![]() |
I'm trying to take the right choice - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Hambarul bufnitelor (https://www.darkmark.ro/f-hambarul-bufnitelor) +---- Thread: I'm trying to take the right choice (/t-i-m-trying-to-take-the-right-choice) Pages:
1
2
|
I'm trying to take the right choice - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011 Rosalie & Eliza Se simtea ciudat. Avusese o Previziune cum ca trebuia sa scrie catre parintii sai urgent. Habar nu avea de ce era necesar sa o faca,dar daca asa simtise .. previziunile sale nu o inselau niciodata, iar de aceasta data se speriase . Se gandea doar la un lucru: 'Daca au patit ai ei ceva?'. Trebuia sa ajunga cat mai repede la Hambarul Bufnitelor pentru a o zari pe Sabri si a le trimite scrisoarea cat mai repede cu putinta. Lasase deoparte cartea pe care o citea in acel moment si se indreptase intr-un suflet catre hambar. Cand intrase isi dadu seama ca o silueta se afla in spatele ei. Se intoarse brusc,fiind putin ganditoare. Avea impresia ca era Tomas,dar rasuflase usurata cand o vazuse pe Eliza cu zambetul pe buze. "Hei , buna!", rostise Rosalie entuziasmata. Nu o mai vazuse de mult timp. RE: I'm trying to take the right choice - Eliza G. Blest - 06 Jul 2011 Prin padurea linistita si desigur , interzisa pentru elevii scolii , se plimba o fata , cu un par verde de ziceai ca se misca o frunza de sus .
Aceasta sarea peste copaci cazuti , privea cerul senin de toamna , lucru ce nu se intampla prea des in acel anotimp , si se gandea la mii de chestii . Si unul dintre ele era ... familia . Nu ii statea in obicei sa se gandeasca la rudele ei . De obicei era tratata sever de catre acestia , lucru ce nu il suporta deloc . Dar totusi , mintea ei zburase spre casa ei , spre amintirile ei frumoase cu parintii ei , pana sa apara sora ei mai mica ce ii stricase toata viata . "Ohh...de ce mi s.a intamplat tocmai mie asta ? De ce nu ma pot intelege macar o data cu sora mea . Cer chiar atat de mult ? " Fel si fel de intrebari luau locul amintirilor si gandurilor ei melancolice si totusi , o idee ii venise in minte . "Si un beculet s.a aprins deasupra mea ! " spuse ea in gluma . Luandu.si privirea de la cerul minunat si singuratic . Repede , fugise spre Hambarul Bufnitelor , mintea ei fiind concentrata la ce sa ii transmita surorei ei . Insa , in drum daduse de o fata pe care o recunoscuse din prima . "Asta e culmea ! Cand e vorba de sormea , dau de .. " -Hey Rosalie ! i.a spus ea , ajungand.o din urma . Raspunsul ei venise pe data : "Hei , buna!" -Ce faci ? Ce se intampla cu tine ? "E cam abatuta si putin agitata . Ce o fi cu ea ? " RE: I'm trying to take the right choice - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011 Chicotise usor observand firea Elizei. Nu o mai vazuse de foarte mult timp. De fapt,daca se gandisem mai bine, o vazuse o singura data in viata: la Spitalul Sf. Mungo si atunci nu a fost o ocazie prea potrivita sa se imprieteneasca bine cu cineva,avand in vedere gravitatea situatiei aceleia. Oftase si scuturase putin capul dorind sa dea uitarii acele momente groaznice din viata sa. Tinea atat de mult la familie, incat nici macar nu concepea ca matusa sa sa fi murit atunci. Fata ei se schimba brusc la acest gand,dar la fel de rapid se insenina gandindu-se ca si-a revenit miraculos dupa vizita ei la spital. Dorea sa uite acele vremuri grele, sperand ca si pentru ai ei va fi o zi in care nu vor exista pericole sau orice alta urma de stres in legatura cu Porrin si nu numai. Spera la o viata linistita si stia la fel de bine ca o va avea in curand. Se intoarse deodata pe calcaie,facand o pirueta finuta,dar totodata lejera, apoi o intrebase pe Eliza: "Ce spui sa intram in hambar? Trebuie sa trimit o scrisoare acasa.". Viperina doar daduse din cap aprobator, iar Rosalie zambise multumita , apoi intra cu pasi marunti in hambarul bufnitelor. Cand o vazuse pe Sabri pur si simplu se inseninase la fata , decisa sa trimita acel biletel catre familia sa. RE: I'm trying to take the right choice - Eliza G. Blest - 06 Jul 2011 Era ceva ciudat cu Rosalie . Se simtea in aer . "Tot nu imi convine ceea ce se intampla , dar prefer sa nu o stresez " , si.a spus ea , dandu.si totusi seama ca nu este treaba ei ce este in viata personala a celorlalte persoane . "La urma urmei , nici macar eu nu suport acest lucru , de ce altii sa o faca ? Si cred ca si Rosalie e la fel ca mine . Cine ar putea accepta ca cineva sa intre cu forta in viata personala a acestora ? Cu siguranta , nu eu ! "
