisse multumita de sine, in timp ce citea pentru prima oara cartea "Student=profesor". Era o carte care, din punctul ei de vedere, spunea numai aberatii. Era o oarecare poveste despre un baiat in anul II care a trebuit sa le predea celor din anul I materia de "Transfigurare". Ok, poate nu ar trebui numite doar 'aberatii', insa tot Melisse nu era foarte multumita de acea carte.
Oricum, in ciuda parerii sale, nu putea pur si simplu sa lase cartea din mana. Nu lasa niciun obiect neterminat, si asta facea inca de mica. Chiar daca nu ii placea, tot se chinuia sa o citeasca de la cap la coada, prefacandu-se ca ii place, pentru ca numai asa ii poate da o sansa cartii.

Buna! Nu te-am mai vazut pe-aici. se auzise o voce.
Melisse isi ridica capul din carte doar pana la ochi, pentru a vedea cine a intrat in vorba cu ea. Chiar daca profesoara nu o cunostea, Mell tot o stia de la ora de Previziuni despre Viitor.
- Buna ziua! ii raspunse Mell la salut, punand semnul de carte la pagina ramasa si inchizand cartea, dupa care se ridicase in picioare. Eu sunt Melisse Yvonne Carter, eleva noua la ora dumneavoastra. continua ea dand mana. Insa, daca va e mai usor, imi puteti spune Mell.
Melisse zambi. Eveline ii spuse cat de super este profesoara, una dintre preferatele surorii ei de altfel.

RE: The sweet taste of silent - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011

Rosalie se simtea pierduta. Nu stia daca sa inceapa sa citeasca acum,sau cel mai bine era sa faca cunostinta cu micuta Cercetasa. Nu stia exact in ce an este, cel mai probabil III sau IV. Brusc,vocea discreta a acelei fete o intrerupse din ganduri. Da,bineinteles! Vorbele sale au trezit-o la realitate. Noroc in faptul ca i-a amintit cine este. O cunoscuse acum cateva zile cand a venit pentru prima data la ora la care preda ea: Previziuni despre Viitor. Surase usor,apoi isi drese glasul si rostise cu zambetul pe buze in continuare:
"Aaa,da . Imi amintesc de tine. Scuza-ma. Eram cu capul cam in nori. Venisem cu gandul sa citesc. Ei bine,nu cred ca mai trebuie sa ma prezint atunci!", chicotise Rosalie putin rusinata deoarece nu isi recunoscuse noua eleva. Statu putin pe ganduri,apoi continua:
"Am o curiozitate .. te cheama ca pe o buna prietena a mea. Esti cumva sora ei? Eveline e aceea de care iti vorbesc. si da,am sa iti zic Mell!", murmura fosta Soimeanca schitand un zambet.

RE: The sweet taste of silent - Melisse Y. Carter - 06 Jul 2011

Melisse surase, raspunzandu-i profesoarei cu drag:
- Da, suntem surori.
Deja vu isi spuse in minte Melisse. Toata lumea pe care o vedea ii spunea ca seamana cu Eveline si nu stia cine era de fapt ea.
Nu era vina ei ca in urma cu un an aflasera ca sunt surori, iar asta era pe la sfarsitul anului, nimeni nu stia exact. Primii care au stiut de asta au fost Tamara, Jennifer si Hayley, verisoarele lor. Oricum, Tamara nu era intocmai verisoara de sange, era vara lui Jennifer, care era vara lor, insa nu baga asta de seama. Aveau o relatie de prietenie apropiata si asta era tot ce conta.
- Insa nu stiam asta de foarte mult timp. continua cercetasa.

RE: The sweet taste of silent - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011

Rosalie tresarise la ultimele cuvinte ale fetei. Chiar ii intelegea situatia,mai bine decat ar fi crezut Cercetasa fiindca tocmai trecuse si ea printr-o situatie foarte asemanatoare. Descoperise acum vreo doi ani ca una dintre cele mai bune prietene ale sale si anume Ginny, este sora ei de sange. Fusese adoptata din cauza lui Porrin. O daduse la nistre straini pentru a ii face rau familiei sale. Suferise mult in timp,dar revederea cu sora sa a fost foarte imbucuratoare. Zambise preferand sa lase trecutul ingropat , asa cum trebuia sa fie. Isi luase cartea in mana hotarata sa citeasca,apoi se uitase la sora Evelinei curioasa. Avea o carte destul de grosuta in mana,ceea ce ii atrase atentia Rosaliei fiindca adora sa citeasca.
"Ce citesti?!", rostise fosta Soimeanca plina de curiozitate.

