Darkmark RPG Forum
Just waiting - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Sala Trofeelor (https://www.darkmark.ro/f-sala-trofeelor)
+--- Thread: Just waiting (/t-just-waiting)

Pages: 1 2

Just waiting - Ema Snow - 06 Jul 2011

Just waiting
Jane si Ema

Pauza de pranz era aproape de sfarsit. Ema isi verifica orarul. Nu se inselase, avea o fereastra dupa pranz. Astepta linistita ca Marea Sala sa se elibereze. Cand acest lucru a fost in sfarsit realizat, Soimeanca se ridica incet si se indrepta spre masa profesorilor. Singurul lucru pe care il vedea cu privirea era usa groasa din lemn din stanga. Usa spre Sala Trofeelor. Zambi. Ce loc putea alege mai bine? Avea sa fie departe de clasele de studiu, deci departe de galagia elevilor. Emei ii placea linistea.
Se uita in jur inainte sa deschida usa. Cobori in graba scarile in spirala, ascultand ritmul ciudat al pasilor ei.
Zambi din nou cand a zarit trofeele. Lumina soarelui filtrata de vitralii se strecura in incapere, facand diferitele trofee sa straluceasca. Aveau o sclipire ciudata. Captivant.
Ema se apropie mai mult ca sa studieze suprafata neteda si rece a celui mai apropiat trofeu.
Tresari cand a auzit usa de sus inchizandu-se. Se intoarse pe calcaie, pregatita sa dea piept cu cel ce intra.

RE: Just waiting - Jane Rivers - 06 Jul 2011

Jane era inca in pauza si chiar si dupa mai avea o ora libera. Nu ii fusese foame si nu prea mancase. Plecase mai repede din Marea Sala ca sa se plimbe pe afara. Era o zi racoroasa, insa soarele se putea vedea printre nori. A iesit mai intai pe afara, pe terenul de Vajthat. Iubea sportul. Atat Vajthatul, cat si sporturile incuiatilor, pe care le gasea fascinante. Tenisul, badmintonul si...cum se numea sportul ala celebru cu mingea?... Asa e, fotbalul! Iar la Vajthat era bunicica. O invatase tatal sau care fusese unul dintre cei mai buni cautatori in anii de scoala. Totusi, ea juca mai mult pe postul de portar. Plimbandu-se asa pe teren, si-a amintit ca tatal sau ii spusese ca in cei 7 ani ai lui de scoala, Viperinii castigasera Cupa de 5 ori. Jane nu vazuse niciodata trofeele, dar era sigura ca erau superbe. Asa ca a intrat in scoala si a luat-o repede spre Sala Trofeelor. A deschis usa si a coborat repede scarile in spirala. Jos, a dat peste o fata.
- Oh, spuse ea, neasteptandu-se la altcineva. Buna!

RE: Just waiting - Ema Snow - 06 Jul 2011

Ema rasufla usurata. Avusese senzatia ca urma sa se intalneasca cu un profesor sau ceva si ca probabil avea sa fie certata. De obicei, elevii nu vin in aceasta sala.
Muschii i s-au relaxat. Spatele i se destinse, iar mainile nu mai stateau tepene, precum ale unei statui. Chiar isi repartiza greutatea pe piciorul stang, in timp ce un zambet mic ii inflorea pe chip.
" - Salut!"
Cele doua se privira cateva clipe. Apoi, Soimeanca se misca, intinzand mana spre noua fata in timp ce inainta.
" - Eu sunt Ema Snow. Ma bucur sa te cunosc"
Atentia i-a fost atrasa pentru o secunda de o stralucire. Probabil ca trecuse cineva prin dreptul ferestrelor, redirectionand lumina ce cadea pe trofee.

RE: Just waiting - Jane Rivers - 06 Jul 2011

Jane o vazu pe fata relaxandu-se. Probabil se gandea ca era vreun profesor si avea sa dea de bucluc sau asa ceva. Ea nu stia ca elevii nu aveau voie in Sala Trofeelor. De fapt nici nu stia daca avea sau nu voie. Fata i-a zambit si ea i-a zambit inapoi. Jane a dat mana cu ea.
- Eu sunt Jane, Jane Rivers, spuse ea. Asemenea.
Jane a vazut si ea stralucireea si se uita spre trofee. Inainta incet spre cele de la Vajthat.
- Sunt frumoase, spuse ea, mai mult pentru ea insasi.

RE: Just waiting - Ema Snow - 07 Jul 2011

Ema i se alatura, admirand de asemenea trofeele.
Ochii i se micsorara pentru o secunda. Toate premiile erau cupe la Vajthat. Un zambet strengaresc i se asternu pe fata.
" - Esti pasionata de acest sport?" intreba Soimeanca bland.
Ea, cel putin, era. Nu jucase cine stie ce, pentru ca nu avea timp. Prefera sa se concentreze pe lectii decat sa fie o fanatica a sportului. Dar cu fiecare ocazia ce se ivea, Ema nu refuza niciodata un meci de Vajthat.
Datorita lipsei de antrenament, nu era un jucator stralucit. Prefera postul de cautator, fiindca trebuia sa observe. Iar la asta avea antrenament. Ema era pasionata de profilurile psihologie si invatase cat de cat sa citeasca in limbajul corpului.
Isi lasa capul intr-o parte, ganditoare. Poate ca ar trebui sa joace candva cu Jane. Ar fi distractiv.