"Ce spui sa intram in hambar? Trebuie sa trimit o scrisoare acasa." Eliza daduse usor din cap , in semn de acceptare si totusi , bucurie . -Chiar acolo vroiam sa merg si eu . Si eu vreau sa o trimit acasa .. insa nu parintilor , ii zise ei , putin rusinata . "De obicei cand trimiti o scrisoare spre casa , le.o dai parintilor , nu suriorei mai mici . Dar oricum .. nu imi pasa ! " Intrase dupa Rosalie in hambarul ce mirosea a bufnite si a mizerie : "Tipic bufnitelor ! " Se apropiase de un sir lung de bufnite ce stateau cu ciocul sub pene , cum le era obiceiul . -Ehh hai ! Asta ii culmea !! Toate dormiti ?? RE: I'm trying to take the right choice - Rosalie Vivienne Alden - 06 Jul 2011 Rosalie zambise cu drag gandindu-se ca Eliza ii va scrie surioarei sale. Cu siguranta ii era dor de ea sau poate voia sa afle ce mai face. Brusc, o apucase melancolia gandindu-se la mama si la tatal ei, ducandu-le dorul , dar isi revenise dintr-o data amintindu-si ca in curand ii va revedea. Strambase putin din nas fiindca nu ii placea deloc 'decorul' din hambar si scoase bagheta Magica a Lunii care ii apartinea pentru a face sa dispara mizeriile lasate de pasari si mirosul acela sufocant. Cand Sabri o vazuse si se indreptase catre ea, fosta Soimeanca o mangaie pe crestetul capului. Nu o mai vazuse pe bufnita de cateva zile asa ca se bucura enorm cand o zarise din nou. Cu o rotire de bagheta facuse sa apara cerneala, pergament si o pana argintie. Incep sa scrie usor: Quote: Nu am de gand sa formulez nicicum ceea ce am de gand sa scriu fiindca sunt foarte tensionata. Tocmai de aceea m-am decis sa pun pe pergament gandurile mele. Am avut din nou o previziune destul de infricosatoare. Vreau doar sa stiu daca sunteti bine! Va rog,raspundeti-mi repede fiindca sunt ingrijorata foarte tare. Rosalie! Ii inmanase pergamentul lui Sabri, apoi ii facu semn sa plece,dar totodata sa ii aduca cat mai curand un raspuns. RE: I'm trying to take the right choice - Eliza G. Blest - 07 Jul 2011 Cu multa mila , Eliza atinsese cu gingasie o bufnita cenusie ce dormea dusa ,dar din cand in cand se cutremura . "Poate are niste cosmaruri."
La atingerea fetei , mica bufnita se trezise imedia , isi desfacuse aripile catifelate si isi luase zborul , aterizand pe marginea geamului . -Hey!Stai putin! Nu vroiam sa iti fac nimic rau . Vreau doar sa trimiti o scrisoare , i.a spus ea , fluturand in mana o hartiuta ingalbenita. S.a apropiat de ea , bufnita dandu.se cu cateva picioruse mai in spate si o privea pe fata cu doi ochi mari rugatori si totodata tematori . Eliza incercase sa o calmeze prin sentimentele si miscarile ei calme si masurate . Luase o penita si o calimara si scrisese textul : ,,Draga Amelia , stiu ca nu imi sta in caracter sa iti trimit tiemesaje , dar ca sa fiu sincera , iti duc dorul . Nu in sensul ca vreau sa ma cert din nou cu tine ci ca sa te am langa mine . Totusi suntem surori , vrem sau nu . Dar eu , chiar daca tipam la tine in legatura cu acele prostii pe care le faceai , tot tineam la tine . Incercam numai sa te ajut , sa intelegi ce se intampla cu lumea asta , dar tu intotdeauna ii spuneai mamei si eu ajungeam sa fiu pedepsita si respinsa de ei . Nu stii ce era in sufletul meu in acele momente si nu vei dori sa stii dar iti spun din toata inima un sincer imi pare rau . Cu drag , Eliza . " A infasurat pergamentul si l.a pus pe piciorul intins al bufnitei .. -Ce ciudat , spusese ea catre Rosalie , timp in care bufnita isi luase zborul . RE: I'm trying to take the right choice - Rosalie Vivienne Alden - 07 Jul 2011 Rosalie o privise cu gingasie pe Eliza. O apreciase fiindca isi facuse curaj intr-un final sa ii scrie surioarei sale mai mici. Asteptase cu nerabdare scrisoarea de la parintii sai. Nici macar nu stia de ce Sabri statea atat de mult. Oare s-o fi intamplat ceva cu ea? Nu, nu concepea o asemenea varianta .. nu