RE: The sweet taste of silent - Melisse Y. Carter - 08 Jul 2011

Melisse privi coperta in gol.
- Elev egal profesor spuse aceasta aratandu-i profesoarei cartea. Personal mi se pare o carte pe care o citesti din plictiseala. Nu mi se pare atat de interesanta, sincer.
Mell isi musca buza. O privi pe profesoara sa care parea de-abia iesita de la Hogwarts. Era tanara si probabil arata mai tanara decat varsta sa.

Isi duse o suvita rebela dupa ureche, suvita care o deranja de prea mult timp, apoi intreba profesoara:
- Dumneavoastra, daca nu va suparati, ce carte cititi? se interesa cercetasa.

RE: The sweet taste of silent - Rosalie Vivienne Alden - 08 Jul 2011

Rosalie chicotise usor la spusele lui Melisse. Era clar ca nu ii prea placea acea carte si cu siguranta nici Rosaliei nu i-ar fi placut. Putea sa ghiceasca deja faptul ca era una plictisitoare si nimic altceva. Brusc, Cercetasa i-a amintit de cartea sa si a tresarit. I-a pus un semn de carte apoi s-a indreptat catre raftul de unde a luat-o. A ales inca un exemplar din ea si s-a dus la masa unde se afla sora lui Eveline si i-o inmanase.
"Uite. Ia-o si tu. Se numeste : "Un Devorator si un Auror" si este vorba despre un roman de actiune si putin dragoste. Sper sa iti placa. Nu ar strica sa o citesti si tu!"
Zambise sincer sperand ca Melisse sa accepte sa lectureze acea minunata carte,pe care ea o citise de doua ori. Se asezase inapoi la locul sau.

Melisse chicoti usor, raspunzandu-i putin mai tarziu stanjenita profesoarei.
- As accepta-o cu drag, insa, fara suparare, am mai citit-o de doua ori. Prima oara mi-a placut mult, am citit-o in anul II, apoi am mai citit-o a doua oara la inceputul acestui an, deoarece vroiam sa imi reamintesc trairile sufletesti ale personajelor.
Numai drag simtea cand isi aducea aminte de acea carte.
- Cum vi se par actiunile Samanthei? a intrebat Mell, fiind curioasa in legatura cu intamplarile unuia dintre personajele principale.

RE: The sweet taste of silent - Rosalie Vivienne Alden - 08 Jul 2011

Rosalie daduse aprobator din cap in semn ca o admira pentru faptul ca citise deja cartea. Adevarul era ca nu era tocmai un roman prea usor, deci nu putea sa il citeasca chiar oricine si se bucura pentru faptul ca Melisse citise o asemenea carte buna. Cercetasa ii pusese o intrebare care o luase destul de prin surprindere. Zambise, apoi chicotise usor,dupa care rostise:
"Pai mi-au placut toate personajele, iar Samantha eu zic ca a reactionat destul de corect. Oricum,cartea a fost minunata, din punctul de vedere al tuturor personajelor. Ma scuzi putin..!", rostise Rosalie indreptandu-se catre raftul de unde a luat cartea pentru a o pune inapoi , avand in vedere ca sora Evelinei deja o mai citise. Si ea o mai lecturase odata,dar simtise nevoia sa o citeasca din nou.

Melisse profita de cele cateva minute in care Rosalie se duse si puse cartea inapoi pe raftul de provenienta si deschise din nou cartea.
"...Nu imi vine sa cred ca am fost destul de babalau incat sa cred ca pot tine ora domnului Stinks fara nicio problema! Ma doare capul numai cand ma gandesc la rosiile aruncate de elevi in mine! Iar eu sunt alergic la rosii, va dati seama!:
Mell chicoti. Pana la urma cartea urma sa fie bunicica. Macar ii facea buzele sa formeze un zambet!
Profesoara se intoarse si se aseza pe scaunul de langa cercetasa, cu o carte in mana.

OOC: Imi cer scuze pentru power-play X_X