RE: Just waiting - Jane Rivers - 07 Jul 2011

Jane se intoarse spre Ema si o studie putin. Parea mai mare, deci prin anul VI sau VII, daca ea era in anul V. Se uita la insigna din piept. Ochi-de-Soim, deci... Inteligenta, in primul rand. Dar poate totusi ii placea si Vajthatul.
- Sunt pasionata de orice sport, ii spuse cu un zambet. Sporturile incuiatilor, de exemplu... Sunt fascinante.
Se intoarse apoi si, pe raftul de sus, vazu Cupele castigate de Viperini in cei cinci ani in care tatal ei fusese cautator. De fapt, el jucase pentru echipa timp de sase ani, dar in primul an pierdusera Cupa in fata Cercetasilor. Insa apoi, nimic nu le-a stat in cale. Zambi, mandra ca parte din cele cinci trofee fusesera muncite de cineva din familia ei.

RE: Just waiting - Ema Snow - 07 Jul 2011

Ema zambi.
" - Nu am mai intalnit pe cineva atat de pasionat de foarte mult timp" recunoscu ea.
O fascina intr-un fel. Ii placea sa intalneasca persoane cat mai diferite.
" - Eu nu sunt cine stie ce talent" chicoti Soimeanca dupa un timp. " E adevarat, nu sunt buna la sporturi deoarece nu ma antrenez constant. Singurul lucru de care m-am tinut cu dintii au fost lectiile de pian."
Ah, pianul! Cat de mult o relaxa sa cante! Desi se vedea nevoita sa recunoasca faptul ca nu era acelasi lucru cu un meci. Nu simteai adrenalina curgand prin vene. Nu simteai totul in jurul tau, ca si cum simturile ar fi supra-dezvoltate. Daca statea sa se gandeasca, era exact contrariul.
Ema se uita si ea la Cupe. observa licarirea ciudata din ochii lui Jane.
" - Cunosti pe cineva care a participat la castigarea acestora?" intreba ea calma.

RE: Just waiting - Jane Rivers - 08 Jul 2011

Jane zambi.
- Sunt o ciudata, nu? intreba ea cu un ras cristalin. Da, asa e. Nu am mai intalnit prea multe fete fane ale sportului. Desi nu ma deranjeaza sa discut asta cu baietii, ii spuse si ii facu cu ochiul.
Jane afla apoi ca Ema canta la pian. Ooo, da... Avusese si ea o cunostinta, o vecina care canta la pian si era insuportabila, fara nicio legatura intre cele doua.
- Canti la pian? intreba ea. Frumos. Am avut o cunostinta, nu prea o suportam. Sper ca nu e ceva in legatura cu cantaretii la pian, glumi ea si isi intoarse privirea spre cupe.
- Da, raspunse Jane la fel de calma. Tatal meu.

RE: Just waiting - Ema Snow - 08 Jul 2011

Ema rase delicat.
" - Desigur ca nu esti o ciudata! Pasiunea ta te face aparte!"
Asculta cu grija celelalte raspunsuri. Ingheta in loc si se intoarse de la trofee, privind-o cu uimire pe Jane. Credea ca era doar o coincidenta de nume.
" - Stai asa..." sopti Soimeanca incet. "Esti fiica lui Vino Rivers? Uau!"
Ema isi cotrobaii buzunarele. Scoase o carticica mica si subtire, precum un memorator de matematica. Avea coperti lucioase si albe, iar scrisul era pe o parte, cu litere aurii. 'Ghidul stie tot'. Tanara il deschise la jumate. Apuca cu grija coltul de sus si despaturi, cartea dublandu-si dimensiunile. Ema repeta actiunea pana cand cartea capata dimensiunea unui Dictionar Magic. Cauta in sectiunea de Vajthat si zambi multumita, batand cu varful degetului numele tatalui Viperinei.
" - A fost membru al echipei. Aici sunt listele intregi pentru toate cele patru Case, de la inceputul acestui sport in Hogwarts si pana in prezent" adauga ea timid.
Presupunea ca arata ca o ciudata.

RE: Just waiting - Jane Rivers - 11 Jul 2011

~Jane's POV~

Am zambit cand mi-a spus ca sunt aparte. Am privit-o mirata cand a inghetat si s-a intors spre trofee. Apoi si mai mirata cand a pronuntat numele tatalui meu.
"Da," am spus cu un zambet.
Apoi am privit-o cum a cotrobait prin buzunare si a scos ceva numit 'Ghidul stie tot'.
"Hmm...Ce legatura are asta cu mine si tata?" am gandit.
" - A fost membru al echipei. Aici sunt listele intregi pentru toate cele patru Case, de la inceputul acestui sport in Hogwarts si pana in prezent" adauga ea timid.
Am privit-o cu ochi mari. "Oau," am spus. "Dar... De unde stii de Vino? Adica, pareai sa fi auzit de el. Si au fost multi, foarte multi oameni care au trecut prin Vajthat."