voia,nu..chiar nu! Trebuia sa fie bine si sa vina in curand! Murise Asla, nu ar suporta si ca bufnita sa sa aiba de suferit din cauza,hm.. acelui individ. Fosta Soimeanca chicotise la acest gand, totusi i se parea penibila situatia aceea. Se uitase catre intrarea in hambar si rasuflase usurata cand o zarise pe Sabri care venea intr-un suflet. Dar ce .? De ce avea doua scrisori? Inghitise in sec gandindu-se ca vor fi destul de multe rele vesti. Quote: Draga Rosie, suntem bine, ar trebui sa nu te mai ingrijorezi aiurea. Te asteptam in weekend acasa. Te pupam si ai grija de tine. Cu drag, mama si tata.Rasuflase usurata. Parintii sai erau bine. Ce putea sa isi doreasca mai mult de atat in astfel de momente? Cealalta scrisoare era de la .. Porrin! O intrebase pe bufnita de unde luase scrisoarea si aceasta zburase pana la cativa metri de intrarea in hambar. Asta semnifica faptul ca o gasise acolo. Cu siguranta bufnita aceea neagra a lui Porrin o lasase acolo. Quote: Ne vom intalni in curand! Mai repede decat iti imaginezi .. Tomas.Inghitise in sec. "Ooops,am cam dat de probleme!", rostise Rosalie cu un ton nervos,dar totodata ingrijorator. RE: I'm trying to take the right choice - Eliza G. Blest - 13 Jul 2011 Eliza se sprijinise de marginea geamului care era foarte murdar de altfel . "Hmm..Filtch asta nu face nimc altceva decat sa parasca copii care nu stau cuminti ? " isi zise ea si niste linii de incruntare ii aparusera pe fruntea ei . Isi luase privirea de la geam , indreptand.o spre privelistea de sub ea . Era incantator , soarele incepuse sa apune , niste norii erau loviti de razele rosiatice ale acestuia , indreptandu.se spre el . Stoluri de pasari faceau cercuri prin aer , umbra lor cazand peste scoala iar copacii .. da , copacii , nelipsitii copaci , cei pe care ii iubea Eliza cel mai mult . Arborii mai mici sau mai mari , mai inverziti sau mai intunecati , mai subrezi sau mai puternici , asa ii considera mica viperina . Stand langa ei , langa crengile lor , langa frunzitele lor , credea si chiar stia ca ei .. aveau viata . "Poate ca nu la fel ca a noastra , dar totusi , ei au ! " O bufnita zbura spre intrarea in care statea Eliza , isi facuse elan si o evitase pe fata , ajungand in mainile lui Rosalie . Viperina se intorsese inapoi dar dupa un scurt timp , prietena ei vorbise pe un ton grav : "Ooops,am cam dat de probleme!" Imediat , fata se intorsese spre ea , vazandu.se clar pe fata ei ca era ingrijorata . -Ce s.a intamplat ? rostise speriata . RE: I'm trying to take the right choice - Rosalie Vivienne Alden - 14 Jul 2011 Nu prea voia sa vorbeasca despre asta fiindca nu se simtea deloc in largul sau. Zilele acestea au fost prea linistite,iar acum acel Devorator al Mortii avea sa ii distruga din nou linistea in care traia ea acum. Voia sa suspine,dar se saturase sa se planga in loc sa actioneze. Dintr-un instinct brusc , isi scoase bagheta fiind dispusa sa se apere in caz ca Porrin va aparea aici. Stia ca nu trebuia sa il considere neindemanatic sau ceva de acest gen,dar nu se astepta sa isi faca simtita prezenta tocmai in acest loc al Hogwarts-ului. Adevarul era ca nu mai tinea minte sa il fi vazut in aceasta parte a scolii. Totusi,nu isi putuse suporta instinctul si oftase nervoasa. Isi indreptase privirea catre Viperina si murmura: "Eliza, astazi .. de fapt,cred ca foarte curand va sosi un dusman de al meu. Nu mai ma lasa sa traiesc tocmai linistita. Preferi sa pleci din hambar?", adaugase Rosalie cu o nota de ingrijorare in voce. RE: I'm trying to take the right choice - Eliza G. Blest - 15 Jul 2011 Fata o privise insistent pe Rosalie , pe fata ei observandu.se curiozitatea , tristetea si .. teama . Se astepta la ceva rau , ceea ce si venise :
"Eliza, astazi .. de fapt,cred ca foarte curand va sosi un dusman de al meu. Nu mai ma lasa sa traiesc tocmai linistita. Preferi sa pleci din hambar?" A ridicat o spranceana si simti cum sangele ii pulsa in vene . -Ahm..daca prefer acest lucru , inseamna lasitate si neloialitate . Daca nu plec , inseamna curaj si prietenie . Tu ce crezi ca aleg ? zise ea , aproape stapanindu.se sa nu tipe la ea de nervi . "Sa plec? Am innebunit ? Si s.o las singura ? Mai bine mor! " |